MAGASINET

FLERE AV DISSE INNLEGG ER DE RENE BOMBESJOKK FOR MANGE, MEN IKKE FOR DE SOM VIL VITE HVA SOM SKJER

HER LAGRES VISSE KORTE ARTIKLER FRA FORSIDEN

VERDEN TRENGER ET PARADIGMESKIFTE OG NÅ KOMMER DET 

05.07.19 Det hjelper ikke å male huset når bunnstokken er spist opp av termitter. Verdens ledere er ekstremt korrupte, griske og kyniske uten sjanse for rehabilitering. En helt ny verdensanskuelse må til for å få alt på rett kjøl igjen. Synet på verden og livet må så drastisk endres at de aller fleste ikke verken begriper eller går med på det. Men det kommer uansett, for når et eple får råtne ferdig, blir det næring for ny vekst. Verden styres av en mektig elite, en koalisjon av religiøse, politiske og økonomiske krefter som får sin kraft fra den såkalte gamle slange. Men universets urkraft følger godt med. Mange tegn tyder på at ting er i bevegelse. Eplet er snart helt brunt og da kan de få som skjønner dette bare glede seg.

 

IKKE LA DEG LURE AV PENT INNPAKKET UTSPEKULERT PROPAGANDA

Visste jeg ikke bedre, ville jeg som de aller fleste falt for løgnene som våre ledere byr oss. Politiske, religiøse, finansielle, akademiske, just name it. Verden er full av bedragere som vil lede oss inn i en situasjon der toppen har full tyrannisk kontroll over alle på bakken. Den beste løgneren er den som best gir inntrykk av å si sannheten og som byr oss på 99 prosent sannhet, men altså også en prosent løgn. Derfor gjelder det å grave litt på overflaten for å se hva som er under. Finnes det spor av uærlighet, hykleri eller pengegriskhet? En liten dråpe kloakk i et vannglass og ingen vil drikke det. Et bilde alle forstår, men i virkeligheten drikker de aller fleste dessverre av vannet verdens ledere byr oss. Sannheten viser seg når du kritiserer dine ledere og avslører hva de forsøker å skjule. Hater de deg, vet du hvem du skal holde deg unna.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
27.05 | 21:22

Tynn suppe er veldig bra under fasten. Brenneslesuppe er ypperlig og bryter ikke fasten, men forsterker renselsen.

...
27.05 | 11:31

Takk for svar;) et spørsmål til.., jeg har hatt en kopp med brenneslesuppe et par kvelder nå, så lurer jeg på om jeg har brutt fasten da?

...
26.05 | 07:10

Tror mer bevegelse må til og drikk nok væske, selv om det høres rart ut. Hevelse kommer neppe av fasting. Vet for lite om deg, snakk heller med lege.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE