ARKIV

FLERE AV DISSE INNLEGG ER DE RENE BOMBESJOKK FOR MANGE, MEN IKKE FOR DE SOM VIL VITE HVA SOM SKJER

HER LAGRES VISSE KORTE ARTIKLER FRA FORSIDEN

BARE FOR FEM ÅR SIDEN SÅ VERDEN HELT ANNERLEDES UT ENN I DAG     

Mange mener at verden blir bedre og bedre, men de må være blinde og døve. Misnøye og opprør brer om seg. Gule vester er blitt et symbol på tingenes tilstand. Moral og etikk synker stadig lavere, rå vold og fri sex er blitt naturlig og normalt. For femti år siden kunne homser straffes. Nå straffes de som kritiserer homsene. Ingen snakker om at homser mister kraften i ringmuskelen som holder på avføringen og som da beviser at dette ikke er bra. En svensk professor har anbefalt å spise kjøtt av døde mennesker. Kannibalisme kan bli stuerent og minske presset på produsenter av dyrekjøtt. Han glemte å tenke på at sykdommen kuru oppstår blant kannibaler og er en uhelbredelig nervesykdom a la kugalskap. Man kan visst si og mene hva man vil, bare det er politisk korrekt og at det ikke hindrer verdens styrtrike elite å nå sitt mål som er å forderve hele menneskeheten og gjøre oss til undermennesker og lydige slaver. 

 

 

KRISTENDOM ER AVSKAFFET I NORGE OG SNART I RESTEN AV VERDEN 

Når kirke og stat skilte lag, ble det slutt på Norges tusen år gamle statsreligion. Kristendom ble forbudt å snakke om i skoler og andre offentlige steder. Å snakke om Gud og Jesus er nå tabu i den vestlige verden som kalles demokrati men som faktisk ligner mer på tyranni. Vatikanet med paven i spissen leder an mot en helt ny verdensreligion a la New Age, en blanding av alle religioner. Mange katolikker er i sjokk, men toget mot New World Order går ikke å få av sporet. Denne utryddelse av religionsfriheten kan være oppfyllelsen av Daniels profeti om at "det daglige offer skal avskaffes" og at "den ødeleggende styggedom" skal stilles opp. Etter at kristendom er blitt erklært uønsket; vekk med det daglige offer, skal vi mennesker nå bli koplet til en stor datamaskin som gir oss kunstig intelligens og dermed bringes under kontroll. Denne styggedom blir den siste tekniske oppfinnelse vi får tredd ned over hodene våre, for da skal ifølge profetien Gud selv gripe inn og ødelegge dem som ødelegger jorden.

 

 

KRIG ER EN HANDLING SOM MÅ TIL FOR Å AVGJØRE HVEM SOM SKAL BETALE FOR KRIGSSKADENE 

Alle vet at krig er big business. Erobrede områders ressurser så vel som lønnsom våpenproduksjon. Men noen må betale og det er fremtidens skatteytere hos den tapende part. For å holde rede på Tysklands gjeld etter første verdenskrig opprettet man BIS Bank for International Settlement i 1930, en gigantbank som veldig få har hørt om og som trives best i mørket. For å holde rede på Tysklands krigsgjeld etter andre verdenskrig, opprettet man IMF International Money Fund som de fleste kjenner. To gigantiske karteller bestående av styrtrike bankiere som slår seg sammen for å sikre makten pengene har over hvert eneste menneske på kloden. Målet er nesten nådd. Til å hjelpe seg har de Federal Reserve fra 1913 - året før første verdenskrig - som har monopol på dollar som er 80 prosent av verdens økonomi og akkurat nå er i fritt fall. Hvilket fort kan tenne gnisten til en ny storkrig som også den tapende part vil gis regningen. Problemet kan da bli at så mange penger finnes ikke og heller ikke skatteytere.

 

 

LENSMANN OG PREST JUGER, MEN IKKE SÅ BRA SOM EN REDAKTØR 

Massemedia har gjennomgått en gradvis og nesten umerkelig endring fra å rapportere til å mene mye politisk om saker og ting. Redaktørene har lenge foret oss med politisk propaganda etter at de antok sine politiske farger i stedet for bare å rapportere om ting som skjedde så folk kunne bedømme det selv. Radio og TV har danket ut pressen på mange områder men nyhetene er like fargede av redaktørens og eiernes politiske syn. Dermed er ikke våre egne aviser stort bedre enn Nord-Koreas veggaviser. Vi blir foret med politisk propaganda som for det meste er løgn og bedrag for å lure massene inn dit maktapparatet vil ha dem. Derfor siles nyheter grundig og ting man ikke skal vite, strykes av manus. Men synderne sitter lenger opp i systemet enn på desken. Avisene får store bidrag som selvsagt avkortes hvis de skriver noe som er forbudt ifølge partiboka, uansett om den er rød eller blå eller grønn.

 

 

HAVREGRYN OG SETTEPOTETER KAN SNART BLI GANSKE ETTERSPURT    

Stille før stormen er hva jeg synes det er nå. For veldig mye pågår under overflaten og svært lite av det gode. Åpne øyne ser noe stort komme og må forberede seg. Sentralbankene er nervøse for trykket i økonomien kan få flere bobler til å sprekke. Altfor mange har gjeld som ikke kan betales. Industrien automatiseres eller flytter ut og jobbene forsvinner. Konsumet minker og ditto skatteinngang. Den herskende elite vil ikke gi fra seg makten og kan i desperasjon gjøre dumme ting. Som å skru av strømmen for å avlede folks oppmerksomhet fra det problem de har skapt. Hvis det skjer, vil mye ikke funke og det blir stille, kaldt og mørkt. Å tenke på dette nå, kan redde en hvis det skulle skje. Kjøp derfor en stor pose havregryn hver gang du handler og bygg opp et kriselager. Og kjøp noen kilo småpoteter som kan settes i jorden dersom lastebilene slutter å fylle butikkhyllene. Hvis du bor i en større by, bør du også lagre drikkevann. Hva det ser ut som verden står foran nå, har skjedd før.

 

 

PAVEN VIL HA ALLE VERDENS LEDERE TIL TOPPMØTE I ROMA

Vatikanet har nå offisielt invitert alle verdens ledere til en spesiell sekulær synode den 14. mai 2020. Politiske, religiøse, akademiske, finansielle, idrettslige osv. Målet skal være å forene den splittede verden og vil gjøre dette ved å påvirke alle slags ledere til å påvirke sine flokker. Det sies å dreie seg om å redde verden fra farene som truer; klimaendring, politisk, økonomisk og religiøst kaos osv. For ikke å snakke om avskaffelse av krig. Pavens budskap låter fint nok, men mange mener han kan ha en baktanke. Han vil at alle ledere skal signere en pakt om samarbeid og opplæring av ungdom i fremtidens verden og dens tankegang. Kirken har alltid elsket makt og rikdom, så dette kan være deres siste sjanse til å få kontroll over verden. Man må ikke glemme at globaliseringen pågår for fullt og at New World Religion er en viktig del av dette eiendommelige maktspillet. 

 

 


FREMTIDEN ER KOMMET TIL KINA MED SOSIAL KREDITT PROSJEKT 

Halvannen milliard mennesker tvinges nå inn i et høyst kontroversielt statlig prosjekt kalt Sosial Kreditt. Overvåkingen er total og god eller dårlig oppførsel etter Statens mening belønnes eller straffes via et poengsystem. For lite poeng kan bety avskjæring fra viktige deler av samfunnet, fly, buss og tog-reiser, privat eiendom, arbeid og handel osv. Staten har klart å legge løkka rundt halsene deres og er nå klar for å stramme til. Nå skal nemlig befolkningen tvinges til total lydighet. Et prosjekt som man kan forvente er ønskelig å implementere i resten av verden fordi folk snart går amok på grunn av at myndighetene ikke klarer å løse de problemer de selv har skapt. Sosial Kreditt er fremtidens løsning på voksende urolige menneskemasser som trenger styring.

 

 

DU KAN NÅ FÅ DEG ET SMART HJEM OG BLI SUPERINTELLIGENT MED 5G

Trådløs teknologi må ikke stoppe å utvikles, for da får mange bedrifter ikke noe å gjøre og går konkurs. 5G er foreløpig siste skudd på stammen, men mørke skyer truer i horisonten. Effekten på folks helse er ikke forsket på, man har ikke hatt tid. Man vet likevel at slike stråler har stor virkning på levende celler og at det skadelig. Men industri, arbeidsplasser, skatteinngang og forbruk går foran alt. Reklamen lover smarte hjem der alt er koplet til nettet, men for hva? Kunstig intelligens, såkalt AI, kommer så det suser og er allerede i bruk på mobiltelefoner. Tenk på Siri og Alexa. Snart kommer chipen som kopler hjernen trådløst til en gigantisk dataserver som gjør deg superintelligent. Kan det bli bedre? Slik vil de fleste tenke og ønsker denne nye verden velkommen, men forstår ikke at de da er fanget i en felle.

 

 

DEN SOM TROR PÅ GUD, ER IKKE ALENE NÅR LYSET GÅR

To enorme trusler er over oss. Bankene viser tegn til panikk fordi alle har større utgifter enn inntekter. Alle må låne av hverandre samtidig som ingen stoler på noen. Hundretalls eksperter spår snarlig kollaps i bankvesenet. Hvis bankene stenger, vil pengene i banken bli fryst og utilgjengelig. Samtidig truer en annen fare; elektrisiteten kan bli borte av flere mulige årsaker, naturkatastrofer, solstorm, EMP-angrep, terrorisme, statsfiendtlig hacking, som krigsvåpen osv. Økonomiske, sosiale og politiske problemer skaper uro over alt, og hva som helst kan skje hvor som helst. Mørkt og kaldt og stille kan det derfor bli og ingen penger. Folk kan gå amok over en tapt fotballkamp, så hva med dette? Men den som tror på Gud er ikke alene i mørket og kan bare vente til ondskapen har utryddet seg selv. 


MATEMATIKK OG TALL ER VIKTIG FOR Å KUNNE FORSTÅ VERDEN
Alt kan forklares matematisk, lys, farger, musikk, tid og selvsagt økonomi for å ta det mest elementære i dagliglivet. Alt synlig på denne jord er bygget opp av små elementer som er satt sammen i pinlig nøyaktig matematisk orden. Stein, jord, planter og dyr. Selv luft og vann er nøye sammensatt av visse grunnleggende elementer. For å forstå de høye tallverdier som her gjelder, må man ta i bruk symboler og bilder. Universet er enormt, men har en ytre grense mens rommet er evig og uten ende. Avstander i vår del av rommet, vårt univers, måles i lysår mens jordens omkrets kan måles i kilometer. I dag er det ingen sak å bli millionær, for nå skal man være milliardær for å være noe. Vi er sju milliarder mennesker på jorden nå og har aldri vært så mange. Men hvis vi ble pakket tett sammen kunne alle fått plass på en flate lik Mjøsa. USA har en statsgjeld på 22 trillioner dollars (billioner på norsk). En billion er tusen milliarder, tenk nå på verdens folketall som "bare" er 7 milliarder. USA kan ikke betale gjelden og må låne mer for å betale rentene. Slike store tall forteller at verden er i krise fordi all økonomi støtter seg til dollar. 
  

 

 

5 DAGER I ROMA - SETT MED EN EKSTREM PESSIMISTS ØYNE    

Min kone Allis Lysne er kunstner og ble invitert til å stille ut i Art Gallery Rome i den gamle bydelen gangavstand fra Vatikanet. Vi reiste begge ned for å overvære åpningen lørdag 28. september. Samtidig ville vi se Roma og smake på maten og vinen. Vi ble overveldet av larmende dieselmotorer og eksos fra susende småbiler og scootere fra alle kanter, svære stinkende søppelcontainere i sidegatene, plastflasker og poser, aviser og flygeblad strødd langs fortauskantene. Hadde renovasjonen brutt sammen? Neida, dette var normalt. På en fortausrestaurant satt noen duer i en vinduskarm over oss og slapp sitt fornødne rett på bordduken og litt på pastaen som da ble byttet ut. Mat og drikke nær Vatikanet overgår Oslo-priser, så der ble det kun en gang. Så kjøpte vi billetter til en rundtur med turistbuss som vi kunne hoppe av og på fordi nye busser kom hvert kvarter, og ble lurt fordi de ikke gjorde nettopp det. Vi ventet et par timer og tok en taxi hjem til hotellet i stedet. Men for 500 kroner fikk vi da en times tid med bussen og fikk se noen av de viktigste kirkene som Roma er kjent for, styrtrike på gods og gull mens fattige tiggere står over alt. Peterskirken overgår alt hva kunstverk og arkitektur angår og jeg spør meg selv hva alt dette har kostet og hvor pengene kom fra.  

 

        

VÅR UTRYDDELSE RYKKER NÆRMERE NÅR BIER OG FLUER FORSVINNER

Greta Thunberg er ungdommens barnslige ansikt i kampen om å stanse ødeleggelsen av jordkloden. Som om ikke alle ønsker det. Men veldig få vil slutte å kjøre bil, bruke vannklosett og mobiltelefon. Lille Greta vil ikke fly, men hennes medhjelpere flyr uten at noen nevner det. Et skuespill altså, mens alvoret venter oss med eller uten Gretas hjelp. Siden 1970 har 30 prosent av fuglene i USA forsvunnet ifølge forskerne. Ikke bare fugler og andre smådyr men også bier, fluer og mygg har minket i antall så det merkes, også her til lands. Ungdommen lever mer og mer i en kunstig virkelighet på data og klarer ikke å se hva som skjer, mens de voksne er så bedøvet av verdens propaganda de heller ikke forstår så mye. Men de våkne og observante ser det hele og forbereder seg til det som nå er nødt til å komme. Et globalt kollaps av vår verden som er skapt av korrupte og maktsyke individer.

 

 

PLASTIC IS FANTASTIC - FØR KANSKJE, MEN IKKE NÅ LENGER 

For nå er det funnet så mye plast i havet at man skal slutte å lage sugerør av plast, som om det vil hjelpe stort. Plasten i havet er oppløst i mikrostørrelser og spises av fisk og andre sjødyr som til slutt havner i oss mennesker. Som nå har resultert i funn av plast i menneskelig avføring. Da er det vel kanskje ikke så farlig, sier noen. For da forsvinner jo plasten ut igjen. Men andre er mer skeptisk og mener at plastmolekyler kan forville seg ut i kroppen og at vi allerede er ganske "impregnert" av plastmolekyler fra emballasje som helt sikkert ikke er bra. Plast er et kunstig og giftig oljeprodukt og tar lang tid å bryte ned til naturlig fett igjen. Men denne feilen er bare en av mange som er begått av folk som vil tjene penger på å gjøre som de vil med naturen. Straffen for dette kan ligge lenger fremme, men kanskje ikke så langt unna som mange tror.

 

 

SÅ ALVORLIG SOM VERDEN ER NÅ, MÅ VI LE LITT FOR Å OVELEVE
Jeg skulle besøke sønnen vår i Halden og kjørte opp til hans inngang i det lange rekkehuset. Han hadde fått ny bil og pusset opp kjøkkenet, hadde vi hørt. Etter å ha åpnet døren og kommet meg inn i gangen, kom en liten hund springende jeg ikke hadde hørt at de hadde anskaffet. Så la jeg merke til at de hadde fått det så fint etter oppussingen. Jeg tok av meg skoene og tenkte å gå inn på toalettet etter den lange kjøreturen. Men da så jeg sønnen vår sitte inne i stua med en av ungene på fanget, hvorpå jeg sa "heisann". Mitt gangsyn er ikke lenger slik det var og derfor så jeg ikke at mannen med barnet på fanget ikke var sønnen vår. Jeg forsto det først når han spurte: "Hvor er det du skal?" Meget skamfull måtte jeg beklage å ha tatt feil dør, få på meg skoene igjen og forsvinne. Men glad for at jeg så mannen før jeg satt meg på toalettet i et fremmed hus. For da ville ingen beklagelse kunne unnskylde tidenes fadese i min lille verden.

 

 

VERDEN STÅR NÅ LIKE FORAN EN HELT NY INDUSTRIREVOLUSJON

Industrialderen som oppsto på 1850-tallet med dampmaskinen, har siden den tid gått gjennom flere faser. Data-alderen er allerede gammel og den nye industrien handler om roboter og adaptere som kopler deres kunstige intelligens til den menneskelig hjerne. Ikke alle er begeistret for denne utvikling, men så lenge interessen finnes hos dem med penger og makt, er dette snart dagligdags. Mange ting henger sammen her og IT-bransjen er henrykt over mulighetene til økt aktivitet på samlebåndene som har gått saktere det siste fordi telefonene nesten ikke er mulig å få bedre. Hensikten med kunstig intelligens er ikke å forbedre folks liv, men heller at makthavere får enda bedre kontroll med sine undersåtter. Tenk litt over det innen de kommer og vil operere en dings inn i hodet ditt.

 

 

KONSENSUSTRANCE - TVILSOM EFFEKT AV UTILBØRLIG PÅVIRKNING   

Hjernens tilbøyelighet til å la seg manipulere og bedøve, er velkjent. Men i den senere tid har forskere oppdaget at ytre krefter kan få hjernen til å oppføre seg ytterst merkelig som minner om hypnose. Det går an å skaffe seg kontroll over store masser ved langvarig indoktrinering og såkalt utilbørlig påvirkning. Et individ som utsettes for denne metode, kan bli fratatt sin frie vilje og klarer derfor ikke å se virkeligheten slik andre ser den. Fenomenet er blitt demonstrert av problemet med masseinvandringen i USA og Europa. Store grupper klarer ikke å se det negative ved den effekt dette har på samfunnet fordi de på forhånd har blitt manipulert til å tro at dette er riktig og bra. Selv en åpen diskusjon om problemet blir ansett som rasisme og hat. Religiøse grupper er også behandlet med samme teknikk slik at de ikke klarer å se ting som åpenbart er feil med deres religion. Konsensustrance er derfor et begrep som bør tas på alvor fordi det er beregnet på å fange individer i forskjellige grupper med tanke på full kontroll over dem. 

 

 

DET STORE DILEMMA SOM TIL SLUTT KAN UTRYDDE OSS

Å sage av grenen man sitter på er ingen god ide. Nettopp det er likevel hva verden gjør nå ved å ødelegge naturen. Når miljøet er så forgiftet som faktisk er tilfelle, vil jorden til slutt ikke kunne dyrkes og gi oss mat. De fleste skjønner at det er industrien og dens produkter som er synderen. Men ingen vil miste jobbene sine og politikerne sliter med å finne en brukbar balanse. Albert Einstein sa at man ikke kan løse et problem med samme tankegang som skapte det. Kloke ord som peker på en løsning ved å tenke annerledes. Den som ikke skjønner at Universets Urkraft tente gnisten til Big Bang, vil aldri finne løsningen. Den derimot som tror at det var den allmektige Gud i himmelen, er kommet et stykke på vei. For Skaperen av jorden og livet på den vet hvordan alt skal fungere og løser problemet ved å oppfylle sitt gamle løfte: "Da skal Gud ødelegge den som ødelegger jorden". Åpenbaringen 11:18  

 

 

SPAREPENGER I BANKER MED NEGATIV RENTE, STJELES FRA DEG

Folk flest forstår ikke hvor de lave rentene går videre. Men nå har mange banker innført negativ rente, hvilket betyr at det koster penger å sette dem i banken. Hvert år trekkes for eksempel en prosent av beløpet som gebyr til banken for å oppbevare dine penger. Teoretisk sett vil banken om hundre år ha tatt det meste i stedet for å gi deg en formue i renter. Denne bisarre utvikling er nødvendig for bankene som allerede er i store vanskeligheter på grunn av den enorme gjeld de har til hverandre og som de fleste ikke kan betale uten å ta opp nye lån. Dette korthuset faller snart over ende, fordi panikken er begynt og kan ses ved at det trykkes flere sedler enn det er reell dekning for. Finanskrisen er begynt, men skuta er stor og synker sakte. Mitt råd til alle er å ta pengene ut av banken snarest eller investere i reelle verdier.

 

 

HVIS DU VIL VITE SANNHETEN, MÅ DU IKKE LETE UNDER LYKTESTOLPEN   

Ingen kan benekte at vi lever i en gal verden. Fra topp til bunn hersker en ond djevelsk makt som nå driver oss alle utfor stupet. De fleste har funnet et sted å tilhøre, men den som klarer seg gjennom den kommende storm er den som flykter fra all organisert elendighet og stille venter på at alt skal gå over. Sannheten roper fra alle kanter, men den er falsk. Aldri før har det vært så viktig å være skeptisk, kritisk og opprørsk. For bedragerne er ute etter alle sjeler de kan fange. De bedøves av propaganda og "sannheter" som låser dem inn i ulike celler som voktes vel av djevelen selv. Politiske, religiøse, akademiske, just name it. Sannheten om livet og døden finner du ikke der de fleste leter, under lyktestolpen.  Gå heller ut i skogen i skumringen  og knel for den høyeste Gud, så vil lyset skinne for deg slik at du ser veien videre du må gå.

 

 

VERDENS ØKONOMI ER BASERT PÅ DEN AMERIKANSKE DOLLAR

80 prosent av verdens økonomi handler om amerikanske dollar, en ledelse som ble arrangert av de styrtrike private bankierne som opprettet den amerikanske storbanken Fedral Reserve. Dollaren er under press fra Russland og Kina som har hoppet av dollaren som betaling for olje. USA's økonomi er i fritt fall og kan ses av at fattigdommen sprer seg med nesten 50 millioner amerikanere på matkuponger. Federal Reserve kom gjennom siste krise ved å trykke flere dollarsedler og senke renten slik at flere ville låne penger å kjøpe for og at handelen da tok seg opp og fabrikkene ikke trengte å si opp så mange. En kunstig hjelp som ikke lar seg utnytte en gang til uten å skape høy inflasjon siden det er mer penger i sirkulasjon enn det egentlig er dekning for. Likevel fortsetter Federal Reserve å trykke mer sedler fordi de ikke har noe annet valg og utsetter derfor det harde nedslaget som ingen tør tenke på. Og som vil berøre hver eneste valuta på kloden.

 

 

VERDEN TRENGER ET PARADIGMESKIFTE OG NÅ KOMMER DET 

05.07.19 Det hjelper ikke å male huset når bunnstokken er spist opp av termitter. Verdens ledere er ekstremt korrupte, griske og kyniske uten sjanse for rehabilitering. En helt ny verdensanskuelse må til for å få alt på rett kjøl igjen. Synet på verden og livet må så drastisk endres at de aller fleste ikke verken begriper eller går med på det. Men det kommer uansett, for når et eple får råtne ferdig, blir det næring for ny vekst. Verden styres av en mektig elite, en koalisjon av religiøse, politiske og økonomiske krefter som får sin kraft fra den såkalte gamle slange. Men universets urkraft følger godt med. Mange tegn tyder på at ting er i bevegelse. Eplet er snart helt brunt og da kan de få som skjønner dette bare glede seg.

 

IKKE LA DEG LURE AV PENT INNPAKKET UTSPEKULERT PROPAGANDA

Visste jeg ikke bedre, ville jeg som de aller fleste falt for løgnene som våre ledere byr oss. Politiske, religiøse, finansielle, akademiske, just name it. Verden er full av bedragere som vil lede oss inn i en situasjon der toppen har full tyrannisk kontroll over alle på bakken. Den beste løgneren er den som best gir inntrykk av å si sannheten og som byr oss på 99 prosent sannhet, men altså også en prosent løgn. Derfor gjelder det å grave litt på overflaten for å se hva som er under. Finnes det spor av uærlighet, hykleri eller pengegriskhet? En liten dråpe kloakk i et vannglass og ingen vil drikke det. Et bilde alle forstår, men i virkeligheten drikker de aller fleste dessverre av vannet verdens ledere byr oss. Sannheten viser seg når du kritiserer dine ledere og avslører hva de forsøker å skjule. Hater de deg, vet du hvem du skal holde deg unna.


FACEBOOK'S LIBRA KOMMER NESTE ÅR OG KAN BLI EN FARLIG FELLE

For alle som følger med, er Libra ingen nyhet. Men for resten kan opplyses at dette er den nye elektroniske mynten som Facebook sier vil dominere verdens betalingssystem om kort tid. Alle som tror Facebook med dette har de beste hensikter, tar skammelig feil. Likevel kommer nok denne dattera bli like populær som mora. Elektroniske penger er allerede større enn sedler og mynter. Facebook kan fritt og gratis reklamere for sin nye cryptomynt og de fleste vil nok falle for lureriet. Målet er tydeligvis full kontroll idet den som ikke følger reglene, raskt blir frakoplet adgangen til sine egne penger. Hvilke regler? Selvsagt regler som garanterer både Facebook og andre mektige tyranner makten. Tvilere, skeptikere og kritikere vil raskt bli fattige og sultne. Men holder man seg unna og flytende en liten stund, kan man oppleve at en solstorm legger hele greia i aske sammen med resten som går på strøm.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.10 | 06:38

:Lars Erik Hærnes. Sender ingen dokumenter til folk jeg ikke husker å kjenne eller vet motivet til

...
25.10 | 11:41

Hei Roald Danielsen,
Vennligst få oversendt meg den dokumentasjon du mener å besitte ifb med hans iflg deg forfalskning av kunstverket Drømmen 1957

...
27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
27.05 | 21:22

Tynn suppe er veldig bra under fasten. Brenneslesuppe er ypperlig og bryter ikke fasten, men forsterker renselsen.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE