ARKIV

FLERE AV DISSE INNLEGG ER DE RENE BOMBESJOKK FOR MANGE, MEN IKKE FOR DE SOM VIL VITE HVA SOM SKJER

HER LAGRES VISSE KORTE ARTIKLER FRA FORSIDEN

SÅ ALVORLIG SOM VERDEN ER NÅ, MÅ VI LE LITT FOR Å OVELEVE
Jeg skulle besøke sønnen vår i Halden og kjørte opp til hans inngang i det lange rekkehuset. Han hadde fått ny bil og pusset opp kjøkkenet, hadde vi hørt. Etter å ha åpnet døren og kommet meg inn i gangen, kom en liten hund springende jeg ikke hadde hørt at de hadde anskaffet. Så la jeg merke til at de hadde fått det så fint etter oppussingen. Jeg tok av meg skoene og tenkte å gå inn på toalettet etter den lange kjøreturen. Men da så jeg sønnen vår sitte inne i stua med en av ungene på fanget, hvorpå jeg sa "heisann". Mitt gangsyn er ikke lenger slik det var og derfor så jeg ikke at mannen med barnet på fanget ikke var sønnen vår. Jeg forsto det først når han spurte: "Hvor er det du skal?" Meget skamfull måtte jeg beklage å ha tatt feil dør, få på meg skoene igjen og forsvinne. Men glad for at jeg så mannen før jeg satt meg på toalettet i et fremmed hus. For da ville ingen beklagelse kunne unnskylde tidenes fadese i min lille verden.

 

 

VERDEN STÅR NÅ LIKE FORAN EN HELT NY INDUSTRIREVOLUSJON

Industrialderen som oppsto på 1850-tallet med dampmaskinen, har siden den tid gått gjennom flere faser. Data-alderen er allerede gammel og den nye industrien handler om roboter og adaptere som kopler deres kunstige intelligens til den menneskelig hjerne. Ikke alle er begeistret for denne utvikling, men så lenge interessen finnes hos dem med penger og makt, er dette snart dagligdags. Mange ting henger sammen her og IT-bransjen er henrykt over mulighetene til økt aktivitet på samlebåndene som har gått saktere det siste fordi telefonene nesten ikke er mulig å få bedre. Hensikten med kunstig intelligens er ikke å forbedre folks liv, men heller at makthavere får enda bedre kontroll med sine undersåtter. Tenk litt over det innen de kommer og vil operere en dings inn i hodet ditt.

 

 

KONSENSUSTRANCE - TVILSOM EFFEKT AV UTILBØRLIG PÅVIRKNING   

Hjernens tilbøyelighet til å la seg manipulere og bedøve, er velkjent. Men i den senere tid har forskere oppdaget at ytre krefter kan få hjernen til å oppføre seg ytterst merkelig som minner om hypnose. Det går an å skaffe seg kontroll over store masser ved langvarig indoktrinering og såkalt utilbørlig påvirkning. Et individ som utsettes for denne metode, kan bli fratatt sin frie vilje og klarer derfor ikke å se virkeligheten slik andre ser den. Fenomenet er blitt demonstrert av problemet med masseinvandringen i USA og Europa. Store grupper klarer ikke å se det negative ved den effekt dette har på samfunnet fordi de på forhånd har blitt manipulert til å tro at dette er riktig og bra. Selv en åpen diskusjon om problemet blir ansett som rasisme og hat. Religiøse grupper er også behandlet med samme teknikk slik at de ikke klarer å se ting som åpenbart er feil med deres religion. Konsensustrance er derfor et begrep som bør tas på alvor fordi det er beregnet på å fange individer i forskjellige grupper med tanke på full kontroll over dem. 

 

 

DET STORE DILEMMA SOM TIL SLUTT KAN UTRYDDE OSS

Å sage av grenen man sitter på er ingen god ide. Nettopp det er likevel hva verden gjør nå ved å ødelegge naturen. Når miljøet er så forgiftet som faktisk er tilfelle, vil jorden til slutt ikke kunne dyrkes og gi oss mat. De fleste skjønner at det er industrien og dens produkter som er synderen. Men ingen vil miste jobbene sine og politikerne sliter med å finne en brukbar balanse. Albert Einstein sa at man ikke kan løse et problem med samme tankegang som skapte det. Kloke ord som peker på en løsning ved å tenke annerledes. Den som ikke skjønner at Universets Urkraft tente gnisten til Big Bang, vil aldri finne løsningen. Den derimot som tror at det var den allmektige Gud i himmelen, er kommet et stykke på vei. For Skaperen av jorden og livet på den vet hvordan alt skal fungere og løser problemet ved å oppfylle sitt gamle løfte: "Da skal Gud ødelegge den som ødelegger jorden". Åpenbaringen 11:18  

 

 

SPAREPENGER I BANKER MED NEGATIV RENTE, STJELES FRA DEG

Folk flest forstår ikke hvor de lave rentene går videre. Men nå har mange banker innført negativ rente, hvilket betyr at det koster penger å sette dem i banken. Hvert år trekkes for eksempel en prosent av beløpet som gebyr til banken for å oppbevare dine penger. Teoretisk sett vil banken om hundre år ha tatt det meste i stedet for å gi deg en formue i renter. Denne bisarre utvikling er nødvendig for bankene som allerede er i store vanskeligheter på grunn av den enorme gjeld de har til hverandre og som de fleste ikke kan betale uten å ta opp nye lån. Dette korthuset faller snart over ende, fordi panikken er begynt og kan ses ved at det trykkes flere sedler enn det er reell dekning for. Finanskrisen er begynt, men skuta er stor og synker sakte. Mitt råd til alle er å ta pengene ut av banken snarest eller investere i reelle verdier.

 

 

HVIS DU VIL VITE SANNHETEN, MÅ DU IKKE LETE UNDER LYKTESTOLPEN   

Ingen kan benekte at vi lever i en gal verden. Fra topp til bunn hersker en ond djevelsk makt som nå driver oss alle utfor stupet. De fleste har funnet et sted å tilhøre, men den som klarer seg gjennom den kommende storm er den som flykter fra all organisert elendighet og stille venter på at alt skal gå over. Sannheten roper fra alle kanter, men den er falsk. Aldri før har det vært så viktig å være skeptisk, kritisk og opprørsk. For bedragerne er ute etter alle sjeler de kan fange. De bedøves av propaganda og "sannheter" som låser dem inn i ulike celler som voktes vel av djevelen selv. Politiske, religiøse, akademiske, just name it. Sannheten om livet og døden finner du ikke der de fleste leter, under lyktestolpen.  Gå heller ut i skogen i skumringen  og knel for den høyeste Gud, så vil lyset skinne for deg slik at du ser veien videre du må gå.

 

 

VERDENS ØKONOMI ER BASERT PÅ DEN AMERIKANSKE DOLLAR

80 prosent av verdens økonomi handler om amerikanske dollar, en ledelse som ble arrangert av de styrtrike private bankierne som opprettet den amerikanske storbanken Fedral Reserve. Dollaren er under press fra Russland og Kina som har hoppet av dollaren som betaling for olje. USA's økonomi er i fritt fall og kan ses av at fattigdommen sprer seg med nesten 50 millioner amerikanere på matkuponger. Federal Reserve kom gjennom siste krise ved å trykke flere dollarsedler og senke renten slik at flere ville låne penger å kjøpe for og at handelen da tok seg opp og fabrikkene ikke trengte å si opp så mange. En kunstig hjelp som ikke lar seg utnytte en gang til uten å skape høy inflasjon siden det er mer penger i sirkulasjon enn det egentlig er dekning for. Likevel fortsetter Federal Reserve å trykke mer sedler fordi de ikke har noe annet valg og utsetter derfor det harde nedslaget som ingen tør tenke på. Og som vil berøre hver eneste valuta på kloden.

 

 

VERDEN TRENGER ET PARADIGMESKIFTE OG NÅ KOMMER DET 

05.07.19 Det hjelper ikke å male huset når bunnstokken er spist opp av termitter. Verdens ledere er ekstremt korrupte, griske og kyniske uten sjanse for rehabilitering. En helt ny verdensanskuelse må til for å få alt på rett kjøl igjen. Synet på verden og livet må så drastisk endres at de aller fleste ikke verken begriper eller går med på det. Men det kommer uansett, for når et eple får råtne ferdig, blir det næring for ny vekst. Verden styres av en mektig elite, en koalisjon av religiøse, politiske og økonomiske krefter som får sin kraft fra den såkalte gamle slange. Men universets urkraft følger godt med. Mange tegn tyder på at ting er i bevegelse. Eplet er snart helt brunt og da kan de få som skjønner dette bare glede seg.

 

IKKE LA DEG LURE AV PENT INNPAKKET UTSPEKULERT PROPAGANDA

Visste jeg ikke bedre, ville jeg som de aller fleste falt for løgnene som våre ledere byr oss. Politiske, religiøse, finansielle, akademiske, just name it. Verden er full av bedragere som vil lede oss inn i en situasjon der toppen har full tyrannisk kontroll over alle på bakken. Den beste løgneren er den som best gir inntrykk av å si sannheten og som byr oss på 99 prosent sannhet, men altså også en prosent løgn. Derfor gjelder det å grave litt på overflaten for å se hva som er under. Finnes det spor av uærlighet, hykleri eller pengegriskhet? En liten dråpe kloakk i et vannglass og ingen vil drikke det. Et bilde alle forstår, men i virkeligheten drikker de aller fleste dessverre av vannet verdens ledere byr oss. Sannheten viser seg når du kritiserer dine ledere og avslører hva de forsøker å skjule. Hater de deg, vet du hvem du skal holde deg unna.


FACEBOOK'S LIBRA KOMMER NESTE ÅR OG KAN BLI EN FARLIG FELLE

For alle som følger med, er Libra ingen nyhet. Men for resten kan opplyses at dette er den nye elektroniske mynten som Facebook sier vil dominere verdens betalingssystem om kort tid. Alle som tror Facebook med dette har de beste hensikter, tar skammelig feil. Likevel kommer nok denne dattera bli like populær som mora. Elektroniske penger er allerede større enn sedler og mynter. Facebook kan fritt og gratis reklamere for sin nye cryptomynt og de fleste vil nok falle for lureriet. Målet er tydeligvis full kontroll idet den som ikke følger reglene, raskt blir frakoplet adgangen til sine egne penger. Hvilke regler? Selvsagt regler som garanterer både Facebook og andre mektige tyranner makten. Tvilere, skeptikere og kritikere vil raskt bli fattige og sultne. Men holder man seg unna og flytende en liten stund, kan man oppleve at en solstorm legger hele greia i aske sammen med resten som går på strøm.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
27.05 | 21:22

Tynn suppe er veldig bra under fasten. Brenneslesuppe er ypperlig og bryter ikke fasten, men forsterker renselsen.

...
27.05 | 11:31

Takk for svar;) et spørsmål til.., jeg har hatt en kopp med brenneslesuppe et par kvelder nå, så lurer jeg på om jeg har brutt fasten da?

...
26.05 | 07:10

Tror mer bevegelse må til og drikk nok væske, selv om det høres rart ut. Hevelse kommer neppe av fasting. Vet for lite om deg, snakk heller med lege.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE