B L Ø D M E R

MR BEAN ER EN FIN EKSPONENT FOR BLØDMER SÅVEL SOM VIRKELIG GODE HISTORIER MED INTELLIGENTE POENGER

EN BLØDME ER EN HISTORIE SOM KUNNE VÆRT MORSOM MEN SOM ENDER MED EN OVERRASKENDE KJEDELIG AVSLUTNING

GOD FORNØYELSE!

 

BLANK LØGN
Mannen kjøpte ei skilpadde etter å ha hørt at de kunne bli flere hundre år. Men skilpadda hans døde uka etter, hvilket beviser at man kan ikke stole på noen lenger!

 

VEL OVERSTÅTT
Dette livet er også snart forbi. Alt går over til slutt, iallfall til det motsatte er bevist.

 

OPPGITTHET
Heldigvis er det aldri for sent å gi opp.

 

TRIST
Ei kone skrev i dagboken sin:
I dag ramla mannen min utfor trappa og slutta å nynne. Det var trist.

 

HJEM FRA BYEN
Når jeg kom hjem fra byen og var i dårlig humør, så jeg på piletreet ved hagedammen. Da hoppet en liten frosk uti vannet slik at det sa plask.

 

VÅRKVELD
Dette er sannelig en vakker vårkveld, sa mannen, men bare vent så skal du få se at kjerringa kommer til å ødelegge den.

 

GALSKAP
En mann som eide et hus spilte tuba. Han leide ut en hybel i første etasje til en mann som sa at han ble gal dersom verten hans ikke sluttet å spille tuba.
Men da var det for sent, for han hadde slutta for to timer siden.

 

ET GODT MENNESKE 
Hvis et godt menneske sier jeg er et godt menneske og et dårlig menneske sier jeg er et dårlig menneske, da er jeg vel et godt menneske. Hvis jeg da kan være sikker på at ingen av dem lyver.

 

ET GODT RÅD
Det var en mann som strødde et hvitt pulver rundt hagen sin for å holde isbjørn borte og alle kunne se at dette var effektivt.
 

 

EN GOD DRØM
Jeg drømte at jeg kjøpte ei flaske god vin som jeg åpnet og ventet litt til den ble romtemperert, men akkurat da våknet jeg og tenkte at det var da som pokker, for jeg skulle jo heller ha drukket den med en gang!

 

IVRIG I TJENESTEN
Bonden sa til drengen at han skulle gå bort til naboen med et brev. Drengen var så ivrig at han la på sprang, men glemte å få med seg brevet. Da han kom tilbake, sa bonden:
-Men hva sa du til naboen da?
-Ingen ting, for han var ikke hjemme!

 

FISKELYKKE
En tysker var på ferie i Norge og ville prøve fiskelykken. Han sto på en brygge og hadde det aller fineste utstyret som kunne skaffes. Men han fikk ingen ting. Noen meter bortenfor sto en liten gutt med en lang pinne med et snøre av hyssing, en rusten krok med en meitemark på. Men han fikk heller ingen ting.

 

SOM JULAFTEN PÅ KJERRINGA
Det var ei gammel kjerring som alltid glemte når det var jul. Dermed oppsto dette ordtaket. Men så fant hun på noe lurt. Hun begynte å stelle til jul i oktober og rakk akkurat å bli ferdig til julaften.

 

HUMMERFISKE
En fisker på Sørlandet fikk alltid så mange flere hummer enn de andre. En bestemt dag hvert år hadde de en konkurranse om hvem som fanget flest hummer og alltid var det den han som vant. De andre ble misunnelige og laget hull i teinene hans. Men han vant likevel fordi han rakk å tette hullene før konkurransen startet.

 

TAUSHET ER GULL
Tre eggedølinger ble enige om å sitte stille i et rom foran et tent stearinlys i tre dager. Etter to dager brant lyset ut.
-Der slokka lyset, sa den ene
-Men vi skulle jo ikke snakke på tre dager, sa den andre.
-Ha ha ha. Jeg vant, fordi jeg klarte å holde meg, sa den tredje.

 

SLIKKERIER
Jeg har hørt at det ikke går an å slikke seg på albuen og at 76 prosent av dem som leser dette må prøve om det stemmer. Jeg bestemte meg også for å teste det slik at vi kom opp i 77 prosent. Men da jeg ikke greide det, slikket jeg meg på tommelen i stedet, for det var mye lettere.

 

SØVNVANSKER
Hvis du ligger våken hele natten og ikke får sove på morgenkvisten, må du ligge helt stille. Ellers kan kvisten brekke så du faller ned og slår deg ihjel slik at når du våkner så er du død.

 

KAFFE ELLER IKKE
Jeg klarer ikke å få sove når jeg har drukket kaffe, men min kone har det motsatt, for hun klarer ikke å drikke kaffe når hun har sovnet.

 

LØFTEBRUDD
Per: Mamma mamma, pappa har slått ihjel kattungene!
Mamma: Det må han sannelig få kjeft for.
Per: Ja, for han lovet at jeg skulle få gjøre det.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Turid bjørnebo | Svar 16.09.2017 05.37

Jeg har ledd meg igjennom en hel del . Har brukt natta til det, og lo så jeg vekte gubben 😂

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
27.05 | 21:22

Tynn suppe er veldig bra under fasten. Brenneslesuppe er ypperlig og bryter ikke fasten, men forsterker renselsen.

...
27.05 | 11:31

Takk for svar;) et spørsmål til.., jeg har hatt en kopp med brenneslesuppe et par kvelder nå, så lurer jeg på om jeg har brutt fasten da?

...
26.05 | 07:10

Tror mer bevegelse må til og drikk nok væske, selv om det høres rart ut. Hevelse kommer neppe av fasting. Vet for lite om deg, snakk heller med lege.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE