HVA SOM SKJER

PUTIN FORSTÅR HVEM FIENDEN ER, DEN KHAZARSKE MAFIA SOM HAN SENDER DENNE HILSEN

DENNE SPALTEN ER EN SAMLING KORTE INNLEGG OM DET SOM SKJER. DEN BITRE SANNHETEN LIGGER ET STED I SPENNINGSFELTET MELLOM ALLE LØGNENE

 

VÆR BEREDT. SPEIDERNES MOTTO SOM DE FLESTE NÅ IGNORERER TIL SIN EGEN UNDERGANG
Med alle faktiske forhold synlig like foran nesetippen, går de fleste fortsatt som i søvne og ser ingen ting. Men så har da også noen bevisst røyklagt terrenget for å ta kontrollen over alt som rører seg. Gjennom sløret er det dog mulig å skimte konturen av virkeligheten som er mer enn farefull. Diabolske krefter vil ha oss syke, fattige og underdanige. En flere hundre år gammel plan er under oppfyllelse med unntak av noen få brikker som må på plass. Dødsstøtet for den gamle verden er i ferd med å settes inn. Ikke viruset har gjort oss syke, men vaksinen som er falsk fordi det var ingen pandemi, men et utspekulert lureri. Steget videre er fattigdom og matmangel som nå er fullt synlig. Oppå dette truer en ny storkrig, Alt sammen et teater for at folk skal trygle sine myndigheter om en løsning, som de allerede har klar; The New World Order. En djevelsk oppfinnelse og fiende av Gud som er skaper og rettmessig eier av jorden. Det gjelder nå ikke å bli lurt mer enn vi har blitt, komme oss løs og stikke til skogs for å vente på at ondskapen skal ødelegge seg selv. Skjønner du ikke dette og hva du kan gjøre, må du ta følgene av å ignorere speidernes kloke motto.

 

HVA SOM SKJER I UKRAINA FORSTÅR UKRAINERNE SELV IKKE OG LANGT MINDRE VANLIGE FOLK ELLERS
Denne krigen er den merkeligste krig noensinne. Putin er aggressiv, men hvorfor har han ikke tatt Kiev? Og hvorfor later han som han trekker seg tilbake flere steder? Ingen tror vel at russerne ikke kan knuse landet hvis de ville. Selv sier Putin at dette er en spesiell militær operasjon. Ikke mot ukrainerne som folk, men mot regimet som beskytter verdens verste kriminelle og deres pengevaskeri. Ikke bare det, for landet har nesten 30 hemmlige biokjemiske anlegg for viologiske våpen, tiltenkt Russland. Nå er de fleste slike anlegg jevnet med jorden, men mye arbeid gjenstår. En del av operasjonen gjelder å beskytte den russiske befolkning øst i landet. USA og NATO fortsetter å levere våpen for å "tretteut" russerne. Men det skal mye til. Vestlige politikeres og andres investringer i Ukraina er i fare og må reddes. Personlige interesser i kriminell aktivitet er derfor med i bildet. Flyalarmen går ofte, men folk er ikke lenger redde og oppfører seg som vanlig. Det forundrer reporterne. Selvsagt er alt et skuespill. Men nå vil Kina også hjelpe til på Putins side. Kina har samme interesser som Putin, for Taiwan er også full av USA's baser og biolabs. Kanskje skjer noe lignende med Taiwan. Putin og Xi har oppdaget noe de vil til livs og gjør det på sin måte og derfor forstår de fleste lite av hva som foregår. Men graver man litt i løgnene media byr på, så ser man snart hva det er; Krigen er i gang mot New World Order og mafiaen i Davos skjelver.

 

HVIS DU TROR AT STATEN TENKER PÅ DITT ALLER BESTE OG IKKE SEG SELV, ER DU LANGT UTE PÅ JORDET
Alle verdens land er styrt av regjeringer som egenlig er forretningsforetak. Det meste handler om penger og pengepolitikk som melkes (noen sier plyndres) fra folket. Bonden steller godt med kua når den gir melk, men hvis ikke går den til slakt. Alle vet hva Staten kan få seg til å gjøre mot en som skylder skatt og ikke kan betale. Staten lager lover og regler, hvorav de fleste handler om skatt og avgifter. Noen er så urimelige at kritiske tenkere har sagt: Hvis en regel er veldig urimelig, er det en borgerplikt å bryte den for å vise at nå tenker man mer på seg selv enn dem de er ansatt for å beskytte og betjene. Slike kloke ord faller selvsagt for døve ører og folk er blitt vant til uretten og lar humla suse videre. Ikke engang under den såkalte pandemien har Staten tenkt på folkets beste, selv om de skryter av nettopp det. Alt har vært en stor feit løgn som flere og flere innser nå som folk dør av vaksineskader. Kjøpt og godt betalt har Staten gjort hva de fikk befaling om av noen lenger oppe, også ved blackmail, fordi disse noen lenge har ruget på en skummel plan; de vil ha færre folk på planeten og de vil ha full kontroll over dem, fysisk og psykisk. En djevelsk plan som er så ond at de fleste ikke tror at dette er mulig. Men etter de siste to års utvikling i verden, ser alle at noe er galt, veldig galt. Da er det bare å begynne å grave. Det har jeg gjort og det bør du også gjøre. 

 

VERDENS MATPRODUKSJON UNDER ANGREP MED TANKE PÅ PLANLAGT UTSULTING AV BEFOLKNINGEN
Dette bedrøvelige faktum går ikke lenger an å skjule. Ikke bare har tørke og flom ødelagt enorme mengder basisprodukter som korn, mais, ris osv. Naturens vrede føles, men det er også mulig via elektromagnetiske strålekastere å skape varme og økt temperatur langt oppe i skylaget slik at været faktisk kan manipuleres. Militære forskere har drevet med dette i mange tiår som strategisk krigsvåpen. I USA har det siste året over hundre større fasiliteter innen matproduksjon på uforklarig måte tatt fyr og brent ned til grunnen. Høns og andre dyr er gått tapt. Ingen må fortelle meg at dette er tilfeldig når fingeravrtykkene til verdens maktelite finnes over alt. De vil at verdens befolkning skal tvinges i kne, sultne og redde, så de ber makthaverne om hjelp. Som å få sin daglige porsjon insekter fra for eksempel den nye gigantiske insektfarmen til Bill Gates. Målet er altså å tvinge folk til underdanig fornedrelse og avmakt, helt i tråd med maktelitens planer, uttrykt i FN's Agenda 2030; alias Bærekraftig Utvikling, en løgn som også Gro Harlem Bruntland var med å utvikle som sjef for WHO. Mens verden venter på den nye bølgen spådd av virusmester Bill Gates, stiger raseriet i mange som langsomt våkner opp og blir en trussel mot eliten i Davos som slett ikke er udødelige. Om ikke alle har skytevåpen, kan høygaflene komme frem, og dette uroer eliten slik at de kanskje forserer planene slik de gjorde med Covid-19 som egenlig var tenkt å slippe løs senere. En ny Black Swan er derfor ventet. For nå ervirus- teateret over uten at mange nok forsvant. Disse kan likevel være i fare fordi vaksinen inneholder stoffer som kan påvirkes av elektromagnetiske stråler som ennå ikke er aktivert. En trojansk hest altså. Så utsiktene for de kommende måneder og år er ikke hyggelige. Økonomisk kaos etter banksystemets planlagte konkurs, skyhøy inflasjon og varemangel, strømbrudd og tause radiosignaler og telefoner. Det som gjelder nå er å danne små grupper, familie og venner, Søke seg et sted utenfor byene, samle matreserver for minst et halvt år og finne en vannkilde. Alt annet er av mye mindre betydning.

 

AUTOMOBILREVOLUSJONEN ER IKKE ELEKTRISKE BILER, MEN FØRERLØSE LEKETØY FOR OVERKLASSEN
Teknologien er på plass for lengst. Satelittbasert GPS kan identifisere hver centimeter på kloden og kan benyttes av fly, skip og kjøretøy på bakken. Problemet har vært å overkomme plutselige og uberegnelige forandringer i bildet bilens kameraer ser, som fulle folk forvillet ut i bilens vei. Men også dette skal ha funnet sin løsning. Det er snart gammeldags å styre bilen selv, men man kommer ikke utenom det faktum at førerløse biler ikke er noe annet enn unødvendig leketøy og statussymbol for rike byfolk. Tenk så praktisk å kunne gå på en bar og drikke seg full og likevel ta bilen sin alene hjem! Glemt er alle de skadelige strålene som suser usynlig frem og tilbake med supersonisk hastighet. I dette miljøet kan man dra mange år fra sin tiltenkte levetid, så hva er gevinsten? Heller fort og frydefullt enn langt og trist? Tullprat. Denne teknologiske framgang verden er inne i nå, er noe helt annet enn bra for folk. Det er alt sammen del av en kynisk plan som på utsiden er fascinerende og spennende, men på innsiden en felle for å drive oss alle inn i en ny absurd verden som sannsynligvis likevel ikke blir noe av. For alt som strider mot naturen vil tape fordi naturen er sterkere enn hvem som helst av oss. Derfor gjelder det å bli venn med naturen og ikke dens fiende. Materialer til teknologien og batteriene må graves ut av jorden og kan om få år forandre verden til en øde planet uten skoger og fjell og daler fordi alt er sprengt bort i jakten på nødvendige materialer til bruk i teknologien.  Ville det ikke være mye bedre om alle gærningene ble luket bort og himlenes rike endelig kom til jorden?

 

ELEKTRISKE BILER ER EN BLØFF OG DEN NYE "GRØNNE" INDUSTRIEN SOM GRETA THUNBERG & CO KJEMPER FOR ER ET HYPNOTISK BEDRAG
Tesla har tatt verden med storm, ingen tvil om det. Men kun for de best situerte - og de dummeste. Gevinsten er ikke et renere miljø, men dollar i lommene på spekulanter som familien Thunberg ræver seg inn hos. Millioner av ladestasjoner er installert hvorav mange er dieseldrvne generatorer. Også transportable bensindrevne generatorer brukes av private. Snart kommer vel elektriske biler med innebygd generator i tilfelle "punktering". Strøm fra kullkraft er også velkjent eller rettere sagt beryktet, men verst er det vel at behovet for strøm øker så kraftig at det problem oppstår at denne nå må tas fra andre brukere, som de eldre verden likevel ikke har bruk for. Tesla er lokomotivet med mange vogner bak seg som ikke lar seg stanse. Galskapen føyer seg inn i rekken av allskens idiotiske og farlige påfunn av kapitalistiske interesser. Resultatet er ikke bare mangel på strøm, men vanvittig høye priser som fører til at folk i elektrisk oppvarmede hus kommer til å fryse ihjel allerede kommende vinter. Klimaet blir heller ikke bedre av denne utvikling på kort sikt. Men på lengre sikt vil det bli færre mennesker på jorden til å ødelegge den. Måtte Vårherre gripe inn før den siste av oss er borte og redde sitt skaperverk ut av hendene på psykopatene som for tiden bestemmer.

 

LYS OG VIBRASJONER FRA DATA, TV OG TELEFONER KAN UMERKELIG PÅVIRKE VÅR MÅTE Å TENKE PÅ
Det er ingen tilfeldighet at vi akkurat nå omgis av en elektromagnetisk tåke av stråler og vibber i forskjellige frekvenser. Denne elektroniske tidsalder avmerker overgangen til den såkalte fjerde industrielle revolusjon. Fra fossefall til dampkraft, kort etter oljekraft og så datakraft. Men nå er det transhumanisme, produksjon av arbeidsroboter av mennesker. Kunstig intelligens og kommunikasjon er den nye industrien der endemålet er The New World Order som faktisk er kommet skremmende langt. Alt som finnes av elektronisk utstyr er bevis på at vi er dypt inne i denne nye industrielle revolusjon. Men om dette er bra eller ille, får vi nok snart vite. Skeptikerne er mange, men det er også de som tjener seg rike på dette. Drømmen for verdens maktelite er å bruke moderne elektronikk til å kontrollere hver og en av oss, hva vi tenker og hva vi gjør, som nå alle forstår er fullt mulig. Mot denne bakgrunn er det lettere å forstå hva som var meningen med å skape panisk redsel for et virus. Det var for å kunne fylle oss med reaktive stoffer som grafitt-oksid med mere som ville reagere på visse vibrasjoner og lysglimt fra en elektromagnetisk strålemaskin. Antenner for dette formål finnes over alt og når dette utstyr settes i gang, kan det få uønskede følger for folket, men drømmen oppfylt for makteliten. Selv telefoner, TV og dataskjermer kan sende slike stråler for å ta kontroll på oss. Noen sier dette er bare tøv og det skulle jeg vel ønske det var. Men det finnes så mange tegn på at dette er alvor at det ikke kan ignoreres. Spørsmålet er bare hvordan man kan unngå å utsettes for både injeksjon og bestråling. Bare dem som følger godt med på utviklingen og klarer å tenke kritisk, har en sjanse.  Men mest beror det på hvordan man forbereder seg til den umiddelbare framtid.

 

TREDJE VERDENSKRIG ER OVER. UTEN AT SÆRLIG MANGE HAR FORSTÅTT AT DEN PÅGIKK

Første verdenskrig var for å knuse det selvstendige og sterke Tyskland, hvilket ikke helt ble gjort, ettersom de rakst reiste seg igjen. Derfor var en ny storkrig nødvendig med hjelp innenfra. Adolf Hitler fikk penger fra jødiske Rothschild. Først da fikk man kontroll på nasjonen og innsatte sine marionetter ved makten. Som blant annet skulle kjempe for at Palestina skulle bli khazarjødenes eget land. Den nye basen for det fremtidige New World Order. Tyskland var nå bragt under kontroll, men så gjensto resten av verden. Ennå en krig var nødvendig for å kunne innsette marionetter over alt, som til slutt skulle samles under en verdensleder, jødenes falske messias. Denne nye krigen har nå pågått i flere tiår med ultramoderne våpen, teknologiske, biologiske og psykologiske. Målet er selve menneskeheten, spesielt dem som ikke aksepterer det som skjer. Målet er å redusere verdens befolkning med 95 prosent, ned til 500 millioner, som fortsatt er mange mennesker, men lettere å kontrollere. I 0ver 40 år har fly sprøytet tungmetall og gift ut i luften over oss. De har puttet samme stoffer i mat og drikke, forurenset havet og drikkevannet, jord og skog. Nådestikket kom med falsk vaksine som via psykologi og biologi allerede har tatt livet av flere enn folk flest forstår, og fortsetter med det. Daglig kommer rapporter om at unge friske folk får en plutselig uventet død. Frykten for et virus har tørnet en hel verden om på hodet. Det de fleste ennå ikke vet, er at teknologien er kommet så langt at ved et trykk på en tast, kan mengder av folk forvandles til zombier. Lave frekvenser med kraftig 5G styrke, kan hjernen ikke takle og det blir som det blir. Den tredje verdenskrig har således pågått i over et halvt århundre, men er nå avslørt som hva den er og derfor ikke lenger har samme effekt. Faktum er at sterke motkrefter holder på å røyke ut alle forrædere som han kjempet på feil side;  I Davos, i Ukraina, i Canada med flere. Panikken sprer seg og bare dem som er godt informert, skjønner at dette er sannheten. Men tredje verdenskrig er slutt selv om angriperen ennå ikke er tatt. Et siste desperat sprell er derfor ventet; et påstått og falskt angrep av aliens fra verdensrommet. Blue Beam laserteknologi kommer til å lure mange. men ikke vi som vet hva som skjer. 

 

 

LOVLIGHETEN AV OPERASJONEN VAR IKKE GRUNDIG NOK PREPARERT OG VIL NÅ FELLE DE SKYLDIGE
Mafiaen skulle ha utryddet advokatene før alle andre, men det glemte de. Og nå blir advokatene våre gode venner og mafiaens farlige fiender. Er det noe advokater kan - og skal - så er det å forstå loven. Den er stort sett lik i alle siviliserte land. Og den blir finlest nå så til de grader at khazarmafiaen og dens mange lakeier i lange rekker nedover ikke bare svetter, men ser etter en fluktrute til et sted ingen vil finne dem. Ikke bare politikere og leger har vært pådrivere og medskyldige, men også media og større bedrifter, organisasjoner og kjendiser. Skremsler og tvang innen medisin og helse er strengt forbudt og eksperimentell vaksine likeså. Løgn og misinformasjon fra Big Pharma blåser borter den rettslige immunitet Staten har fitt dem mot erstatningskrav for vaksineskader. Pfizer kan nå få krav på 3,3 billioner dollars,  hvilket vil kjøre dem konkurs. Advokatenes forarbeid er i gang i USA og Australia. Snart kommer det til resten av verden. Anklagen er så alvorlig at den har full tilbakevirkende kraft. Snart får vi se mange prominente norske kjendiser dingle i galgen, for som alle vet; folkemord gir dødsstraff.

 

TOMAT-INFLUENSA FOLGER MONKEYPOX I SERIEN AV FABRIKERTE VARIANTER AV MUTERT COVID-19
Pågående globale folkemord startet med utvikling av det man kalte "vaksine". En giftig mix som skulle avlive 90 prosent av verdens befolkning, for det meste langsomt og umerkelig. Så gjaldt det å få sprøytet giften inn i folk uten at de fikk mistanke før det var for sent. Det ble produsert 3 ulike varianter, en ufarlig, en middels og en sterk. Placebo (saltvann) ble gitt viktige personer som kunne stå frem og si at vaksinen slett ikke var farlig. Tiden var så inne til å skremme opp verden med et farlig virus a la keiserens nye klær. Tre år etter har viruset mystisk nok forsvunnet, men muterte virus herjer videre i hodene på folk. Omicron og monkeypox er de mest kjente. Men luften er gått ut av dem også, så nå må skrekken opprettholdes av ennå en variant som altså er tomat-influensa. Som sau og gris og storfe og høns nå slaktes ned en mass for å hindre spredning av deres respektive påståtte virus, er tiden kommet til våre grønnsaker. Planen er å nekte oss å dyrke dem fordi de kan forbindes med et virus. Sannheten er at det kalles tomat-blemmer fordi de ligner små røde tomater på huden til mange i India og som sprer seg raskt. Som alle andre varianter rammer de for det meste dem som er vaksinert. Tross dette vil folk nå bare huske at tomater forbindes med et virus og derfor godtar at det kan bli forbudt å dyrke dem. Men insekter og biller kan man spise, ingen av dem kan spre virus, eller? Planen deres kommer ikke til å gå som den skal. Det er for mange som nå våkner opp av døsen for tidlig og kommer snart til å jakte på de skyldige til siste mann.

PS. Forvent advarsel og forbud mot andre spiselige varer som poteter. Kanskje de oppdager et "farlig" potetvirus? Les om Guds sju vredesskåler i Åpenbaringen, klikk linken på menyen. De siste sju plager. 

 

 

HURRA! STUDENT-REVOLT VED WESTERN UNIVERSITY I CANADA MOT VAKSINERING OG MASKEPLIKT
Studenter ved universitetet har skjønt hva verden rundt dem ennå ikke helt har: Covid-19 er et bedrag med et kynisk motiv. Viruset er ikke farligere enn vanlig influensa, og masker beskytter ikke mot virus, mens vaksinen er risikabel som russisk rullett. Ved oppstart etter sommerferien forlangte ledelsen likevel at studentene måtte ha bevis for 3 doser samt bruke maske på universitetet. Nok er nok, sa de og organiserte nylig en udersøkelse blant sine medstudenter. På en dag fikk de 3000 underskrifter, og flere kommer etter hvert som nekter å følge ordre. I skrivende stund skal studentene ved et annet universitet ha fulgt deres eksempel. Bomben er sprengt og skrallet ventes å rulle som tordenvær over hele kloden. Vi som har skjønt dette lenge, har bare ventet på smellet. Før eller senere kommer sjokket i massemedia. Dette trykket kan ingen kjele holde inne lenge. Snart kan man derfor vente at jakten starter på alle dem som satte i gang dette djevelske spill, pluss alle medskyldige. Dr. Fauci, som er verdens fremste pådriver av pandemien, også kalt Dr. Mengele II, har annonsert sin avgang fra National Institute of Health i USA og vil nyte sitt otium med fortjenesten på alle sine vaksineaksjer på et hemmelig sted. Med hendelsen ved Western University kan det være at han går av tidligere og forsvinner før han blir lynsjet av en rasende mobb. Det ville blitt en like god nyhet som revolten.

    

 

NÅR DU LAR DEG VAKSINERE MOT COVID-19, SKAL DU VITE AT DET ER DIN HJERNE SOM BLIR VAKSINERT MOT EVNEN TIL Å TENKE FRITT OG LOGISK
Formålet med å skape et fiktivt virus, skjønner vi nå. Det vil si, de av oss som ikke har latt oss overtale til å bli vaksinert med en falsk vaksine som derfor ikke virker slik det påstås. Vaksineskader og plutselige dødsfall er derfor blitt en global landeplage. Men verst er det med skader som ikke kjennes, skader i hjernen. Den bare slutter å virke uten smerter. Injeksjonen inneholder flytende nanopartikler og tungmetaller som følger blodstrømmen også inn i hjernen og gjør den mottagelig for elektromagnetisk påvirkning. Lavfrekvente bølger via 5G planlegges sendt ut over befolkningen i byene hvor transmittere finnes nesten på hvert gatehjørne. Dette skjønner altså bare de som ennå ikke har latt seg overbevise og fange av systemet. Men når slike vel utprøvde metoder sparkes i gang, er det for sent å gjøre noe for å redde de vaksinerte. Da vil deres hjerne og tenkeevne forstyrres totalt og forskningen viser at prosessen ikke kan reverseres. Folk mister evnen til å tenke logisk og kommer i en slags tilstand av hypnose og blir zombies, levende døde. Du tror kanskje ikke dette er sant, men tar du sjansen på det? Har du ikke engang skjønt at det er noe som heter bedre føre var? I disse absurde tider hvor løgn og bedrag florerer, finnes det likevel en sannhet og det er virkeligheten. Den ser vi tydeligere nå enn for et par år siden. Hvis du ennå ikke er vaksinert, så gjør det for Guds skyld ikke nå. Og flykt ut av byene hvor alle snart blir kontrollert elektronisk via farlige usynlige stråler som går rett inn i hjernen på dem som bor der. Finn deg heller et skjulested i skogen, helst bak et berg hvor strålingen fra de mange antennetårn ikke kan treffe deg. Jeg innrømmer at dette høres sprøtt ut, men det er dessverre den virkelighet vi nå må forholde oss til, mens vi venter at høyere gode makter skal gjøre ende på alle onde makter. Den ultimate kampen mellom Gud og Djevelen er i gang, og vi mennesker er nå vitne til finalen.. 

 

 

1948: HVIS DU VIL HA ET BILDE AV FREMTIDEN, TENK DA PÅ EN STØVEL SOM TRÅKKER PÅ ET ANSIKT - GEORGE ORWELL

Han skrev romanen "1984" trettiseks år tidligere fordi han forsto hvor verden nå ville gå. Tre år etter verdenskrigen skjønte han hva politikerne tenkte på under påvirkning av en usynlig hånd; de falske jødene. Litt forsinket er hans profeti endelig oppfylt, men er slett ingen gledelig nyhet.  I 2019 bestemte man seg for å slippe løs en falsk virus for å skremme folk til total underkastelse der Staten hadde rett til å bestemme over folks liv og helse, akseptere en ferdig utviklet falsk vaksine som vlle ta livet av de svake og kontrollere tankene til de litt sterkere. Motstandere skulle forfølges og settes i karantene til de sa ja eller døde i fangenskapet. Hvis noen sier at dette ikke skjer i dagens verden, er han både blind og døv. Til nå har over en million mennesker dødd etter å ha tatt vaksinen. Flere millioner har fått varige helseskader. Tallene begynner å tikke inn og statistikken taler et tydelig språk. Bill Gates lovet et nytt og verre utbrudd og det er vaksineskadene som Staten sier er en ny farlig variant. De mest skremte og hjernevaskede tror på denne løgnen og unnlater å gjøre hva de kan for å bote skadene. Dermed blir de også snart en del av statistikken mange av oss tydelig ser allerede. Motstanderne jaktes på og lokkes og trues til å ta vaksinen, eventuelt ved at militære leger går fra hus til hus med sprøyta. Straffen for ikke å følge reglene med testing, karantele og maskebruk osv. er streng mange steder, selv om Norden har sluppet billig unna. Dette djevelske folkemordet er globalt og kommer til å fortsette til høyere makter griper inn. Da blir det de skyldige som skal utryddes mens de kloke og ydmyke gjemmer seg og kryper frem når rabalderet er over. 

 

FORSIKRINGSSELSKAPER OG BEGRAVELSESBYRÅER KAN FORKLARE AT VAKSINEN IKKE ER UFARLIG
Etter at vaksineringen for alvor tok til sommeren 2021, har de to nevnte institusjoner slått alarm om det kraftig stigende antall dødsfall blant unge og friske individer etter at unormalt mange eldre er ekspedert. Nå som barn blir vaksinert ned til babystadiet, fylles fryserommene på sykehus opp til taket fordi det ikke finnes kapasitet til å ta seg av så mange lik på en gang. Tallet ventes dessuten å stige og aldri før har produsenter av likkister fått så store bestillinger av små barnekister. Internett er fullt av intervjuer og beretninger om vaksineskader og dødsfall, men massemedia tier fullstendig om disse grelle nyheter. Vi lurer ikke lenger på hvorfor. Alt er en enorm operasjon, planlagt i årevis og nå satt ut i live; verdens befolkning skal ned. Myndigheteer, politikere, vitenskapen, helsevesenet og massemedia med flere følger ordre fra høyere hold. På forhånd er de fleste "preparet" og gjort samarbeidsvillige ved bestikkelser og blackmail. Disse grupper har vært samlet til kurs og seminar i årevis med tilbehør som nattklubb og horehus med skjult kamera. Mer skal ikke til for å få ubetinget lydighet. WEF's skole for "Young Global Leaders" er beryktet for å indoktrinere og hypnotisere verdens nåværende og kommende ledere på denne måten. Se bare på Macron og Trudeau, som Klaus Schwab skryter av som gode eksempler. Toppene innen legevitenskap og massemedia har også vært på nattklubb med eliten og tør ikke annet enn å følge ordre og slik er det med alle sammen. En pill råtten gjeng bedratt og under tvang gjort til slaver av eliten som vil ha verden for seg selv. Oppe i alt dette herjer narkotika, pedofili, organhøsting og handel, hvitvasking av svarte penger i milliardklassen. Khazarene trekker i trådene og har angivelig fått det som de vil. For nå kommer kanskje halve verdens befolkning til å dø av blodpropp som i varierende tempo utvikler seg i de som har fått det farligekunstige  proteinet i seg via det som falskelig kalles vaksine. Men verden vil bedras og det har den nå sannelig blitt.   

 

ISRAELSK HISTORIKER OG FREMTIDSFORSKER MENER AT DET IKKE ER NØDVENDIG MED SÅ MANGE MENNESKER PÅ PLANETEN
Da må man spørre. for hvem? Selvsagt for dem han selv tilhører. Den khazarske mafia som består av falske jøder som tror de er verdens herrer. Styrtrike på plyndret gods gjennom mange hundre år, ustraffet fordi de har kjøpt og betaler for utdannelse, media, politikere, rettsvesen og med sin kapital i praksis eier verdens banker og storindustri. Så hvem kan stoppe dem? Yuval Noah Harari, rådgiver til Klaus Swab i WEF er skråsikker på sin makt og innflytelse, for ikke lenge siden på Skavlan, vil ha vekk 90 prosent av kveget som de kaller dem som ikke er babylonske kabalister alias ikke jøder. Dette forklarer den falske pandemien og den farlige vaksinen, som absolutt virker. Først de svakeste, de eldre, de syke og mest kostbare. Dernest arbeidsløse, narkomane og andre unyttige etere. Nå skal barna tas og gravide kvinner skal abortere. Slik skal det gå til en liten ti prosent rest av verdens vanlige befolkning kan gjøres til "hack-able animals". Psykopater som Harari er sjeleløse individer, blottet for følelser og empati, myrder med kaldt blod, fanger og skremmer barn fra vettet og drikker deres adrenalinfylte blod som beruser dem mer enn noe annet. Hva som foregår bak sceneteppet er så grusomt at mange ikke tror det er sant. Men snart vil alle vite det, for nå legger de ikke skjul på noe lenger. De tror at målet er innen rekkevidde og de ikke kan stoppes. For å trykke oss andre ekstra ned i skiten deres, vil de ha oss til å leve på insekter. Med hypnose og manipulering vil de fa mange av oss til å like det. Jeg for min del vet at Gud i himmelen ser alt og kommer til å gripe inn når deres syndens beger er fullt og renner over.

 

ET GLOBALT TEAM AV LEGER, FORSKERE OG FARMASØYTER HAR MED VITENDE OG VILJE FORGIFTET HALVE VERDEN
Teamet har blitt satt sammen og bygd opp i løpet av flere tiår. Kreftene bak ideen stammer fra en gruppe styrtrike psykopater som tror at deres penger gir dem rett til å omforme verden etter deres ønske. Det er vanskelig å forstå hva som har skjedd uten å vite om disse kreftene bak det største skuepill noensinne fremført; en falsk pandemi. Målet var å skremme hele verdens befolkning til å akseptere innsprøyting av et metallisk og magnetisk stoff i deres blodbane; flytende grafitt-oksid. Keiserens nye vaksine! Et bedrag som sakte synker inn. Halvparten av verdens befolkning er vaksinert, og det er for lite. Noe gikk galt. Flere og flere forstår hva som pågikk og begynner å bli farlige for de skyldige. Flere og flere skjønner at når de ikke en gang kan stole på legene, hve, kan de da stole på? Leger og politikere samt massemedia er alle kjøpt og betalt av mafiaen på toppen. Bestukket eller truet. Redde for å miste jobb og lisens og anseelse, gikk helsevesenet heller med på samarbeid. Men ikke riktig alle. Frontline Doctors og La quinta columna med flere er grupper bestående av tusenvis leger og advokater som nå slår tilbake og kan resultere i en prosess kalt Nurnberg II. Folkemord og medisinske eksperimenter er ingen spøk. Mange er så hypnotisert at de ikke greier å se hva som kommer, men kvalifiserte skeptiske observatører er mange nok til å sørge for at alle skyldige får sin straff. Eliten på toppen og deres lydige slaver på alle plan kan etter dette ikke vise seg på gaten.

    

 

ZELENSKY'S SANNE ANSIKT: HERSKE ELLER ØDELEGGE, NÅ BOMBES UKRAINAS ATOMKRAFTANLEGG FØR HAN SELV STIKKER TIL FLORIDA

Korrupsjon kjenner ingen grenser. Ukraina er verdens hotspot for statlig og sivil kriminalitet, inkludert medisinsk terrorisme, pedofili, våpenhandel og hvitvasking. Zelensky har mottatt en milliard kontante dollars og en mangemilliondollar villa i Florida som takk for jobben. Men han glemmer at verdens elite bruker å avlive folk de ikke lenger har bruk for hvis de vet for mye som kan lekke ut. Ettersom krigen er tapt og ikke lenger får herske, har Zelensky begynt å ødelegge. Nå bombes landets atomkraftverk og russerne får skylden. FN vil inn for å granske nedslagene, men nektes. Russerne sier derimot, bare gå inn og sjekk. Selv et barn forstår hva det betyr. Videre konsekvenser er at nedsmelting kan skade millioner i Europa, samt at store mengder energi går tapt. Kanskje en selvoppfyllende profeti om at Europa kan mørklegges i vinter? Sammenlagt peker alle verdens problemer nå på at bare ytterst få vil overleve det som kommer. Bankkrise, energikrise og matvarekrise er ikke å spøke med. Politiske kriser kan utløse militære konflikter da ingen makt lar seg fjerne frivillig. Som jeg har sagt før, den kloke huker seg ned og søker skjul i tide med reserver av mat og utstyr til å klare både ett og to år på egen hånd. Små grupper av familie og venner må snarest samles og koordinere sine planer for den umiddelbare fremtid. Alle andre vil trolig forsvinne på den kommende globale slagmark der den enes sverd vendes mot den andre til siste mann.

 

MICROCHIPPEN ER GLEMT, SNART OGSÅ PANDEMIEN, MEN UTEN MAT I BUTIKKEN VIL IKKE MANGE SLIPPE UNNA
I mange år har jeg selv forstått at noe pågår i øvre lag som ikke er bra. Hemmelige planer klekkes for verdens raskt økende befolkning. Verdens øverste ledere har for lengst inntatt sine posisjoner og trykket på startknappen. Mange med meg skjønte det og ble selvsagt gjort til latter. Men nå ler ikke så mange lenger. Nå som folk faller døde om på gaten, på jobben, på arenaen, foran kamera og uten at så mange skjønner hvorfor. Vaksineskader altså, men det forsøkes bortforklart. Uansett har mange blitt skremt og programmet har stoppet opp. Ikke mange nok dør slik at fase III nå må må til: Utsulting av de gjenstridige. Alt er nå lagt til rette for tomme butikkhyller og tomme kjøleskap allerede denne vinteren. Men også apotek og legesenter kan bli stengt, akkurat som banker og arbeidsplasser. Jeg maler dette helt svart, for dette er som domino. Første brikken velter resten. Plutselig nye skyhøye priser på mat, energi og drivstoff er første brikken. Opprør har startet veldig mange steder, fredelig med lastebiler og traktorer, men også med stein og ild. Nå som TV får lov å kritisere pandemien, øker raseriet som også kan være planen: Å få folk til å gå løs på hverandre. Nikkedukker de ikke lenger trenger kan de rasende gjerne ta, men ikke toppene. For at ikke utsultingen skal ramme den som forstår dette, har jeg med flere anbefalt å samle reserver. Lær å dyrke poteter og andre grønnsaker som er lett å dyrke; rødbeter, løk, kålrabi osv. Men tenk også på å bygge opp et godt immunforsvar. Detox er stikkordet. Kroppen må avgiftes ved soling og svetting, mosjon og mye frisk luft, rent vann og positive tanker. Tenk selv på hvordan du kan løse problemet for deg selv og dine. Mye god informasjon er å finne på nettet, mens det ennå er fritt. Det er allerede sent på kveld og snart er det svarte natten.

  

MIN KJØKKENHAGE HAR LÆRT MEG MYE OM FALSK MEDISIN OG VAKSINEINDUSTRIEN
Da Rockefeller lærte å lage medisin av olje, tok han snart kontroll over verdens helsevesen. Opplæring og drift av dagens legestand og sykehus var en lett mach med alle pengene har dro inn på Esso. Folkehelseinstituttet i Norge og andre steder drives av Rockefeller og burde være en vekker. Bakterier og virus så dagens lys og alle kunne bekjempes med Rockefellers medisiner. Verdens største bedrageri. Uten denne hundre år gamle spekulative teorien, ville ingen trodd på Covid-bløffen. Nå forstår flere og flere at god helse ikke kommer av medisiner og vaksine, men av bedre og sunnere ernæring. Fra livet i min kjøkkenhage har jeg som amatør for lengst lært at sunne vekster ikke så lett blir angrepet av skadedyr. Mine planter er ikke perfekte, men gjødslet naturlig, blir de mye bedre. Hestemøkk og kompost er min basis, dernest nitrogen i sin mest naturlige form, urin. Ikke å forglemme kalk for å dempe følgene av sur nedbør på grunn av industrirøyk fra England og Tyskland. Riktig ernæring er derfor nøkkelen til god helse også for oss mennesker. Faktisk både for sjel og legeme. Sunne og gode tanker gir en sjelefred, og kroppen får fred når den gis riktig næring. Havregrøt til frokost er fantastisk. En perfekt næringssyklus og en ekte gudegave. For tiden øver jeg meg på dyrking av viktige grønnsaker for å overleve en kommende matmangel skapt av kyniske venner av Rockefeller som vil redusere verdens befolkning så de kan få kloden for seg selv. Hvis du tror dette kun er en idiotisk konspirasjonsteori, har du bare deg selv å takke når du allerede kommende vinter kanskje opplever et tomt kjøleskap og tomme butikkhyller. Ernæringen mange vil få fra potetskrell og gammel mat fra containere vil gjøre folk så svake og syke at de dør av sykdommer ingen medisin eller vaksine vil redde dem fra.

 

PROPAGANDAKRIGEN INTENSIVERES PARALLELT MED AT SANNHETEN LEKKER UT I MASSEMEDIA
Årsaken til de mange og økende helseskader som har oppstått etter det globale vaksineprobrammet mot et påstått virus, siver nå virkeligheten sakte inn i hodene på en del vanlige nyhetsredaktører. Mistanken om at alle disse alvorlige helseskader og dødsfall kan skyldes vaksinen er sakte økende. Rapportering av helseskader er gjort vanskelig idet det amerikanske systemen VAERS krever et utfylt skjema som tar en halv time som derfor i de fleste fall droppes. Dermed blir statistikken helt feil, den som sier at det ikke er så mange som skades av vaksinen. Men nå er problemet blitt så stort at sannheten er vanskelig å skjule. En hær av leger, sykepleiere, professorer og forskere har stått frem med sine vitnemål som går mot den offisielle forklaringen på problemet. Men de skyldige gir seg likevel ikke. Alle skader og dødsfalle sies nå skyldes flere titalls andre årsaker enn akkurat vaksinen. Global oppvarming og klimaendring har hovedskylden. Matmangel på grunn av Putins krig, er en annen. Stress og depresjon, liksom fattigdom og arbeidsløshet. Nå er flåttbitt ekstra farlig fordi det kan gi blødnnger og hjerteattakk, hvilket selvsagt er overdrevet.  En lang rekke andre mer eller mindre absurde forklaringer gis, men aldri nevnes at vaksinen kan være farlig, liksom de nå har innrømmet at den heller ikke er så effektiv som de trodde. Sannheten er at alt er en stor løgn, men sannheten kan ikke skjules hvor lenge som helst. Liksom solen, kommer den til syne før eller senere etter at skyer har skult den.

 

CORONAVIRUS ER IKKE ET VIRUS, MEN EN MANIPULERT RESISTENT BAKTERIE FARLIG KUN FOR DE SVAKESTE
USA-sponsede laboratorier i Kina og andre steder i verden er heltids opptatt med å utvikle bakteriologiske våpen mot virkelige og innbilte fiender. ABC-våpen handler om atomer, bakterier og kjemi. Definisjonen er endret fra bakterielle til biologiske for å dreie fokus vekk fra bakterier til virus og er en fantasi egnet til å skremme optimalt. Virus kan ikke ses og er lett å innbille folk likevel finnes, men mange skjønner nå at det er en løgn, lik keiserens nye klær. Det handler altså om små bakterier som er forsket på og gjort mer aggressive i Wuhan. I årevis har vi alle brukt antibiotika mot bakterier som har gjort mange av dem resistente. Derfor er forkjølelse og influensa vanskeligere å bli kvitt enn før. Denne situasjon utnyttes politisk i verdens største medisinske bedrag der khazariamafiaen i Davos har kjøpt og betalt hvem de vil for å få støtte til deres påstander. Målet er å skremme folk til underkastelse og overgivelse, som de nesten har klart. Men altså bare nesten. For mange av oss skjønner bedrageriet slik at tidevannet nå har snudd. Gjengen i Davos har jaktet på oss, men nå er det vi som jakler på dem. Rykter svirrer om at WHO-sjefen er arrestert av Interpol, men dette er ikke bekreftet. Han burde uansett arresteres og det burde mange med ham og slik vil det gå til slutt. For den forbrytelsen denne mafiaen har begått skal verken tilgis eller glemmes. Innen det skjer, vil de skyldige stritte imot og har flere ess i ermet. De kan hemme matproduksjonen, stenge strøm og vann, stanse transport og pengestrøm, for ikke å snakke om data og telefoni. Den kloke ser faren komme og skjuler seg, samler reserver og venter stille til rabalderet som kommer, går over.

 

 

KOMMENDE MATMANGEL KAN FÅ MANGE TIL Å SPISE INSEKTER OG TIL SLUTT HVERANDRE
Selvoppfyllende profetier er ingen kunst. Bill Gates med flere spådde virus og pandemi, og det skjedde fordi de hadde en finger med i spillet. Nå lover de et virus som blir verre, og det er den skadelige effekten av falsk vaksine. Målet deres er å redusere befolkningen, og det skal de fullføre ved å sulte oss i hjel. Matproduksjonen er nå så forstyrret av bevisste ødeleggelser at denne høsten blir merkbar. Folk kan ete mye rart hvis de er sultne nok og ikke finner eller har råd til vanlig mat. Khazar-mafiaen i Davos har sagt at vi kan spise insekter og flere store anlegg for avl av insekter er allerede i gang. Men det blir ikke nok insekter til alle, så nå har Davos sluppet ennå en bombe: Folk kan jo spise hverandre! Over 60 blir man for gammel, unyttig og kostbar. Da kan folk avlives humant og resirkuleres på kjøkkenet. Denne ideen stod nylig å lese i New York Times og er ment å forberede folk på noe som kommer. Et sjokk selvsagt i øyeblikket. Men disse psykopatene vet at man kan vende seg til det meste. Folk har spist hverandre før, men har tydeligvis ikke lært at man derved kan få sykdommen kuru som angriper hjernen. Men det spiller ingen rolle for banden i Davos, for de vil ha oss alle bort så de kan få kloden for seg selv. Hva de glemmer, er st de fleste av dem er over 60 eller nærmer seg slik at de selv kan bli de første til å bli fortært av rasende individer som forstår hvor djevelske disse psykopatene virkelig er!

PS. Les også DE SISTE SJU PLAGER - om apokalyptiske hendelser som skjer i verden akkurat nå, se menyen til venstre...

 

ET NYTT OG STØRRE BABELS TÅRN FORSØKES NÅ BYGGET I UKRAINA, HVILKET VLADIMIR PUTIN IKKE VIL
De fleste begriper ikke hva som skjer i verden og vet bare hva media forteller, som for det meste er løgn. De er kjøpt og betalt av det nye Babylon, den styrtrike khazarske mafia som dekker seg bak en falsk stjålet identitet og kaller seg jøder. Sannheten er at dette fantepakket fra steppene øst for Ukraina er bærerne av gammel babylonsk visdom og magi, triksing og fusking med penger, svindel og bedrag, grov seksuell umoral og vold, samt demonisk grusomhet og ekstrem religiøs satanisme. Byggingen av Babels tårn i gammel tid ble stanset av Gud fordi det var planlagt av onde mennesker. Det nye Babels tårn må regne med samme medfart for den evige Gud i himmelen kan ikke bestikkes og forandrer seg ikke. Ukraina er et fint land med mange gode mennesker. Russland kriger ikke verken mot land eller folk. Han skjønner at nabolandet er okkupert av et større Babylon med videreføring av gammel djevelsk ideologi som slavedrivere, undertrykkere, pengeutpressere og djeveldyrkere. USA prøver via Nato å stoppe krigen ved å pøse inn nye våpen mot Russland for å stanse ødeleggelsen av deres investeringer i biolabber. Falskheten er åpenbar, men verden har trukket nisselua for langt ned. Mafiaen har gått fra forstanden og kan ikke annet enn å fortsette på samme spor mot dommedag. For nå skal det nye Babels tårn også rives og legges i grus. Det skjer når Gud inngyter sin vilje i folks tanker i et forferdelig crescendo. Først skal folk bli veldig vrede på hverandre og spesielt deres falske ledere, deretter skal den enes sverd vendes mot den andre til siste mann. Den hellige skrift er den eneste kilde til håp i denne kampen som nå pågår mellom det onde og det gode. The New World Order blir det ikke noe av. Guds nye himmel og jord er derimot garantert. Et paradis for mennesker som ikke bøyer kne for Baal, ikke lar seg frivillig merke med giftig grafitt-oksid i blodet, ikke hører på og frykter djevelsk og løgnaktig propaganda. Djevelens gamle plan har ikke lykkes som snart vil ses av alle som har øyne å se med. 

 

STOL IKKE PÅ BANKENE FOR DE STOLER IKKE ENGANG PÅ HVERANDRE
Sikkert som banken, sa vi en gang. Men ikke nå lenger. Tegnet på mistillit mellom bankene selv, er den skyhøye reporenten, renten på lån bankene imellom. For bankene kan ikke stå alene i en komplisert finansiell verden som vår. Samarbeidet kan virke risikabelt til tider når en storbank trenger å låne noen milliarder for et par dager eller bare noen timer, hvilket skjer hele tiden. USA's Federal Reserve Bank har utsatt det ventede finansielle kaos ved å trykke flere dollarsedler som de låner ut til trengende banker som er for store til å la gå under. Men nå er selve IMF (International Money Fund) tom for penger og får vist ikke mer. Og USA får ikke lov til å trykke flere falske dollarsedler. En ti-års forlenget tillatelse til denne kriminell virksomhet gikk ut den 4. juli dette år. Hva som nå kan skje tør ikke mange tenke på, men for oss vanlige betyr det at vi snarest bør ta pengene vi har i banken. Kontantene er livbåten når skipet går ned. De kan holde oss flytende en stund til, men så mister de all sin kjøpekraft når folk skjønner at de egentlig er verdiløse og bare fungerer så lenge folk tror på dem.  Denne illusjonen må erstattes av noe annet en kan tro på. Og det er troen på at man kan klare seg uten både penger og energi. Men ikke uten mat, og den kan man faktisk produsere selv. Men det krever forstand og reaksjon, før det er for sent.  

 

 

   

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingrid De Long | Svar 15.02.2021 12.14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

...
20.01 | 18:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

...
19.01 | 18:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

...
10.01 | 18:27

Hei, og tusen takk for svar

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE