ARKIV

FLERE AV DISSE INNLEGG ER DE RENE BOMBESJOKK FOR MANGE, MEN IKKE FOR DE SOM VIL VITE HVA SOM SKJER

HER LAGRES VISSE KORTE ARTIKLER FRA FORSIDEN

 

FIRE SPØRSMÅL SOM ER VIKTIG Å STILLE OM DEN NYE VAKSINEN

I utgangspunktet burde man egentlig stille spørsmålet: Finnes virkelig dette viruset? Hvilke vitenskapelige beviser har man for at dette er et farlig virus?

Hvor effektiv er vaksinen? Spesielt i betraktning av at viruset den skal verne mot, ennå ikke er isolert og bevist eksisterer, men bare antatt på grunn av visse symptomer og en test som er ganske omdiskutert. Dessuten hvordan den kan virke i etterkant når vaksine normalt gis i forkant.
Hvor sikker er den? Vaksine er jo en liten dose av den gift den skal bekjempe. Personer den er testet på har blitt alvorlig syke og dødd, men uten risiko for produsenten når det gjelder krav om erstatning.
Hva inneholder den? Mange forskjellige produsenter kjemper om markedet og blander sin egen mikstur. Men de fleste inneholder aluminium, kvikksølv og celler fra aborterte foster.
Vil den tvinges i oss? Foreløpig frivillig, men flere og flere land vil tvinge folk til å ta den, direkte eller indirekte. Det snakkes om et kommende vaksine-pass og uten dette kan man ikke gå løs i samfunnet og nyte friheter og tjenester man er vant til.

 

Ærlige svar på disse spørsmål svekker påstanden om at vaksinen er for å hjelpe og styrker påstanden om at andre motiver ligger bak.  

 

VÆR FORBEREDT PÅ AT DET PLUTSELIG KAN BLI MØRKT OG KALDT OG STILLE
World Economic Forum regnes som verdens ypperste rikmannsklubb og umettelig sugen på makt og kontroll. Det faste tema på deres årlige møte i Davos. For ti år siden diskuterte de hvordan en global pandemi skulle kunne hjelpe dem fremover. Nå er denne bisarre drømmen oppfylt med to bølger av deres oppfinnelse som har fått navnet Covid-19. Først det livsfarlige viruset og deretter den livsfarlige smitten. Begge like skremmende, hvilket er hensikten fordi frykt lammer folk så de ikke kan tenke selv. Men nå har de diskutert hvordan de skal sette inn dødsstøtet i en overtallig befolkning som kalles "unyttige etere" og som sprer "falske nyheter" på nettet. Denne irriterende motviljen skal tuktes ved å stenge ned internett og kanskje hele strømnettet som en ny og endelig "lockdown". De spådde at et virus ville komme og det kom fordi de skapte det. Nå spår de en mørk vinter som de kan skape ved å trykke på en knapp. I år blir det kanskje ingen god jul, for plutselig kan det bli mørkt og kaldt og stille. Les deg opp og tenk som speiderne, vær beredt.

 

 

OGSÅ KIRKENE KOMMER TIL Å BØYE KNE FOR THE NEW WORLD ORDER
En ulykke kommer aldri alene, sies det. Men nå har det blitt vel mye. Ingen kan unngå å se at verden kollapser på grunn av en systemfeil, den styres av onde individer. Det økonomiske systemet har holdt hjulene i gang med farlig økende fart og holder nå på å eksplodere. Ekspertene advarer om et gigantisk globalt økonomisk havari som må til for å kunne innføre et nytt digitalt pengesystem. Bankene vil gå konkurs og blod kommer til å renne. World Economic Forum og FN har ifølge sin agenda klart noe helt nytt, men stiller harde betingelser for å bli med. Man må godta deres mange nye lover og regler som vil være av en slik art at kirkene burde skjønne at dette blir å tilbe Lucifer. Men fordi også kirkene trenger penger, blir dette et valgets kval og en kamel og svelge. Alle religiøse organisasjoner vil gå i oppløsning og miste makten over flokkene sine hvis de ikke får kollekt og statlig støtte. Dermed kan man fort regne ut hvor mange troende som kommer levende gjennom denne dommedag.

   

VI ER ALLEREDE FANGET, SÅ NÅ GJELDER DET Å KOMME SEG FRI
Ikke bare er vi fanget, men vi har også ei løkke rundt halsen som kan strammes til. Mentalt selvsagt, men senere også fysisk. Eliten som styrer verdens regjeringer, har vist hva de er god for. De har klart å skremme hele verdens befolkning til blind lydighet som vises ved bruk av masker som ikke kan stoppe nanopartikler som virus. De passerer som fluer gjennom hønsenetting. Redsel og panikk har blåst ut det sunne bondevett og fangenskapet er så effektivt at veldig få bryr seg om å ville ut. Først må vi finne ut hvem fienden er og deretter hva han holder på med. Svarene finnes takket være internett som er en gudegave i den forstand at Vårherre har smidd om fiendens våpen til et nyttig redskap. Nettopp for å gi oss som søker godhet og rettferdighet en sjanse til å komme fri fra slaveriet. For de andre bli løkka nå strammet til ved et nytt påstått utbrudd av farlig virus som egentlig ikke er verre enn en vanlig forkjølelse. Men fordi de symbolske lenker holder folk fanget mentalt, må man bare lystre ordre og gjøre som man blir fortalt. De som vil være fri, skal bare gjøre motsatt av hva de blir fortalt.    
   
                                          
   
   

TRE GODE RÅD Å FØLGE DERSOM DET NÅ GÅR SOM DET SER UT TIL Å GÅ
1. Ligg lavt. Ikke stikk deg ut, bli en grå katt. La dyre klær henge i skapet og kle deg mest mulig lik de fleste der du bor, hvis du må ut. Se gjerne litt skitten og billig ut, for ikke å vekke oppmerksomhet som kan skade deg.

 

2. Ha klar en ryggsekk med viktige ting for å overleve en stund i skog og mark, hvis nødvendig. Fyrstikker, kniv, øks, ekstra klær av ull, ekstra sokker. Lommelykt og kompass. Hermetikk og tørrmat, plasttallerken og kopp. Kokekar og spiseredskap. Plastpresenning og nylonsnøre og selvsagt sovepose med underlag. Lesestoff. Lommeradio.

 

3. Hvis du bor i en større by, planlegg snarest alternative ruter ut av sentrum i tilfelle sperringer. Hvis du kjører bil, ta med en sykkel. Ved unntakstilstand kan en by beleires og ved portforbud kan bevegelser ute bli farlige. Følg derfor godt med på det som skjer akkurat nå, særlig i alternativ media ettersom vanlig media er sensurert og lar deg bare få vite det Staten mener er nok. Bestem selv over ditt eget liv og vær mentalt forberedt på harde tider. Nei, jeg er ikke paranoid, jeg ser bare noe dystert komme som mange andre ikke ser.

 

 

VÆR FORBEREDT, SPESIELT PÅ DEM SOM IKKE ER FORBEREDT
Den falske pandemien mister fremdrift som derfor må piffes opp kunstig igjen med et påstått nytt utbrudd og derfor hardere tiltak. Alt for å skjule så mye som mulig av andre viktige ting som skjer; sammenbrudd i politikk og økonomi. Bankvesen som vakler og matvarer som begynner å minke i hyllene. Turisme og reiseliv er døende, fabrikker og butikker stenges og jobber forsvinner. Vær forberedt på det som kommer og lagre mat og vann for minst et år. Men vær også forberedt på store flokker som ikke er forberedt og som er på desperat jakt etter mat de ikke skaffet seg i tide. Etter tre dager med tomme mager kan mange bli farlige. Det kan fort bli erklært unntakstilstand og portforbud. Det vi trodde var et demokrati vil da vise seg å være en ren politistat som arresterer folk for den minste feil. Kina, Australia og nå USA har blitt slik nesten over natten. Europa står for tur og kan rammes før dette årets slutt. Ha dine planer klare eller søk hjelp hos likesinnede. Og husk at din egen nabo kan bli din farlige fiende hvis han vet du har mat som han trenger.

 

 

TA KONTROLL OVER DEM SOM VIL TA KONTROLL OVER DEG
Når makt er et mål, blir den raskt korrumpert. Et velkjent fenomen og når makt er oppnådd, gjelder det tydeligvis først og fremst å beholde makten. Undersåtter er til for å gjøre det bekvemt for ledelsen å være til. Som kuer melkes og sauer klippes og til slutt slaktes. De må ikke skjønne dette og derfor kontrolleres mentalt. Ved hjelp av frykt og skam er det lett å manipulere store masser, både politisk og religiøst. De to områder i livet som berører de dypeste følelser i oss, det verdslige daglige livet og de dypeste tanker i åndeverden. Når man i tillegg gis noe å kunne dø for, er makten total. Men ikke over den som er skeptisk og kritisk, stiller spørsmål om ting som skurrer, for å tvinge sannheten frem. De aller fleste av oss er så manipulert og indoktrinert med falske fakta og sannheter at vår hjerne automatisk beskytter oss mot alt som kan true dens egen virkelighet. Derfor er det vanskelig å akseptere nye ting som går imot ens etablerte syn. Derfor søker vi helst bare råd som bekrefter vår egen mening. Derfor er det lettere å lure folk enn å få dem til å forstå at de er blitt lurt. Dette vet de som vil ha makt over oss og utnytter det kynisk. Men noen av oss vet bedre og slipper unna. 

 

 

GJØR DEG KLAR TIL Å OVERLEVE DET DE LOVER: EN KALD OG MØRK VINTER
De fleste har nå skjønt at The New World Order er etablert i Kina. Hvis du ikke har, les deg opp. Under etablering er nå Australia som anses tilhøre den vestlige verden, men er under sterk innflytelse fra Beijing. USA står for tur og DHS advarer nå mot kaos og katastrofe de kommende måneder. Presidentvalget er i fokus, men man må ikke glemme at dollaren er under press og kan kollapse sammen med de store sentralbankenes absurde kredittsystem. Det kaos som nærmer seg forsøkes kontrollert av verdens maktelite som har røpet at de vil blande seg inn og få fart på sakene. Det er disse som nå lover en kald og mørk vinter, fordi de vil slå ut all elektrisk kraft med en kraftig elektromagnetisk puls skapt av en superbombe i atmosfæren. USA vil mørklegges og verken telefoner eller toaletter med mere vil fungere, bare tenk etter. Siden eliten opererer globalt kan man spørre: Hvis dette virkelig er sant, hvorfor skulle Europa unnslippe? Jeg håper det ikke skjer, men har forberedt meg. Akkurat så gal og desperat etter total makt er verdens styrtrike elite blitt nå.

                    

 

 

 

TA KONTROLL OVER DEM SOM VIL TA KONTROLL OVER DEG
Når makt er et mål, blir den raskt korrumpert. Et velkjent fenomen og når makt er oppnådd, gjelder det tydeligvis først og fremst å beholde makten. Undersåtter er til for å gjøre det bekvemt for ledelsen å være til. Som kuer melkes og sauer klippes og til slutt slaktes. De må ikke skjønne dette og derfor kontrolleres mentalt. Ved hjelp av frykt og skam er det lett å manipulere store masser, både politisk og religiøst. De to områder i livet som berører de dypeste følelser i oss, det verdslige daglige livet og de dypeste tanker i åndeverden. Når man i tillegg gis noe å kunne dø for, er makten total. Men ikke over den som er skeptisk og kritisk, stiller spørsmål om ting som skurrer, for å tvinge sannheten frem. De aller fleste av oss er så manipulert og indoktrinert med falske fakta og sannheter at vår hjerne automatisk beskytter oss mot alt som kan true dens egen virkelighet. Derfor er det vanskelig å akseptere nye ting som går imot ens etablerte syn. Derfor søker vi helst bare råd som bekrefter vår egen mening. Derfor er det lettere å lure folk enn å få dem til å forstå at de er blitt lurt. Dette vet de som vil ha makt over oss og utnytter det kynisk. Men noen av oss vet bedre og slipper unna. 

 

 

DAGENS KAUKASUS TIDLIGERE ARNESTED FOR HEVNLYSTNE TAPERE
Forklaringen på verdens kaos og hysteri går 1900 år tilbake da horder av bitre medlemmer av Israels tolv stammer - nå kalt jøder - ble tvunget på flukt etter Jerusalems ødeleggelse i år 70 e Kr. Flokken dro nordover til Khazaria, nå Kaukasus hvor de beryktede skyterne holdt til. De plyndret og drepte handelsfolk som dro gjennom deres områder og stjal dessuten deres identitet. Landene rundt ble etter hvert så trett av plyndringen at de truet med å invadere landet og utrydde dem hvis kongen deres ikke fikk stoppet svineriet. Jødene overbeviste kongen om at deres tro ville løse problemet og han gikk med på det slik at utvannet jødedom ble khazarenes statsreligion. Denne ble bygget på babylonsk mystisisme som jødene hadde lært i sitt fangenskap der 600 år tidligere. Talmud er en samling regler for hvordan man tilber og tjener onde ånder for å få deres gunst. Fra Khazaria spredte disse korrupte, kriminelle og morderiske halvjødene seg vestover mot Europa og dannet det som kalles den khazariske mafia. Med sin rikdom fra alle tidligere plyndringer startet de etter hvert det som skulle bli verdens globale bankvesen

 

FLERE OG FLERE VIL HA BEVIS FOR AT COVID-19 VIRKELIG EKSISTERER
Med så mange ting som ikke stemmer i den offisielle versjon av Covid-19-hysteriet, er det ikke det miste merkelig at mange kritisk tenkende individer begynner å stille nærgående spørsmål. Denne tanken alene er nok til å lure på om det altså finnes en annen forklaring. Eksperter krever nå at hele problemet analyseres i henhold til det såkalte Kochs postulat, som er en detaljert beskrivelse av hvordan man undersøker skadelige mikroorganismer, de såkalte fire kriterier. 1) Disse må finnes i mengder i alle syke individer. 2) De må ikke finnes i noen friske individer. 3) De må kunne isoleres fra et sykt individ. 4) De må kunne kultiveres og vokse i en ren  kultur. Hvor mange av disse kriterier tror du er oppfylt innen alle verdens myndigheter og massemedia plutselig gikk ut med sin skremselspropaganda som nå holder på å kvele verdens økonomi?

 

 

ELITEN MÅ LE SEG I HJEL ETTERSOM DET ER SÅ LETT Å LURE HELE VERDEN
Ikke mange kan begripe bedraget fordi de er så vettskremt at intet annet enn å redde livet har noen betydning. I delstaten Wisconsin i USA har man bestemt at også under zoom-konferanser skal det bæres pustemaske fordi dette understreker hvor viktig dette tiltak er, og slike nye ideer pleier å spre seg fort. Et tydeligere tegn på narrespill kan man knapt tenke seg. Viruset er så lite at det passerer porøse tekstiler like lett som tyttebær gjennom sauenetting og mange leger sier derfor at pustemaske ikke beskytter mot Covid-19. Dr. Fauchi derimot, USA's sjefsekspert på virus, sier at man også burde beskytte kroppens andre åpninger og for eksempel spesielle briller. Man kan jo lure på om han mener at man skal putte en propp i ører og navle for ikke å snakke om i kroppens øvrige åpninger. Komedien er snart komplett og siste akt nærmer seg. Det handler om vaksinen som ennå ikke er funnet og langt mindre testet for bivirkninger. Den skal tvinges på oss alle, slik at vi blir føyelige, lydige og uten evne til å tenke kritisk og kjempe imot. Og med sertifikat på at vi ikke er smittefarlige, en bløff altså. Men heldigvis er noen av oss såpass våkne at vi ser bedraget og hjelper andre til å stikke til skogs når sprøyta kommer.

           

 

NÅR TING IKKE HENGER PÅ GREIPA, BØR DU SKJERPE DINE SANSER
Som høns i en hønsegård med reven luskende utenfor er verden blitt. At både myndigheter og media er så rørende enige om hva som skjer, burde få alarmen til å gå. Ingen har stilt spørsmål om dette virkelig er riktig eller om angrepet på vanlige folks frihet virkelig er lovlig. Unntatt alternativ media på internet som nå gir klar beskjed. Kritikken tårner seg opp og de ansvarlige trekkes pinlig opp foran kamera og stilles nærgående spørsmål de vegrer seg for å svare på. Har du ennå ikke oppdaget dette, må du nå skjerpe dine sanser, for dette gjelder livet ditt. Vi er ikke alle så dumme som de tror. At vi bare gaper opp og svelger alt de gir oss. Store penger er inne i bildet og det jukses og slurves med tall og statistikk. Hypoteser og løse påstander blir til skrekkhistorier som tar pusten fra en for å skjule noe stort som kommer; samfunnets totale økonomiske kollaps. Et redigert program som i over hundre år har stått trykket på dollarseddelen: Orden av kaos; New World Order. Les Henry Makow.
  
  

 

 

TRO DET ELLER EI, INGEN HAR BEVIST AT COVID-19 EKSISTERER
Lureriet med pandemien blir tydeligere. Katten er ute av sekken og ingen kan få den tilbake dit igjen. En ærlig forsker har nå utlovet en stor belønning til den som kan bevise at viruset eksisterer! For hele lureriet bygger på måling av antistoffer i blodet, hvilket viser at kroppen har tatt opp kampen mot en fiende og som da påstås er Covid-19. Som altså ingen ennå har isolert og ekstrahert og derved bevist eksisterer. Testen er kort og godt bare måling av antistoffer i blodet og utføres på fire måter; 1) Symptomer, 2) Blodprøver, 3) PCR (Polymerase Chain Reaction) som innrømmes ikke er helt pålitelig, 4) Test Kit, mens produsenten sier disse kun er til eksperimenter og ikke diagnose. Dette får ikke media eller helsepersonell uttale seg om. Men på dette skrøpelige grunnlag har en maktsyk grå eminense klart å skremme opp en hel verden til hysterisk bristepunkt bare for ut av dette kaos ta full kontroll over alt og alle. Heldigvis er det flere og flere som oppdager bedrageriet som kanskje en dag fører til at de skyldige blir trukket frem i lyset, tiltalt, dømt og straffet strengt. Det begynner å haste for begge parter. Den ene i økende panikk og den andre i økende raseri.

 

 

VIRUS GÅR GJENNOM PUSTEMASKE SOM TYTTEBÆR GJENNOM SAUENETTING
Pustemaske er en tørr vits som nesten ingen forstår. Likevel påbyr USA nå maske offentlig og det kan koste 100 dollar å bryte påbudet. Her er det foreløpig frivillig, men strengere regler kan komme over natten fordi det begynner å haste med å få tingene gjort. Det handler nå om at Storebror må se hvem som er lydige, slik at de trassige kan stoppes før de formerer seg og blir for mange. Retten til arbeid og bankkonto, kjøp og salg, transport og mye annet vil snart bero på om man samarbeider. Sosial avstand og karantene av friske personer er likedan. Det er ikke disse tiltak som har gjort at viruset avtar. Det er den naturlige prosess som følger samme mønster år etter år. Covid-19 er et fantasivirus som egentlig er noe annet enn det de sier. Google Dr. Buttar, han kan forklare hva det er. 

 

BILL GATES LOVER EN NY PANDEMI SOM BLIR MYE STØRRE OG VERRE
Datanerden Bill Gates, også kalt The Geek, har på mystisk vis plutselig blitt ekspert på virus og vaksine. Han forutså denne såkalt pandemien som fikk denne betegnelsen på grunn av et slags veddemål der WHO fikk noen millioner for å erklære årets utbrudd som en pandemi. Reinspikka korrupsjon altså, men mistanken blir ikke mindre når en hører at Bill Gates lover ennå et utbrudd ganske snart og at dette blir noe som vil merkes. Hvordan han vet dette kan bare bero på at han har en finger med i spillet, for mange skjønner at dette virus ikke er som andre virus. Det kan være produsert i en lab, men andre tror at det er et avfallsstoff kroppens celler lager etter å ha vært utsatt for elektromagnetisk stråling i for sterke doser. Det får vi se om noen måneder når 5G får virke litt i Stockholm, Gøteborg og Malmø. Om det da blir påfallende mange mystiske dødsfall akkurat disse steder som i Wuhan der 5G ble åpnet tre måneder forut for utbruddet.

 

STOREBROR TRENGER 5G, VI ANDRE KAN FINT KLARE OSS MED DET GAMLE
De folkevalgte er våre tjenere og skal legge ting til rette i samfunnet. Men i stedet har makten gått dem til hodet som en rus. Nå har det gått så langt den gale veien at de er redde for å bli holdt ansvarlig for alt det gale de gjør og beskytter seg bak tykke murer med kraftige låser og våpendragere. De kan følge oss over alt via telefoner, kameraer og plastkort. Ansiktsgjenkjenning er nå gjort lettere ved å skylde på smittefare og kreve god avstand. Den digitale trafikken er nå så stor at superraske 5G må til for å klare jobben. Produktet er solgt til folket som raske linjer som kan laste ned lange filmer på få minutter og idiotene jubler. Telefoner er til å ringe med. Alt annet er for Storebror og skaper dessuten avhengighet som innebærer farlig radial stråling som forstyrrer cellene i kroppen. Langvarig mobilbruk har gitt pustevansker med symptomer som kalles Corona. Intens utbygging av 5G gjør derfor at Storebror kan forutsi et nytt kraftig utbrudd. Skjønner du ikke hva dette er nå og reagerer deretter, vil du kanskje merke det denne høsten. 

 

HVIS DU VIL BEHOLDE HELSA, SKAL DU UNNGÅ ALT SOM KALLES SMART
Ordet "smart" blir nå hyppig brukt om det som kommer. Smart telefon, smart system, smarte hjem, smart bil og smart nesten alt man befatter seg med som skal gjøre livet enklere og bekvemmere. Internet of Things, kommunikasjon, digitalisering av ens eget liv, økonomisk, sosialt og helsemessig. Bak dette hippe ordet ligger en smart baktanke som heter kontroll. Over hele kloden pågår nå et hektisk spill om hurtigst mulig å bygge ut siste generasjons datateknologi, 5G, som er mer enn telefoni og dessuten en lukrativ milliardindustri. Et satellittbasert nettverk som kontrollerer folks telefon, datamaskin, husholdning, kjøleskap, vaskemaskin, ja selv brødristeren og mye mer. Det kalles "smart" fordi ingen vil benevnes motsatt. Et djevelsk smart bedrag for å få flest mulig med på leken. Men prisen er allerede presentert: Elektrosmog og mikrobølger som allerede har gjort folk syke med symptomer som til forveksling ligner Covid-19. Derfor har man forutsagt et nytt kraftig utbrudd av det som allerede har skremt opp verden i panikk fordi det ikke finnes steder å gjemme seg.

 

MAKTEN BAK MAKTEN ER FRA KAUKASUS OG KALLER SEG JØDER
Abrahams barn, Israels folk bestående av tolv stammer, måtte holdes rene og ikke blandes med andre folk, såkalte hedninger. Juda stamme ble kalt jøder og ble etter hvert et synonym for hele Israels folk. Når Jerusalem ble lagt i grus av romerne i år 70 etter Kristus, flyktet mange jøder nordover til det som i dag heter Kaukasus og blandet seg med de krigerske og voldelige hedningene der. Jødene hadde lært seg okkult kabbalistisk mystisisme (satanisme) i det 70 år lange fangenskapet i Babylon 500 år tidligere på grunn av brudd på abrahamspakten. Denne tvilsomme kunnskap dro de med seg til Khazaria som landet den gang het. Blandingen av falskhet og vold ulmet i flere hundre år innen disse falske jødene spredte seg til Europa og skapte det såkalte jødiske problem. Bedragerske pengevekslere som de var, hadde de snart kontrollen over verdens finanser og dermed politikken. Familien Bauer i Frankfurt byttet navn til Rothschild som nå er verd 500 tusen milliarder dollar. David Rockefeller, Henry Kissinger, George Soros og Bill Gates med flere er deres adjutanter som styrer konger og presidenter og akkurat nå vil ha oss til å akseptere løsningen på de problemer de med hensikt har skapt: The New World Order.

 

TRE TING ALLE KAN GJØRE FOR Å BERGE SEG FRA DET SOM NÅ KOMMER
Politisk, religiøst, økonomisk og sosialt kollaps er allerede i full gang og blir verre og verre for hver dag. La første tanken være å ikke bli blandet inn i tumultene, men heller komme seg langt unna. Om nødvendig ut i skogen eller opp i fjellet, helst flere i en gruppe. Det andre er å forberede seg både mentalt og fysisk. Hamstre mat (ris, havregryn, poteter, hermetikk osv.) og drikkevann samt nødvendig utstyr og redskap. Kniv, øks, sag osv. Varme klær, sovepose og fyrstikker. Store og små byer kan beleires og bli farlige feller. Det tredje er å forstå at det finnes en høyere makt som følger godt med og vil gripe inn før det er for sent. For det som nå skjer er helt apokalyptisk og forutsagt i de hellige skrifter. Alt som skal renoveres må bli litt verre først. Jorden er Guds hellige berg som hans skaperverk og eiendom. Vær sikker på at han bryr seg om hva folk gjør med jorden. Troen på Gud vil hjelpe deg til å holde ut mens ondskapen ødelegger seg selv. 

 

VÆR FORBERREDT PÅ ET NYTT VIRUS-SJOKK I SVENSKE STORBYER
5G har intet med virus å gjøre. Det hevder selvsagt de som har satset mange millioner på den nye høyfrekvente mobilteknikken. Forskere blir godt betalt for å "bevise" at så er tilfelle. Men uavhengige forskere sier det motsatte. Så hvem skal man tro mest på? Viktige hendelser i Wuhan forsøkes skjult, men har likevel lekket ut: 21 millioner telefonbrukere forsvunnet på to måneder og hauger av telefoner feies opp fra gatene i flere storbyer som har fått 5G rullet ut. Etter 24. juni vil Stockholm, Malmö og Göteborg ha fått satt i gang total 5G. Tele2 skryter av dette store steget inn i fremtiden, uten å nevne farene ved elektromagnetisk stråling. Heldigvis finnes andre som gjør det slik at den som forstår faren og oppdager de første tegn på mistenkelig negativ effekt, kan beskytte seg. Det er grunn til å tro at det farlige viruset får skylden på nytt. For denne milliardbutikk vil man ikke gi opp. 

 

 

NÅ KOMMER 5G TIL STOCKHOLM SOM DA VIL  OPPLEVE EN NY PANDEMI
Denne sommeren åpnes 5G mikrobølger i Stockholm og kort etter også Gøteborg og Malmø. Til tross for mange advarsler om alvorlig helsefare. Samtidig varsles om en ny og farlig pandemi. Man trenger nemlig en syndebukk som kan få skylden for virkningen av 5G i tilfelle det skulle gå så galt noen sier. Dermed vil de fleste ikke kreve stengning av 5G og holder seg heller innestengt hjemme med masker og lukkede dører og vinduer i rom med dårlig luft. Akkurat som Storebror vil ha det, full kontroll over folks tanker, ord og handling. Til sin overvåking og enorme strøm av informasjon behøves raske linjer som bare 5G kan levere. Derfor må det ikke være noe galt å si om dette. Da er det bedre at de svakeste forsvinner, de som er syke og ulønnsomme. Men også unge og ellers friske folk. Wuhan var første storbyen i Kina som fikk fullt utbygd 5G. Tre måneder etter begynte folk å dø i slike mengder at krematoriene skrek etter flere arbeidere. Parallelt med influensaen i vinter sluttet 21 millioner telefonbrukere å betale, noe som media ikke snakker om. Trolig død av EM-stråling, for i gatene feide man sammen hauger av nye mobiltelefoner. Kransebindere i Stockholm kan derfor få en travel høst.

 

FRYKT IKKE CORONA, FRYKT DEM SOM SIER CORONA ER FARLIG
Tidenes bedrag er snart forbi, men de fleste skjønner det ennå ikke. Kuet som slaver, fulgte de bare ordre fra dem som oppdaget hvor lett det var å lure folk og skremme dem til lydighet. Ved å utnytte årets influensavirus og hause opp et hysteri verden ikke har sett maken til, har verdens styrtrike og maktsyke elite foreløpig fått det som de vil. Men nå tyter sannheten fram litt etter litt. Det er ikke så lett å holde noe hemmelig lenger. Internet er en plattform for alle, hvilket bør bekymre eliten som tror de har klart det. Sprekker i demningen er farlig og alt kan rase sammen dersom ikke nye faste grep tas. Derfor kommer snart andre bølgen som antas vil bli verre enn den første. Men vær ikke redd for den heller. Vær reddere for eliten, for eksempel Bill Gates som vil vaksinere oss alle og bløtgjøre verdens befolkning så de ikke klarer å motsette seg hva de heretter får beskjed om.

 

 

SANNHETEN OM VIRUS ER OPPDAGET, MEN INGEN VIP VIL VITE AV DEN
Bakterier lever og er viktige for alt liv. Virus er ikke levende, men er likevel viktig for livet og vi har alle en viss porsjon i kroppen. Uten bakterier og virus ville liv ikke vært mulig. Deres eksistens kan forstyrres og følgen blir det verden opplever nå. Kroppens immunforsvar holder altså bakterier og virus i sjakk, men når dette svekkes, ødelegges den fine balansen. Sunne og friske individer berøres derfor lite av bakterielle eller virale angrep. Moderne liv påvirkes av miljøgifter, kjemikalier, giftige medisiner, tungmetaller osv. som bryter ned kroppens forsvar og slipper bakterier og virus løs. Men også luften og eteren er full av gift og stråler som kan ta pusten fra en, bokstavelig talt. Radial elektromagnetisme forstyrrer kroppens egne vibrasjoner som en borhammer under en symfoni. Siste generasjon mobil telefoni, 5G, skaper farlig stråling som hemmer blodets evne til å ta opp surstoff. Tenk selv hvilken betydning dette har for dagens prekære situasjon.

 

 

ÅRETS INFLUENSA ER ET UFYSELIG TROLL MED TRE HODER
Ikke alle forstår at influensaen denne gang er et kunstig troll bestående av vanlig influensa, kunstig influensa og influensalignende symptomer på grunn av helsefarlig elektromagnetisk stråling. Den vanlige influensaen har tatt flere gamle folks liv enn den kunstige laboratorieskapte om hvilken trusselen er overdrevet fordi alle døde som har coronavirus blir klassifisert som død av corona selv om de døde av andre årsaker som ville tatt deres liv uansett. Det tredje hodet er resultatet av 5G's høyfrekvente stråler som medfører oksygenmangel og pustevansker, hvilket forskere har advart om i en årrekke. Wuhan og andre av storbyer i og utenfor Kina startet opp 5G i 2019 og nettopp disse steder har folk plutselig omkommet uten influensasymptomer. I Kina har for eksempel 21 millioner telefonbrukere sluttet å betale og regnes som omkommet fordi gatefeiere har sopet sammen hauger av mobiltelefoner i gatene og krematoriene skrek etter flere arbeidere. Men fordi myndighetene trenger det superraske 5G-nettet for å drive sin overvåking, sier de ikke noe om dette onde hodet på trollet. Til høsten ventes et nytt utbrudd. Så kan man gjette seg til hvilket av trollet

 

INTERESSANT HVA FLERE OG FLERE LEGER MENER OM ÅRETS INFLUENSA
Den offisielle forklaringen er tvunget på oss og tvang er også benyttet for å isolere oss og måle den fysiske avstanden mellom hverandre. Den som bryter reglene, kan bli straffet med bøter eller fengsel. Munnbind er påbudt og en hel industri har sett dagens lys for å bekjempe et lite virus som har skremt vettet ut av oss. Nå står imidlertid flere og flere leger og sykepleiere frem og forteller hva de opplever og mener. Virus har vi mange typer av i kroppen, men holdes i sjakk av kroppens immunforsvar som styrkes av vitaminer og mineraler. Gamle og svake individer kan dø av den minste ting, også influensa. Vaksine og medisiner hjelper ikke de mest utsatte så mye. Ikke engang pustemasker og sosial distanse har noen større betydning. Uansett hva folk dør av nå, skal de føres oss på samme liste. Det er viktig å få frem høye tall. Nå forstår også legene at det som pågår er at noen bruker årets utbrudd i en spesiell politisk hensikt. Det nye utbruddet som sies kommer om en stund vil neppe være samme virus, men noe helt annet og skyldes sterkere mobilstråling som hemmer opptak av surstoff i blodet og ligner pustebesvær som årets influensa har gitt.

 

 

 

 

NÅR VI OM FÅ ÅR INNSER VI SITTER I FELLA, DA VET JEG HVA JEG SKAL SI
Bestefar vet alt, sa et av mine ti barnebarn om meg for noen år siden. En smigrende barnslig løgn selvsagt, men mine barnebarn vil kanskje om noen år spørre om hvordan jeg visste hva som kom til å skje. Da ville jeg si at jeg var en av de heldige som skjønte at noe alvorlig var galt i verden og lokalsamfunnet og begynte å grave til jeg fant sannheten. Jeg ville videre si at jeg prøvde å gjøre hva jeg kunne for å varsle familie og venner om det jeg visste. For hver dag som går akkurat nå, ser jeg at det jeg trodde, var sant. Politikk, religion, banker og skolevesen har lurt folk til å tro på løgner i årevis. Hvordan var det mulig at så mange ikke klarte å avsløre dette åpenbare bedraget? The New World Order er under etablering, den nye teknokratiske verden med roboter, kunstig intelligens, internet of things, radiofrekvent implantert chip, sosial kreditt, en ny kryptert verdensvaluta, en ny verdensreligion, et nytt verdenspoliti og militærvesen, en ny øverste verdenshersker, elektromagnetisk bestråling, overvåkningskameraer, droner, vaksiner og bedøvende medisiner, Just name it. Vi er forsøkt hypnotisert til å tro at dette er hva verden trenger. Men jeg vet hva jeg skal si til mine barnebarn hvis de vil spørre meg om noe. For det er deres verden dette handler om.   

VAKSINERING ER NOE MAN SKAL GJØRE PÅ FORHÅND, IKKE ETTERPÅ
Nå som årets utbrudd snart er over, er det nærmest meningsløst å la seg vaksinere. Likevel hisser Bill Gates & Co opp hele verden til hysterisk nivå etter å få vaksinen hans. På sine ti år innen vaksine, har han mer enn fordoblet sin svimlende høye formue som verdens desidert rikeste. Når influensaen raser blir folk vaksinert nok av den og skaper antistoffer så det holder. Hvis immunforsvaret er dårlig, er det dog fare på ferde. Men da hadde heller ikke vaksine hjulpet stort. Dessuten muterer viruset og kan endre seg såpass mye at den nye vaksinen ikke hjelper stort mot neste utbrudd. Dermed kan det bli behov for ennå en ny vaksine neste gang, hvilket Bill Gates sikkert ikke har det minste imot. Hva folk heller skulle tenke på, er å styrke sitt immunforsvar. Bakterier og virus er naturens sunnhetspoliti som angriper liv som ikke holder mål. Kutt ut moderne butikkmat og kjøp frukt og grønt av bønder på landet eller dyrk selv. Mineraler finnes gratis i brennesle og vitaminer fås i frukt og grønt, husk "fem om dagen". Spis mindre og drikk mer vann. Gym og badstue hver uke og en ukes fastekur to ganger i året. Så blir ikke bakterier og virus noe problem. 
                       
 
  
  
 
 

 


 

IKKE LA DEG LURE AV AT BELEIRINGEN AV HELE VERDEN NÅ OPPHØRER
Den som ikke nå skjønner at verden er omringet av en onde krefter, vil ikke klare å berge seg fra det som kommer. Første fase av beleiringen er snart over og dårene tror at livet snart blir normalt igjen. Sjokkmetoden virket dog etter planen og de aller fleste har uten å tenke svelget kamelen. Bare vi får vaksinen, så vil selvsagt alt ordne seg. Men de onde krefters hensikt er snarere å ta alle til fange og skape en ny verden av et herrefolk og deres slaver. Snart oppheves de fleste strenge regler og folk lures på nytt til å slappe av i stedet for å flykte ut av byene før neste fase. Et vindu åpnes slik at de som er våkne, kan flykte om ikke annet enn til skogs. Som om naturens gode kraft hjelper de som fortjener det. Grepet strammes snart på nytt og mye hardere, hvilket gjør det umulig å slippe unna. Når folk skjønner at de er fanget, begynner de å skrike. En slik situasjon som denne finnes flere historiske eksempler på. Byer med en opprørsk befolkning har blitt omringet og isolert med militærmakt slik at folk bare sulter og tørster i hjel. Bor du i en by og ikke har noe alternativ, bør du snarest skaffe deg et hemmelig lager av tørre matvarer og drikkevann. De siste månedene burde ha lært deg at dette er ramme alvor.

 

 

TVUNGEN KARANTENE ER FOR SYKE, MEN IKKE FOR FRISKE MENNESKER
Det absurde hysteriet som er påtvunget oss alle, er et resultat av korrupte planleggere med et distinkt mål hvor hensikten påstås helliger midlet. Drevet av intens tvilsom propaganda fra alle hold, skremmes folk til ikke å tenke selv, bare følge ordre. Målet er ikke å beskytte folk mot en fiende, men å fange folk som om de var fienden. Faktisk kan de bli det dersom hysteriet drives så langt at man begynner å ane ugler i mosen. Det har mange allerede gjort og hevder at verdens regjeringer trosser sine konstitusjoner som garanterer folks frihet, ved å skremme samtlige til "frivillig" karantene med de katastrofale følger dette nå vil få for andre deler av folks liv, for eksempel et skadet næringsliv og inntektstap. Å sperre friske og uskyldige folk inne på denne måten kan være kriminelt og derfor straffbart. Men hvem i all verden skal straffe dem som sitter øverst og forvalter loven som de vil? Hvem skal passe bukken som passer havresekken?

         

VERDENS STYRTRIKE ELITE HAR LENGE STUKKET HODENE TETT SAMMEN
Verdens rikeste familie begynte å samle sin formue på 1700-tallet og mangedoblet formuen etter slaget ved Waterloo med et knep som i dag ville blitt kalt innsidehandel. De rike familiene har blitt flere, men er likevel ganske få i forhold til oss andre. Det som kalles en prosent mot de nittini. Eller mer korrekt, en prosent av denne ene prosent og disse har sammensverget seg mot oss for å holde oss under kontroll. Noen av oss skjønner deres råtne spill som nå handler om å skremme oss så vi blir livredde og lydige slaver. De kaller oss konspirasjonsteoretikere og dumme idioter slik at vi ikke tas alvorlig. De kontrollerer ikke bare pengene, men også politikere, massemedia og underholdning (Hollywood) og alle registrerte organisasjoner anses som støttespillere og kalles NGO. Vi er nysgjerrige og kritiske observatører som åpent forteller hva vi ser og leser i deres egne dokumenter, så kan folk dømme selv. Galskapen i verden akkurat nå bekrefter sannheten i denne forklaringen.
 
 
 
 
 

 

 

 

NÅR INFLUENSA BLIR SKAPT FOR Å DEKKE OVER NOE MYE STØRRE
Det vil ta lang tid før alle forstår hva som foregår. Verdens problemer er mange og alvorlige, men for tiden tenker man bare på influensa. Årets utbrudd har tre sider, den vanlige, den nye kunstige og den elektroniske. Alt dette kan man lese seg opp på, men frykten hemmer all jakt på kunnskap slik at man heller isolerer seg og gjør som myndighetene sier. Dette skuespillet er designet for å skjule et mye større problem som har med verdens økonomi å gjøre. Pengesystemet er så skrøpelig og tynget av gjeld over alt, at det kan kollapse. Sentralbankene har drevet sitt casino i årevis under radaren til vanlige folk. De nærmer seg veggen i stor fart, men vil legge skylden for kommende finansielle kollaps på årets influensa i stedet for seg selv. Samtidig vil de øke kontrollen til å bli diktatorisk makt. Til dette trenger de total overvåking og raske frekvenser. Som 5G leverer, men også forstyrrer kroppens immunforsvar og evne til å ta opp surstoff. Dette forklarer alt, men bare hvis du er såpass våken at du kan tenke selv.
  
 
  
  
 
 

 


 

DET ER PROBLEMLØSERNE I DENNE KRISEN SOM ER PROBLEMET
Man kan ikke løse et problem med samme tankegang som skapte det, sa Albert Einstein. Intet tilfelle bekrefter sannheten i disse ord bedre enn årets influensa. Eksperter og myndigheter har ikke bare skapt viruset og latt det slippe ut globalt, men vil også tjene penger på å vaksinere folk. I etterkant attpåtil, mens vaksine normalt er noe man tar i forkant. Viktigst er dog det man ikke snakker om, den totale diktatoriske makt dette vil gi noen få og eksklusive individer over verdens øvrige befolkning. Man ser det allerede, folk er hysterisk livredd for virus og bakterier som jo er en del av naturen og ikke kan utryddes. Det som skal til, er et robust immunforsvar hos hver og en. Men dette naturlige forsvar er sakte men sikkert brutt ned av junkfood samt fysikk og kjemi, slik at folk skulle bli sårbare for slik virus og derved lett bringes under kontroll. Intet stort som skjer er tilfeldig, men nøye planlagt av dem som nå skal løse problemet på sin måte og uten at folk forstår hva som foregår og som derfor vil gå galt.

 

 

NØDVENDIG PÅSKUDD FOR Å KUNNE GJENNOMFØRE EN GAMMEL PLAN
The Geek, økenavnet på verdens rikest mann, er tydeligvis korrupt nok til å kunne mistenkes for å stå bak problemskapende programvare for så å tilby en annen programvare som løser problemet. Altså først datavirus og deretter antivirusprogram. Etter å ha byttet bransje, har The Geek uten formell utdannelse og erfaring, plutselig blitt internasjonal helseekspert med influensa som hovedfag. Men med sin dataerfaring kan han overføre mye gammel kunnskap til sitt nye arbeidsfelt. Som å sko seg på folks liv og helse som han før skodde seg på folks databruk. Nå handler det om full kontroll via Internet Of Things og Artificial Intelligence. For å få generell aksept for dette trengtes virkelig et sjokk, en pandemi som var sterk nok til å skremme folk så de ville kjøpe varen de ble tilbudt, sprøyte og chip. Der er vi nå. Gud hjelpe oss når programmet skal starte og noen trykker på knappen.

 

FORVENT TSUNAMI NUMMER TRE, MEN SPESIELT I OVERFØRT BETYDNING
September 2001 rystet verden og ledet til en flodbølge kalt krigen mot terror. Desember 2004 oppsto et 9.3 jordskjelv i indiske havet som skapte en gigantisk fysisk tsunami. Mars 2011 et nytt 9.3 jordskjelv i havet øst for Japan med en påfølgende ny tsunami. Noen mener jordskjelvene var atombomber på havbunnen. September 2019 startet 5G i flere store verdensbyer som Wuhan, Milano og New York med flere, til tross for advarsler om farlig stråling. Februar 2020 kom flodbølgen i form av en ny mystisk influensa i disse samme regioner som ble erklært å være en livsfarlig pandemi med påfølgende global unntakstilstand som skulle knuse verdens næringsliv og økonomi. Noen trekker tydeligvis i visse tråder og styrer disse sterke begivenheter for å jage folk inn under deres kontroll. Forvent derfor en tredje bombe som ikke bare vil skape en ny fysisk tsunami, men også en farlig flodbølge i overført betydning. Den som skremmer oss så kraftig at vi tar sprøyta og chippen som gjør ende på frihet, eiendomsrett foruten all vett og forstand.

  

 

MASSEMEDIA TAKKES FOR GODT SAMARBEID MED HØYERE PRESSESTØTTE
Takket være et lydig globalt pressekorps har årets influensa-hysteri gitt den ønskede effekt. Korrupte politikere har flere ganger sagt at en god krise må ikke gå til spille uten at den brukes til å fremme en global plan. I stedet for å være den vaktbikkje pressen er ment å være, oppfører de seg som vel dresserte pudler og lyder sin herres minste vink. Aldri et kritisk ord om det som foregår, ingen skepsis og spørsmål for å tvinge sannheten frem, selv om det oser løgn og bedrag av hele skuespillet. Når man så leser at massemedia skal få høyere pressestøtte, forstår man at nå får de lønn for strevet og ingen vil vel si fra seg de millioner som av skattepenger gis rundhåndet av forvalterne som også er pådrivere av hysteriet som skal få befolkningen så lammet av frykt at de går med på hva som helst for å føle seg trygge.

 

 

 

HVIS DU IKKE HAR VÅKNET NÅ, KAN DU LIKE GODT BARE SOVE VIDERE
Sjokkmetoden som forfatteren Naomi Klein fortalte om, har vært mer effektiv enn forventet. Folk er fortsatt sjokkskadet og livredde til tross for mengder av bevis for at pågående hysteri er et spill for å oppnå et politisk mål: Total makt over en føyelig global befolkning. Et annet mål er like aktuelt, at befolkningen skal reduseres til en halv milliard som skal styres via overvåking og kunstig intelligens. Google Georgia Guidestones. Veien mot dystopia er ferdig anlagt og mange ferdes allerede i blinde på den. Men kanskje bare en av tusen forstår faren og trekker seg unna. Ting kommer til å skje så raskt nå, at det kan bli vanskelig å følge med. Penger, kommunikasjon og energi er sårbare saker og kan bli gjenstand for nye sjokkbølger. Du som er såpass våken at du bryr deg om å lese dette, bør forberede deg. Samle reserver, kontanter, edle metaller, tørre matvarer og drikkevann. Lær litt om hagebruk og dyrking av poteter og grønnsaker. Bedre din fysiske form, gå lange turer og løp av og til. Men fremfor alt, forstå at dette er en kamp mellom gode og onde krefter. Det finnes en Gud og det finnes en djevel som kjemper for og imot deg. Det er viktig å stå på rett side, tro på det gode og motstå det onde. Først da vil du begripe hva som skjer og som etter hvert blir mer og mer tydelig.

 

 

KORRUPSJON RUNDT RAPPORTERING AV CORONAVIRUS DØDSFALL
I Storbritannia regnes alle dødsfall under pågående epidemi som et resultat av denne. Baktanken kan være å få opp så høye tall som mulig og derved oppnå maksimal effekt. Pårørende får ikke stille opp og forklare noe om avdødes helse og det gjøres heller ingen obduksjon. Denne praksis følges trolig globalt ettersom myndigheter og media er enige om å piske opp stemningen maksimalt. Dette samarbeid er tydeligvis godt organisert som det må ha tatt lang til å forberede. Langsomt siver det ut beviser for at så er tilfelle. Denne kunstige pandemien har klart å skremme opp hele verden, bortsett fra et forholdsmessig lite antall skeptikere som selvsagt er idioter, men som skjønner hva dette er for noe svineri: En grusom kynisk vei å gå for å innføre The New World Order.

 

 

ENDELIG VET VI HVEM SOM LIGGER BAK ALL VERDENS ELENDIGHET
Mens farten øker mot stupet. er det flere og flere som våkner etter offentlig bedøvelse og forstår hva som foregår. New World Central Banking Industry er navnet på den skyldige i alt som nå pågår av bisarre hendelser som presser oss alle mot et punkt vi egentlig ikke vil. I mange år har verdens befolkning blitt kondisjonert til å akseptere det nye som kommer, men nå skjønner mange at dette er farlig. For målet med denne pengesterke elites kyniske spill, er å gjøre oss alle til deres lydige slaver som passer jobben vi blir satt til og får privilegier etter hvordan vi steller oss. Den som ikke lystrer ordre, mister privilegier. Den nye verdensbanken eies av individer som påstår de er Guds utvalgte folk og har ansatte under seg som strever etter å få en fornem plass i dette nye systemet, politisk, religiøst og finansielt. Men bygd på sand, vil dette huset ikke kunne stå imot den stormen som til slutt vil komme fra helt uventet hold.

 

 

VERDEN ER LIVSFARLIG NÅ OG VI MÅ VITE OM GUD FINNES ELLER IKKE
Ansikt til ansikt med den visse død trenger sjelen et ankerfeste. I sin ytterst nød og dødsangst kan selv en ateist rope på hjelp fra himmelen. Men troen på Gud og Jesus er forsøkt utryddet av verdens selvsikre vitenskap og politikk. Moderne mennesker trenger ikke en overherre de ikke engang kan se. Universet preges likevel av en plan og en kraft som holder alt i gang. Denne Universets Urkraft er det samme som Gud i himmelen, en god og fullkommen kjærlig og rettskaffen kongenes Konge og herrenes Herre. Gudsfornektere vil ikke underlegge seg noen slik overmakt, men heller selv bestemme hva de vil gjøre med jordkloden, Guds hellige berg. Også dette ser man deprimerende spor av på en okkupert, plyndret og rasert planet. Guds fingeravtrykk finnes imidlertid over alt, selv på det minste strå. Kan man ikke tro dette, vil heller ikke Gud la seg finne, og da har man lite å trøste seg med når man befinner seg i den ytterste nød, en situasjon som synes å rykke nærmere og nærmere veldig fort.

 

 

STOREBROR HAR BLITT TVUNGET TIL Å SKYTE SEG SELV I FOTEN
Makten bak Makten alias The Deep State alias New World Order, kjært barn har mange navn, har forstått at man har liten tid. Derfor har de i sitt hastverk gjort flere dumme ting. Storebror står over oss, men henger i trådene deres. Det handler om å sikre den endelige totale makt over alt og alle innen We The People våkner og blir mange nok til å slå tilbake deres angrep. Dette er ingen fantasi, for allerede nå forstår svært mange at hysteriet omkring årets influensa er iscenesatt teaterstykke, en tragedie. Stenging av butikker og bedrifter og karantene for alle i ukevis vil få konsekvenser og nå regnes med at 80 prosent av verdens bedrifter vil forsvinne med de kaotiske konsekvenser det vil få om kort tid. Verdens styrtrike elite, de som eier sentralbankene, har allerede alle pengene. Så nå er det selve makten det gjelder, den totale diktatoriske makt. Derfor blåser de i om de lar sine marionetter skyte seg selv i foten. 

 

HVIS DU IKKE HAR FORBEREDT DEG NÅ, KAN DET VÆRE FOR SENT
For et par år siden fikk alle svenske hushold et lite hefte i posten fra myndighetene. "Hvis krigen eller krisen kommer". Årets influensa er en slik krise og brukes som påskudd for å tvinge hele verdens befolkning i kne. Når den som vanlig ebber ut, vil effekten av mange tiltak vedvare; økonomisk depresjon og sosialt kaos. Rådene vi fikk i god tid var blant annet å hamstre tørrmat og vann. Verdens økonomi er en diger ballong som en liten nål, et virus kan stikke hull på. Kanskje det allerede har skjedd. Nå er det nemlig forbudt å hamstre mat, for alle må dele på det som finnes. Butikkhyller ble først tomme for doruller og gjær, idiotisk nok. Snart forsvinner havregryn, hvetemel og spagetti. Folk over sytti får ikke komme inn i butikkene her, for de kan bli smittet eller være smittefarlige. Ingen tvinges i karantene her, og verden synes Sverige tar store sjanser. Mange nye absurde lover og regler er innført. Bare essensielle varer kan omsettes. I noen land er pakker med frø ikke essensielt. Det kan fort bli trange tider, men du kan lære deg hva som kan spises av det som vokser i skogen. 
 

 

I KJØLVANNET AV CORONA VIL VI MØTE DE VERSTE UTFORDRINGENE
Når stormen har gitt seg og vi kan krype ut av våre hull, vil verden ikke være til å kjenne igjen. Tusenvis av bedrifter vil slås konkurs og mange blir arbeidsløse. En økonomisk depresjon vil oppstå og mange vil miste sine hjem som har garantert for lån som nå ikke kan innfris. Familier vil oppløses og barn tas hånd om av andre. Infrastrukturen i samfunnet er i fare og mat til butikkene kan avta. Noen vil bli krevd til ansvar og gule vester kan synes i gatene flere steder enn i Paris. Folk vil oppdage at Storebror helt unødig har skremt folket og skjult sannheten for dem. Mange liv har gått tapt i sykdom, men enda flere liv vil gå tapt for egen hånd fordi livet nå mister sin mening. Under den franske revolusjon tok folk i bruk det de hadde av kampmidler og det kan nå skje igjen. Derfor forbereder Storebror seg og forskanser seg bak tykke murer og solide låser samtidig med et undertrykkende system med bruk av elektromagnetisk kraft for å stagge en rasende befolkning. Til dette trengs 5G som dessverre har den bivirkning at den skader folks helse på en måte som minner om influensa, for å si det mildt.

 

 

ET VIRUS KAN SKADE, MEN SAMFUNNETS REAKSJON GJØR ALT VERRE
Sesongens vanlige influensavirus har tatt livet av fire ganger så mange som Coronaviruset. Likevel skapes en redsel så sterk at mange lammes. Nasjonal nedstengning svelges rått og den globale økonomi vil krasje parallelt med vår sosiale balanse. En fryktelig situasjon venter oss om noen få uker. Havari av bedrifter og familier. Og alt på grunn av politisk propaganda og triksing med tall. Hvor mange er blitt syke i lunger og hjerte på grunn av angst og redsel? Hvor mange dør av alderdom og vanlige sykdommer, men ikke separert i statistikken som da blir feil. En person er ikke smittefarlig før viruset bryter ut. Uvitenhet og villedende propaganda er nyttig for å få aksept for en vaksine som også er designet til å forandre folks måte å tenke på. Hvor mange vil etter hvert ikke klare å se meningen med livet og begå selvmord?  

LA INGEN FÅ DEG TIL Å TRO AT VERDEN BLIR NORMAL ETTER PÅSKE
De aller fleste tror at årets influensa er en pandemi fordi WHO har sagt det. Men hundre tusen døde til nå er ingen ting mot de vanlige 500 tusen som årlig dør av influensa. Trusselen er overdrevet med hensikt: Vi er skremt til lydighet og samarbeid. Men når var det at Storebror virkelig tenkte på ditt ve og vel? Hvis du skylder dem penger, vet du hva de kan gjøre med deg for å få dem. Dermed kjenner du deres innerste følelser for deg. Du kan absolutt ikke stole på hva de sier, heller ikke nå, fordi de har en plan som noen har tvunget dem til å følge. Når faren snart blåses over, vil helt andre ting skje og slett ikke bli normalt igjen. Bløffen kommer til å bli avslørt fordi veldig mange allerede skjønner det. Men Storebrors makt er fortsatt stor. I stedet for å bli normal, kommer verden til å bli enda mer vond og bisarr med nye strenge regler man kan bli arrestert for å bryte.

 

 

BESKJEDEN DE GIR DEG MED CORONA: DU HAR INGEN SELVSAGT FRIHET
Nedstengningen av samfunnet, tvungen isolasjon i hjemmekarantene, strengt redusert sosial kontakt, stenging av industri og handel. Alt dette absurde som skjer nå er et signal om det som kommer. Bøter og fengsel risikeres ved brudd på unntakstilstanden fordi et virus har skremt opp myndigheter som vanlige folk. Nesten alle som testes har viruset i seg, men få av disse blir syke og to prosent av disse syke vil dø, men ofte fordi de også har andre alvorlige helseproblemer. La ingen krise gå til spille, sies det, så også denne blir utnyttet optimalt. Redselen for å dø er nok til å godta at myndighetene tar våre friheter bort og erstatter dem med privilegier vi får dersom vi lar oss vaksinere og derved kontrollere. For noen tjener store penger på dette, og det er dem som har mange penger fra før og vil ha mer av både penger og makt.
 

 

ETAPPEVIS FREMOVER MÅ VI TÅLE Å GI SLIPP PÅ MANGE AV VÅRE FRIHETER
Hvis frosken kokes langsomt, skjønner den ikke hva som skjer. Hysteriet som pågår er absurd og vi godtar at noen plutselig bestemmer mer over oss enn vi er vant til fordi vi er blitt skremt. Noen har bedøvet hele verdens befolkning med frykt og falske nyheter. Temperaturen stiger og er snart på kokepunktet uten at særlig mange forstår at noen vil ta total kontroll på oss. Noen av oss har skjønt det og har hoppet opp av den rykende gryta, men massene har akseptert tapet av sin frihet.  Man kan bli arrestert for den minste forseelse og mange ting er ikke lov å si. For eksempel om folk fra Afrika eller at en viss legning er ekkel. Friheten er satt til side til fordel for en ny verdensordens regelverk. Man tvinges til å føre et unormalt nytt sosial liv. Mange nye lover kommer som erter ut av en sekk, men når krisen avblåses, vil visse regler oppheves, men andre beholdes. Altså litt etter litt, steg for steg, ledes vi inn i en beklemmende situasjon som har vært under planlegging lenge.

 

BILL GATES AVSLØRER HENSIKTEN MED FRIVILLIG KARANTENE
Ganske nylig holdt han et foredrag og sa at i fremtiden kan man ikke ha smittebærere gående løse rundt i samfunnet. Derfor vil myndighetene snarest utstede et sertifikat på at man er frisk og ufarlig. Selvsagt på grunn av at man har fått vaksine, som han for øvrig har patent på når det gjelder Corona. Folk klappet etter foredraget og røpet derved at de allerede er blitt så dupert at de ikke skjønner hvor dette bærer hen. Ikke bare vil mannen da mangedoble sin formue, men også at da vil alle mennesker bli påtvunget vaksine som gjør mer enn å hindre farlig smitte. Moderne vaksine er utviklet fra å være en god ting mot polio og vannkopper til å bli et redskap for kontroll av våre tanker og handlinger som er verdens kyniske lederes inderligste ønske og som Bill Gates vil si er til vårt eget beste. Frivillig karantene hjemme er derfor en trening i at fengsel er det rette sted for den som ikke er vaksinert.

 

 

ANTALL DØDSFALL AV CORONA I FORHOLD TIL ANDRE ÅRSAKER
I løpet av årets tre første måneder har totalt cirka 30.000 personer mistet livet av Corona-viruset mot sesongens vanlige influensa 100.000. På samme tid har 220.000 dødd av malaria. 250.000 selvmord. 300.000 døde i trafikken. 600.000 døde av alkoholskader. 1.000.000 døde av nikotin og 2.000.000 av kreft. 2.500.000 av sult samt 10.000.000 aborter. Det kan derfor neppe være faren for å dø av dette nye virus som får myndighetene til å skremme folk fra vettet. Propagandaen er fryktelig overdrevet og er tydeligvis igangsatt etter en plan som veldig få kjenner til og som kalles Agenda 21, og senere revidert og omdøpt til Agenda 2030. Dette er en global politisk plan som tar sikte på at en mektig elite vil sikre seg total makt over verdens befolkning ved hjelp av moderne teknologi. For å få folk til å gå med på dette, må de først gjøres så redde at de går med på hva som helst for å slippe å dø av Coronaviruset.

 

 

SPØRSMÅL SOM IKKE STILLES FOR Å LØSE GÅTEN MED ÅRETS INFLUENSA
Massemedia driver effektiv propaganda etter oppdrag fra visse storpolitiske krefter for å skremme folk til å gjøre ting de ellers ikke ville fått dem til. Som frivillig å stenge seg inne i egne hjem, hamstre doruller og holde god avstand til andre osv. Spørsmålet om hvor farlig dette virus er, har blitt besvart. Men spørsmålet om hva som er så spesielt med Wuhan, Milano og New York, der viruset har vært ekstra aggressivt, har ikke blitt stilt. Det korrekte svaret er helt i samsvar med hundrevis av advarsler, men er dysset ned. Svaret ligger i at nettopp disse storbyer for under et år siden ble oppgradert fra 4G til 5G. Google professor Olle Johansson og Deborah Tavares, så ser du hva jeg mener. Så lenge dette poeng ignoreres, vil problemet ikke løses og folk vil fortsette å dø av farlige 5G-stråler forklart som influensa. Alle skylder vi oss selv og vår familie å finne ut av det som myndighetene dekker over. Nok et spørsmål blir da: Hvorfor gjør de det?
 

 

ET PUSLESPILL ER IKKE FERDIG FØR ALLE BITENE ER PÅ RETT PLASS
Corona er et puslespill hvor noen bevisst skjuler viktige biter for å gi et helt annet bilde enn det som er korrekt. Alle byer med store utbrudd har tydelige og ferske spor av 5G. i Wuhan, som var først ut, rapporterer telefonselskapene at på tre måneder har 21 millioner telefonbrukere sluttet å bruke telefonen. Videoer har lekket ut på sosiale medier som viser at gatefeiere soper sammen hauger av telefoner i gatene. Andre videoer viser folk som faller død om på gaten, på jobb eller hjemme. Krematoriene klager over 4-5 ganger så mange lik å brenne hver dag enn vanlig. Forbruk av urner til asken er også mangedoblet den siste tiden. Forskere sier at 5G er en frekvens som forstyrrer frekvensen i hemoglobinets molekyler og hemmer dermed opptakelsen av surstoff i blodet. Symptomene likner influensavirus som angriper luftveiene. Kina underrapporterer sterkt antall dødsfall. Kineserne skriker ut at myndighetene lyver og rebeller har begynt og velte politibiler. Og massemedia tier om muligheten for at 5G har noe med saken å gjøre og skaper snarere panikk og redsel for et virus i stedet for å peke på at 5G kan være årsaken til elendigheten. Alle disse bitene må også på sin plass for å gi det riktige bilde av situasjonen. 

 

FORVENT LANGVARIG CORONA PÅ GRUNN AV MOTVILJE MOT SANNHETEN
Covid-19 er et tragisk og magisk faktum. Det forskes på spreng og letes etter spor under lyktestolpen men unngår visse områder som er obligatorisk tabu. For dette virus har nemlig intet med 5G å gjøre! Det har noen bestemt til tross for mange ting som mistenkelig nok tyder på nettopp det. Wuhan, Milano og New York fikk 5G startet opp sist høst og nettopp disse steder får nå kraftige utbrudd av dette magiske virus som hindrer oksygen i å tas opp i blodet og tar livet av folk uten influensa-symptomer. Det som uavhengige forskere har forklart skjer når kroppens normale vibrasjoner forstyrres av en slik tornado. Ettersom de fleste virker immun mot denne erkjennelse, vil den nærmeste fremtid vise hva som er riktig. Datahastighet er åpenbart mye viktigere enn sikkerhet, for databransjens profittbegjær, for nettavhengige og ikke minst for Storebrors overvåking. Men kanskje problemet bringer sin egen løsning: Reduksjon av antall individer som absolutt ikke vil vite sannheten. Den som lever får se.

 

MYE FARLIGERE MED STRÅLER FRA 5G ENN Å PÅDRA SEG INFLUENSA
Massemedia er skyld i den absurde psykose verden akkurat nå lider av. Årets influensa er et virus lik de fleste andre, men får skylden for skader av 5G. Disse stråler er millimeterbølger som vibrerer mange milliarder ganger i sekundet. Men Storebror trenger denne frekvens for å kunne spionere og kontrollere. Kina var tidlig ute med 5G-overvåking og ditto telefoner. Elektrosmog er ikke ufarlig og påvirker negativt kroppens egen cellulære vibrasjon. Man vet at hemoglobinet i blodet da hindres i å ta opp oksygen(!) slik at åndedrettet forstyrres og hjernen ikke får nok surstoff. Dette forklarer plutselige dødsfall på gaten, i butikker, på fabrikker og i hjemmene som er sluppet ut på sosiale medier. Massemedia tier om dette på grunn av ikke bare kinesiske munnbind men også kinesisk munnkurv.

   

INTERNETT ER I FARE FORDI ELITEN ER TRUKKET FRAM I LYSET OG AVSLØRT
Et fritt internett er ingen selvfølge. Nettet er skapt av elitens tenketank for eget bruk, men har sluppet ut til folket. Et praktisk verktøy for begge parter til å spre både fantasi og virkelighet. Problemet er nå at alle kan få vite hva som helst via nettet, grave og granske og ikke minst vurdere hva som er logisk og sant eller ikke. Eliten viser seg ha for mange svin på skogen og lik i skapet slik at råttenskapen tyter ut og lukter ille. Deres planer for folks fremtid likeså og de er nå i ferd med å realiseres. Når flere og flere nå oppdager dette spillet, kommer reaksjonen: Eliten må avsettes! Dette liker de selvsagt dårlig og har fremdeles makt over det meste, som for eksempel internett. Frykten for at de skal stenge internett helt eller delvis, henger derfor som en mørk sky over landskapet. Går de til dette skritt, vil det også ramme dem selv. Men hva kan ikke et villdyr gjøre som er jaget opp i et hjørne?     

 

 

TEST DINE MEDMENNESKERS INTELLIGENS VED HJELP AV CORONA
Forklaringen på årets hysteriske influensa er ikke lenger et mysterium. Et fritt internett lar oss vite alt vi trenger for å forstå. Men de aller fleste lar seg likevel lure av dem som har satt det hele i gang. Redselen har grepet hele verden mens eliten på toppen flirer av hvor dumme så mange virkelig er. Ikke engang media har klart å se gjennom tåka og betales pressestøtte for lydighet og i dette tilfelle skape maksimal panikk. Målet er åpenbart og mange tjener dessuten penger på hysteriet, mens det private næringsliv ellers legges i ruiner med de følger det vil få. Problemet er ytterst alvorlig, men ikke akkurat slik det blir fremstilt. Det hele er derfor et gigantisk bedrag for å skape en lammende redsel der verdens skjulte maktelite vil ha oss til gladelig å akseptere det som kommer, deres nye diktatoriske verdensorden.

 

SNART VIL VÅRE RETTIGHETER GJØRES TIL PRIVILEGIER PÅ LISENS
Om du har et skarpt blikk, ser du lett den røde tråden. For det som nå skjer er intet annet enn en djevelsk bedrag for å ta kontroll over verdens befolkning og ressurser. Maktpyramiden er avslørt og eliten på toppen er navngitt. Coronaspøkelset er et bedrag og en test på hva en kan få folk til å gå med på av idioti. Løkken er lagt rundt halsen og nå skal den strammes til. Man kan bli arrestert for å gå utenfor huset og trekke litt frisk luft. Å skaffe seg mat ved jakt og fiske er for lengst kun på lisens. Å ha en kjøkkenhage kan være neste skritt. Retten til eiendom likeså og retten til arbeid og det å eie penger og reise, for å nevne noe. Alt skal godkjennes og bare de som oppfyller reglene, vil få lisens. Sosial kreditt er allerede i gang i Kina, der hvor årets influensa også startet. Er du skarp nok, ser du nok sammenhengen.

 

NÅR FOLK VÅKNER ETTER MARERITTET, SER DE AT DE ER BLITT LURT
Ingen influensa varer evig og årets Corona vil brenne ut som alle andre før den. Men denne gang klarte toppene å utnytte den optimalt. Tragisk nok er mange døde, men ikke flere enn vanlig. Dødsfall som følge av 5G-stråling er mye høyere, men ikke tatt med. Wuhans og Milanos myndigheter får litt å forklare når folk krever å vite hva de har skjult om 5G-nettet. Hysteriet omkring Corona har snudd verden på hodet og dette eksperimentet viser at toppenes knep virker. Av desperat redsel går folk med på hva som helst og gir avkall på soleklare friheter i stedet for å storme ut i gatene og kreve de skyldiges hoder rulle. Men dette kan likevel skje. Derfor haster det med dempende vaksine og 5G-overvåking

 

VERDEN TRANSFORMERES, FØRST TIL DET VERRE, SÅ TIL DET BEDRE
Ingen tviler på at det nå kommer noe nytt. Ting skjer veldig fort og intet går tilbake til slik det var før. Det digitale kontrollsamfunnet er over oss og noen trekker i trådene. Eliten øverst på pyramiden er selv underlagt en overmakt som leder alle ting mot et punkt der det vil skje noe ytterst dramatisk. Systemene kollapser, de politiske, religiøse, økonomiske, akademiske, sosiale osv. Intet er til å stole på bortsett fra naturlovene og at det som har begynt å råtne, bare må få råtne ferdig. Da blir det til gjødsel og ny næring igjen. Derfor vil vi se alle ting forverre seg som tiden går og veldig raskt. Plutselig tennes en gnist av Universets Urkraft som setter dødsstøtet i verdens djevelske kropp. Dermed kan de som forstår de universelle naturlover komme frem fra sine skjulesteder og nyte den ekte freden og gleden som naturen skjenker dem som står på dens side.

 

EN ULYKKE KOMMER SJELDEN ALENE, OG NÅ STÅR VISST FLERE I KØ
Selv om Coronaviruset er en distraksjon fra noe som er mye farligere, er det saktens ille nok. Men folk dør av vanlig influensa også, så dette er ikke noe nytt. Verre er det som forsøkes skjult, virkningen av høyfrekvente vibrasjoner fra det nye mobilnettet. Paradokset er at myndighetene trenger 5G for å kunne drive den overvåking som alle kan se rulles ut nå for å få kontroll over massene. Plutselig forsto alle at nå er det alvor, men mer er på gang, da verdens finansielle system holder på å bryte sammen mens folk er opptatt av Corona. Men når bankene stenger dører og automater, blir det andre boller. Da trosses selv strenge forbud mot å samles i gatene. Pengene er blodstrømmen i samfunnet som tørker inn og gjør alt farlig på en annen måte da folk vil gå amok. Da kan myndighetene bombardere flokkene med sterke 5G-frekvens-kanoner som splitter uønskede grupper meget effektivt, eller de kan rett og slett skru av strømnettet. Og siden 5G skal igangsettes i de fleste store byer, vil folk fortsatt bli syke og dø slik de har gjort i Wuhan og Milano som Coronaviruset har fått skylden for.   

 

FORSTYRRENDE FAKTORER SOM KAN TYDE PÅ ALTERNATIVE FORKLARINGER
Når Bill Gates' fingeravtrykk finnes over alt hvor det dreier seg om tidenes pandemi, vil noen rynke pannen for ikke å si fryse på ryggen. Store penger er involvert som kan bety korrupsjon og hemmeligheter. Hans eierandel i laboratorieselskapet som eier patentet på Coronaviruset sier også sitt, sammen med hans eget selskap som arbeider med vaksine. Har man her med et hegeliansk fenomen å gjøre her? Problem, reaksjon, løsning? Ikke alle skjønner dette, men i så fall google det. USA og Kina med flere har ABC-våpen i sitt arsenal. B står for bakteriologisk som har vært forsket på i 50 år. Men nå har man også EM-våpen - elektromagnetiske - av den typen stråler som brukes i moderne telefoni, 5G. Kan denne krisen være resultat av en gigantisk test av slike farlige våpen, bakteriologiske og elektromagnetiske? Ettersom dette er en reell mulighet i denne iskalde kyniske verden og at det ikke nevnes i massemedia, er det absolutt grunn til å være urolig. Men den som overlever vil se.

 

 

PROPAGANDAEN VIRKER PERFEKT OG HAR DREVET VERDEN TIL VANVIDD
Redselen for å dø er normal, men brukes nå av en kynisk elite for å drive verdens befolkning som kveg inn under sin fulle kontroll. Med streng straff for ulydighet, er det klart at alle lar seg frivillig fengsle i sine egne hjem. Denne paniske frykten er mye farligere enn viruset, men effektiv for å oppnå et politisk mål. Dette viruskomplekset har flere sider og ubesvarte spørsmål, men Staten og media gir oss bare det de vil at vi skal vite. Ikke tenke, ikke grave og spørre, bare lyde ordre. Alle årvåkne forstår at noe er galt, men må passe seg for å kritisere Staten. Forfatteren George Orwell spådde dette for trekvart århundre siden. Næringslivet har nå stoppet brutalt og vil naturligvis kollapse mens folk holdes fanget og ikke kan gjøre noe. Spørsmålet er om når viruset brenner ut, vil da grepet rundt folket løsne? Eller vil det bli hardere fordi mange flere da vil bråvåkne og bli rasende?

 

TÅKEN LETTER OVER CORONA OG DENS FORHOLD TIL PENGER OG MAKT
Mens folk frivillig går i hjemme-fengsel på ubestemt tid med fare for å bli arrestert om de bryter reglene, ruller myndighetene uhindret ut femte generasjons mobilteknologi. Veldig få skjønner at dette er tidenes bedrag for å gjøre hele verdens befolkning handlingsløse og fordummet slik at de ikke fatter å gjøre motstand mot det kommende tyranniet. Objektiv forskning viser tydelig at 5G er ekstremt helsefarlig, og nå ser man påstått virusutbrudd i mange store byer som har startet opp det nye mobilnettet. Kina skjuler at de bare siden nyttår ifølge telefonselskapet har mistet over 8 millioner mobilbrukere. Videoer som har lekket ut viser folk som faller om på gaten, hjemme og på jobb, samt svære hauger av mobiltelefoner som feies sammen i gatene. Wuhan fikk 5G høsten 2019. Det fikk også Milano, hvor folk dør som fluer for tiden og man tvinges til å tro på TV-løgnene uten å mukke. Forvent at årets influensa avtar som alle andre har gjort, men at dødstallene stiger og karantenekravet fortsetter. Skjønner du ikke nå hva som foregår, kan du være det neste offer i statistikken.

 

VIRUSHYSTERIET MÅ KONTRES MED SUNN FORNUFT OG HANDLING
Jeg har tidligere sagt at sol, frisk luft og mosjon hemmer Coronaviruset (se arkivet). Men må legge til at varmebehandling og badstue knekker viruset. Kroppen bekjemper bakterier og virus med feber, mens varme opp til 60-70 grader tar kaka. En annen ting som styrker immunforsvaret er vitaminer og mineraler. Det får vi ikke så mye av i frukt og grønt som kjøpes i butikken og derfor heller må kjøpe direkte på gårder og frukthager lokalt eller dyrke selv. Sitroner er rike på C-vitaminer, spis en sitron hver dag nå og kom ut i sola for å samle D-vitaminer. En siste ting jeg vil nevne nå er å faste. La være å spise noe som helst en dag i uka, det renser kroppen og styrker forsvaret. Dermed er du nesten immun mot hva det måtte være også det "farlige" nye viruset som egentlig er et politisk verktøy for å kunne ta fra deg friheten til å
protestere mot makten noen vil ta over deg. Våkne opp nå!

 

ÅRETS VIRUS DISTRAHERER OSS FRA KOMMENDE ØKONOMISKE KOLLAPS
Sentralbankenes kriminelle måte å drive verdens finanser på har tydeligvis kommet til sin ende. Særlig amerikanske Federal Reserve som har monopol på verdens ledende mynt, den amerikanske oljedollar. Børsenes uro indikerer den brutale virkelighet mens næringslivet kollapser og jobbene fordufter. Bare idioter tror dette går bra. Sannheten er at noen har skylden for dette kaos og for dem kom Coronaviruset meget beleilig slik at folk får annet å tenke på enn å lynsje synderne. Mange mistenker Corona for å være et produsert ABC-(bio)våpen som både Kina og USA har mange av. Om dette graves det febrilt av skeptikerne og mange sjokkerende opplysninger er kommet frem, men heldigvis for synderne, så har de massemedia på sin side som trofast holder kjeften om mange saker som kan forstyrre deres planer.

 

 

HVA SOM SKJER I KINA NÅ, ER EKSTREMT BISARR OG IKKE TIL Å TRO 
Kina har blitt valgt ut for å teste en metode for depopularisering av sin enorme befolkning. AI - kunstig intelligens - er implementert i 80 av de største byene i og med 5G som har gjort folk syke så de dør av strålingen. AI sies å ha kommet ut av kontroll, det har "stukket av" og jaktes på av hemmelig politi. Ryktene lekker ut, men massemedia tier i lydighet mot dem som trekker i trådene. De merkelige dødsfallene får coronaviruset skylden for og propagandaen er så effektiv og skremmende at de har klart å kansellere fotballkamper og kanskje OL 2020. Men AI er ikke til å spøke med. Kina dro ut kontakten til 5G en stund som da medførte at folk følte seg bedre. Jeg håper dette er fake news, men alt er mulig nå som verden er på randen av kollaps.

 

MISTANKEN OM TO TYPER CORONA-VIRUS KAN VÆRE SVARET PÅ GÅTEN
Det startet i Wuhan, en storby i Kina med 11 millioner innbyggere. En by som nylig er ferdig utbygd med det superraske 5G nettverk for kommunikasjon og overvåking. Få måneder etter begynner folk å falle død om på gaten og på jobb uten tegn på sykdom. Samtidig starter årets influensa som får skylden for dødsfallene. Kineserne sier at myndighetene lyver og vil at mange av dem skal dø. Den kraftige strålingen fra 5G er kjent for å påvirke levende celler og liv negativt, men denne reaksjonen var i sterkeste laget. I rike Nord-Italia, herjer viruset, men ikke like mye i fattige sør. Forvent at viruset sprer seg fort i land med moderne nettverk, og særlig når 5G startes opp. Vanlig influensa vil komme og gå, mens Corona II vil herje en stund, til de kutter ut 5G. Hvis ikke kan det bli enda færre mennesker på kloden enn de 500 millioner Jacob Rothschild & Co ønsker seg.   

 

 

MYNDIGHETENE TRENGER 5G FOR Å DRIVE SITT NYE KONTROLLAPPARAT
Den lyse fremtiden er forbi og nå er vi på vei inn i mørket igjen. Ondskapen har grepet makten over verden med strupetak på befolkningen som langsomt begynner å fatte dette. For å klare å holde stillingen må strenge tiltak settes inn med total overvåking og kontroll over alt som rører seg. Kina var først ut med kameraer som kan kjenne igjen ansikter og tolke individets humør og tanker. Resten av verden følger garantert etter. Denne operasjon krever raske linjer som bare 5G kan levere med sine 60 milliarder svingninger i sekundet. Svenske Ericsson bygger 5G-utstyr og vil ikke gi slipp på milliardene de får for dette. Og Staten vil ha skatter og avgifter. Derfor skjules sannheten og da får heller noen bli syke og dø som følge av strålingen de utsettes for, men skylder på et nytt farlig virus. Alle aktører som støtter den såkalte globaliseringen er med på bedraget, politikere, media, showbiz, finans, akademia osv. Det pågår en hemmelig krig mot befolkningen som ikke tåler dagens lys, men det finnes ikke noe som er skjult som ikke vil oppdages av kritiske og granskende øyne. For katten er allerede ute av sekken og det er umulig å få den tilbake igjen.

 

SANNHETEN FINNER DU VED Å SETTE ALLE PÅSTANDER PÅ PRØVE
Det er mange som mener å vite best her i verden. Politikere, akademikere og religiøse ledere er tydeligst. Men sunt bondevett holder lenge for å avsløre løgnerne. Dem du ikke får lov til å kritisere er de første som må forkastes. For ikke å snakke om dem som forfølger granskende kritikere. Politiske og akademiske løgnere er lettest å få øye på, mens religiøse løgner sitter lenger inne og må hales ut. Det krever mot å gå på tvers av strømmen, særlig når verden er kommet dit den er nå. Vi kan ikke stole på noen ting, for alle ledere lokker en inn i sin avdeling av den motbydelige kult som verden er blitt. Men nå skal det bli enda verre, for det pågår et hemmelig arbeid med å forene verden politisk, akademisk, økonomisk og religiøst. Planen er flere hundre år, men har nå blitt kjent. Sjokk-doktrinen som har lagt grunnen for den forandring som skjer, er i full blomst. Bare se hva coronaviruset har gjort med oss. Grav videre, spør og kritiser, så finner du den virkelige sannheten under tykke lag av løgner.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 10:12

Det finnes mange statsledere som er større idioter og farligere enn Putin som nå får skylden for alt

...
11.01 | 10:43

Hei, så tøft med niende gang faste 😲👌 Jeg er med på 9 dag selv, første uke med ren vann men måtte ta litt buljong de siste dagene. Åssen er med vekttap?

...
15.02 | 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

...
20.01 | 18:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE