HVA SOM SKJER

LYDIGE SLAVER GJØR SOM DERES HERRE OG MESTER BEFALER SELV OM DET STRIDER MOT ALL SUNN FRONUFT

DENNE SPALTEN ER EN SAMLING KORTE INNLEGG OM DET SOM SKJER. DEN BITRE SANNHETEN LIGGER ET STED I SPENNINGSFELTET MELLOM ALLE LØGNENE

OPPSIKTSVEKKENDE POLITIANMELDELSE KAN NÅ OMSTYRTE HELE VAKSINEBEDRAGET
All grundig forberedelse til tross, har globalistene i Davos bak pandemien undervurdert motstandernes krefter. Kontroll på blackmailede politikere, godt betalte eksperter og et manipulert massemedia var ikke nok til å komme i mål. Undertrykkelse av sannheten straffer seg når den som solen ikke kan skjules hvor lenge som helst. Virkningen av vaksinen er katastrofal og millioner er blitt alvorlig syke og hundretusenvis er døde som en direkte følge av injeksjonen, også barn og unge. Vakssinen er ikke vitenskapelig testet og er derfor et eksperiment på levende mennesker. Smitteverntiltak har knust næringsliv og familieliv til støv. Verdens befolkning er delt i to som svskyr og hater hverandre. Depresjon og selvmord skyter i været. Store grupper av leger og jurister verden over jobber aktivt for å stoppe vanviddet, og nå har aktivister i England tatt steget som kan bli en blueprint for resten av verden. En ekstrem alvorlig politianmeldelse om folkemord er innlevert med krav om å stoppe galskapen, stenge vaksinesentrene og arrestere alle medskyldige i operasjonen. Talløse vitner har meldt seg og dokumenter i haugevis ligger ved som tydelig beviser at dette er hva anmeldelsen påstår. Folk blir oppfordret til å kopiere anmeldelsen og levere den til sitt lokale politi også over grensene. Etter Holocost i 1945 kom Nürnberg-prosessen med dødsstraff for de skyldige i eksperimentering på levende mennesker. Nå står vi overfor Nürnberg II. Dersom politiet trenerer saken eller henlegger den, får de vite at de blir regnet som medskyldige i folkemordet. Med dette ultimatum er det lett å skjønne at politiet ikke har annet å gjøre enn å ta opp saken straks. Og da bryter helvete løs flere steder enn i England. Informasjon om dette sprer seg som løpeild på nettet og hvis ikke globalistene nå stenger av strømmen og all kommunikasjon, er de dønn ferdige. Den redsel som nå sprer seg blant dem selv kan få dem til å begå veldig dumme ting i ren desperasjon. Rabalderet er ikke til å unngå, men klokest er den som ikke deltar i opprøret men heller søker skjul til støvet har lagt seg.   

 

BRANNEN SOM RASER GLOBALT BLIR NÅ BEKJEMPET MED EN MOTILD SOM KAN REDDE NOEN AV OSS
Da verden for to år siden var såkalt normal, var det likevel endeløs syting og klaging over alt og ingenting. Men plutselig var vår kollektive fokus rettet mot en eneste ting: Et nytt influensavirus. Politiske strateger hadde under lang tid utarbeidet planer for en massepsykose som skulle gi dem total kontroll. På kort tid sprang ellers normale folk rundt som hodeløse høns, livredd for et virus som man i ettertid forstår var sterkt overdrevet. Årets influensa ble gjort til et monster det ikke var. En propaganda verden aldri før har sett maken til skjøt fart og forsterket den globale psykosen og bragte verden i total lammelse. I realiteten var verden nå blitt hypnotisert til å tro på myndigheter, eksperter og media, på grensen til mentalt vanvidd. Uærlighet og falsk statistikk overdøvet spede rop om stopp og tenk. Ingeniørene bak denne suksess gnir seg nå i hendene når de ser hvor mange som bærer deres tegn på undekastelse, pustemasken. Men de spede røster var ikke forgjeves. Selv om 30 prosent av oss er uhelbredelig hjernevasket og 40 prosent på vippen, så er 30 prosent helt våken og klar til å bekjempe svineriet. Siste kategori forstår at dette er et spill om penger og makt og at utfallet kan bli fatalt dersom operasjonen ikke stoppes. Frie medier på nettet er full av informasjon for den som vil grave etter svar. Annerledes tenkende eksperter truer nå den offisielle fremstilling av problemet som nå er blitt så porøs at den kan smuldre opp når som helst. Forstår du ikke dette, er du en av de hypnotiserte som villig lot deg behandle av de mest ondskapsfulle av alle individer; hypnotisørene på toppen av maktpyramiden som styrer politikk, religion, vitenskap, penger, industri, utdanning, arbeidsliv og underholdning. Å gå deres ærend gir ingen belønning men blir tvert imot bare en gjenstand og kastet etter bruk. 

 

NÅR ROCKEFELLER LÆRTE AT OLJE OGSÅ KAN BLI MEDISINER, FIKK HAN EN BRILLIANT IDE
Det skal noe til å bli dus med Rothschild, men for Rockefeller var det ingen problem. Standard Oil - SO, som senere ble Esso, hadde gjort ham til Amerikas rikeste. De to begynte tidlig å legge sine planer for fremtiden, ikke bare for seg selv, men for hele verden. Da det ble oppdaget at det av olje også kunne utvinnes mineraler og andre stoffer til bruk i medisin, må Rockefeller ha fått en riktig stiv en. Han skjønte straks at dette måtte han bare gjøre noe med og siktet på folks helseproblemer. I realiteten startet han det amerikanske organiserte helsevesen inkludert utdanning og produksjon av legemidler. Men han stoppet ikke der. Han tenkte stort og globalt. Selv i lille Norge bygget han et brohode, Folkehelseinstituttet med lignende private selskaper i mange land. Med sin bunnsolide økonomi kunne han etablere sitt nettverk hvor han ville og uten at folk oppdaget hvem som sto bak. For det var en kynisk og grådig businessman som nå satte seg som mål å kontrollere den viktigste institusjonen et land har: Helsevesenet. Universiteter og høyskoler var ikke noe problem å influere og indoktrineringen kunne starte allerede før produktene kom på markedet. Alle sykdommer skulle nå utryddes av oljeprodukter i form av først og fremst piller. Produsenter spratt opp som paddehatter, men Rockefeller satt ved rattet og i alle styrerom. Snart ble det piller for hva det måtte være man led av, men også andre medisiner og behandlinger ble hans patenter. Kemoterapi i kreftbehandling for eksempel, som dreper flere enn som reddes er bare ett eksempel på denne svindel. Frittstående leger på den tiden visste godt at naturlige midler bedre kunne kurere både kreft og andre sykdommer. Men Rockefellers smarte system lurte dem alle og undertrykket all gammel medisinsk lære. Hvor mange er det som tenker på at Folkehelseinstituttet i Norge finansieres og derved kontrolleres av Rockefeller Foudation? Og hvor mange tenker på at denne tvilsomme dobbetlrollen fyller hans lommer over grensen av vår fatteevne? Men for Rockefeller var dette som å komme til himmelen på nytt. Først oljeeventyret og deretter pilleeventyret. Et kjøpt og betalt media fremmer nå Rockefellers medisiner nå etter at den klanen han tilhører har hypnotisert verden til å tro at et farlig virus gjør det nødvendig å beskytte seg med hans vaksine produsert av hans mange venner i legemiddelindustrien der alle nå er blitt søkkrike på kort tid om de ikke var det fra før.

 

NOE MERKELIG HAR SKJEDD MED PANDEMIEN. NÅ SKAL VI LÆRE Å LEVE MED COVIDVIRUSET
Den som følger godt med kan se at pandemien i realiteten er over. Men ikke alle følger godt med, de følger bare ordre. Luften er ute av ballongen og katten er ute av sekken. Flere og flere forstår hva alt handler om, penger, makt og prestisje. Diktatorisk makt som nå er utprøvt og som funker på kanskje 75 prosent av befolkningen som ikke forstår mer enn de lærer på TV av hjernevaskede politikere. Vi andre leser statistikker og lytter til annerledes tenkende eksperter, leger og sykepleiere. Livsforsikringsselskaper og krematorier har også interessante ting å fortelle. Konklusjonen er at pandemien er over og nestengning av samfunnet må opphøer. Det går tregt i takt med forståelsen av verdens reelle helsetilstand. For å holde på den makten pandemiens pådrivere har oppnåd, kommer nå en ny fase: Vi må lære å leve med viruset vi ble fortalt ville drepe oss. Men vi kan altså leve med vår fiende hvis vi godtar å vaksinere oss periodevis og får derved beholde passet. Den nye normalen er en ide som redder makten for den kriminelle mafia som står bak dette bedraget. Et nytt slags liv som er for dem som samarbeider og som eliten trenger til å betjene seg. Alle de andre er langsomt på vei ut en for en til befolkningen er redusert til 10 prosent av hva vi var. Den som ikke skjønner at dette er en djevelsk plan man må stritte imot eller isolere seg til alt er over, vil snart vise seg å tilhøre den tapende part.

 

ALLE SPRIKENDE STAUR I PANDEMIEN BURDE FORTELLE NATURLIG BEGAVEDE AT NOE ER VELDIG GALT
De som fortsatt tror på viruset, pandemien og vaksinen er lurt over fatteevne. Men ble man først skremt av propagandaen og sto i kø for vaksinen, kan løpet være kjørt intellektuelt og mentalt. Injeksjon av grafitt-oksid, aluminium og kvikksølv er ikke bra for kroppen og spesielt ikke hjernen. Derfor ser man tidlig spor av demens hos vaksinerte, som vanskelig kan forstå at det er noe galt med vaksinen. Demens merker man ikke selv, men andre gjør det. Statens handtering av krisen er under all kritikk og spriker i mange retninger. Verden over ses det samme og folk samler seg i tusentall for å protestere. Leger og sykepleiere som ikke går på bløffen blir sparket og media tier om alt som ikke er politisk korrekt. Statistikken taler sitt tydelige språk, ikke fler enn vanlig er døde under dette som kalles en pandemi. Men så måtte også definisjonen endres for å  bruke ordet. Nå er det vaksinerte som må på sykehus og urovekkende mange vaksinerte som dør plutselig, selv sunne og friske folk som fotballspillere på banen. Vaksinen får blodet til å levre seg. Kritikken mot testen blir feid unna som om den ikke fantes. Men selv oppfinneren sier at den ikke kan brukes til diagnose og viser dessuten at samme testperson kan vise ulike resultat. Selv testpinnen inneholder spor av grafitt-oksid. Ødeleggelsen av folks sosiale liv er helt unødvendig, men tvinges gjennom fordi det åpenlyst er en ordre fra høyere hold. Konkurser og selvmord bryr man seg ikke om. Vaksinepasset er en sak for seg som viser hvor farlig alt dette gale er blitt. Eliten er fokusert på snarest å innføre sin New World Order fordi det haster for dem. Når så mange nå protesterer prøver mafiaen bak dette livsfarlige bedraget å kvitte seg med flere ved å la dem fryse ihjel i sine pipeløse boligblokker ved å sende strømprisen til himmels. Snart skal butikkene tømmes for mat og la hyllene stående tomme så folk sulter ihjel. Hvor er Staten nå som skal betjene og beskytte befolkningen mot slike ytre farlige fiender som den khazaeske mafia alias falske jøder? Kan virkelig alle sammen være kompromittert, bestukket eller blackmailet?

 

NÅ ER DET VÅRE SMÅ BARN SOM SKAL RISIKERE SITT LIV FOR AT VI VOKSNE SKAL FØLE OSS TYGGE
Før var det alltid slik at det var de voksne som ofret seg for å redde barna. De var fremtiden og den måtte sikres gjennom neste generasjon. Men nå har verdens regjeringer blitt enige om at også barna skal injiseres med et toksin som mange har vist seg blir syke og dør av. Alle må vaksineres for å redde samfunnet og barna blir altså for første gang i historien brukt som skjold for fellesskapet. Barn har verdens beste immunforsvar og smittes sjelden av influensa eller forkjølelse. Derfor har denne kampanjen ikke det minste å gjøre med at barna er utsatt for smitte og må reddes ved å vaksineres med et farlig heksebrygg. Aldri før har det blitt så tydelig at målet er å redusere en allerede eksisterende befolkning. Hvis vi virkelig var for mange mennesker på denne jordkloden, hvilket slett ikke er sant, så kunne man som i Kina, begrenset antall fødsler. Da ville mengden reduseres ved naturlig avgang og ikke med folkemord. Men de som styrer verden er ikke friske individer. De har bare fått for mye makt og penger som de ikke har tålt. Grådigheten slo tidlig rot i menneskeheten. Både etter makt og rikdom, og slik ble det i noen som fikk det de ville fordi de ikke skydde noe middel for å nå sitt mål. Den makt som styrer verden i dag er flere hundre år gammel, noen sier flere tusen. Den khazarske mafia er det nye navnet på denne gamle gjengen som består av falske jøder. Et blandingsfolk som utnytter kraften i både zionismen og babylonsk mystisisme for å nå frem. Det vil si alt fra svindel og bedrag til tyveri og vold. Selvsagt kan man bli veldig rik dersom man stjeler og raner til seg penger, eller enda verre, dreper velstående og tar pengene deres. Slik har denne banden kuppet makten og verner hverandre. De vil ha verden for seg selv og fjerner flest mulig andre på en måte så de tror det er til deres eget beste. Ved at de nå vil forgifte barna våre, viser de tydelig at pandemien er en bløff i deres spill om makt.

 

SELVSAGT KAN VI STOLE PÅ LEGENE OG VITENSKAPEN. HVIS IKKE, HVEM KAN VI DA STOLE PÅ?
Stol på meg, Sa Dr. Fauci, for jeg ER vitenskapen. USA's sjef for smittevernkontroll og vaksinebehandling. Mannen som alle verdens leger og helseinstitusjoner har sett opp til for å få råd om hva de skal gjøre. Han som sa at det var nødvendig å redusere inntaket av oksygen ved å bruke maske for å stenge det farlige viruset ute. At elever og studenter måtte bruke maske i klasserommet og i sine egne hjem. Mannen som mange millioner nå vil ha henrettet for forræderei mot menneskeheten. Det vet han og har kjøpt seg 4-5 store eiendommer i sin kones navn rundt om i verden hvor han kan gjemme seg. Penger er ikke noe problem, for i fjor kasserte han inn 9 millioner dollar på sine aksjer i Pfizer og Moderna. Er det noe som er sikkert ved pågående operasjon, så er det at alt er drevet av energien i penger og makt. Resten er tvilsomt eller direkte løgn. På norsk TV ser man politikere og eksperter lyve mellom tennene for å få folk til å ta vaksinen. De vet at influensa kan være mild eller kraftig, men at det finnes midler som kurerer. Hydrocloroqin og Ivermectin er velkjent av legene, men blir forklart kan være farlige og derfor frarådet. Vaksinen er således den beste og eneste behandling de har å tilby. Provisjon fra produsentene er naturligvis også et moment. For det første legene griper til når du oppsøker dem, er reseptblokken. Paradoksalt nok ser man nå en urovekkende økning i antall syke og døde. Da lyver de igjen og sier det er de uvaksinerte, som derfor må isoleres. Men et ærlig blikk på statistikken gir oss sannheten. Og den er at ingen, verken politikere, leger eller media, kan man lenger tro på. Skal man unnå å miste forstanden, må man ydmykt falle på kne og be til Gud i himmelen. Start med å lese Fadervår og opplev at du derved blir mye roligere til sinns som er det du trenger for å møte morgendagen.

PS. Bønnen Fadervår finner du i Matteus evangelium kapittel 6. Du kan dessuten finne profetiene om endens tid for denne verden i Daniels profeti kapitlene 8-12 og i Åpenbaringen kapittene 13-18 og selv se at profetiene er sanne og at Gud er den du kan stole på.      

 

RAPPORT ETTER RAPPORT VISER AT VAKSINEN SVEKKER IMMUNFORSVAR OG MOTSTANDSKRAFT
Mange av oss har visst det lenge. Vaksinen er ikke det de sier den er. Omicron er svakere enn vanlig influensa og derfor protesterer folk i store mengder over hele verden mot lockdown og vaksinepass. Forskere i tusentall står nå frem på uavhengige mediaplattformer og sprer budskapet: De vaksinerte mister sitt naturlige forsvar og vil ikke tåle influensaen som kommer. De ansvarlige ser selvsagt hvor dette går og forbereder seg på kamp. Hva som vil skje, vet ingen, men de håper vel på at såpass mange dør etter hvert når vinterens influensa slår til mot de forsvarsløse. Da får selvsagt en ny farlig variant skylden for dødsbølgen og de uvaksinerte for smittespredningen slik at jakten på dem kan begynne. Men motstanden øker og 25 prosent sier fortsatt nei. Eliten er mer og mer urolig for hver dag og har begynt å vise tegn til panikk. Kanskje vil de snart flykte ned i sine bunkere og ligge stille en stund av frykt for sine liv. Rasende protester roper til dem at de vet hvem de er og vet hvor de bor. Hva som trengs nå er derfor en durabelig black swan - en stor fabrikkert katastrofe - så folk får noe annet å snakke om, Elitens plan er nettopp å skape totalt kaos og ut av dette komme med en ny verdensorden på deres premisser. Bare de som skjønner dette nå og nekter vaksinen, styrker sitt immunforsvar og sin mentale helse, vil kunne komme gjennom den største krise verden har sett.

 

ET TUSEN ÅR GAMMELT HAT LIGGER TIL GRUNN FOR DET TRAGISKE KAOS VI OPPLEVER NÅ
Skal man forstå det som alle nå snakker om, må man grave dypt. Om ikke tenkeevnen er fullstendig bedøvet av all propaganda, ser man lett at det meste ikke henger på greipa. Viruset er en fiks ide og pandemien er like falsk, men vaksinen er verst for den er ingen vaksine. Den er et biologisk våpen som går ut på å invadere hvert eneste menneske på kloden og plassere en mikroskopisk mottager under huden. Grafitt-oksid er for lengst oppdaget både i vaksinen og i testpinnen. Faktisk også i pustemasker har man funnet dette magnetiserbare tungmetallet. Et globalt forsøk på å kontrollere alle med 5G-frekvenser i en helt ny virkelighet. Spørsmålet er hvem som står bak. Noen vil altså bestemme hvordan verden skal være, The New World Order som ble skissert i 1992 av WHO som sammen med flere andre store organisasjoner ble kontrollert av den khazarske mafia alias Rothschild-familien fordi disse er verdens rikeste. Men få tenker på hvor de har fått sin rikdom fra. Historien gir svar. Nederlaget jødene led mot romerne og flukten fra Palestina i det første århundre var sviende bittert. Folkevandringen ble kalt jøder i diaspora og førte til et vennskap med de kriminelle bandene i Khazaria. De blandet seg og dannet dermed en ny rase korrupte blandingsjøder som ble verre enn sine verter i å drepe og plyndre karavanedrivere for gods og gull langs Silkeveien. Slik drev denne urene jødeflokken på i flere hundre år og beriket seg over fatteevne. Men til slutt ble de fordrevet også derfra og oversvømte Europa. Hatet mot alle utviklet et ønske om hevn over hele verden. Smarte som de var klarte de etter hvert å ta kontroll med makter og myndigheter slik at denne khazarske mafia nå har kontroll over politikik, religion, utdannelse, media og underholdning. Og etter hvert al storindustri og helsevesen. Resten av historien kjenner vi alle nå. Skrap vekk løgnene, så ser du sannheten.   

 

COVID-19 VAR ET STORT PROSJEKT OG KUNNE IKKE GJENNOMFØRES UTEN ET GODT SAMARBEID
Globalistene som de kalles, ledet av en egenrådig gjeng styrtrike personer i Davos, satset alt og startet prosjektet etter god forberedelse i 30 år. Planeringen tok hensyn til alt, trodde de, og begynte å samle venner rundt seg. Med legers og forskeres hjelp skulle folk bringes i en tilstand av angst så de ble lammet og ville tigge om hjelp. Verdens største selskaper måtte inn med finansiering. Som Facebook, Google og Twitter med flere. Media måtte inn for å la folk få vite hva som gjelder og falsk informasjon måtte stoppes. Et nettverk av samarbeidende parter var nå klar til aksjon. Så måtte man sikre at ingen røpte seg om det som pågikk. Dette ble ordnet med en avtale med Jeffrey Epstein og hans Paradise Island. Kan tenkes var det også arrangert diverse parties under de ukelange kursene for Young Global Leaders? God mat og drikke, senere på nattklubb og så videre. Skjulte kameraer og delikate motiv som virker som de skal og holder alle på plass? Rockefeller dominerte Legemiddelindustrien og Rothschild kontrollerte de store Mediahusene. Reuters er en av verdens største nyhetsformidlere hvor et viktig styremedlem også satt i styret hos Pfizer. En dobbeltrolle som ville sikre at den riktige informasjon kom ut. Nå var alt klart, og resultatet ser vi alle rulles ut. Men hva hadde de glemt?

 

YOUNG GLOBAL LEADERS - SKOLEN ALLE MÅ TA FOR Å KOMME SEG FORT OPP PÅ TOPPEN
World Economic Forum, etablert og ledet av Klaus Schwab fra Rothschild-familien, har siden 1992 drevet med utdannelse av toppledere innen politikk og finans. Å gå gjennom denne kverna kommer man ut som en ensartet kjøttpudding tilsatt det krydder kokken vil ha. Når kurslederen tilhører en slekt som har plyndret og svindlet til seg sin enorme formue, er det ikke annet å vente enn at hans elever blir likedan. Sugen på makt og rikdom uten grense. De fleste av dagens styrtrike toppledere har gått gjennom denne skolen hvilket tydelig kan ses på verdens handtering av den såkalte pandemien. 190 land verden over er plutselig uten diskusjon og debatt helt enige i at et virus finnes og er ekstremt farlig, at dette derfor er en pandemi selv om dødstallene ikke er høyere enn det som er vanlig. At alle må vaksineres og de som ikke vil, må tvinges. At samfunnet må stenges ned og folk må isoleres i egne hjem, maskeres, holde avstand, hilse med albuen eller foten, vaske hendene i sprit. Media er svært ensidig og vil ikke vite av villedende propaganda fordi man skal tro på vitenskapen som selvsagt er ubestikkelige. Vi kan derfor takke våre toppledere i Norge og resten av verden for at de har lært hvordan verden skal styres og glede oss til innføringen av The New World Order. 

 

FØR FOLK FORSTÅR AT PCR-TESTEN IKKE ER PÅLITELIG, SER DE IKKE SANNHETEN OM PANDEMIEN
Et veldig lokomotiv raser i vill fart nedover skinnegangen og ingen klarer å stoppe det. Lokføreren er gått fra forstanden og vil bare ha mer fart og skjønner ikke at dette må ende galt. Toget heter Covid.19 er er lastet med sprøyter, som slenges av toget i farten og som folk langs banen begjærlig kaster seg over. Skinnegangen er testet av en mindre maskin på forhånd. Banen er klar, det er bare å sette sprøyta. Testen har vist at det er bare å kjøre på, ellers dør vi alle sammen. Langs linja står også noen  som synes det går litt fort. Veldig få er jo døde og det ses ikke lik over alt. Og hvordan vet vi at testen er til å stole på og ikke manipulert for å få det resultat man vil? Ekspertene på toget sier den er både effektiv og trygg. Men langs banen står også en del eksperter som ikke er betalt av jernbaneselskapet. De sier det motsatte, og at jo mer man tester, jo flere smittetilfeller får man derfor. Vil man ha mindre hysteri, er det bare å teste færre. For folk blir jo ikke syke av originalen lenger. Bare en stakkars variant som ligner en vanlig mild forkjølelse som ingen dør av. De som dør nå er de som har tatt vaksinen. De andre er for det meste friske, Testen påstås å være korrekt selv om oppfinneren har sagt at den ikke kan brukes til diagnostisering. Den tester ikke for virus. Den viser bare at kroppen har dannet antistoffer, noe den kan gjøre av mange årsaker. Hva vaksinen inneholder er en fabrikkhemmelighet. Men mange langs linja har skjønt det: Grafitt-oksid, aluminium og kvikksølv med mere. Derfor vil mange bli syke og langsomt stryke med i denne djevelske operasjonen for at jernbaneselskapet skal få full kontroll over alt og alle. Men heldigvis finnes en liten rest som kan fortsette livet på jorden etter at toget i full fart har kjørt inn i endestasjonen.

   

VAKSINEPASS NØDVENDIG FOR SOSIAL AKTIVITET OG GJØR DEMOKRATI OM TIL TYRANNI
Målet var altså vaksinepasset som må oppdateres for å være gyldig. Digitalt på telefonen og lett å stenge av om ikke betingelsene oppfylles. Som at nye doser er injisert. Veien til dette mål er brolagt med svindel og bedrag samtidig som noen fyller lommene sine så de nesten sprekker. Mens andre ligger grøften, ribbet for alt og dør sakte av giften de vil sprøyte inn i oss alle. Den som ikke nå skjønner at dette handler om godt planlagt folkemord, er både blind og døv og dessuten veldig dum. 90 prosent av befolkningen får det gå som det går med, men ti prosent stritter imot fordi de ser så mye som ikke stemmer. Mange land er allerede rene tyrannier. Kina, New Zealand, Australia, Frankrike, Canada, Italia og Tyskland. Flere kommer etter, fordi alle får samme ordre. I Norden er det foreløpig frivillig, men det kan endre seg på fem minutter. Spørsmålet er hva man skal gjøre for å slippe unna. For gir man etter, ender man opp som de fleste. På sykehuset en stund og deretter krematoriet. For nå er det de vaksinerte som blir syke og dør, selv om de sier det motsatte i massemedia. Men der i gården lyver man gladelig for penger og har derfor lurt så mange. Skuta flyter ennå. men har mange hull i skroget og har sakket farten. Nå skal det bare til en bredside og så går skuta ned med mann og mus.

 

YTTERST FÅ TAR PÅ ALVOR AT MAKTELITEN HAR PLANER FOR Å STYRE OSS ALLE ELEKTRONISK
De som tror de eier oss fordi de eier alle pengene våre er ikke fornøyd med det de har fått. De vil ha mer enn pengene våre, de vil også ha sjelen vår. Dette indre som gjør oss bevisste og selvstendig tenkende individer. Vår tro på noe større skal erstattes med troen på dem selv. Eksperimenter med kopling av hjernen og computer har vært drevet i flere tiår slik at de nå er klar til det som kalles Transhumanisme og Internet of Bodies. Første steg i denne prosess var å få lurt inn magnetiske stoffer i våre kropper som kunne resonere med ulike frekvenser sendt utenfra, hvilket elegant lot seg gjøre med det de fikk oss til å tro var vaksine. Den i seg selv er et stort eksperiment for å se hvor mye vi tåler av nano-elektronikk i kroppen. Derfor finnes forskjellig styrke i sprøytene. Flere produsenter har sin egen miks og alt er kodet med nummer på dosene og nummer på folk, altså personnummer. En stor computer vil vise resultatet, hvem som dør av hvilken dose osv. Til nå har alt gått glatt fordi frykt for et fantasivirus var alt som skulle til for å få folk så livredde at de ikke kunne tenke og tryglet om vaksine. Men takket være noen få kloke uavhengige individer slo alarm, har nå en tsunami av motstandere reist seg mot makteliten. Denne eksperimentering på levende mennesker er strengt ulovlig og straffes med henrettelse i henhold til Nürnberg-koden. Mye tyder derfor på at de ikke vil lykkes. Men det er likevel skremmende at de klarte å komme så langt før vi oppdaget det og at vi derfor må ta dem på alvor. De kan ha andre våpen i sitt arsenal.

     

VERDENS STØRSTE OG MEST KRIMINELLE MAFIA HOLDER NÅ PÅ Å MISTE GREPET OG ER DESPERAT
Alle har hørt om den italienske mafia fra Sicilia. Men ikke alle har hørt om den khasarske mafia, for den valgte tidlig å virke uten å synes. Dens røtter går nærmere 3000 år tilbake i historien til gamle Babylon som i dag bare er en ruinby i Irak. Oldtidens sentrum for verdens handel med varer og slaver, maktpolitikk, religiøs mystisisme, stjernetyding og djeveldyrkelse og korrupt pengeveksling. Det gamle Babylon er borte, men et nytt og mye større Babylon er bygd opp på dens gamle fundament som er hva byens ledere drev med. Jødenes 70-årige fangeskap i byen vekket deres interesse for babelsk religiøs visdom og resulterte i Kabbala og Talmud som er leveregler også for dagens såkalte jøder. For eksempel Kol Nidre som er en bønn om tilgivelse for fremtidige synder! Jøder i diaspora - flyktende jøder fra romerne i år 70 - dro til Magogs land alias Khazaria. Der blandet de seg med kriminell mongoler tyrkere kjent for plyndring og drap, samt utlån av penger til skyhøye renter. Blant dagens etterkommere av denne kriminelle banden finnes familiene Rothschild og Rockefeller med flere. Også kalt Gog av Magog. De som nå vil stjele planeten jorden og utrydde alle som ikke støtter dem. Derfor skapte de et middel som skulle injiseres i alle levende individer for å kunne kontrollee dem elektronisk.. Et biologisk våpen kalt vaksine som folk skulle stå i kø for å få fordi de først var blitt skremt nesten vettet av. På forhånd hadde kjøpt og truet til seg villige medarbeidere. Takket være internett spres avslørende informasjon om denne sannhet som ild i tørt gress. Mange forstår derfor hva som skjer. Militære domstoler har nå tatt tak i problemet og arrestert, dømt og henrettet mengder av disse forrædere mot folket. Svetten pipler på deres panner og mange stikker av, men vet de blir innhentet før eller senere. En gammel profeti sier at Gud legger kroker i kjevene på Gog av Magog for å trekke dem for retten. Det synes å være dette som skjer akkurat nå. Som det også står at Babylon blir angrepet og ødelagt av hornene på villdyret, verdens militære krefter.  

   

DEN STØRSTE ROTTEFELLA VERDEN HAR SETT ER SATT OPP OG DE FLESTE VIL GÅ I DEN
World Economic Forum en av flere rottefangere som vil ha verden for seg selv og uten "unyttige etere". Vanlige folk og særlig alle som ikke er enige med dem, må bort. De sier selv at 90 prosent vil gå i fella deres. Les om Georgia Guidestones, reist av New Age i USA. Rottefella er et digitalt vaksinepass som kontinuerlig må oppdateres for å være gyldig. Fristelsen er stor og ostebiten er friheten til å leve som normalt. Kunne jobbe, tjene penger, ha en bankkonto, kjøpe mat, gå på kino, teater eller fotballkamp og fri til å bevege seg med egne eller offentlige transportmidler. Dette vil jo alle ha og er på forhånd såpass kondisjonert at de ikke aner at dette er en felle. Men det finnes rotter som er veldig forsiktige og likevel ikke går i fella. Det finnes også individer som skjønner hvor farlig dette er. For å få dette pass må man altså vaksineres, ikke bare en gang. To og tre og fire ganger til injeksjonen får den ønskede effekt. For tiden eksperimenteres det for fullt. Siden kan det bli aktuelt med sprøyte 4 ganger i året. Hvis ikke, klikk! Der røyk passet og så står man der uten å kunne røre seg, ingen penger og ingen mat. Vi vet nå at viruset er fiktivt og at vaksinen ikke virker fordi det ikke er vaksine. Det er et biologisk teknologi som skal tvinges inn i kropen som gjør den kontrollerbar fysisk og psykisk. Planene er verre enn sciencefiction på det mest absurde. Rundt 3000 personer i verden sitter med kontrollspaken. Men noen få av oss skjønner tegninga og er forberedt på å måtte klare seg selv i skjul til denne djevelske ondskap har ødelagt seg selv i det kaos vi står like foran.

  

INGEN TING ER SÅ GALT AT DET IKKE ER GODT FOR NOE, HVIS DET ER SLIK AT VERDENS BEFOLKNING SKAL REDUSERES MED 90 PROSENT
Operasjonen som pågår er politisk viktig for noen og økonomisk viktig for andre. Vaksinen er rosinen i pølsa og den skal nå inn i så mange som mulig før alt kollapser. Men tro ikke at dette er for folkets beste. Politikerne vil ha makta og farmasøytenevil ha pengene, som mange nå begynner å forstå. For ingen ting henger på greipa. Det eneste logiske er at verdens styrtrike elite klarte å skremme oss alle opp til hysterisk nivå. Derfor må nå hele verden vaksineres, også små barn. Den er ikke farlig, sa Donald Trump, men over en halv million er skadet i USA og mange er døde, som internett er full av beviser for selv om massemedia er betalt for å holde kjeften. Derfor ble feiringen nyttårsaften bare en blek kopi av det man er vant til. Ikke mange ser noen lys fremtid nå. Aller minst politikerne som allerede har mye skyld for elendigheten. Når ens DNA forandres går det ikke an å reversere prosessen. Ens tanker og handlinger kan nå bestemmes av andre. De syke og handicappede er unødvendige og dør kort etter sprøyta. Så kommer sorteringen av de andre. Til sist blir det jakt på de trassige. Dette er en grusom virkelighet som litt etter litt trer tydeligere frem gjennom tåkehavet. Med tanke på hvor mettet verden er av korrupsjon, kriminalitet, uærlighet, seksuelle overgrep, menneskehandel, bedrageri, urettferdighet, trolldom, tyveri og mord - ja da er det nesten godt å tenke på at det meste av denne bermen også vil forsvinne hvis det går slik som de mest pessimistiske sier.

  

FASTE, BADSTU OG MOSJON KAN HOLDE DEG I BEDRE FORM GJENNOM ÅRET SOM KOMMER
Som vi alle vet, har kroppen et naturlig forsvar mot inntrengere. Et immunsystem så perfekt at det ikke kan ha laget seg selv. Men selv det perfekte kan svekkes og må da hjelpes i gang igjen. Først og fremst med sunn mat rik på vitaminer og mineraler. Men også med rengjøring og fjerning av gammelt avfall. Kroppen har flere utganger. I tillegg til vanlig fast og flytende, puster vi også ut mye avfall, men kan også bli kvitt mye skitt via svetteporene. For at kroppen skal stimuleres til et krafttak, må den få et signal fra hjernen som sier at nå kommer ingen mat, for nå skal det vaskes og skures rent i alle kriker og kroker. Dette signal har jeg gitt min kropp som et slags nyttårsløfte. Hver januar måned har jeg min fastekur i 30 dager. For niende gang faster jeg også i 2022 og gleder meg til den gode følelsen av å bli av med mye gammel skitt. Ellers går jeg i badstu både en og to ganger i uka hele året. Ikke bare i ti minutter, men en hel time, fordelt på to eller tre økter. En bedre følelse enn etter badstu skal du lete lenge etter. Kombinert med litt mosjon, en halvtimes gangtur daglig er det minste vi alle kunne klare med mindre man har et fysisk handicap som hindrer det, Disse råd burde flere følge, og spesielt fastekur, men det må kunnskap til. For uten mat kan man sulte ihjel. Derfor skriver jeg min fasteblogg og forteller om min egen erfaring dag for dag gjennom hele januar. Dersom du er interessert i din egen helse, kan du følge meg og lære noe du kanskje ikke visste fra før. Verden har nå lagt bak seg et merkelig år med problemer på mange hold uten ennå å ha funnet en god løsning og ting blir bare verre. Hver og en må derfor ta ansvar for seg selv. Start med å styrke ditt eget immunforsvar ved å faste, ta badstu og mosjonere. Med dette ønsker jeg alle et godt nytt år.

  

FN'S AGENDA 2030 RULLES UT LENGE FØR TIDEN PÅ GRUNN AV FRYKT FOR AVSLØRING OG HENRETTELSE AV DE ANSVARLIGE
Tømmene holdes som kjent av den khazarske mafia, for tiden ledet av familien Rothschild. Med sin enorme illegale formue av kriminelt ervervede penger, har de klart å kjøpe alle de trengte til operasjon Covid-19, hvis mål er å merke alle levende individer med en generisk modifisert kode, kalt vaksine. For å få folk til å godta dette sprøytestikket, måtte et stort apparat rulles ut først. Et fantasivirus klarte å skremme opp nesten hele verden. Men altså bare nesten. Mange var ikke så naive man hadde håpet på. Tvert imot, og nå byr tusenvis av leger og forskere på hard motstand som selvsagt gjør mafiaen nervøs. Derfor vil de nå handle raskere enn først tenkt, altså i 2030. Selve planen har vært kjent lenge, i 30 år, først som Agenda 21, deretter som Agenda 2030. Gro Harlem Bruntland var leder av WHO og med i Rio (1992) da de diskuterte verdens fremtid og "bærekraftig utvikling". Fremskyndingen av planene skyldes at folk aner ugler i mosen. Nå ser man to store grupper, for og imot vaksine og lockdown. Mange av de vaksinerte forstår de er lurt og kan bli rasende farlig, mens den uvaksinerte er fratatt sitt levebrød, for ikke å snakke om hjem og familie som derfor også er rasende på alle som er med på overgrepet. Rothschild og deres godt betalte eller pressede medhjelpere kan snart ikke vise seg på gaten uten fare for å bli lynsjet av rasende demonstranter fra begge sider. Derfor haster det med å få alle vaksinert, injisert med genterapeutisk signalstoff som tar livet av de ulønnsomme svake og syke og kontrollerer de overlevende som kan brukes i det nye systemet. Flere og flere våkner og skremmer mafiaen som nå forventes å gripe til voldsomme midler for å stoppe kommunikasjonen sine fiender imellom. Strømmen kan derfor bli borte og gjøre hele verden kald og svart. Noen tastetrykk er nok og verden står bom stille. Bare de som er godt forberedt vil komme levende gjennom dette kaos som var ment å utløses like før 2030, men som kan skje allerede neste år.

    

PUSTEMASKEN ER IKKE FOR Å BESKYTTE. DEN ER FOR Å VISE HVOR MANGE SOM HAR GÅTT PÅ BLØFFEN
Noen høyt oppe holder i trådene som får nikkedukkene til å røre på seg. Kremen av styrtrike psykopater som tror de kan få verden for seg selv ved å kvitte seg med unyttige etere. Disse er nå eksponert og kaller seg World Economic Forum med senter i OL-byen Davos. Grunnlegger er Klaus Schwab, medlem av Rothschildfamilien som har svindlet og plyndret seg til sin enorme formue. Etter sigende 500 billioner dollar og halvparten av alle penger som finnes i verden. Undergrupper av sleskete lakeier finnes i form av en mengde hemmelige selskaper som Vatikanet, Round Table og Illuminati med flere. Denne lugubre gjengen kaller seg verdens elite, men har nå kommet til et punkt da de ikke lenger kan skjule seg. Rothschilds røtter kan følges tilbake via den khazarske mafia, mongolske plyndrere i Kaukasus blandet med flyktende jøder fra Romernes ødeleggelse av Jerusalem i år 70 e.Kr. Enda lenger tilbake kan de spores til jødenes fangenskap i Babylon 600 f.Kr. hvor de lærte magiens kunst, mental kontroll og triksing og svindel med penger. Vi vet alt dette nå, og dette monsteret vil altså stjele jordkloden fra oss andre ved å utrydde oss. Påfunnet om et fantasivirus er gammel, men fungerer utrolig bra. Hele verden, bortsett fra oss skeptikere, går med maske og kan ses av eliten som smiler fornøyd. Virkningen av deres vaksine tar tid. Men det gjør også reduksjonen av oksygen, takket være pustemasken.

 

FORVENT AT STATEN STRAMMER KRAFTIG INN NÅR FOLK BEGYNNER Å FALLE OM AV VAKSINEN
Toget ruller fortere og fortere. Nedoverbakke og kan ikke stoppes. 90 prosent av oss tror på bløffen og ledes lydig til skafottet. Alt er et uvirkelig teater som de fleste er aktører i uten å skjønne det. Blant de siste ti prosent er antivaksere og derfor fiender av Staten som nå skal jaktes ned og isoleres. Nå stenges grensene mellom landene. Snart stenges fylkes- og kommunegrensene og deretter bygrensene for uvaksinerte. Etter det må folk holde seg inne i sine egne hjem. På grunn av den store smittefaren selvsagt. Og sykdommen som er mindre farlig enn en mild forkjølelse. Internett flyter over av informasjon for den som vil ha kunnskap i stedet for propaganda. Derfor har de som nå sitter i fella, ingen unnskyldning. Flere og flere vaksineres, både en og to og tre og flere ganger. Vaksinepasset er rent lureri. Det er bare gyldig når man har tatt alle foreskrevne progressive doser som til slutt kan bli for mye for kroppen. Men det er jo også målet. Å myrde folk uten å bli tatt for drap. For det er jo viruset som dreper! For den som skjønner alvoret, er det snart bare å pakke sekken og gjemme seg i skogen til Universets Urkraft griper inn og retter opp alt som det var ment å være fra begynnelsen.

 

TUSENVIS  AV VIKTIGE PERSONER ER FORSVUNNET OG MANGE LURER PÅ HVOR DE ER BLITT AV
Boris Johnson er bare en av mange som ikke er til å kjenne igjen. Årets Golden Globe manglet mange store stjerner og folk spurte hvor de var. Et fenomen som aldri har hendt før, men mange aner nå hvor hunden er begravd. Det er viktig å være politisk korrekt nå for tiden, men det er også viktig å ikke kunne beskyldes for korrupsjon, landsforræderi, menneskehandel og overgrep mot barn. Ikke alle vet at det finnes et internasjonalt rettssystem ved siden av det sivile, nemlig den militære domstol. Det viser seg at denne er meget aktiv i det skjulte for ikke å skake opp massene hvis de forsto at mange kjendiser er skyldige i et eller annet som er ulovlig og straffbart og arresteres. En kvinne som hevder å ha levd sammen med Boris Johnson i åtte år, sier at den vi ser nå IKKE er ham. Tro det den som vil, eller ikke. Men nå finnes mye man kan gjøre for å skape inntrykk av at en person er til stede likevel. Dobbelgjengere kan sminkes og fikses på håret så de ligner på en prikk, nesten. I Hollywood lages masker som er så naturtro at selv eksperter tar feil. Dessuten finnes CGI - Computer Genererated Image. På data kan gamle bilder og lyd manipuleres og misbrukse i en skala som tar pusten av de fleste. Green-screen er bare en av mange muligheter. Stol derfor ikke lenger på hva du ser, for løgn og bedrag er så omfattende at hele historien snart må skrives om.

 

MEDIA BEGYNNER SÅ SMÅTT Å STILLE SPØRSMÅL OM HVORFOR DET ER SÅ MYE SOM IKKE STEMMER
Noen kan du lure hele tiden. Noen kan du lure en viss tid, men  du kan ikke lure alle hele tiden. Ordet pandemi måtte omdefineres for at man skulle kunne kalle det som pågår en pandemi. En farlig sykdom kan alle rammes av. Når mange rammes er det en epidemi. Når sykdommens spres ukontrollert over landegrensene er det en pandemi. Men ikke nå lenger. Når mange får influensa, som skjer hvert år, kalles dette nå en pandemi. Denne sykdommen folk nå får, har flere årsaker. Ikke bare mangel på vitaminer og dårlig immunforsvar. Nå får folk også helseksader av for mye elektromagnetisk stråling, som ligner influensa pluss pustebesvær. Men den nye teknologien må ikke kritiseres, for denne trengs til overvåkning av befolkningen. Derfor passet det bra å skylde på et virus ingen kan se. Virus er et patogen, en gift og nå vet man at kroppens celler skiller ut en gift i sitt eget forsvar mot miljøgifter og skader av stråling. Når en kynisk maktelite styrer vår politiske ledere, oppstår mange spørsmål i hodet på dem som fremdeles kan tenke selvstendig. Slike ideer har begynt å forme seg hos enkelte aktører innen massemedia. Men går de for langt, blir de straffet økonomisk med redusert pressestøtte eller i verste fall får noen sparken eller bare forsvinner.

 

FOR Å BEHOLDE FORSTANDEN I EN SINNSSYK BISARR VERDEN, MÅ MAN SØKE GAMMEL KUNNSKAP
At vi nærmer oss et globalt kollaps, trenger ingen lære oss. Det er ingen teori idet krystallklare fakta lyser mot oss. Verdens ledere er nervøse for et virus som ikke finnes og en pandemi som er falsk og hysterisk opptatt av å pushe en vaksine som ikke virker og derfor må fylles på og fylles på. Alt på grunn av en test som ikke er pålitelig. Ingen ting henger på greipa, men folk er livredde og infisert i hjernen slik at de begynner å hate uvaksinerte fordi de påstås er uansvarlige og selviske. Når en slik mental infeksjon har rammet 3/4 av verdens befolkning, kan gnisten til en ny storkrig lett komme i gang. Vaksinerte er stormtroppen til verdens elite som vil ha denne krigen og motparten er de uvaksinerte som nå også er klar til kamp. Troppene samler seg mot hverandre mens eliten på toppen ser målet i sikte, at befolkningen reduseres betraktelig slik at resten blir lettere å holde kontroll på. Mange vil dø i denne kampen med reelle våpen, mens mange andre vil dø av vaksinens skadelige helseeffekt. Økende dødstall vil de si skyldes smittespredning av de uvaksinerte. Selv om verken virus eller deres varianter er bevist virkelig eksisterer. For å forstå den situasjon verden nå er kommet opp i, må man rett og slett børste støv av Den hellige skrift som er flere tusen år gammel og forteller at denne syke og gale verden en gang skal ta slutt. Les Johannes åpenbaring og de små profeter fra Daniel og utover i Det gamle testamente. Da vil du snart se at alt handler om den store trengsel verden nå går inn i hvor den enes sverd skal vendes mot den andre og at Gud i himmelen til slutt vil sette inn nådestøtet; et globalt mørke og et jordskjelv så kraftig som det aldri har vært før. Akkurat som det dagens analytikere og fremtidsforskere også sier.

  

VAKSINEPASS HØRES FINT UT, MEN ER EN PLATTFORM SOM HAR EN BAKDØR MED VELDIG MANGE MULIGHETER
ID2020 er en smart oppfinnelse. Digitalt og derfor optimalt kontrollerbart. Først et papirdokument, deretter på telefonen og til sist sprøytet direkte inn i kroppen. Målet har hele tiden vært å begrense folks frihet og i stedet dele ut privilegier som å kunne arbeide og tjene penger for så å kunne bruke dem. Eller gå på fotballkamp eller på kino og teater. Eller bruke offentlig transport, for å nevne noe. Påfunnet med et fantasivirus med mutanter og varianter samt en spesialdefinert pandemi basert på en test som i høyeste grad er upålitelig, er alt sammen nødvendige midler for at folk ville la seg stikke med denne giftsprøyta de kaller vaksine. Og der er vi altså nå, pandemien er så godt som avblåst, om man ser bort fra alle som har fått viruset på hjernen og ikke kan slippe taket i redselen. Pådriverne sitter høyt oppe og har fått teknologisk industri til å utvikle programmer som kan lastes ned i hjernen på folk som på forhånd har fått sprøytet magnetisk stoff og andre tungmetaller inn i kroppen som kan formidle signaler utenfra via kroppens DNA-strenger som manipuleres. Dette er tungt stoff å fordøye, men dødsviktig å forstå for å unngå å bli en slave som må gjøre det han får beskjed om. I verste fall kan den som kontrollerer systemet velge å slå av strømmen til de ulydige, som alle forstår hva betyr. Jeg kjenner mange som er vaksinert og skulle derfor ønske at dette ikke var sant. Men internett er full av teknisk informasjon for den som graver dypt nok og forstår hva det handler om.

  

DIGITALT VAKSINEPASS PÅ TELEFONEN GJØR KONTROLLEN LETTERE FOR THE NEW WORLD ORDER
Størstedelen av verdens befolkning kommer snart til å oppdage hvilken felle de har gått i. Ved å bøye kne for Baal og lydig gjøre som Villdyret sier, har man tatt på seg dyrets merke for ikke å begrense sin frihet. Det bedragerske villdyret opererer i dragens tjeneste hvis mål er å herske eller ødelegge. Aldri før har Apokalypsen vist seg å stemme som akkurat nå. Alle verdens regjeringer er slaver av et monster som er så stort og forferdelig at de fleste ikke tror det eksisterer. Som både John F. Kennedy og J. Edgar Hoover advarte amerikanerne om allerede på 1960-tallet. Dette villdyret er nå identifisert som den Khazarske Mafia, de som kaller seg jøder, men ikke er det. Kun en uren raseblanding som bruker zionismen som påskudd for sin frekke plan. Frontet av to styrtrike familier, Rothschild og Rockefeller som nå satser alt på total tyrannisk makt over verdens folk og ressurser. Villdyret har lengs skjult seg i menneskehavet, men har nå kommet opp på land så alle kan se det. Målet synes innen rekkevidde, men samtidig kjenner dyret seg truet av eksponeringen og setter fart i prosessen som nå er å ødelegge. En falsk pandemi gjorde susen. Folk ble redde og vaksinerte seg, ikke bare en gang men flere. Så kom vaksinepasset som måtte til for å kunne "kjøpe og selge" og leve som før. Men den gang ei, nå må det fylles på og fylles på med stadig nye doser. Hvis ikke blir passet automatisk ugyldig. Så står man der igjen med valgets kval. Skal man fortsette å fylle på til kroppen selv sier stopp? Den som fra starten har forstått at dette er skremmende apokalyptisk, har den fordel at han bare kan skjule seg til alt er overstått.

PS. Du kan selv lese Johannes åpenbaring kapittel 13 og så langt du vil videre og selv se hvordan denne profeti oppfylles for våre øyne. 

 

ETTER DENNE JULA KOMMER KANSKJE MANGE FLERE TIL Å SLUTTE Å TRO PÅ GUD OG JESUS
Hvis Gud eksisterer, hvorfor gjør han ikke noe? Det klassiske argumentet for at både Gud og Jesus ikke finnes. Verden er full av ondskap og urettferdighet. Lidelse, død og sorg må være ille for en kjærlig Gud å betrakte og burde virkelig grepet inn for lenge siden. Og nå har vi fått en pandemi som kommer til å utrydde livet på jorden dersom den ikke stoppes. Noen sier at Gud må være veldig tålmodig eller rett og slett treg. Ettersom Universets Urkraft finnes og er opphav til alt, innser de fleste at ingenting har kommet helt av seg selv, Denne Urkraft kalles Gud og må ikke forveksles med kirkens falske gud. Urkraften er god og rettferdig men har en motpart som er ond og falsk. Vi kaller partene for Gud og Satan (Satan betyr motstander). Verden er ond og så råtten at den bare må få råtne ferdig lik et eple som da blir til jord igjen. Hvorfor skulle Gud gripe inn hvis du vil kaste deg ut fra balkongen i femte etasje? Hvorfor skal Gud klandres for ikke å stoppe naturens lov om at man høster det man sår? Verden har stort sett valgt å rive seg løs fra Gud og gjør ikke hans vilje som er at vi mennesker må elske hverandre og dyrke og vokte jorden med kjærlighet i sinnet. I stedet hater vi hverandre og plyndrer og ødelegger jorden. Pandemien er en bedragersk operasjon for å fjerne troen på Gud for godt. Vi blir skremt og tvunget til å tro på Vitenskapen som allvitende og allmektig. New World Order er etablert sammen med New World Religion a la New Age. Et kvasipolitisk religiøst system der penger er makten som bestemmer. Så lenge det varer, for Gud og Jesus finnes og venter nå bare på at ondskapen skal utrydde seg selv.

PS. Hvis du synes disse arikler kan virke deprimerende, kan du muntres opp  ved å titte innom lenken KLOKT OG MORSOMT. Her finnes mange gode vitser og morsomme bilder...

      

MED FLERE OG FLERE DOSER, KAN MAN PLUTSELIG OPPDAGE AT MAN HAR FÅTT EN OVERDOSE
Aluminium, kvikksølv og grafitt-oksid er ikke å spøke med. Men dtsse stoffer finnes i vaksinen som nå skal tvinges inn i hele verdens befolkning. Som et stort globalt eksperiment vi kan grue oss til å se resultatet av. Nå er det alvor, sa Jonas Gahr Støre. Men det lød ikke helt overbevisende og han kan umulig tro på det selv. På hans nivå er alle utsatt for press og blackmail. Det koster for mye å ikke lyde ordre, samtidig som lønnen er utmerket for samarbeid. Rockefeller kontrollerer helsetjenesten med sin storsatsing på utdannelse og legemidler. De har en lojal agent i Camilla Stoltenberg som leder for deres Folkehelseinstitutt. Helseministeren og de fleste andre politikere sitter godt oppi lomma deres og ikke bare i Norge. Derfor går dette slik Rockefeller vil ha det: New World Order med betraktelig færre mennesker på jorden, kanskje mindre enn ti prosent i forhold til nå. Noen gis placebovaksine for at de skal fortelle at dette var jo ikke så farlig. Uten virkning og derfor trenger en dose eller to til. Nå snakkes om en fjerde dose og muligens en sprøyteeller to i året fremover. Mot et virus som ikke er bevist finnes og dets varianter som derfor kanskje heller ikke finnes. Mest sannsynlig dreier det seg om vanlig influensa og forkjølelse. Men det spiller ingen rolle, For viktigst er det å skremme folk til å tro at de må vaksineres. Dermed er man med raske skritt på vei til målet; at flest mulig oppdager at de nå har fått en overdose og at det ikke er noe de lenger kan gjøre.

PS. Jeg kan anbefale lenken TROEN PÅ DET GODE som kan være et ankerfeste for den som føler at vi nå bare driver med strømmen mot fossen...

 

ET KRITISK BLIKK PÅ VERDENS RIKESTE FAMILIEDYNASTI OG HVOR ALLE PENGENE KOMMER FRA
Famiien Rothschild het opprinnelig Bauer og holdt til i Frankfurt på 1700-tallet. Slekten hørte til etterkommerne av det kjeppjagede fantepakket fra Khazaria som var en blanding av diaspora-judeere også kalt samaritanere (fra Samaria i Judea) og råbarkede mongolske bander som levde av å plyndre karavaner på Silkeveien. Slekten kan derfor føres helt tilbake til det jødiske nederlaget romerne påførte Israels tusenårige kongeby Jerusalem i år 70. De flyktende judeere var alt annet enn gudstroende. Fylt av hat for tapet av sin ærefulle stilling som Guds utvalgte folk, bestemte de seg for å hevne seg på alle som ikke var som dem. Spesielt kristendommen som ifølge grunnleggeren var det nye Guds folk. Hat, hevn og bedrag kom til å følge fantepakket som bare ble verre og verre slik at på ett tidspunkt var det over hundre land som ikke ville ha dem. Fra Khazaria (dagens Kaukasus) ble de jaget på 1500-tallet og tok med seg mengder av plyndret gods og gull til Europa. Der fortsatte de på en ny måte ved å låne ut penger til blodig ågerrente, særlig til konger som lå i krig - som var sikre betalere med sine borgeres penger og garanti. På Napoleons tid var deres korrupte banksystem spredt til London og ved insidehandel lurte Rothschild til seg nesten hele Bank of England som i dag ville blitt straffet med fengsel. Men banden slapp unna og vokste videre til de opprettet Federal Reserve i USA i 1913 med enerett til kontroll av den amerikanske dollar. Familien verdsettes i dag til 500 billioner dollar. Så her finnes penger nok til å kjøpe hvem de vil og det har de tydeligvis gjort som man ser ved at en falsk pandemi kan skremme verden til å akseptere deres drøm om det perfekte tyranni.

 

Å KJENNE SANNHETEN ER REDNINGEN I DAGENS VERDEN SOM OVERSVØMMES AV LØGN OG BEDRAG
Når myndigheter, helsevesen og massemedia lyver slik de gjør for tiden, kan dette ikke være tilfeldig. Et samarbeid må til for å få så mange viktige aktører til å mene det samme. Eller rettere sagt en sammensvergelse. Denne konspirasjon er ingen teori, men tydeligvis rettet mot noen man vil ha mer makt over og det er oss vanlige folk. Den tredje og siste verdenskrig er i gang, makthaverne mot borgerne. De øverste i maktpyramiden har en sykelig trang til mer og mer makt. Først over penger og bankvesen, dernest skole og utdanning og til sist massemedia. Disse tre faser i prosessen er overstått og nå kommer nådestikket, vaksinen som den feilaktig kalles og rettere sagt giftsprøyta. Men hvordan vet vi sikkert at dette er sannheten? Tyven tror at alle stjeler, sies det og den som lyver tror at alle andre også gjør det. Men det er ikke sant, for det finnes mange ærlige mennesker med integritet som er å være kjent for alltid å snakke sant fordi dette er en æressak. Slike folk kan lett gjennomskue en bedrager. Sannheten finner man ved å skrape vekk lag på lag av løgn og ting som ikke kan stemme. Som at viruset finnes selv om ingen rent vitenskapelig har bevist det. Eller at det er livsfarlig selv om nesten ingen blir syke og dør av det. Eller at PCR-testen er pålitelig når den ikke er det. Eller at sykehusene er fulle av virussmittede når de ikke er det. Eller at maske beskytter når den ikke gjør det. Eller at vi er syke når vi føler oss friske. Dette er bare et lite utvalg av ting å spekulere på og som viser at noe er alvorlig galt. Vår tenkeevne og logiske sans er til for å brukes. Når den fungerer kan man bare stille kritiske og provoserende spørsmål og se hva man får til svar. Når det ikke er lov å stille slike spørsmål, som akkurat nå, vet man hvem som har noe å skjule og derfor lyver. Så da er det bare å ta beina fatt.  

 

NÅR REGJERINGEN HAR MISTET FORSTANDEN, ER DET IKKE SÅ RART AT DET BLIR SOM DET BLIR
Den norske regjering er ikke det spor bedre enn verdens øvrige regjeringer. Med ytterst få unntak er de alle forrædere mot folket og tjenestefolk for en høyere maktsugen ondskapsfull Stormester. Kampen for å få alle "vaksinert" med dose på dose av et farlig heksebrygg er tydeligvis kommet inn i siste desperate fase. Nå skal de aller mest "sårbare" bli reddet, de uvaksinerte og de eldre. Først da kan alle restriksjoner opphøre. Hysteriet hos vår statsminister, helseminister, samt Rockefellers folkehelseinstitutt er nesten komisk. Men godt betalt for jobben de gjør av World Economic Forum, som nå vil ha sin New World Order på plass. Det haster, for motstanden irriterer og klemmer derfor nå til på grensen av panisk redsel for en liten afrikansk forkjølelse ingen dør av. Media er også kjøpt og betalt som derfor høflig unngår å stille kritiske spørsmål som: Hvor farlig er egentlig denne forkjølelsen? Vil den ikke forsvinne av seg selv som alle virus? Hvor pålitelig er testen? Hvordan kan en vaksine lages på et par måneder når det vanligvis tar flere år? Er den testet eller er det testen som pågår nå? Hvor mange er døde av alle disse variantene? Hvordan kan regjeringen handle rasjonelt når de tydeligvis har fått panikk? Hvor er vaktbikkjene som lett kunne avslørt forræderiet? Når slike viktige spørsmål sjelden stilles, er det ikke så rart at  regjeringen får det som den vil. Og det er at alle nå skal forgiftes, sakte men sikkert. Flest mulig skal overtales til å begå kollektivt selvmord. De gjenstridige om nødvendig med tvang om kort tid. Den som ikke forstår at dette handler om medisinsk tyranni for å oppnå total politisk makt og utryddelse av opposisjonelle, er sjanseløs nå politi og militære jakter på de siste som ikke er vaksinert.

 

MANGE HAR BLITT STYRTRIKE AV PANDEMIEN, MENS ENDA FLERE HAR BLITT LUTFATTIGE
Mange ligger i grøftekanten nå som pandemien er over. Nesten ingen har influensa, men det tar seg nok opp til våren da det igjen er influensatid. Omgangssyke som vi sa før i tida, eller Asia-syke. Forkjølelse med ekstra besvær som hodepine, kvalme og diarre, alt etter som. På grunn av at kroppen om våren var tappet for vitaminer og mineraler i løpet av vinteren. Men allerede nå hører vi om nye sykdommer som kan være mutasjoner. Det kan også være vaksineskader ettersom de fleste innlagte på sykehus er vaksinert. De lærde strides om dette som om mye annet i denne sammenheng. Over en million vaksineskader har til nå blitt rapportert, mange alvorlige og dødelige. Forklaringene spriker, men ekspertene som agiterer for mer vaksine har plutselig blitt veldig rike, også FHI-direktør Camilla Stoltenberg. Sponset av Rockefeller som har investert tungt i vaksineproduksjon. Toppsjefen i USA, Dr. Antony Fauci tjente 9 millioner dollar i fjor. Hver dose koster rundt 2000 kroner som betales med skattepenger og hva Bill Gates håver inn skal være astronomisk, for ikke å snakke om vaksineindustrien. Mens folk som har mistet jobb og inntekt også har mistet hus og hjem og familie. Dette handler ikke om folkehelse, men om penger, tyrannisk kontroll og folkemord. Alt må gå langsomt så ikke vaksinen får skylda for økende dødstall, men heller det "farlige" viruset. Derfor må folk bruke maske til man er fullt beskyttet mot et virus som ikke er så farlig som de sier, med mindre viruset har angrepet hjernen slik at man ikke fatter at sannheten også er denne krigens første offer. 

 

ELEKTRONISK OVERVÅKNING TAR SÅ MYE STRØM AT DET LILLE SOM BLIR IGJEN BLIR FRYKTELIG DYRT
Statens eget forbruk av strøm, som ikke gir skatteinntekter, blir villere og villere. Enorme mengder kilowatt går til gatebelysning og elektronikk datatrafikk med overvåking av ulike slag. Alle byer skal få kameraer for hver 100 meter med kraftkrevende 5G teknologi for å identifisere hvert individ gående på gaten og i bygninger. Foruten alle antennemaster som gror opp som paddehatter over alt. El-biler krever også tusentalls ladestasjoner og er ingen reell beskyttelse av miljøet som reklamen sier. El-biler er for å redusere folks aksjonsradius som blir 70 kilometer hjemmefra på en ladning. Nå kommer konsekvensen av dette store forbruk vi ikke hadde før. Strømmen er blitt så dyr at livet blir et økonomisk mareritt for de fleste. Bedrifter får hjelp til strømregninga, men vanlige folk får trolig ikke. Bensinprisen er allerede høy og vil snart bli mye høyere. Noen har spådd over 50 kroner literen. El-biler går tom for strøm i snøstorm og folk må forlate bilen i veikanten for ikke å fryse ihjel. Å klage på dette er ingen ide, for da blir man fiende av Staten og kanskje jaktet på. Da hjelper ikke engang vaksinepass, og man må akseptere at folks skattepenge er brukt til å bygge delle elektroniske systemet som kommer til å fange inn alle som ikke går i takt og gjør som de blir fortalt.

 

VIRUSET ER EN FANTASI, TESTEN ER UPÅLITELIG OG VAKSINEN ER FARLIG, MEN VERDEN VIL BEDRAS
For mer enn ti år siden diskuterte visse rådgivere til verdens maktelite hvordan folk bedre kunne kontrolleres. Frykt og skam har alltid vært effektivt. En ny krig var nevnt, men man ble enige om at en pandemi ville være best. Den ville også gjøre det lettere å "vaksinere" folk. Så skjedde noe fatalt. Folk ble syke og døde i Wuhan som nettopp hadde satt i gang 5G-systemet. Over en million falt døde om der de sto eller satt og gikk, innen 5G ble skrudd av igjen. Regjeringen skyldte på et virus. Redselen grep tak i folk og ble lammet i kropp og sinn. Vanlig forkjølelse og den årlige influensaen ble omdøpt til Covid-19 og hysteriet var i gang. Folk døde riktignok, men ikke flere enn det som var vanlig. Men fornuften var blåst vekk og alle måtte teste seg. Ikke for virus, men for antistoffer som oppstår når kroppens immunforsvar reagerer på en inntrenger. PCR-testen passet bra fordi den nesten alltid viste positivt. Men ustabil eller ikke, testen måtte alle ta, med en bomullspinne som inneholder små svarte metallbiter som skulle gnis mot beinet inne i hodet for å avsette disse metallbitene - grafittoksid - på det porøse skallebeinet et par millimeter fra hjernen. Bitene er skarpe som barberblad og kan skjære i stykker viktige organer som da langsomt slutter å fungere. Men så kom vaksinen som er en farlig gift som til nå har skadet over en million amerikanere inklusiv dødsfall. Vaksinen kommer i tre varianter fordi den er eksperimentell; 1) placebo (saltvann) og 2) svak giftblanding og 3) sterk giftblanding. Den sterke gikk til "de mest utsatte", de game og syke og handicappede. Mange fikk placebo og kjente ingen ting for at de skulle si at vaksinen ikke var farlig. Men mange ble syke av nummer 2 og mange døde av nummer 3. Alle doser er kodet og nummerert og folk har personnummer. En datamaskin sorterer alt og viser resultatet av eksperimentet som sies å være klart om et par år. Den som lever får se.

    

IDEEN OM AT JORDEN LIKEVEL ER FLAT, BLE LANSERT AV NOEN SOM VILLE AT VI SKEPTIKERE SKULLE SE DUMME UT
Verdens styrende elite, også kalt den khazarske mafia, gjør alt de kan i sitt desperate forsøk på å få oppmerksomheten bort fra seg selv. De har i århundrer operert uten å synes, ranet og plyndret seg frem til å bli verdens rikeste elite som nå vil ha total kontroll over alt og alle. Men noen har vært våken nok til å forstå hva de holder på med, og denne gruppen øker faretruende. For å bremse dem begynte denne kriminelle mafiaens kjøpte og betalte mediahus å kalle dem konspirasjonsteoretikere, i betydningen litt skrullete som man ikke måtte ta på alvor. Men det hjalp ikke mye. Sterkere lut måtte til. Da fant man på å spre ideen med at jorden likevel var flat, som raskt fikk mange tilhengere. Man kan jo selge hva som helst nå for tiden, etter at folk i årevis har blitt forsøkt gjort dummere og dummere som ikke må tenke selv, bare lyde ordre. Dermed festet denne ideen seg i de dummeste av oss som selvsagt også ble kalt konspirasjonsteoretikere. Målet var å forsterke mistroen til skeptikerne som forsto at veldig mye uggent pågikk bak scenen som viste et teaterstykke man ville folk skulle tro på. For eksempel om et virus og en pandemi og en vaksine alle måtte ta så de langsomt ble syke og døde slik at verdens befolkning ble kraftig redusert og derved lettere å holde styr på.

 

DEN SOM TROR AT JORDEN ER FLAT, TROR OGSÅ AT SOL, MÅNE OG STJERNER HAR LIK AVSTAND FRA JORDEN
Frem til 1500-tallet trodde de fleste at jorden var flat. Tegninger viste en barnslig forståelse av himmelens lysende objekter som sirklet rundt et sted der oppe som et dekorativt slør over jorden. Selv om observasjoner og matematikk løste gåten, har altså noen valgt å gå tilbake til å tro at jorden likevel er flat. Ikke alle har teleskop og forstør høyere matematikk, men en enkel test kan alle gjøre med en kikkert eller et kamera. Still inn linsen på et tre i nærheten til du ser det skarpt. Prøv å se på et tre lengre unna uten å justere linsen. Det blir uskarpt, for det er en viss avstand som må kompenseres for. Du vet de to trærne befinner seg en viss avstand fra hverandre. Om du ikke visste det, ser du det likevel ved at du må justere linsen. I et teleskop kan man stille inn linsen på månen og se den skarpt. Men skal du se på  de andre av solsystemets planeter, må du justere linsen litt forskjellig. Hvilket altså viser at det er stor avstand mellom dem. Som derved ikke befinner seg som et dekorativt slør i lik avstand over jorden, men svevende i jevne roterende bevegelser i det store rommet. Tenk dessuten at du kan tegne en tynn strek i en sirkel som er en kilometer i diameter. Ta en millimeter av denne tynne streken og forsøk å se om den krummer. Det er omtrent den horisonten vi kan se med våre øyne. Selvsagt ser streken rett og flat ut selv om den ikke er det.  

 

ET URVERK KREVER BÅDE TID OG OMTANKE Å LAGE OG MÅ BESKYTTES FOR IKKE Å ØDELEGGES
Universet er som et stort urverk og vårt solsystem likeså. Solen passer tiden som vi stiller våre klokker etter. Kraften som driver disse store urverk, er vanskelig å fatte, Men rommet er fullt av magnetisme og strålekrefter som blant annet kan høres på en kortbølgeradio omtrent som morsesignaler i hopetall. Jordkloden  snurrer rundt sin egen akse og i en stor bane rundt solen med en presisjon som regnes i tusendels nanosekunder, Livet på jorden er unikt i universet da ingen andre steder er funnet lik vår jord. Våre legemer er også som urverk som bygges og startes, går en stund til de stopper. Men det naturlige ville være at livet fortsatte fordi våre legemer egentlig vedlikeholder og reparerer seg selv om noe inntreffer. Selve jorden er beskyttet mot universets stråler som er skadelige for livet på jorden. Et kraftig magnetisk belte over nord- og sydpol fungerer som et immunsystem som bøyer av alle disse stråler. Et forsvar som våre legemer også er utstyrt med og av samme grunn. Det finnes mange ting i vårt miljø som er skadelige for oss, men nyttig til noe annet. Bakterier er livsformer som har til oppgave å regulere balansen i naturen. En sprekk i skinnet er nok til å komme inn. Da oppstår en kamp, hvis immunforsvaret fungerer. Men hvis dette er svekket, er det fare på ferde. Da vil bakterier og virus fort trenge seg inn og langsomt ta livet av sitt offer. Dette fenomen har verdens øverste elite utnyttet ved å sprøyte inn stoffer i kroppen som svekker immunsystemet slik at det vanskelig kan bevises hva som har tatt livet av den det gjelder. Brilliant intelligent, men djevelsk ondskapsfullt og så troverdig at de har fått en hel verden til å tro at vaksinen er til deres eget beste.

. .

25 PROSENT AV USA'S BEFOLKNING NEKTER Å LA SEG VAKSINERE, OG MÅ DERFOR TVINGES
Biden-regimet forbereder nå bruk av tvang for å få alle vaksinert. Interneringsleire kalt FEMA-camps er anlagt over hele USA, ofte i nedlagte supermarkeder med piggtrådgjerder rundt. Politi og militære skal engasjeres i å hente uvaksinerte og bringe dem inn i leirene for å vaksinere dem. Slike tiltak gjøres også andre steder. I lille Bengtsfors er det kommet opp et høyt gjerde med piggtråd rundt en ny bilforretning med nesten ingen biler og plass til tusen mennesker om nødvendig. Takket være at alt dette skjedde så fort, så forsto noen av oss at noe var galt. Hvis de kokte oss langsomt ville vi kanskje ikke merket det. Men når 190 av verdens nasjoner plutselig er enige om noe så stort som dette, burde alarmen gå. Dette har noen planlagt lenge, faktisk i over ti år. At velutdannede voksne normale mennesker kunne falle for denne bløffen, er ganske utrolig. Men under ligger både pisk og gulrot. Dette er en psykologisk operasjon som drives av frykt på mange plan og i realiteten statsdrevet folkemord. Allerede nå kan man se at dobbelt så mange vaksinerte dør av influensa som uvaksinerte og kløften blir større. I Afrika er problemet mindre. En statsleder oppdageet en tekst på esken med vaksine: Not for use in Europe. Da gikk alarmen og derfor er ikke så mange syke i Afrika fordi man ikke tror viruset er så farlig. De forstår at dette er en bløff og det gjør mange av oss andre også. For å få ned antallet "unyttige etere" og for at psykopatene på toppen skal få verden for seg selv. Det kan derfor være klokt å forberede seg på det verste. Nå fornyes bløffen med fantasivarianten Omikron som er ufarlig, men propagandaen virker. En ny vaksine kommer om kort tid og det finnes nå piller mot ubehaget. Man skal ikke ha lov til å la omgangssyken gå sin gang. Man skal forgiftes langsomt slik at legemiddelindustrien ikke kan lastes. Når mange nok er borte, kommer eliten frem fra bunkrene sine, men kanskje bare for at lynet skal slå ned i dem fordi Vårherre også følger godt med på det som skjer.

 

VAKSINESKADER KALLES  MUTERTE VARIANTER FOR Å SKJULE MEDISINSK TYRANNI OG TERROR
De talløse eksempler på vaksineskader og plutselige dødsfall er påfallende og mistenkelig. Like merkelig er at så mange ikke kjenner noen ting. Men så har skarpe hoder oppdaget at alle vaksinedoser er kodet, enten med farger eller tall som viser tre kategorier. En kalles salin som er saltvann og ufarlig. En annen er svak dose av tungmetaller og miljøgifter. En tredje type er sterk dose av slike gifter. Dette forklarer de mange reaksjoner fra ingenting til plutselig død. Merkelig nok har nesten hele verden slukt rått de medisinske terroristers forklaring om at disse fryktelige reaksjoner er nye varianter av det gamle viruset og opprettholder dermed frykten for såkalt smitte. Alle andre forklaringer kalles farlig falsk informasjon og er forbudt å spre. Mange tror at det er uvaksinerte som sprer smitte, men de fleste plutselig syke som må innlegges er faktisk vaksinert både en og to ganger. Hos de vaksinerte ringer tydeligvis ingen bjelle. Det harmonerer med en forklaring fra kritisk medisinsk hold som sier at vaksinen kan dempe dømmekraft og skepsis. Man er altså allerede en fanget slave i et medisinsk tyrannisk terrorvelde. Det arbeides hektisk etter botemidler mot infeksjon av den mellomste svake dosen, mens den dødelige dosen anses som ubotelig. De heldige som har fått saltvann må bare passe på at de ikke tar imot dose to og tre osv. For da kan det være kjørt også for dem. Tilbake til det normale er derfor en utopi. Dette går en vei og det kalles Dommedag som er da Gud i himmelen griper tak i den gamle slange og kaster ham i avgrunnen.

.   

SAKTE MEN SIKKERT LURES VI MED I STRØMMEN AV KVEG PÅ VEI TIL SLAKTEHUSET
Vaksinasjonen merker deg for livet hvis du lar deg injisere uten å spørre hva du nå får i deg. Det er faktisk det samme som vi får i hodet når vi befinner oss under en himmel som er tagget av fly med beholdere fulle av pulver de sprayer ut over tett befolkede byer og områder. Kvikksølv, aluminium og magnetisk grafitt-oksid med mere. Mest konsentrert i en sprøyte, men over tid også en kraftig dose i hodene på oss fra luften. Som om noen absolutt vil ha dette stoffet i oss. Hva hensikten kan være, aner bare de som våger å tro at myndighetene ikke vil vårt beste likevel. For aluminium medfører Alzheimer og kvikksølv er dødelig, mens magnetisk grafitt-oksid i kroppen kan motta signaler via elektromagnetisk stråling. Som brennemerking av kveg, skal nå hele verdens befolkning merkes med en kode, et digitalt personbevis som viser seg å slå ut på buetooth og derfor er reell. Verden er allerede så elektrifisert og elektronisk at om strømmen kuttes, vil ingen ting fungere. Nå er tiden til å kople selve mennesket opp mot maskinene som kalles transhumanisme og skal drives av kunstig intelligens og algoritmer. Internet of Things og Internet of Bodies. Utviklingen er fullstendig på villspor i full fart mot et stup og kan ikke stoppes fordi dette er basert på djevelsk sug etter makt og penger. Men så er også målet å få full tyrannisk kontroll på alle ved det nye systemet som kalles Social Credit. Man belønnes for lydighet og straffes for det motsatte. Ved et tastetrykk kan ens bankkonto sperres eller man kan avlives om man for eksempel ikke vil vaksineres. Et uhyggelig scenario rulles ut like for øynene på oss, Men kanskje vil en himmelsk velsignet solstorm løse problemet?

   

HVIS JORDEN VAR FLAT, HVORDAN KUNNE ROALD AMUNDSEN FINNE FREM TIL SYDPOLEN?
De som tror at jorden er flat sier det er fordi NASA lyver og røper da sin grove uvitenhet. Det er ikke NASA som har bestemt at jorden er en rund kule. Matematikeren og astronomen Gallileo Galilei på 1500-tallet var det som våget denne påstand og gikk dermed imot kirken som straffet ham for denne bespottelse. Vitenskapen har siden den tid forstått at han hadde rett og alle fenomener kan dermed forklares bedre enn før. Inntil altså det dukket opp noen kålhoder som påsto at han må ha tatt feil fordi de ikke kan se at horisonten buer. Ifølge disse påståelige amatører finnes ingen sydpol, for Antarktis er bare en ring av is som hindrer vannet å renne utfor kanten. Ikke bare polene beviser jordens kuleform, men også et fenomen ved ekvator. Coriolis-effekten er det fenomen at når vannet renner ut av en beholder gjennom et avløp, sirkler det alltid en vei på den nordlige halvkule og motsatt vei på den sydlige. Ved ekvator kan  man se dette med ganske få meters mellomrom. Nordlyset er heller ikke lett å forklare over en flat jord, da det er en effekt av den radioaktive strålingen i møte med magnetismen på både nord- og sydpolen. Når mine voksne barn så meg lese om denne nye teorien om en flat jord, antok de at jeg trodde på dette tøvet. Men det var vel fordi de ser på meg som en skrullete konspirasjonsteoretiker som tror på flere andre ting som de ikke skjønner noe av. Som for eksempel at verden styres av en kriminell ondskapsfull styrtrik elite som ikke ønsker å synes og som nå driver hele verden til vanvidd, hvilket de fleste nå kan se likevel er sant. Forøvrig, min navnebror med tilnavnet Amundsen hadde selvsagt kart og kompass.

 

ADRENOCROME - FINGEREN I GUDS ØYE OG SYNDENS BEGER FULLT SÅ DET RENNER OVER
Elitens superdop - barneblod fullt av adrenalin, tappet av vettskremte barn som deretter ofres under en rituell seanse så djevelsk ond at de fleste tror det ikke er sant. Måten barna skremmes på trosser enhver beskrivelse og det er vanskelig å fatte at noen mennesker kan være så fulle av djevelskap. Mange barn i den tredje verden har ingen som melder dem savnet og er en ypperlig målgruppe. 600 liter barneblod ble funnet på et lager i California, bestemt for Hollywood hvor mange stjerner ikke kan leve uten. Adrenocrome beruser og forynger, heter det der. Tom Hanks var forhandler, men skal nå være forsvunnet. Mange andre visstnok også. Kanskje på grunn av nye strenge lover mot menneskehandel og barneovergrep? Skaperen av himmelrommets veldige urverk, passer tiden og venter til det perfekte øyeblikk. Til syndens beger renner over som det tydeligvis gjør nå. Alle kan se at verdens toppelite er nedsyltet i pedofili og menneskehandel innkludert små barns hellige blod. Alt blod er hellig, for blodet er livet. Og små uskyldige barns blod er ytterst hellig og rent. Adrenocrome er derfor det som vil utløse Guds rettferdige harme og gå til handling. Hva dette betyr, forstår bare de som ikke har latt seg dupere av villdyret med de sju hoder som krever total underkastelse. Forvent derfor at ting nå ikke blir normalt igjen, men mer og mer ubegripelig. Beskrivelsen av dette har vært kjent i mer enn to tusen år.

    

NY KRAFTIG SMITTEBØLGE BLANDES BEVISST SAMMEN MED EN TSUNAMI AV VAKSINESKADER
Man kan jo ikke annet enn å undres når så mange alvorlige bivirkninger av vaksinen bare blir feid under teppet. Et samlet media som alle bidrar til å skremme folk og samtidig unnlate å fortelle hva folk egentlig børe være redd for. Her er flere ting som virker samtidig. Folk blir syke av forkjølelse og influensa, de blir syke av et laboratorieskapt virus, vaksineskader og trådløs teknologi. Alt puttes i en sekk for makisimal effekt som skremselspropaganda. For den vanlige mann som vil vite hva som er hva, kan opplyses at det laboratorieskapte virus er det minst farlige. Det finnes dessuten medisin for både virus og bakterier som angriper oss akkurat nå. 5G-stråler er farlige og skaper sykdommer som ligner på influensa og forkjølelse. Men de farligste skadene er dem som kommer av den giftige vaksinen som altså ikke er vaksine, men en genetisk terapi der et kunstig protein sprøytes inn for å få kroppen til selv å lage en gift i blodet som regnes som motgift mot viruset. Kompliserte saker altså, men summa sumarum er at det faktisk er bedre å ikke la seg vaksinere og heller styrke kroppens eget immunforsvar til å bekjempe et eventuelt virus. Infiseres man av et virus, blir man syk. Er man ikke syk, har man heller ikke fått i seg noe virus. Påstanden om en ny bølge har vært snakket om lenge og inngår i en plan, men den nye tsunamien er langt verre. For å kunne komme levende gjennom denne mørke tiden, må man derfor kunne skille begrepene fra hverandre.

 

SNART GÅR STRØMMEN, SÅ STENGER BANKENE OG INGEN KJØRER MATVARER TIL BUTIKKENE
Dette scenario er ikke det verste, for snart vil veldig mange falle om og dø av den langsomt virkende giften de har fått i seg som de trodde var vaksine. Man skal ikke se langt ut i verden for å skjønne at noer er galt, veldig galt. Sannheten er at det beryktede viruset ikke finnes, at testen er upålitelig, at pandemien er falsk og at vaksinen er alt annet enn en vaksine. Det hele er et gigantisk teater som den herskende elite på toppen av maktpyramiden har kokt sammen for å redusere verdens befolkning og samtidig transformere resten til lydige arbeidere som ikke tenker fordi Staten sørger for dem. Den Nye Normalen, som det kalles. En ny måte å leve på i et system av herskap og tjenere. Prosjektet er avslørt og mange ser djevelskapen og disse viser seg å være fler enn eliten regnet med. Derfor smyger en svak uro seg inn på toppene. Det rasles med sablene blant folket som snart er så rasende at de bryter seg inn hos dem og trekker dem ut på gaten for å henge dem i nærmeste stolpe. Slikt har skjedd før, men eliten er forberedt og kan splitte fiendens rekker ved å stenge ikke bare strøm og telefon, men også transport av matvarer, medisiner og andre viktige varer. Total nedstenging av hele samfunnet og tvungen isolasjon hjemme. Folk vil gå amok og vil bli livredde når de ser at så mange dør som de tror er fordi på grunn av farlige mutasjoner. Det skal ikke stor fantasi til for å se at dette blir et kaos som ingen har sett før. Og det har faktisk allerede begynt. I mange land er diktaturet et faktum og hyllene begynner å tømmes uten å etterfylles. At årets julegaver i USA ligger i containere ute på havet er et lite problem i forhold til det som alle nå kan se nærmer seg.  

 

EN NY GRUPPE FLYKTNINGER  KAN SNART SES, DE SOM VIL UNNSLIPPE Å BLI TVANGSVAKSINERT
Vaksinerte individer har fått hjernen sin forurenset av aluminium, kvikksølv og grafitt-oksid. Det som sprøytes inn i blodet, kommer omsider også til hjernen hvor stor skade kan skje. Men det er også meningen, for nå skal folk slutte å tenke selv, bare adlyde ordre. Staten vet nemlig best og leder sin fåreflokk til grønne trygge enger. Denne løgnen er for lengst avslørt og de uvaksinerte kan fortsatt bruke hodet og se at vaksinen er laget for å redusere verdens befolkning fordi det ikke er mat nok til alle. Løgn det også, for hvis alle familier fikk et stykke land og opplæring til å dyrke sin egen mat, ville verden blitt et fint og fredelig sted. Men det passer ikke de som vil ha all makt og kontroll. Nå har tyranniet nådd Europa. Østerrike, Tyskland og Frankrike styres av psykopatiske despoter som er nikkedukker for de virkelige djevlene på toppen i Sveits og verdens egentlige finansielle sentrum. Demonstrasjoner og protester preller av som vann på gåsa. De uvaksinerte vil nå bli jaktet ned og internert for å vaksineres med tvang. De kloke ser faren og forbereder seg til å stikke av. Kanskje krysse grenser ulovlig og skjule seg et lurt gjemmested til galskapen er over. For ingen med vettet i behold tror at slik en råtten galskap kan vedvare særlig lenge. Statsansatte menneskejegere har også tatt vaksinen og kan bli syke og omkomme. Uansett kan denne flukten bli eneste tynne snøre å henge i. Pakk ryggsekken nå og vær klar til å stikke ut bakdøra når de banker på for å kontrollere ditt vaksinepass.

 

RYKTENE GÅR OM AT MANGE AV VERDENS LEDERE NÅ SAMLES PÅ GUANTANAMO BAY FOR Å MØTE SIN SKAPER
De nye executive lovene i USA om strengeste straff for korrupsjon, forræderi, menneskehandel og barneovergrep har nå begynt å settes i verk. Disse grusomme forbrytelser mot landet og folket har fått spre seg for lenge og er en trussel mot rikets sikkerhet. En operasjon som sies å være hemmelig har lenge pågått for å fange inn, tiltale, dømme og straffe først småfiskene og etter hvert de større i USA's militær domstol på Cuba. Ryktene slipper likevel ut og sier at mange topper og vipper arresteres om natten og flys direkte til Gitmo. Annonser er sett der man søker etter dobbeltgjengere til både den ene og den andre politikeren til filminnspilling, sies det. Men sannheten kan være at folk ikke skal vite at den og den er forsvunnet for ikke å skape for høye bølger mens alt dette pågår. USA er nedsyltet i slike forbrytelser som er grovere enn folk tror. Det konsumeres Adrenocrome og menneskekjøtt. I Los Angeles finnes minst en kannibalsk restaurant og tusenvis av barn er funnet gjemt i tunneler og andre gjemmesteder. Organhandel er også involvert mens 800.000 barn forsvinner i USA hvert år. Politisk korrupsjon og forræderi er så synlig at ingen benekter det. Noen har altså nå fått nok og USA's militære domstol er av presidenten gitt oppdraget å rydde opp. Hollywood er også med på galeien og mange har spurt om hvor var alle de kjente stjernene som skulle vært på årets Golden Globe's Oscarutdeling? Mange husker den sjokkerende talen til Ricky Gervais som pinte mange av dem i fjor. Spesielt Tom Hanks som sies å være hovedimportør av Adrenocrome fra Kina som lages av blod fra vettskremte barn. Flytrafikken til og fra Cuba kan følges via transpondere og har vært formidabel de siste to år. Hvis det er sant at så mye råttenskap blir borte på denne måten, synes jeg det er grunn til å jubilere. Hvis det ikke er sant, så var det i alle fall en herlig drøm.

Følg selv med på Real Raw News og American Media Group, som er mine hovedkilder til slik informasjon. Bruk data og internett til å lese deg opp mens dette verktøyet ennå finnes. For det går også rykter om at visse folk høyt oppe er irritert over alle lekkasjene og vil stenge ned både strøm og data. Som de også har satt en stopp for lossing av næremere hundre containerskip oppankret utenfor Los Angeles og som nå truer julehandelen i USA. Dette er bare en liten del av det som pågår akkurat nå da hele verden er presset til å ta en giftsprøyte kalt vaksine som langsomt tar livet av dem. Mens de uvaksinerte får skylda som spredere av nye fiktive mutasjoner.  

  

TUNGMETALLER I VAKSINEN KORTSLUTTER NEURONENE I HJERNEN SOM DA IKKE FUNGERER NORMALT
Alle som bryr seg om det, kan forstå et det er slik. Aluminium, kvikksølv og grafitt-oksid er farlige miljøgifter. Flere andre tvilsomme biologiske og syntetiske stoffer fra svineblod og aborterte foster med mere utgjør denne giften de kaller vaksine. Som attpåtil ikke virker 100 prosent. Derfor er det nødvendig med påfylling av flere doser, hvilket betyr mer gift i kroppen. Giften er ment å virke langsomt, men mange dør direkte eller blir alvorlig og uhelbredelig syke. At så mange ikke da skjønner at vaksinen er farlig, viser tydelig at giften også angriper hjernen i tillegg til andre viktige organer som lunger, nyrer. lever og hjerte. De mest kortsluttede skjønner ikke at de langsomt avlives. Hjernen er blitt stresset og bedøvet. Man sier at folk dør av andre årsaker og ikke vaksinen. I beste fall fordi vaksinen ikke var effektiv nok. Alt sammen i tråd med planen som er å gjøre folk til dumme zombier som kan brukes til slavearbeid, mens de som tenker logisk er farlige og må utryddes. Motstandere må derfor forvente seg større og større psykisk press og til slutt forfølgelse. Jakten på ikke-vaksinerte har begynt i flere land. først mentalt og senere fysisk. Den som vil berge seg fra dette medisinske tyranniske helvete, må snarest finne seg et gjemmested og kvitte seg med alt som kan spore fienden til stedet de befinner seg. Det er vanskelig å tro at dette er sant, men den som ennå ikke har fått sin hjerne kortsluttet, skjønner at dette er ramme alvor.

 

MASSEMEDIA SKJULER BEVISST SANNHETEN OM VIRUSET, PANDEMIEN OG VAKSINEN
Pressestøtten ble ikke innført for å hjelpe media. Da var det bedre at de som ikke klarte seg, gikk under. Det finnes mange flere TV-kanaler og aviser enn vi behøver. Pressestøtten ble gitt for å kontrollere media slik at de ikke skrev noe negativt om makthaverne og spesiel eliten på toppen. En vestlig form for kinesisks veggaviser så og si. Maktens talerør og ikke lenger folkets vaktbikkje. Dagens verdensbilde via media handler ikke bare om å lyve, men også om å skjule sannheten. Nylig vistes en graf over nye sykehusinnlagte. Den viste stor overvekt på at de syke var ikke-vaksinerte. En udiskutabel løgn. Media er ikke redd for å lyve, for de kan skylde på kilden og hverandre. Men jeg leste også en artikkel som totalt utelot å fortelle om det var vaksinerte eller ikke-vaksinerte som tok opp sengeplassene på sykehusene nå. I stedet for å fortelle sannheten, som lett kan sjekkes, vil man ha folk til å tro at dette er et nytt utbrudd av ennå en ny variant i stedet for å innrømme at folk blir syke og dør av vaksinen. TikTok er proppfull av eksempler på skadde folk som nylig har tatt vaksinen. Men media tier eller påstår det motsatte og man må virkelig spørre hvorfor. Svaret er at noen på toppen vil ha verden for seg selv og har funnet en lur måte å bli av med størstedelen av befolkningne på og samtidig som resten blir gjort til neddopede slavearbeidere. Heldigvis våkner flere og flere slik at motstanden øker. Tredje verdenskrig synes å være i gang. En biologisk-teknologisk der en psykopatisk maktelite retter sine våpen mot folket. Frykten for et virus som ikke finnes andre steder enn i hodet på de rammede. Takket være et pressestøttet og lydig mediakorps.

 

PCR-TESTEN ER ET KNEP SOM FÅR FOLK TIL Å TRO AT DE ER SMITTET OG MÅ VAKSINERE SEG
At ikke folk forstår dette jukset må bero på at de på forhånd er gjort dumme nok til å tro at myndigheter og eksperter alltid snakker sant. Eksempelvis Camilla Stoltenberg i FHI som er finansiert av Rockefeller som også har investert kraftig i vaksineproduksjon. Går virkelig ikke alarmen? Når folk er blitt så skremt av skremmende propaganda, stiller de fleste seg i kø for ikke å dø av et virus ingen ennå har bevist eksisterer. Alle vet at hvis beløpet er stort nok, kan alle kjøpes. Bill Gates har også satset noen millioner på vaksineproduksjon og har allerede høstet mange milliarder. Sykehus kan få 100.000 kroner eller mer for hver pasient som dør hvis de skriver Covid-19 på dødsattesten. To av mange eksempler på de store pengene det er å tjene på denne operasjonen. Mange døde skremmer bedre enn bare noen få. Pådriverne viser seg å være verdens aller rikeste som derfor har penger nok å kaste etter grådige medspillere. Noe annet ikke alle ser, er at politikere og andre vikige folk er presset til å gjøre som pådriverne sier. Enten fristet av penger eller presset av blackmail. Her finnes mange skandaløse sex-eventyr viktige folk er lurt med på og blitt filmet. Tro ikke noe annet, for slik en servil lydighet mot noen som har et åpenbart kriminelt mål, skal man lete lenge etter. PCR-testen er derfor viktig og går ut på å kopiere testmaterialet så mange ganger i en computer at man finner det man leter etter; antistoffer mot en inntrenger. Ved denne kopiering forstørres materialet og til slutt kan man finne hva som helst. Oppfinneren av testmetoden har sagt at testen ikke kan brukes ved diagnoser for den er beregnet på noe helt annet. Men som psykologisk våpen fungerer den utmerket. Sykdommen som visselig finnes er ikke annet enn en kraftig influensa som viser seg å ha en dødelighet for de syke på mindre enn en kvart prosent. Men verden vil bedras og mange tror derfor at det er jeg som her lyver.  

DET VERSTE VED PANDEMIEN ER IKKE AT DEN ER FALSK, MEN AT FOLK HAR SLUTTET Å TENKE
WHO måtte endre definisjonen på hva en pandemi er, for at de kunne bruke dette ordet på det som skjer nå. For folk dør ikke som fluer som under en ukontrollert pest. At folk dør er trist, men ikke unormalt og dør av mange årsaker. De siste to år har ikke flere dødd enn det som er statistisk vanlig. Når viruset ikke er isolert og testet, har man ikke noe virus. Da kan man heller ikke fremstille en vaksine som beskytter mot et virus som ikke finnes. Verken maske eller avstand hjelper mot et virus. Håndsprit heller ikke når folk puster inn samme luften. Hos en håndfull personer i en begravelse er viruset farlig, men på en fotballkamp med tusenvis på tribunen, ser man ingen med maske. Vaksinerte folk blir likevel syke og fyller opp sykehusene mens uvaksinerte ser friske ut. Injeksjonen går ut på dato og må gjentas flere ganger. Nesten ingen spør hva den inneholder, men nå er det kjent at det er tungmetaller som aluminium og kvikksølv, for ikke å snakke om grafitt-oksid som alle regnes for å være farlige miljøgifter. Som altså ikke hjelper, men heller har en motsatt effekt. Hvilket virker som er meningen. Syke vaksinerte dør nå i et slikt omfang at man burde fatte mistanke til at det er noe feil med vaksinen. I stedet påstår ekspertene at de ikke-vaksinerte er uansvarlige smittespredere og må tvinges injisert med samme gift som de som er blitt syke har fått. Er det virkelig så vanskelig å se at det er mye som ikke stemmer her? Når Når typer som Bill Gates sier vi er for mange på denne planeten og som derfor må vekk for at det skal bli mat nok til alle. Er det virkelig da så vanskelig å skjønne at dette er et planlagt folkemord som må stoppes før det er for sent?

 

TESTING AV EN VAKSINE MOT ET VIRUS SOM IKKE FINNES ER ET VANSKELIG OG RISIKABELT EKSPERIMENT
Ingen har til dags dato bevist at Covid-19 virkelig eksisterer. Viruset er ikke isolert og testet på noen måte. Sunn fornuft og logikk tilsier da at det ikke finnes og kun er en fantasi drevet frem av skumle skjute motiver. Sykdommen det pekes på er likevel virkelig og folk dør, som de gjør av mange årsaker. Men et fantasivirus får skylden. Dette har pågått i snart to år, men mange aner nå ugler i mosen. Det lukter penger og makt, samt at ønsket om en sterkt redusert verdens befolkning synes å passe perfekt inn i bildet. Flere og flere ser nå at vaksinen ikke er annet enn et heksebrygg av giftige stoffer og tungmetaller som det nå eksperimenteres med på levende mennesker under dekke av at det haster å løse problemet. Folk dør ikke som fluer som i en pandemi, men injeksjonen kan skape en pandemi verre enn noe virus. Faktisk dør ikke flere enn det som er vanlig av andre sykdommer. Likevel fyller massemedia verden med propaganda som er så full av løgn og bedrag at det stinker. Man kan ikke skape en vaksine mot virus og bakterier man ikke kan studere og analysere eller teste. Den illusjon som pådriverne prøver å befeste er derfor en løgn så stor og en kriminell handling så alvorlig at straffen for en slik forbrytelse mot menneskeheten ikke kan bli streng nok. Faktum er at nå dør folk av dette heksebrygget som blir lurt inn i dem fordi det kalles vaksine og de uvaksinerte får skylden fordi de påstås være smittebærere. En løgn som talløse eksperter har tilbakevist, men som skjules av massemedia. Verden trenger ingen vaksine mot et virus som ikke finnes. Verden trenger medisiner mot influensa og forkjølelse som er blitt en årlig folkesykdom forsterket av stråleskader etter utbygging av sterkere og sterkere elektroniske frekvenser, altså vibrasjoner som forstyrrer kroppens egen rytme.  Slike medisiner finnes allerede, men er forsøkt skjult av korrupte politikere, helsevesenet og massemedia. Løsningen på problemet er at alle ansvarlige og delaktige i dette forsøk på å redusere verdens befolkning for å få kontroll på den nå stilles for retten, dømmes og straffes. Så vil verden bli et bedre sted.

 

SE OPPOVER OG UTOVER ELLER NEDOVER OG INNOVER OG DU FINNER KILDEN TIL INTELLIGENS OG ENERGI
Universet er et objekt i rommet, et konsentrat av synlig fortettet materie som dessuten utvider seg. Intet kaos, men en streng orden holder alt på plass og samtidig i bevegelse. Det har tatt vitenskapen lang tid og ikke uten motstand, å konstatere dette og mere til. Som at universet må ha en begynnelse, Går man motsatt vei og skuer nedover mot livets aller minste byggestener, finnere man det samme mønster. Partikler i bevegelse og sirkulasjon. Heller ikke her kaos, men en streng disiplinert orden. Atskillig tettere på livet her vi befinner oss på planeten Tellus, må vi erkjenne tre definitive faktum: Ting har blitt til som ikke fantes tidligere. Det som finnes må være designet av noe eller noen med optimal intelligens og energi. Det levende livets viktigste byggesteiner, deoksyribonukleinsyre må være kontruert av en matematisk og biologisk supermester. Men slik en relativ enkel observasjon, hva er så galt med å erkjenne at det finnes en Urkraft som kalles Gud?

Ikke desto mindre finnes ateister som fornekter Gud eller agnostikere som mener Gud finnes kanskje eller kanskje ikke. Heldigvis har ingen klart å utrydde troen på Skaperen av livet, Den Evige Urkraft som tydeligvis hadde en god hensikt med Skaperverket som lå lenger fremme enn den realtiv korte perioden da verden ble angrepet av egenrådige falne engler, demoner, som før de sammen med sin leder Lucifer får sin fortjente straff nesten klarte å ødelegge jorden og livet på den. Aldri før har denne kampen mellom det gode og det onde blitt tydeligere enn under pågående påståtte pandemi. 

 

BEGYNN Å TENKE PÅ HVA DU SELV KAN GJØRE NÅR HYLLENE I BUTIKKEN STÅR TOMME
Det skal ikke mer til enn at lastebilene står stille på grunn av for høy pris på drivstoff. Logistikken har sin akilleshæl. Ingen butikk har varelager som før. Varene er alltid på vei i en lang strøm som når som helst kan brytes nå som de øker skatten på bensin og diesel for å få penger til de mange nye landsmenn med mere. Å skyte seg selv slik i begge føtter er ikke noe godt tegn. Man må derfor vente seg mer idioti fra de samme kant. Som å nekte folk å dyrke sin egen mat fordi maten heller skal kjøpes i butikkene slik at det gir sårt tiltrengte skatteinntekter etter sløseriet med erstatninger for strenge tiltak. Et nytt absurd skudd i foten og ambulansen kommer heller ikke fordi personalet har sagt opp jobben fordi de ellers måtte vaksineres, hvilket flere og flere ikke vil, fordi de forstår at vaksinen er farlig. Kan hende blir det ansett som sivil ulydighet å dyrke poteter i egen hage? Verden er så avsporet nå at intet må avskrives som umulig. Tenk da at enhver lov som er urimelig er det en plikt å bryte. Start å tenke på selvforsyning nå. Har du en grønn hageflekk, er du heldig. Men folk i blokk kan finne en plass på landet hos en bonde de kjenner eller et hemmelig sted i skogen. Mange ting er lett å dyrke selv. Poteter, rødbeter, gulrøtter, kålrabi, erter og bønner. Et lite drivhus eller noen trespiler og plastduk, så kan man dyrke tomater, agurk, paptika. Kjøp en bok om å anlegge en kjøkkenhage og les den snarest. Anskaff redskaper som gjør arbeidet lett. Spade, hakke og rive. Gjødsel er viktig, det kan man få hos folk som har hest eller ku. Kalk er også viktig, kjøp inn en sekk eller to mens det finnes. Med dette har du fått noe å tenke på for å møte den krise som kommer kanskje allerede til neste år. For i år har høsten allerede vist seg å ha slått feil på grunn av enten tørke eller oversvømmelse og neste år står kanskje lastebilene stille. Lykke til.

  

PANDEMIEN ER OVER, MEN NÅ MÅ MAN HOLDE GOD AVSTAND TIL SMITTEFARLIGE VAKSINERTE
Verdens reelle styrende elite har avsluttet sin operasjon kalt Covid-19. Globalistene som de kalles, familien Rotschilds styrtrike venner alias World Economi Forum i Davos. Målet er bare delvis nådd, de har ennå ikke fått verden helt for seg selv. Også kalt den khazarske mafia som kaller seg jøder, men er det absolutt ikke. Kun etterkommere av en blandet rase av jøder og mange andre kriminelle individer, krigerske mongoler, kaukasiere og andre voldsmenn. Men som påberoper seg retten til Zions berg og Jerusalem pluss kontroll over resten av verden. Hevnlystne gjennom århundrer på verden som har kjeppjaget dem fra sine territorier på grunn av deres løgn og bedrag spesielt om pengenes magi innen økonomi og finans. Etter flukten fra Jerusalem i det første århundre da romerne knuste byen og landet, dro mange av dem til det som i dag heter Kaukasus. Der blandet de seg med mongolene og plyndret karavanene på Silkeveien og grunnla sitt finansielle imperium på kriminelt ervervet rikdom som de tok med seg til Europa etter at de ble erklær uønsket også i Khazaria og slo seg ned blant annet i Tyskland. Etter flere århundrer i Frankfurt med pengeveksling og ågerrente var de klar til det store steget. I korte trekk er dette nok til å forstå hvorfor alt er som det er akkurat nå. Pandemien var kun et middel til å bedøve verden med redsel så den ikke forsto noe som helst. Nå som de fleste er forgiftet av vaksinen uten å skjønne det, er disse blitt de smittefarlige som ikke-vaksinerte nå må holde god avstand til. Slik kan verden reddes, ved at ondskapen nå utrydder seg selv mens de kloke ser ulykken komme og skjuler seg til alt er over.

 

LYSET SKINNER NÅ SÅ KRAFTIG AT MANGE BLE BLENDET OG IKKE SER NOEN VERDENS TING
Det første halve året etter utbruddet av fjorårets influensa, trodde vi alle at det var sant hva vi ble fortalt. Vi ble alle lammet av sjokk og redsel. Men etter det halve året så en del av oss at mye ikke hang på greipa. Mange slo alarm, men disse ble effektivt stoppet av en forent front av politikere, media og eksperter, alle godt betalt av legemiddelindustrien som eies av Rockefellerfamilien. Det globale samarbeidet virket mer og mer mistenkelig som om alt var en sammensvergelse mot en fiende de ville ha kontroll på. Toget rullet videre og var vanskelig å stoppe, men motstanden vokste og lik i mengder ramlet ut av skapet. Skumringen og morgentåka lettet og lyset begynte å skinne klart. De skyldiges planer lekket ut og stemte med det alle nå kunne se. En grell plan var i gang for å redusere verdens befolkning og en sinnssyk propaganda bedøvet de aller fleste. De som ikke trodde på politikerne, media og eksperten, ble kalt de verste ting. Men nå snart to år etter, er ingen selvstendig kritisk tenkende individer i tvil om hva dette er. Man må bare grave litt i skitthaugen, så ligger bevisene opp i klare dagen. Men på grunn av bedøvelsen, både etter det første sjokket og etter dosen av grafittoksid i den falske vaksinen, blir lyset litt for kraftig for de fleste. Når sykehusene nå fylles opp av vaksinerte, tror idiotene hva de blir fortalt; at det er de ikke-vaksinerte som er farlige smittebærere og må fanges inn for å vaksineres. Snart kan familie, venner og naboer bli farlige fiender fordi de blir angivere mot god betaling. Krigen er snart i gang og de skyldige øverst på maktpyramiden venter neste fase: Redusering av verdens befolkning ved at to ekstreme grupper vender sine sverd mot hverandre. Men de skyldige på toppen er også blinde. For de ser ikke at noen også følger med hva de gjør og kan sende en solstorm som smelter all elektronikk og verden plutselig blir stummende mørk og kald. Den panikken som da inntreffer blir mange ganger verre, men ikke hos dem som virkelig forstår at at dette er den endelige finalekampen mellom det onde og det gode. 

 

DEN SOM KONTROLLERER KINAS KOMMUNISTPARTI KONTROLLERER SNART HELE VERDEN
Dette er gresk for mange. Men dødsviktig å fortstå fordi hele verden nå tvinges inn under en håndfull styrtrike familiers tyranniske kommando. Pandemien er falsk, men et effektivt middel til å teste intelligensen til verdens befolkning. I årevis har alle sentre for utdanning bevisst forsøkt å gjøre folk dummere og dummere. Eksamensprøver fra 20 år tilbake ville ikke mange klare i dag. Fra elitens synspunkt har alt vært en suksess og nå har de klart å lure et biologisk våpen, en trojansk hest, inn i over halvparten av verdens befolkning. Selv når tusenvis av individer blir syke og dør av vaksinen, ringer bare få bjeller. Folk tror de blir beskyttet, men sannheten er at deres immunforsvar forstyrres og blir da sårbare ved den minste forkjølelse. Det som nå pågår er altså en politisk operasjon for å redusere verdens befolkning på en måte som ofrene skjønner lite av. De har sagt det rett ut og vi  er mange som forstår hva som pågår. Som er en politisk manøver for å gripe makten over folk som er redde og lett manipulerte. Kineserne er vant med tyranni, men nå er pesten spredt seg til New Zealand, Australia og foreløpig sist Canada. USA er under angrep og føler presset. Europa følger kort etter, vent og se. Mange forstår spillet og står imot. Vaksinen er falsk og farlig. Derfor blir det krig. Ikke mellom to eller flere nasjoner, men deres regjeringer mot folket, som nå skal desimeres fordi eliten vil ha kloden for seg selv og sine slaver. I virkeligheten er dette Guds krig. Han setter de stridende parter opp mot hverandre, mens han lar den herskende eliten tro at de vinner. Der tar de feil, for disse diabolske maktsyke familier vil selv bli tatt i en lynrask operasjon for å oppfylle all rettferdighet.

   

ENDETIDEN FOR VERDEN ER EN PERIODE PÅ SJU ÅR OG BYR PÅ HELT SPESIELLE BEGIVENHETER
Man kommer ikke utenom Bøkenes Bok når man betrakter det som skjer akkurat nå. Apatiske søvngjengere skjønner ikke noe og følger bare ordre, men den årvåkne forstår at situasjonen er ekstremt farlig. Verdens regjeringer kalles i Apokalypsen for "villdyret", men "den falske profet" er også fremtredende. Folk er ledet på villspor av politiske såvel som religiøse ledere. Hele systemet holder på å brytee sammen og våre ledere kjemper for å beholde makten gjennom og etter krisen. Den siste profetiske "årsuke" må anses begynt og på midten inntreffer en viktig begivenhet. Men aller først skulle det hellige, det rene, ødelegges ved at sannheten ble kastet til jorden og tråkkes på. Løgn og bedrag skulle dominere, både politisk og religiøst. Folk skulle villedes på alle vis. I midten av "uken" - en profetisk periode på sju år - skulle "det daglige offer" fjernes - friheten til å dyrke Gud. Som tidligere nevnt, har politiske og religiøse ledere i realiteten ødelagt respekten og troen på Gud og Jesus. I stedet tvinges de til å tilbe Lucifer eller en hybrid gud fra alle verdens religioner, hvilket er en hån mot Gud. Siste del av "uken" som da blir 3,5 år, pågår altså denne utryddelse av troen på Gud inntil det stilles opp en ødeleggende styggedom. Denne er nå synlig i form av en injeksjon av giftig magnetisert grafitt-oksid som flyter omkring i kroppen på de aller fleste. Lurt inn i dem fordi den kalles vaksine. Dette tungmetall er ikke lett å få ut av kroppen. Det kan påvirkes trådløst utenfra fordi det virker som en antenne for visse elektromagnetiske stråler. Planen er å kunne kontrollere hvert levende menneske på planet som en jeger nå kan kontrollere sin chippede jakthund. Tungmetallet påvirker hjernen slik at visse dype tanker ikke er mulig. De gamle og svake dør av giften, for dem er det ikke bruk for. Det passer de høye herrer bra, for sterke folk skal bare arbeide og ikke tenke - eller klage. Slik er planen som man kan lese mellom linjene på FN's Agenda 2030. Det som disse planer ikke sier noe om, kan alle lese i Daniels profeti og Johannes åpenbaring.

   

FAREN VED Å IKKE VAKSINERE SEG HAR INTET MED SMITTE Å GJØRE, MEN FORFØLGELSE
WHO er dønn korrupt og samarbeider med rikmannsklubben WEF i Davos med flere, for gjennom et kommende planlagt kaos gripe den totale makt over verdens befolkning. Familiene Rothschild og Rockefeller finansierer den pågående fiktive pandemi som har skremt vettet av verden med løgn og propaganda. Folk godtar de mest stupide og meningsløse tiltak bare fordi løgnhalser i hvite frakker sier de må. Som om et virus stopper ved to meter eller ikke kommer gjennom en tynn maske. Eller bare smitter noen få personer i en stor forsamling. Og ikke er farlig lenger når Staten vil fordi det er valg. Hele operasjonen er et sykt politisk bedrag og det har heldigvis noen forstått slik at mennesket som art nå ikke blir utryddet av djevelens lakeier. Pådriverne har selv gått fra forstanden og mange tror at de vaksinerte som nå blir syke er smittet av uvaksinerte smittebærere som beskyldes for ansvarsløshet. Når galskapen nå først er i gang, forvent da at ting blir verre, ikke bedre. Nekter du vaksinen, skal du etter hvert tvinges. Eventuelt jaktet på, fanget, internert uten å slippe fri før du har fått sprøytestikket. Angivere blant familie,venner og naboer må påregnes fordi et effektivt hjernevaskeri pågår for fullt. Da gjelder det å gjøre seg usynlig, skjule seg et hemmelig sted fremfor å stå på barrikadene. Samle reserver nå, for tiden nærmer seg med raske skritt da alle verdens problemer konvergerer i et øredøvende brak. For når den høyeste Gud griper inn og styrter ondskapen ned i avgrunnen, vil det ikke gå lydløst for seg.

 

SYKEHUSENE FYLLES PÅ NYTT, MEN NÅ FOR DET MESTE AV FULLVAKSINERTE PASIENTER
Fra hele verden rapporteres om bivirkninger av vaksinen. Ikke bare hodepine og muskelverk, men alvorlige tilfeller av blodpropp, pusteproblemer og nyresvikt. At uvaksinerte ser ut til å klare seg bra i denne påståtte nye bølgen, forbigås i stillhet av massemedia. Samtidig som eksperter og politikere forsøker å forklare denne nye bølgen med at de uvaksinerte nå er farlige smittespredere. Av alle ting i denne situasjonen som ikke kan stemme, rager denne siste bløffen meget høyt, for hva som er sant av dette, er meget lett å verifisere om man er helt ærlig. Men sannheten er ikke så interessant for dem som gjerne vil at det nå skal bli et globalt kaos. Når spørsmålene fra kritikerne blir for nærgående, skjer det plutselig andre alvorlige ting som folk snakker om. Som for eksempel Kongsberg. Eller mange andre steder i verden der sjokkmetoden brukes. Kaoset man ønsker, er for å dekke over at sentralbankene ikke klarer å holde seg flytende stort lenger. Det handler om å beholde makten gjennom denne krisen. Derfor må folk holdes fanget av redsel og sjokk så de ikke klarer å kjempe imot. I tillegg må de dopes ned litt så de ikke skjønner hva som foregår. Til dette har vaksinen fungert etter planen. Selv om den var i sterkeste laget og derfor har tatt livet av veldig mange. Men det var jo bare dem man ville bli kvitt likevel. De gamle, syke, invalide og ulønnsomme. Samt kritikerne, som ennå ikke er helt utryddet og heller vokser i antall for hver dag. Rikmannsklubben fra Khazaria som tror de eier verden, har fått et skudd for baugen og har skjønt signalet. Et farlig villdyr er jaget inn i et hjørne. Mens vaksinerte individer nå blir syke og dør millionvis verden over, kan de uvaksinerte vente seg et sjofelt angrep slik at denne djevelske mafiaen til slutt får kontrollen de må ha for selv å overleve.

 

JORDKLODEN ER SOM ET STØVFNUGG I HIMMELROMMET, OG VI TROR VI ER "MASTERS OF THE UNIVERSE"
Troen på Gud er forsøkt utryddet. Staten bestemmer nå hva barn skal lære fra barnehagestadiet. Å nevne Gud og Jesus er forbudt. Slik utrydder man troen på Gud i løpet av et par generasjoner. Profetiene om de siste dager og krigen på Guds den allmektiges store dag peker på nettopp dette som et tegn på hvor langt alt er kommet. De siste sju år før dommedag er spådd skal skje slik: En ond konge skal ødelegge helligdommen, fjerne retten til fri gudsdyrkelse og til slutt stille opp en ødeleggende styggedom. Tre store begivenheter fra Daniels profeti som oppfylles for våre øyne, men bare noen få klarer å se det. De to første er passert og en forferdelig situasjon vil snart oppstå som vil ødelegge det hellige livet og derfor er en styggedom for Gud. Også kalt dyrets navn eller merke, 666. Den klarsynte ser denne styggedom nærme seg. Tvangen til å ta det på seg for å kunne kjøpe og selge, altså fungere i samfunnet. Men livsfarlig fordi det avbryter kontakten med Gud. Det som falskelig påstås være en vaksine mot et fantasivirus er en kriminell politisk bløff, men skal tvinges på oss alle. Injeksjonen er et biologisk våpen som endrer den genetiske koden i kroppen og individets mentalitet, måten å tenke på. Resultatet blir en robot eller rettere sagt et diabolsk monster uten egne tanker eller evnen til å tenke på Gud. Bare de som skjønner at dette er alvor og skjuler seg mens resten av verden ødelegger seg selv, vil ha en sjanse til å komme helskinnet gjennom. Med Guds hjelp.

 

PÅ HØY TID Å KNYTTE TING SAMMEN FOR Å FORSTÅ HVA SOM EGENTLIG FOREGÅR
Sommeren 2019 var verden klar for et nytt digitalt system. Først ut var Kina med mangemillionbyen Wuhan. 5G- master og kameraer med antenner var plassert på hvert gatehjørne i byen. Ønsket om total kontroll over befolkningen hadde lenge vært en våt drøm for det kinesiske kommunistregime. Men vestlige land kom straks etter. Italia ville være med og åpnet 5G-frekvensene i Lombardia. Og selvsagt måtte USA være blant de første med åpningen av et totalt utbygd 5G-nett i New York. Akkurat de samme stedene et lite virus oppkalt etter et populært meksikansk ølmerke slo til. Men ikke akkurat slik man skulle forvente at det spredte seg, fra et sentralt sted og i vifteform utover. I stedet altså plutselig her og plutselig der. Samt på nye cruiseskip som alle hadde fullt utbygd 5G-system ombord. I forkant for utbruddet hadde sponsorer fra USA finansiert forskningen på influensa i Kina med tanke på å forsterke viruset for at det lettere skulle oppdages og bekjempes. Samtidig innrømmes at man aldri har klart å isolere det, altså fange det og holde det i en container. Heller ikke påståtte varianter som alltid har vært svakere enn originalen, men denne gangen ikke. Noen visste på forhånd at dette ville skje, og så skjedde det. Sanne profeter altså, men med sin finger med i spillet. Nå spår de samme ekspertene at det snart blir ekstrem matmangel. Men det at biene forsvinner er forbudt å krinkaste at skyldes en sterkere elektronisk stråling. Utsatt for 5G-frekvenser blir folk stråleskadet med symptomer som på en prikk ligner skadene av variantene etter at moderviruset døde ut av seg selv. Strømmen av velkledde og vel ernærte flyktninger fyller Europa og USA som må betale kalaset med økte skatter og avgifter. Millioner nye landsmenn over alt krever mye av et matfat som blir mindre og vil tvinge alle til å spise insekter. Mens logistikken hemmes og lastebiler står stille på grunn av for dyr diesel. Man må være hypnotisert eller bedøvet for å tro at alt dette skjer tilfeldig uten at noen vil det skal skje.

 

TOMME BUTIKKHYLLER OVER LENGRE TID KAN VÆRE ET VÅPEN MOT EN TRASSIG BEFOLKNING
Mange visste dette ville komme. Som om noen vil vise at det er for lite mat i verden til å mette en stadig økende befolkning. Bønder betales for å la være å produsere og uår kan ødelegge store avlinger. Kanskje noen også ødelegger mat for å få prisene opp? De siste to åra har vært så bisarre at det ikke skulle forundre meg om denne gryende matvarekrisen også er en psykologisk operasjon. Hva kan man ikke få folk til å godta hvis de er desperate av sult. Ingen vet ennå helt om hyllene forblir tomme en stund. Og det gjelder ikke bare mat. De store havnene er pakket med fulle containere mens altfor mange skip ligger for anker på reden og venter på tur til å losse. Det mangler lastebiler sier noen, men kanskje heller sjåfører? Og nå stiger prisen på diesel. Kanskje noen trekker i trådene og vil at det skal bli totalt kaos, for ut av denne å skape ny orden under deres fulle kontroll? I så fall har de kommet veldig langt, Rundt ti prosent av oss tror i alle fall det og gjør forberedelser for å møte trangere tider. Hamstring mislikes og tas som tegn på mostand. Resten lar humla suse videre fordi Staten har sagt at viruset ikke er så farlig lenger samtidig som en ny bølge varsles. Det er ikke lett å vite hva en skal tro, men min erfaring er i alle fall at politikere og redaktører er de verste løgnere som nå finnes. Og jammen har mange i helsevesenet også sluttet seg til deres rekker. Alt handler om penger og makt. Vi er lurt til å tro på noe som ikke stemmer. Men tomme butikkhyller må vi ta på alvor. For uten mat og drikke, er det ikke mange som duger.

 

PLUTSELIG BEGYNNER MANGE APOKALYPTISKE PROFETIER Å FÅ EN SKREMMENDE MENING
Johannes åpenbaring - Apokalypsen - har i århundrer fascinert millioner av troende selv om de ikke forsto så mye av den. Ifølge teksten var dette også hensikten. Den fulle forståelsen skulle først bli mulig i det som kalles endetiden, tiden like før dommedag. Ettersom verden nå av alle kan ses nærmer seg en kaotisk finale, kan man begynne å ane hva profetiene betyr. På et signal gitt av en engel, skulle gresshopper strømme opp fra avgrunnen for å plage folk. Omtrent som det nå føles en strøm av fremmede sultne og fattige flyktninger fra deres usle verden som er bombet sønder og sammen og lokket til den rike verden de fritt kan forsyne seg av godene til. Deretter skulle det komme millioner av ville krigere på hester lik skorpioner for å spre ild, røyk og svovel, helvetes pine sier noen, eller kanskje heller forfølgelsens ild, falsk og forvirrende propaganda alias smoke and mirrors, samt etsende svovel som sykdom og pest. Og til slutt et giftig stikk som dreper en tredjedel av dem som bor på jorden. Folk som ikke bryr seg om slike profetier, de såkalte ugudelige, har ikke evnen til å forstå noen ting av hva som skjer. Men de forstandige skulle forstå. Og hva er så det? Kan det egentlig bli tydeligere enn at det nettopp er disse gresshopper og skorpioner fra djevelens avgrunn som nå er sluppet løs for å straffe menneskeheten for sin ugudelighet og kriminelle ondskap? Et sprøytestikk designet til å drepe flere milliarder? Men de trassige onde ville ikke angre sine synder, mord, trolldom, horeliv og tyveri for å sitere teksten. Ifølge profetien skulle det heller bli mye verre, for til slutt skulle himmelens Gud mørklegge joden og ryste den med et jordskjelv så kraftig som ingen før hadde kjent. Så skulle djevelen styrtes ned i avgrunnen sammen med alle sine tilhengere for at de saktmodige etter løftene skal få arve jorden. Bøkenes Bok er derfor trøstefull lesning for den ydmyke og oppriktige som anerkjenner himmelens Gud som bestemmer alt.

  

FLERE OG FLERE LEGER OG FORSKERE STÅR FREM OG HEVDER AT PANDEMIEN ER ET GLOBALT BEDRAG
Etter to år med hysterisk redsel for et virus som ennå ikke er isolert og bevist eksisterer, våger flere og flere leger og forskere å stå frem for å tale myndigheter og massemedia midt imot. Pandemien er kun en teori basert på en spesiell datamodell skapt av godt betalte forskere for å legitimere en aksjon. Når politikere og media holder kjeften, er det fordi de vil skjule sannheten. Når de snakker, er det for å fortelle flere løgner og verden vil bedras. Derfor går det nå som det går og pådriverne, verdens styrtrike elite, vil stort sett få det som de vil. Men ikke uten motstand og innen målet deres er nådd, en sterkt redusert befolkning de har full mental og fysisk kontroll på, kan hele korthuset altså rase sammen. For den enkelte er det viktig å finne den hele og fulle sannhet for å vite hva man skal gjøre og ikke gjøre. Som i en rettssak, gjelder det å lytte nøye til begge parter. Først når alt er på bordet og grundig vurdeert, kan dommen felles. En rettferdig dom kan ikke avsis når bare den ene part høres og den andre parten stenges av. Selv om massemedia lyver, finnes informasjon tilgjengelig på nettet for den som vil vite andre siden av saken. Kampen mot det frie ord blir derfor nå kraftig intensivert for å skjule sannheten. Men enn så lenge er det bare å forsyne seg av et rikelig dekket bord. Allianser av leger og advokater i tusentall verden over forbereder nå et veldig rettsoppgjør og vil kreve de ansvarlige tiltalt og straffet for det som her er gjort mot verdens befolkning. Derfor må det påregnes flere distraherende hendelser som er ment å få folk til å tenke på andre ting. Det kreves derfor en skarp tenkende hjerne for å se virkeligheten gjennom ilden, røken og svovelen som nå spys ut over landskapet. 

 

FORUTSIGBART AT UVAKSINERTE FÅR SKYLDEN FOR SYKDOM OG DØD BLANT VAKSINERTE
Rockefeller Foundation som finansierer og styrer Folkehelseinstitutter har også investert tungt i vaksineindustrien. Legg sammen to og to og svaret er at den såkalte pandemien er falsk, men en effektiv operasjon for å nå et overordnet mål, planlagt av et konglomerat av hemmelige selskaper. Det hele er en løgn så gigantisk at vanlige folk ikke kan fatte at det kan forholde seg slik. Vi må da stole på legene og helsevesenet, må vi ikke? Men når leger blir sparket hvis de taler Rockefellers ideer imot, ser man at noe er alvorlig galt. Er det noen som trengs under en pandemi, så er det nettopp legene. Derfor er dette ingen ekte pandemi. Det er en global politisk psykologisk operasjon, en bløff som de aller fleste dessverre har gått på. Vaksinen er et giftig heksebrygg som om nødvendig skal påtvinges hver eneste en av oss. De vaksinerte blir etter hvert så syke at det er fare for livet. Kvikksølv, aluminium og grafitt er ikke å spøke med. Langsomt virker det som planlagt, en stille morder. Men ingen mordere blir arrestert. Folk dør jo under en pandemi som snart vil komme ut av kontroll. Smitten øker, og hvem andre kan det være som sprer denne enn de uvaksinerte? Derfor må disse jaktes på og fanges for å tvangsvaksineres. Bare de som nå forstår denne livsfare, kan forberede seg på ekstremt tunge tider da verden holder på å ta livet av seg selv. En jernring vil stenge folk inne i alle byer. små og store. Dette har vi sett før og folk som ikke samarbeider, vil sulte og tørste ihjel. Tiden er NÅ til å finne et trygt sted utenfor byene å være mens stormen raser av zombier som før de selv dør, blir med på jakten etter smittesprederne.

 

DELTAVIRUSET SER MERKELIG NOK UT TIL BARE Å ANGRIPE DEM SOM ER VAKSINERT
Mistanken om at pandemien er et bedrag vokser nå for hver dag som går. Skeptikerne øker i antall fordi alle kan se at mye ikke stemmer. Som at sykehusene nå fylles opp av pasienter som er vaksinert og likevel blir syke. Selvsagt fordi man nå vet mer om hva som er i vaksinen, eksempelvis aluminium, kvikksølv og grafittoksid. Pådriverne lurer folk til å tro at de angripes av en ny og mye farligere mutasjon og må fylle på mer vaksine. Men nå viser det seg at det finnes botemidler mot både virus og vaksine. Vanlige legemidler som Ivemectin (mot parasitter) og hydrocloroquin (kinin) samt koloidalt sølv (nøytraliserer både bakterier og virus). Kinin er et beskt bitterstoff og viktig for leveren sammen med syre som i eplesidereddik. Svenskedråper i et glass syrlig drikk smaker som grapefrukt og er supersunt. Vitaminer og mineraler må ikke glemmes. Tonic-water er rik på kinin som sammen med gin kalles "konglevann". Kinin finnes i harpiks (kvae) og i te kokt på furunåler. Spis mange nye granskudd om våren som både smaker og gjør godt. Solbading gjør huden brun og full av D-vitaminer. Økologiske frukt og bær er viktig, husk 5 om dagen. Svett godt ut i badstu en gang i uka. Den som svetter mye.lever lenge. En fastekur renser også kroppen for avfall. Selv sitter jeg en time i badstu hver uke og skal faste hele januar måned. Følg gjerne min fasteblogg du finner på menyen. Om 4-5 måneder vil infuensaen slå til igjen. Da vil mange med et dårlig immunforsvar dø, men de som har fulgt disse råd har større sjanse til å klare seg. Bruk google for å se at dette virkelig stemmer og sjekk de kildene jeg har oppgitt på forsiden. 

  

IKKE LETT Å FINNE DEM DU KAN STOLE PÅ NÅ SOM DET VIRKELIG GJELDER LIVET
Gamle profetier sier at i endetiden skulle sannheten bli kastet til jorden og tråkkes på. Ærlighet og godhet er ikke lenger attraktive dyder og integriteten er nesten helt borte. Enkelte innimellom er ganske visst kjent for å være gode pålitelige mennesker, men altså ikke særlig mange. Lysten på penger har ødelagt de fleste av oss og så godt som alle kan kjøpes om prisen er god nok. Politikere er beryktet for korrupsjon og plutselig besittelse av stor rikdom dersom de gjør som noen over dem sier. De lyver gladelig mellom tennene når de vet det kommer mer. Prestene preker for betaling og er i realiteten ikke stort bedre. Det finnes derfor veldig få fattige prester. Deres jobb er å holde kontroll på flokkene sine som falskelig påstås å være Guds hus. Lærere fra barnehagen til universitetet er betalte hjernevaskere som følger ordre og pensum. Men så har vi legestanden da, dem vi burde stole mest på. Medisinen som bygger på Hippokrates ed om å hjelpe, aldri skade. Ikke engang denne edle stand kan man lenger på. Det medisinske industrikompleke er nå blant de rikeste i verden og legenes lommer fylles med penger fra reseptblokken. Rollemo kunst og kultur, sport og idrett, underholdning og massemedia er også dønn korrumpert av den samme uimotståelige kraft som finnes i elitens penger. Hvem som derfor bestemmer, er denne eliten som sitter på vedens pengesekk. Verdens rikeste elite er derfor de som bestemmer alt, tro intet annet. Og deres rikdom er ikke anskaffet ved hardt ærlig arbeid, men ved plyndring, bedrag, snikmord og ågervirksomhet i århundrer. De er lett å identifisere, men har likevel klart å skjule seg for de fleste. En kontrast til Mesteren som for to tusen år siden sa til en rik mann som ønsket evig liv, at han da burde selge alt han eide og gi pengene til de fattige. Kom så og følge meg, sa Mesteren, underforstått at heri ligger det evige liv, åndelig fødes på ny gjennom en trang fødsel. Spør du hvem som helst om hva dette er, så sier de idioti.

PS. I lille svenske Bengtsfors hvor jeg selv bor, lever en fattig tysk alkoholiker, en europeer som av den grunn ikke får svensk pensjon eller sosialhjelp. Kun en billett tilbake til Tyskland, hvor han ikke vil. En pastor hjelper ham med gode råd og og ting fra kirkens innsamling, men i sin arbeidstid som han altså er betalt for. En annen mann, en pensjonist, hjelper ham med småpenger, mat og klær og praktisk arbeid uten å få annet igjen enn en god samvittighet.

  

FORVENT FLERE PSYKOLOGISKE OPERASJONER MED DØDEN TIL FØLGE FOR Å SKREMME OG LAMSLÅ
Helt siden 11. september 2001 har verden opplevd sjokk etter sjokk som er organisert av noen høyt oppe for stegvis å ta kontroll over en stadig mer frustrert og bekymret menneskehet. Angrepet på New York oppfylte flere politiske mål. Verden ble lamslått og dermed lett å manipulere. Folket støttet krigen mot terror som skaket opp folk i fiendens land og gjorde dem til flyktninger som etter hvert oversvømmet det rike Europa. Afghanere og syrere med flere har flommet over grensen etter å ha blitt fortalt av rike globalister hvordan de kan utnytte velferden. Også i USA kjennes denne smerten fra Mexico og andre lands flyktninger som kommer gjennom her og inn i USA. Disse stakkars flyktningene, men også mange kriminelle, minner om gresshopper som kommer svermende og eter opp alt som er grønt. Også dette er planlagt av de som vil krasje den verden vi kjenner for å få kontroll over den verden de mener nå må skapes av dem som har råd til å betale regnigen. Befolkningen må tuktes med lidelse og reduksjon ved sterilisering og avliving under dekke av at dette er for planetens beste. Pandemien har langt på vei oppfylt denne våte drømmen så langt. Men flere sjokk venter. Utøya var det første klare tilfellet av psykologisk operasjon i Norge. Og nå Kongsberg. I utlandet har det vært så mange at det er lett å miste tellinga. Vi vet at dette er et spill fordi det er så mange like trekk ved disse sjokk. Tåka i virvaret er så tett at vanlige folk ikke skjønner hva som skjer. Men noen av oss forstår at mye ikke stemmer. En gjerningsmann går amok og skyter eller kjører vilt. Folk dør, men av og til ser det ut som en øvelse eller skuespill der samme aktører går igjen. Gjerningsmannen overgir seg og erklæres sinnsyk. Etter en minnestund og mange fine ord, er det hele snart glemt. Danske Ole Dammegård (google navnet) har spesialisert seg på slike hendelser og er internasjonalt kjent av dem som ser gjennom løgnene og det falske spillet som pågår. Ettersom spillet ikke er over ennå, kan man forvente flere slike sjokk, noen sier at det snart skjer noe riktig stort.

 

FØLG MED PÅ HVA SOM SKJER I AMERIKA. SÅ VET DU HVA SOM KOMMER TIL EUROPA LIKE ETTER
Amerikas forente stater er konkurs. Nå må de låne seg ut av problemene igjen. For vanlige folk går det ikke. Heller ikke for styresmakter. Derfor er USA nå ferdig og kan kollapes når som helst. Det har faktisk alleredede begynt å skje. 800 militære baser globalt har kostet skjorta. Pluss alle hemmelige operasjoner under og over jorden. Summa summarum blir at dette store landet nå blir tatt over av en annen makt. Det kommunistiske Kina som er økonomisk og militært USA langt overlegen. Men hvem kontrollerer Kina? Hvem har infiltrert og okkupert det engang så idylliske Kina? Ingen andre enn den khasariske mafia! Fantepakket fra gamle Kaukasus som invaderte Europa allerede før 1500-tallet. Denne banden tok allerede den gang sikte på å erobre verden og skapte kommunismen, først i øst og deretter i vest og altså snart i sentrale Europa. Verdens mange hemmelige selskaper er i hektisk aktivitet for å stanse avsløringen av hva de holder på med. Det betyr være eller ikke være for dem. Nå har "pandemien" vært på alles lepper i snart to år og begynner å bli kjedelig. Så nå må vi skakes opp av terror igjen. Blind terror som tydeligvis er et spill for å avlede alles oppmerksomhet fra det som virkelig er farlig; bankkrisen, energikrisen og transportkrisen. Tror du dette ikke er noe å bry seg om, får du vente og se og har da bare deg selv å takke for at du ikke har skaffet deg kunnskap om hvordan du kan beskytte deg og dine.

 

HEKSEJAKTEN PÅ IKKE-VAKSINERTE HAR BEGYNT OG SLUTTER IKKE FØR ALLE ER TATT
Når sannheten er farlig for dem som har makten, settes tvang og makt inn for å få det som de vil. En sykesøster i lille Bengtsfors har åpenlyst talt imot "pandemien" og blir anmeldt. Ordføreren i bygda svarer med at nå må alle helsearbeidere vaksineres, om nødvendig med tvang. Alle ikke-vaksinerte er ifølge makthaverne smittefarlige som spedalske og dessuten spredere av falsk informasjon, derfor må de om nødvendig brennes. Slike overgrep har pågått lenge mange andre steder. Sannheten om pandemien er farlig fordi den skader planene for innføringen av The New World Order som i FN's program heter Agenda 2030. World Economic Forum i Davos er spydspissen i prosjektet der verdens rikeste tror de kan bestemme over alle oss andre. De kontrollerer massemedia som er de virkelige spredere av falske nyheter. Verdens ledere og de fleste andre politikere er presset til å mene det samme, selv om noen få risikerer livet ved å hoppe av og blåse i fløyta. Derfor intensiveres jakten på de ikke-vaksinerte ved først å håne dem fra alle hold og deretter nekte dem normale rettigheter for til sist å jakte dem ned til siste mann. Angiveri oppmuntres til og belønnes, teknologien ligger klar med 5G superspeed slik at ingen skal slipperunna. Jo forresten, den som er klok nok til å kaste alt som røper hvor en befinner seg, telefoner, datamaskin, bankkort, kjøretøy osv. Huke seg ned og gjøre seg usynlig, forsvinne i skogen der en på forhånd har samlet reserver. Holde ut den tid det tar for dette korrupte tyranniet å råtne helt opp til det forsvinner. Krampa har allerede tatt dem. Derfor skaper de groteske hendelser her og der, for eksempel som nylig på Kongsberg, for at folk skal få noe annet å tenke på nå som pandemien er avslørt. En psykologisk operasjon kalles det og de fleste biter på. To ting kan ikke skjules særlig lenge; solen og sannheten. Det er dog ingen løgn at det kommer en ny verden snart, men ikke via FN og gangsterne i Davos. Den Hellige Skrift forteller at himmelens Gud vil oppfylle bønnen: "Komme Ditt Rike og skje Din vilje som i himmelen, så også på jorden."

 

APOKALYPSEN ER EN DYSTER PROFETI SOM OPPFYLLES AKKURAT NÅ RETT FOR VÅRE ØYNE
Johannes åpenbaring er Bibelens siste bok og en historie i bilder og symboler fortalt på forhånd om det som skal skje i det som kalles "de siste dager". Verdens ende har mange snaket om og betyr ikke enden på jorden, men på systemet som har ødelagt jorden. Straffen for ulydighet mot budet om å dyrke og vokte jorden. Vi har sett Apokalypsens fire hester med ryttere i vill fart inn på scenen. Den hvite hesten er den falske profet, den røde er krig, den svarte er matmangel og sult og den grå er sykdom og pest. Vi har sett engelens vredesbeger tømt ut over jorden, havet, elvene og luften som nå er så ødelagt og forgiftet at livet på jorden er i fare. Vi har sett avgrunnen åpnes og alle onde vesener bli sluppet ut, gresshoppene som eter opp alt det grønne gresset. Vi har sett røkskyen etter mange skorpioner med haler som stikker menneskene så de dør av giften. Vi føler alle presset øker og at noe stort nærmer seg. De fire vinder skal slippes løs, stormene, uværet, lyn og torden og det store jordskjelvet. Systemene på jorden står foran dommeren. Det politiske, det økonomiske, det religiøse og det vitenskapelige. Vil systemene tåle lyset? Utdannelse, media og underholdning. Vi har sett sannheten bli kastet til jorden og tråkket på, løgnene, bedraget, forræderiet. Vi har sett Babylons forvirring som nå er avslørt. Vi har sett syndens beger blitt så fullt at det renner over og den store Baylon som prøver å ri på villdyret som på sin side vil riste henne av seg og ete henne opp. Vi har sett kjøpmennen jamre seg over det som skjer og folk som er så redde at de heller søker døden. Snart ser vi den Allmektige gripe dragen, den gamle slange og kaster den i avgrunnen. Alt dette forteller Johannes i sin åpenbaring for å advare oss slik at vi er forberedt på det som kommer. Men også det som kommer etter når stormen har gitt seg. Børst støvet av den gamle boken og se selv at dette stemmer.

 

DEN SOM VIL FEIRE JUL, MÅ GJØRE DET NÅ, FOR MYE TYDER PÅ AT DESEMBER BLIR ANNERLEDES I ÅR
Årets ladning med presanger ligger for tiden nedpakket i containere ombord på store skip liggende på leden mange steder, eller som giganten Evergreen i arrest. Foran oss har vi en mulig transportstreik på grunn av kraftig økt dieselpris for en bransje som allered er på lønnsomhetens vippepunkt. Tusenvis av hyllemeter står allerede tomme og mange varehus er nedlagt. For ikke å snakke om det generelle globale økonomiske kollaps som de aller fleste eksperter forstår kommer eller faktisk allerede har kommet. Skuta tar inn vann, men synker langsomt fordi den er så stor. Dollaren blåses full av luft, men Russland og Kina tror ikke på den og har hoppet av. På ett tidspunkt vil det nok for alle gå opp at den ikke kan reddes. Uroen på grunn av de ødeleggende og feilslåtte restriksjonene brer seg også. Rasende individer kan nå bli farlige for de skyldige som uten reell grunn har påført verden ubotelig skade. Pandemien var altså falsk og viruset kun en fantasi og bare et påskudd for å "vaksinere" alle med stoffer som kontrollerer, steriliserer, svekker eller rett og slett avliver alle "unyttige etere". Disse problemer og flere til ser ut til å konvergere og møtes på et spesifikt punkt. Da smeller det kraftig og stormen er i gang. Noen sier dette vil ødelegge julefreden i år, men synker skuta nå, er det mer enn julen som forstyrres. Det kan vel enhver idiot lett forstå.  

 

EVERGREEN FORTSATT I ARREST I SUEZKANALEN SJU MÅNEDER ETTER GRUNNSTØTINGEN
Pandemien, ekte eller ikke, har medført høye bølger langt inne på stille farvann. 6 dager, 3 timer og 38 minutter lå det enorme skipet bom fast i sanden på tvers av kanalen. Rundt femti store skip passerer normalt daglig. En ukes pause for de 360 skipene som ventet på begge sider koster derfor mer enn hva vanlige folk kan fatte. Nesten 10 milliarder kroner og rederiets forsikringsselskap vil ikke betale uten en betydelig rabatt. En avtale skal være inngått, men i skrivende stund ligger skipet fortsatt ved kai. Over tusen containere med alt fra biler og fjernsyn til mat og klær venter på lastebiler som plutselig er blitt for få i en annen merkelig kork utenfor Los Angeles. Syke havnearbeidere og trailersjåfører skal ha skapt en treghet som har medført at køen av containerskip vokser utenfor  Los Angeles. Og nå økes dieselprisen betydelig for en prispresset transportbransje. Forrige uke var det 60 skip, i skrivende stund er det over sytti. Man frykter store problemer med julehandelen om ikke korken løser seg opp. I så fall kan man si at khazariamafiaen har lykkes bra med å skape det kaos de ønsker seg for å tvinge gjennom sin løsning på problemet: The New World Order. Ingen oppegående selvstendig kritisk tenkende individer er lenger i tvil om at dette er iscenesatt i nettopp denne hensikt.

 

ET RÅTTENT EPLE MÅ BARE FÅ RÅTNE FERDIG OG BLIR TIL SLUTT BORTE AV SEG SELV
All råttenskap i verden vil ifølge dette livsprinsipp snart forsvinne. Korrupsjon, kriminalitet, djevelskap og uærlighet ser ikke ut til å avta. Nettopp på grunn av at råttenskap sprer seg som ild i tørt gress til det bare er aske igjen. Mennesket har en naturlig trang til frihet og vil heller dø enn å miste denne rett. Men akk og ve, i de aller fleste fall har vi gjort et dårlig valg med de konsekvenser det har fått for hele verden. Siden enhver er seg selv nærmest, tenker de fleste som oftest på seg selv først. Grådighet og selviskhet gjorde et byks når pengene kom inn i verden og med dem kom maktsyken som medførte at det oppstå flere brune flekker på opprinnelig friske epler. Verdens største mafiabande er nå avslørt etter å ha klart å skjule seg i flere hundre år. Den khazarske, fra det som i dag heter Kaukasus. Dette folk var en blanding av kriminelle mongoler og likesinnede flyktninger fra det som i dag heter Palestina. Edomitter og blandingssjøder som medbrakte visdom fra Babylon; Trolldom og djeveldyrkelse i tillegg til kunnskap om pengenes magi. Men også politisk kontroll og korrupsjon. Denne mafia har i flere hundre år drept og plyndret karavaner på Silkeveien før de ble jaget bort som det fantepakk de var og kom til Europa. Deres ondskap er nå i ferd med å råtne ferdig i og med den hysteriske redsel de har påført hele verden ved å bløffe frem et fantasivirus vi alle måtte vaksineres for. Denne djevelske gjengen har infiltrert det aller meste i verden og tatt full kontroll. Politikk, religion, vitenskap og pengevesen. De fire pillarer vårt samfunn står på. Hvordan kan det ellers forklares at plutselig er alle disse makter helt enige om at viruset finnes? Og at alle derfor må vaksineres med et heksebrygg som flere og flere nå forstår er livsfarlig. Derfor er sykehusene nå fylt opp av syke vaksinerte uten av media rapporterer det. Råttenskapen er kommet så langt at hele eplet er mørkebrunt. Ondskapens beger er fullt og renner over så alle ser det. Så kan vel alle tenke seg hvor lenge det varer før spillet er over. Glem så ikke at noen over oss holder øye med hvordan vi vokter og dyrker jorden som vi opprinnelig ble satt til å gjøre. Skaperen av himmel og jord følger godt med og har forutsagt hvordan dette nå vil gå. Men denne innsikt har bare de som ikke har spist av det råtne eplet og latt seg vaksinere med Bill Gate's patent nummer 060606.

 

EN SKUMMEL AGENDA LIGGER BAK IDEEN OM AT ALLE MÅ SPRØYTES FULLE AV EKSPERIMENTELL VAKSINE
Ett sprøytestikk er ikke nok. Det er snakk om både to og tre, for ikke å snakke om årlig vaksinering fremover. Ordinær vaksine mot barnesykdommer, polio, vannkopper, meslinger osv. var ment å holde livet ut. Selv er jeg vaksinert mot stivkrampe som holder flere år. Men det som er i skuddet nå er ikke vaksine. Det er injeksjon av flere gifter som er ment å signalisere til kroppens celler at de selv skal produsere antistoffet som trengs. Som om det ikke er nettopp dette kroppen gjør når det kommer en inntrenger. Det kalles immunforsvar, som nå viser seg å være 13 ganger mer effektivt enn den såkalte vaksinen. Naturlig forsvar mot virus og bakterier bringer ingen penger til legemiddelindustrien, derfor unngås dette samtaleemne. Heller ikke nevnes flere billige medisiner som kurerer vanlig influensa og forkjølelse som Covid-19 nå innrømmes å være. I virkeligheten er dette bitre og syrlige stoffer fra naturen, samt kinin som finnes i nåletrær eller den populære drinken Gin & Tonic. Alle burde vite at eplesidereddik med honning og svenskedråper gjør denne årlige sykdommen lettere å komme gjennom i sengen noen dager. Det må derfor være noe spesielt med Covid-19 som sies å ta livet av så mange. Det spesielle er at alt er en stor løgn designet for å skremme folk til å la seg injisere med stoffer som viser seg kan reagere på elektromagnetisk stråling og i tillegg forstyrrer mange av kroppens vitale organer som hjerne, hjerte, lever og nyrer. Det er nyttig å lese seg opp på hva sprøyta inneholder og spørre seg selv: Er den sikker? Er den effektiv? Er den nødvendig? Det ærlige svaret er NEI. Likevel hører vi ikke annet i media enn at alle nå må vaksineres. Og det er fordi noen helt på toppen av maktpyramiden vil ha verden for seg selv, redusere den ofte uregjerlige befolkningen ved regulært folkemord men spare noen av dem som lyder alle deres ordrer og derfor kan bli deres tjenestefolk, altså slaver, i det nye systemet som de sier nå kommer. Hvorfor så få skjønner dette, kan være fordi deres hjerne allerede er så angrepet av virusfrykt at de ikke klarer å tenke utenfor boksen. De som klarer det, vil bli jaktet på og bør derfor snart pakke sekken og stikke til skogs og vente der til denne ondskapen har ødelagt seg selv. Kanskje det ikke tar så lang tid, for nå går alt veldig fort.

   

TREDJE VERDENSKRIG HAR STARTET MED BIOLOGISKE VÅPEN MOT VERDENS BEFOLKNING
Tåken har lettet over krigens første scene. Selv om mange fortsatt ikke begriper hva som skjer. Angriperen er Makten over Makten, Eliten som kontrollerer verdens konger og presidenter med pisk og gulrot, blackmail og penger. Identifisert som en farlig mafiafafamilie fra Kaukasus som invaderte Europa på 1500-tallet. Sinnsyk styrtrik etter århundrelang plyndring av karavanene langs silkeveien. En blandingsrase av djeveldyrkende edomitter fra Judea og kriminelle mongoler. En pest og plage for landene rundt Kaukasus (daværende Khazaria) som truet med utryddelse om de ikke stoppet sin kriminelle virksomhet. Fantepakket dro heller sine teltplugger opp og etablerte sitt imperium i sentrale Europa (Tyskland) nærmere bestemt ultimat Frankfurt. Svineriet fortsatte ved at plyndringen tok en ny form; pengeveksling. Pakket hadde lært leksen om pengenes magiske kraft i Babylonia som var oldtidens senter for handel og trolldom. Resultatet ble at hele verden snart trodde på illusjonen om at penger kunne løse alle problemer. Makten over pengene var derfor ekstremt viktig og denne makten er det familien Rothschild som har i dag ved å eie halvparten av verdens totale økonomi tilsvarende 500 billioner dollars. En billion er tusen milliarder som man får en ide om hvor mye er ved å tenke på at vi "bare" er 7 milliarder mennesker i verden. Sammmenhengen mellom disse fakta og dagens bizarre situasjon er at makteliten nå vil ha verden for seg selv og har startet krigen mot befolkningen for å få de fleste bort. Spesielt dem som er av en annen mening. Operasjon Covid-19 er slutt og går nå over til MERS (Middle East Respiratory Syndrom) et nytt syntetisk virus testet på kameler som snart via aerosolspray fra svevende kjempedroner skal dusje befolkningen i større og mindre byer for å ødelegge folks siste rest av naturlig immunforsvar slik at de blir syke og dør uten at morderne kan tas. Tror du dette er bare tøv, er du dårlig informert og har små muligheter til å komme unna når du skjønner at dette likevel var sant.

  

NORSKE MYNDIGHETER HOLDER FOLK FOR NARR OG FORTSETTER MED LØGN OG PROPAGANDA
Regjeringen og dens utvalgte og godt betalte eksperter vil dempe folks uro og misnøye ved å gjenåpne landet selv om pandemien ifølge dem selv ikke er over. Sannheten er at det har aldri vært noen pandemi og aldri er det vitenskapelig bevist at viruset eksisterer. Men stemningen i det befriede utelivet ble plutselig til å ta og føle på da folk oppførte seg som gale av glede som om en krig ble erklært slutt. Først skremt vettet av med et fantasivirus og deretter fortalt at det nå ikke er så farlig lenger. Det merkelige er at så mange virkelig tror på dette sprøytet og spotter alle som vil fortelle dem sannheten. Men verden vil bedras. Og nå kommer neste steg i operasjonen. Vaksinen har gjort mer skade enn gagn, hvilket er hensikten; altså en sterk reduksjon av verdens befolkning. Bakmennene er avslørt som den khazariske mafia og vil stoppe motstanden med en helt ny teknologi som går ut på droner som sprayer nanopartikler over byer og folkemengder. Dette stoffet kan trenge gjennom huden og ta mental kontroll på ethvert individ med elektromagnetiske impulser i 5G-format. Etter neste års vanlige utbrudd av influensa, går startskuddet for denne ultimate operasjon. Det er da det gjelder å tenke på det amerikanske oppropet: Run for the hills! Eller vil du som den norske multikulturelle kulturminister fortsette å danse av hysterisk glede uten reell grunn?

 

OPPSIGELSE AV HELSPERSONELL UNDER EN PANDEMI ER VEL INGEN GOD IDE
Ikke desto mindre har svært mange leger og sykesøstre blitt avskjediget for å ha en annen mening om pandemien enn den offisielle. Makteliten på toppen som har satt i gang denne operasjonen har ved dette vist kortene sine. Mye annet stemmer ikke, men med oppsigelser for avvikende oppfatning renner det over så alle kan se hva disse ansvarlige holder på med. Pustemaske hjelper ikke mot virus. Håndsprit kan ikke drepe noe som ikke lever, som f.eks. et virus. Holde avstand kanskje, men i samme rom vil et farlig virus angripe alle som er til stede. Nedstenging av virksomheter hindrer heller ikke virus å spre seg som da finner nye veier. Alle disse tiltak svekker fysisk og psykisk helse og immunforsvar. Derimot finnes enkle gode gamle remedier som demper Covid-19, som egentlig er et annet navn på god gammeldags forkjølelsesinfluensa. Feber, hodepine, kvalme, sår hals og pustevansker. Derimot kan folk bli syke av for mye elektromagnetsik stråling. Under denne pandemien har det dessuten ikke vært flere døde enn såkalt normalt. I Canada's provins Quebec har over 20.000 helsearbeidere fått sparken for ikke å ville la seg vaksinere. Hysteriet er tydeligvis designet for noe annet enn omtanke for folkehelsen. Det kan hver og en nå lett finne ut hvis interessen er stor nok. Norsk Folkehelseinstitutt er f.eks. finansiert av Rockefeller Foundation som også har investert massivt i vaksineindustrien.

  

HURRA, NÅ HAR REGJERINGEN BESTEMT AT VIRUSET IKKE ER SÅ FARLIG LENGER
Åpningen av samfunnet feires og folket jubler. Fordummingen har lykkes og ikke mange stiller spørsmål om hvordan dette går an. De tror at masker, håndsprit, avstand og nedstenging har utryddet viruset. Et virus som i utgangspunket bare eksisterer i hodet på dem som er skremt til å tro at det finnes. Derfor er det nå mulig å avblåse pandemien. Operasjonen har tjent sin hensikt. Mange nok er vaksinert med en gift som langsomt tar livet av dem uten at de skjønner det og krever de skyldige til regnskap. I stedet kommer de til å tro på hva myndighetene forklarer er årsaken til at viruset nå blusser kraftig opp igjen. For snart vil mange dø av vaksinen som inneholder grafitt-oksid som angriper kroppens nyrer, lever og lunger. En virkelig epidemi er forestående, noe Bill Gates har advart om. Det kunne han vel ikke vite dersom han ikke hadde sine fingre med i spillet. Neste influensasesong er et halvt år borte. Da vil mange menneskers immunforsvar være så ødelagt at de ikke klarer mer. Nye varianter vil få skylden og køene øker av folk som vil ha mer vaksine. Slik fortsetter det til de fleste av oss er borte. Eliten på toppen av maktpyramiden vil ha verden for seg selv og sine. De har planlagt denne operasjonen i minst 20 år, og nå er tiden kommet. Noe forhastet kanskje, for ifølge dem selv skulle dette egentlig skjedd om noen år. Dette fordi de begynner å få dårlig tid. Men hastverk er alltid lastverk. Dette ses på det faktum at de røper seg og veldig mange forstår hva som skjer. De blinde får det gå med som det går. Men vi som fortsatt kan se har en sjanse til å huke oss ned og vente til det hele er over.

 

VÆR FORBEREDT PÅ TUNGE TIDER NÅR VAKSINE-HYSTERIET HAR LAGT SEG
Verdens ledere i Davos har merkert at motstanden øker og blir nervøse. Eliten er som en mot tusen tenkende kritikere. Det er flest av dem som ikke begriper noe der de fyker av sted med vinden. Å møte tusen rasende menn, blir farlig for den enkelte av elitens styrtrike forrædere. Da vil nok ikke deres penger redde dem. Kanskje militæret også vil vende seg mot dem sammen med folket de har sverget å forsvare mot indre og ytre trusler. Derfor er det viktig å vaksinere alle soldater. Mange vil ikke, så de må tvinges. Derfor er det flere og flere som slutter og slår følge med kritikerne blant folket. I USA sier pådriverne at hvis Joe Biden og Dr. Tony Fauci sier vaksinen er trygg, så er den trygg. Selv om den ikke er ordentlig testet. Når flere og flere oppdager bløffen, kan eliten ikke vise seg på gaten. Deres håp er at mange nok bedøves av vaksinen, blir syke eller dør slik at farlige folkemengder blir så små og spredt som mulig. Denne kinkige situasjonen er nå så presset at mange tror det blir en kald og mørk og stille vinter. Det snakkes om at eliten vil stenge strømmen og internett for å gi folk noe annet å tenke på og ikke merker at økonomien krasjer.  Hva vil da fungere om strømmen stenges? i Norden tas dette på alvor selv om situasjonen er lettere her enn i mange andre land. Folk hamstrer fyringsved og hermetikk. Men mye annet ubehagelig kan komme i kjølvannet. Tenk selv hva det kan være og gjør dine forberedelser for å berge deg og dine. Jeg skulle ønske dette ikke var sant, men det meste tyder dessverre på det.

 

HVIS DU IKKE KJENNER DIN FIENDES TANKER, VIL DU ALDRI KLARE Å BESEIRE HAM
Hold dine venner nær, men din fiende enda nærmere. Et merkelig, men klokt råd. For da er det lettere å se hva fienden gjør som viser hva han tenker. Din egen strategi må legges opp etter den informasjon du samler. Et annet råd er å ikke forstyrre din fiende når han er i ferd med å begå en feil. I det hele tatt, vekk ikke en sovende bjørn. Det aller beste er å la din fiende tro at du ikke eksisterer. Men den aller største fiende vi har vet utmerket godt at vi er her og han vil prøve å beseire oss. Ondskapens åndehær i himmelrommet, ledet av de onde ånders fyrste er åpenbart aktiv i disse dager som tyder på er hans siste. Vanvidd og panikk preger hans leire både i himmel og på jord. Den høyeste Gud har han ingen sjanse mot, men oss små mennesker klarer han å lure til å tro at han ikke eksisterer. Selv om bevisene for hans ondskap finnes rett for øynene våre. Å holde djevelen tett inntil oss betyr å puste ham i nakken i stedet for å la seg jage. Hans tanker er nå åpenbare. Han vet at avgrunnen venter og vil derfor ta alle med seg i fallet. Verdens politiske og religiøse ledere er nå i fritt fall sammen med alle deres lakeier og støttespillere. Ingen myndighet eller autoritet er lenger til å stole på. Alle institusjoner og gode selskap er for lengst infiltrert og okkupert av denne mektige fiende. Folk flest er så godtroende og naive at de ikke begriper det og søker vern. Sannheten er blitt kastet ned på jorden og blir tråkket på. Men noen få ser hva som skjer og følger den høyeste Guds råd og skjuler seg til denne siste kampen er over.


TROEN PÅ LEGEVITENSKAPEN HARMONERER IKKE MED TROEN PÅ GUD OG JESUS
New World Religion er troen på The New World Order, på staten og vitenskapen. Derfor må all annen religiøs tro utryddes, hvilket har pågått i flere år. Troen på vaksinen mot et virus som ikke finnes er en blind tro den umettelig pengegriske legevitenskap som bokstavelig talt går over lik for å krafse til seg ennå flere penger. En religiøs offerhandling der levende mennesker ofres til Mammon for ikke å snakke om gamle Molok hos filisterne i det som i dag heter Palestina. Alle med litt historisk kunnskap vet at slik avgudsdyrkelse av onde makter strider mot troen på Gud og Jesus. Ved innføringen av denne nye verdensreligion er steget tatt inn i rekkene til dem som vil krige mot himmelens gode krefter. Provosert av ondskapens åndehær i himmelrommet, tvinges de gode krefter derved snart til handling. Ingen må være i tvil om hvem som vinner, men onde mennesker er så ruset og blindet at de ikke ser hva som kommer. Årevis indoktrinering, hjernevask og hypnose gjennom ensrettet undervisning på skoler og universiteter, korrumpert ensidig massemedia og bedøvende patetisk underholdning. Så nå var tiden inne for å lansere et nytt virus som ville skremme de fleste til lydig underkastelse. Alle som lar seg vaksinere bøyer i realiteten kne for Baal, alias Lucifer, selger sin sjel til djevelen og er dermed blitt en fiende av Gud og Jesus. Straffen blir i første omgang at de mister sin evne og lyst til å søke hjelp fra himmelens gode krefter. Når giften i vaksinen har fått spre seg til hjernen og andre viktige organer, blir den vaksinerte ennå et offer som brennes for Baal. Den gamle demoniske avguden som alle troende må holde seg langt unna for å bevare sitt vennskap med Gud og Jesus. The New World Religion er nå etablert men kommer ikke til å vare så lenge. Ondskapen er som et råttent eple som bare må råtne ferdig. 

 

BEGRAVELSESBYRÅER OPPDAGET TIDLIG AT DET VAR NOE GALT MED BÅDE VIRUSET OG PANDEMIEN
En gruppe på rundt 50 byråer i England har stått frem med svært skeptiske meninger om det som foregår. Under en pandemi skulle de vært overarbeidet og utslitt, men antallet dødsfall er omtrent som vanlig. Derimot er det uvanlig at et virus i vill fart rundt i verden bare angriper visse bygninger og i tur og orden. Som gamlehjem og sykehjem. For herfra kom i en periode uvanlig mange døde for å kremeres. Gruppens leder hevder at dette ikke er mulig verken matematisk eller medisinsk. Virus opptrer ikke selektivt slik som det må ha gjort om det som fortelles var sant. Dermed ble
begravelsesagenter også konspirasjonsteoretikere som ikke tror på den offisielle og statsgodkjente forklaringen på det som skjer, for å si det mildt. I virkeligheten stinker hele greia og veldig mange er medskyldige. Den mye mer troverdige forklaringen er at noen øverst oppe i maktpyramiden vil redusere verdens befolkning og få kloden for seg selv. Masseutryddelse er ikke lett å komme unna og de skyldige risikerer streng straff. Men ved en langsomt virkende gift som nesten umerkelig ødelegger immunforsvaret, vil operasjonen kunne gjennomføres. Man trengte bare å skape en trussel og deretter tilby et forsvar. Fra før har leger og annet helsepersonell slått alarm i tur og orden, mistet sine jobber og hengt ut som spredere av farlig løgnaktig propaganda. Men nå kommer også begravelsesbyråene til unnsetning og det skulle ikke undre meg om ennå flere grupper slutter seg til dem som fremdeles har litt av sin forstand i behold og kan tenke klart.

 

TRE STEG PÅ VEI INN TIL EN HELT NY DIGITAL VERDEN UMULIG Å KOMME LEVENDE UT AV
Det første steget er allerede tatt: Digitalt vaksinepass. Ingen behøver være i tvil om at dette blir tvunget på oss alle over hele kloden. De som fremmer denne nye digitale verden har sagt det tydelig og for flere år siden. Uten dette vaksinasjonsbevis vil man ikke kunne gå på restaurant eller fotballkamp eller drive butikk eller handle mat, for å nevne noe. Som så leder videre til digital økonomi som kan skrus av og på av dem som styrer det nye banksystemet. Dette er allerede i full gang visse steder, men vil garantert bli resultatet overalt. Som med vaksinepass gir det makthaveren full oversikt og kontroll. Følger man ikke reglene blindt lydig, sitter man fort på bar bakke kanskje uten både mat og vann. For vann må man kjøpe på flaske. Naturlig vann vil makthaveren si kan være urent og helsefarlig. I store byer finnes liten tilgang på naturlig vann og fås derfor kun i butikkene man ikke har adgang til om man ikke er vaksinert. Tredje steget er Internett-pass. For å kunne fungere i denne nye digitale verden må man være på nett døgnet rundt. Internet of Things og Internet of Bodies. Det nåværende frie informative internett blir erstattet med et nytt kontrollerende nettverk og blir kun for de vaksinerte. Uten internett vil motstandere av regimet bli satt tilbake til, ikke 1800-tallet, men steinalderen. Totalt isolert fra resten av verden, den nye digitale. Men med den luksus som kalles frihet til å bestemme selv hvordan livet skal leves og ikke som digitaliserte manipulerte og hypnotiserte slaver som bare tenker, taler og gjør det de er programmert til å gjøre.

 
NYHETSBOMBE: GRAFITT-OKSID FINNES I VAKSINEN OG KOPLER PERSONEN OPP MOT "INTERNET OF THINGS"
En datakyndig mann oppdaget via bluetooth at personer som gikk inn og ut av et kjøpesenter ble registrert på hans telefon som om de var datautstyr. Det visuelle bildet av listen over utstyr var så merkelig ensformig at han ble mer enn nysgjerrig. På kort tid har han overbevist mange om at her finnes ugler i mosen. Mistanken er ennå ikke uavhengig bekreftet, men tanken passer fint inn i alt annet man nå vet om vaksinen som de vil tvinge på oss alle. Som ifølge denne oppdagelsen er fordi de vil ha full kontroll på oss vanlige mennesker som om vi var deres dataleketøy. Det tar nok ikke lang tid før dette er bekreftet eller avkreftet, men vi som har oppdaget svineriet de driver med, er ikke i tvil om at her ligger en bombe som kan eksplodere rett i ansiket på terroristen. Vær sikker på at det kommer mer om dette via frie kanaler på nettet, mens i massemedia blir ikke mye sagt.

SISTE: www.henrymakow.com bringer denne sensasjonelle nyhet til torgs. Nå har mange reagert og peker på at fet er flere år siden man snakket om "Internet of Bodies" - IoB som en videre utvikling av IoT - Internet of Things. La dette synke inn. 

 

DETTE ER INGEN TVANG, MEN VIL DU IKKE, SÅ SKAL DU
Et ordtak jeg husker fra min barndom. Min mor pleide si sånt til meg når jeg ikke ville gjøre som hun sa, Morsomt og effektivt, for da var det ingen vei utenom. Nå har ordtaket fått en ny men langt fra morsom betydning. Noen vil påtvinge folk en eksperimentell vaksine som har flere alvorlige bieffekter. Mange nekter og blir hengt ut som ansvarsløse og selviske. Spredere av virus til andre som er vaksinerte som altså ikke er beskyttet likevel. Skeptikere bli latterliggjort og utskjelt over en lav sko og folk mister jobben om de taler Storebror midt imot. Det er mye som ikke henger på greipa her, men hjerneskader har allerede oppstått under propagandaen, for ikke å snakke om hos de vaksinerte. Grafitt-oksid i vaksinen er designet til å angripe visse deler av kroppen, blant annet hjernen. De gode følelsene forsvinner, empati og medfølelse blir borte, gleden over gode ting i livet blir byttet ut med hat mot annerledes tenkende i disse viktige spørsmål. De vaksinerte forstår ikke at viruset er en politisk fiktiv oppfinnelse for å kunne skremme folk til å la seg injisere med et heksebrygg som gir total mental og fysisk makt over individet. De forstår ikke at testen ikke duger og blir manipulert for å gi flest mulig positive resultat. De forstår ikke at det ikke er noen pandemi, bare propaganda for å nå et politisk mål. De forstår ikke at vaksinen er et bedrag. Det er lettere å lure dem enn å få dem til å forstå at de er blitt lurt. De forstå derfor heller ikke at vaksinen svekker deres immunsystem og gjør dem til spredere av nye såkalte muterte varianter. Derfor settes tingene slik på hodet at verdens øverste ledere nå lett kan ta full tyrannisk kontroll over verdens befolkning. De uvaksinerte kommer til å bli jaktet på og sannheten om operasjonen blir vanskeligere å finne. Skeptikerne knebles og elimineres ved internering eller henrettelse. Verden er blitt fullstendig gal, akkurat som et annet ortak sier: Den som Gud vil ødelegge, slår han først med vanvidd.

 

SANNHETEN BLIR BLANDET MED LITT LØGN FOR Å VÆRE TROVERDIG NOK FOR MENIGMANN
Sannhetsgehalten i nåtidens media er bedrøvelig liten. Kjedelig enkel som den ofte kan være, må sannheten av og til piffes opp med litt ekstra krydder. En overdrivelse, en bløff, en løgn eller noe midt imellom. Ofte er løgnere så fantasifulle og overbevisende at deres meninger får flere tilhengere enn de enkle, ærlige og sannferdige. Når det attpåtil finnes en agenda for økt kontroll over verdens befolkning som av og til kan bli uregjerlig, må man ikke overraskes over at løgnen flyter lettere rundt enn sannhetens rene vann. Den såkalte pandemien har nylig skiftet ham fordi det faktisk er de vaksinerte som må på sykehus og som dør av alvorlige bivirkninger. Men de uvaksinerte får da skylden for spreding av nye mutasjoner som i virkeligheten altså er vaksineskader. Menigmann som tar vaksinen liker ikke at uvaksinerte skal kunne bevege seg fritt og krever tvang. Men skeptikerne som mener det er bedre å være forsiktig blir bare mer sikker i sitt valg når de ser den åpenbare galskap som utvikler seg i hodet på de vaksinerte. Denne mentale effekten er dog et ekstra pluss for dem som befinner seg på toppen av kommandolinjen og med hele denne bisarre operasjonen bringe hele verdens befolkning under deres fysiske og psykiske kontroll. For å komme dit de er nå, var det nødvendig med løgn inn i sannheten om at folk vanligvis blir syke når de får influensa.

 

SPANSKESYKEN AVSLØRT SOM LIKE BEDRAGERSK SOM PÅGÅENDE COVID-19 PANDEMI HUNDRE ÅR SENERE
Mot slutten på første verdenskrig i 1918, etter at amerikanerne ble lokket med ved det fingerte angrepet på Pearl Harbor, brøt det ut en voldsom sykdom blant USA's soldater i Europa. Før avreise var de blitt vaksinert med serum fra hesteblod for å beskytte dem mot en påstått farlig europeisk pest på grunn av de mange falne. Etter få dager i skyttergravene ble så mange av dem syke at folk ble redde for det de kalte "spanskesyken" som i virkeligheten var amerikansk og burde kalles "Rockefellersyken" fordi det var Rockefellers vaksine som var gitt alle soldater. Smart gjort, for nå fikk Dr. Frederick Gates, som ledet operasjonen, prøvd ut en ny vaksine på millioner av soldater. Men han bedyret at sykdommen ikke var på grunn av vaksinen og at folk heller måtte beskytte seg mot det farlige smittsomme viruset ved å la seg vaksinere. Pussig at samme familienavn dukker opp nå for tiden i en lignende sak. For ikke å snakke om Rockefeller som har investert tungt i vaksineindustrien og samtidig i helseindustrien. Ikke alle vet at Rockefeller finasnsierer Helseinstituttet i Norge og lignende institusjoner i mange andre land. Setter man sammen alle disse småbitene får man et helt annet bilde enn det Staten ønsker å gi oss. For dypdykkere: https://beforeitsnews.com/u-s-politics/2021/09/russ-winter-the-truth-revealed-about-the-deadly-1918-spanish-flu-it-was-actually-bacterial-pneumonia-2583227.html

 

SYKEHUS ER BLITT FARLIGE FOR POSITIV TESTEDE OG MÅ UNNGÅS FOR Å REDDE LIVET
Vi vet nå at covid-19 er en gedigen løgn. Viruset finnes ikke. Det er influensa, forkjølelse og høysnue som har fått et nytt navn og er egnet til å skremme oss til total underkastelse. PCR-testen er også et påvist bedrag, brukt i samme hensikt. For ikke å snakke om vaksinen som er en farlig gift designet til å avlive store deler av verdens befolkning i henhold til gamle planer om å redusere verdens befolkning på en måte som folk ikke skjønner er folkemord. Legemiddelindustrien er en mangemilliard-industri og leger og sykehus er i lommene deres. Sore pengebeløp utbetales for dødsfall som kan merkes Covid-19 og spesielt  pasienter i ventilator. Er det da så merkelig at sykehusene så gjerne vil ha så mange pasienter som mulig i pustemaskinen? Lytt til denne sykepleierens vitnemål om hva som nå skjer på moderne sykehus (engelsk):  https://www.bitchute.com/video/nNDOO2gpu6cC/

 

DE FLESTE SER BARE OSTEBITEN, MEN HELDIGVIS SER NOEN AV OSS OGSÅ MUSEFELLA
Når man i årevis har vært utsatt for politisk motivert propaganda, utdannelse og underholdning, er det ikke så merkelig at de fleste har blitt mentalt sløve. Skepsis og tvil er erstattet med å bare lyde ordre. Myndighetene og deres eksperter tenker for oss til vårt eget beste. At Covid-19 er en fantasifull oppfinnelse med et politisk mål, er det få som egner en eneste tanke. At det påståtte viruset var nødvendig for å skape rift etter vaksinen, tenker heller ikke mange på. Og at vaksinen er et stort politisk bedrag for å lure folk til å godta tyranniet, er det heller ikke mange som ser. Men osten på musefella ser de. Friheten til å reise, gå på konsert og fotballkamp, gå på restaurant eller arbeide og tjene penger. I Frankrike må man nå ha digitalt vaksinepass for å handle mat. Derfor må man jo ha vaksinen! Men som dessverre nå har tatt flere liv enn viruset. Fordi den er full av gift, blant annet grafitt-oksid som bryter ned immunforsvaret slik at ny påfyllning blir nødvendig. Fordi folk tror at helseskader etter vaksinen er nye varianter og mutasjoner. Fordi det er dette de blir fortalt av deres politiske ledere som vil sikre seg en fremtredende stilling i den nye dystopiske verden som allerede har begynt. Se deg ikke blind på ostebiten, men pass deg for musefella.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingrid De Long | Svar 15.02.2021 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.01 | 10:43

Hei, så tøft med niende gang faste 😲👌 Jeg er med på 9 dag selv, første uke med ren vann men måtte ta litt buljong de siste dagene. Åssen er med vekttap?

...
15.02 | 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

...
20.01 | 18:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

...
19.01 | 18:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE