HVA SOM SKJER

DRØMMEN OM EN SYKKELTUR INN I SOLNEDGANGEN ER KANSKJE IKKE SÅ FJERN SOM MANGE TROR AKKURAT NÅ

DENNE SPALTEN ER EN SAMLING KORTE INNLEGG OM DET SOM SKJER. DEN BITRE SANNHETEN LIGGER ET STED I SPENNINGSFELTET MELLOM ALLE LØGNENE

USA'S REGJERNING MEDGIR AT PUTIN ER DEM LANGT OVERLEGEN OG NATO TØR IKKE GÅ TIL KRIG AKKURAT NÅ
Sjokkerende nyheter fra vest: Regjerningen har tatt til vettet og avstår fra å provosere Putin ytterligere, snur om og ber New York times om å rydde opp i kaoset som nå kommer. Kraften i denne bomben er større enn verden kan fatte. Putin holder på å gjøre ferdig jobben han påbegynte, nemlig å utslette monsteret som har sine klør over alt, de falske jødene og deres medhjelpere. Deres innrømmelse er en total overgivelse som nå vil få store konsekvenser. Putin er i ferd med å sparke Rothscild i ræva så kraftig at buksa sprekker. Massemedia har med løgn og fanteri lurt folk til å tro noe som ikke var sant og blir nå beordret om å rydde opp i sitt eget nyhetskaos. En pinligere situasjon kan man knapt tenke seg, men slik er sannheten en kraft sterkere enn solen. Nå vil likene rulle ut av skapet. Valgfusk, pandemi, vaksine, pengekrise, matmangel, energikrise og mye mer. Alt sammen en planlagt serie av problemer som er designet for å bane veien til den nye utopiske verden de falske jødene vil ha for seg selv. Plutselig sprakk ballongen og alle kjenner lukta av gassen. Den motbydelige stanken av råtne lik fra mennesker drept av monsteret ingen trodde kunne stoppes. Nå kan vi konspirasjonsteoretikere bare lene oss bekvemt tilbake i sofakroken, hente popkornet og nyte forestillingen. Ingen nyheter har vært så spesielle som dem vi etter hvert får høre nå. 

 

VILLDYRET HAR SJU HODER. DE TO STØRSTE OG FARLIGSTE ER FAMILIENE ROTHSCHILD OG ROCKEFELLER
Det går ikke an å forstå noe som helst av det som skjer nå, uten å ta med apokalyptiske profetier i beregningen. Man må også forstå at historien er forfalsket og at de som kaller seg jøder, ikke er det. All slags løgn og bedrag påfører folk smerte og plager. Trøsten er derfor at Villdyret og Den falske profet til slutt skal kastes i ildsjøen. Inntil det skjer om ikke lenge, vil verdens maktelite kjempe desperat for stillingen. Villdyrets hoder er ikke forskjellige politiske ledere, men heller institusjoner og maktsentre som utmerker seg i kampen for The New World Order. Familien Rothschild har tatt kontroll på bankvesenet via WEF og verdenssvalutaen dollar. The Rockefellers har kontroll på moderne petroleumbasert medisin og legeutdanning via WHO. Disse to sterkeste kreftene som driver livet; Trangen til maksimal rikdom og optimal helse. Dernest det bloddryppende amerikanske militære industrikompleks i Pentagon og stråmannen Nato. Så har vi massemedias rolle som skal kontrollere hva folk tenker. Fortsatt tror folk ting er sant fordi de har sett det på TV. Kraftindustrien inkludert olje og kull er ennå et grådig hode på villdyret. Matvaregigantene hører også med i dette groteske politiske bildet, når de ødelegger mat for at folk skal sulte ihjel. Det sjuende og siste hode på villdyret kan etter min mening bare være verdens ledende influerende rollemodeller som ved gruppepress og andre metoder driver folk dit villdyret vil. Hollywood og sanseløs sportsidioti har fått mange til å gå fra konseptene og er således hjelpeløst fortapt uten å forstå noen verdens ting. Apokalypsen er full av symboler som passer perfekt på virkeligheten. Slik informasjon finner du kanskje ikke mange andre steder, men døm selv når du ser hva som skjer og skal stake ut kursen videre for deg selv og dine kjære i en verden som bare blir verre og verre. 

 

KAMPEN OM KONTROLL BLIR VILLERE OG VILLERE FORDI VINNERNE FORT KAN BLI TAPERNE
Desperasjon er stikkordet for dagens situasjon. Når den styrtrike og selvsikre eliten i Davos nå har fått skudd for baugen av toppfolk de har imot seg, er dette klart en grunn til uro. Det haster å gjennomføre planen og utvikling av teknologi som gir dem overtaket. Pillen fra Pfizer med en microcip gir enorme muligheter. Straks den svelges, reagerer den ved å sende signaler til en mottaker. Nå har altså verden sett slike microchip som opereres inn, som sprøytes inn (vaksine) og nå i tablettform, kanskje offisielt mot smerter, Vi skeptikere har sett dette komme og skjønner at det nå på død og liv er om å gjøre å få lurt elektroniske kontrollenheter inn i alle individer. Ikke bare for overvåking og kontroll, men også for å kunne påvirke og styre folk mentalt. Elektronisk stråling i visse frekvenser kan gjøre en glad, trist, rasende eller tafatt og handlingslammet. En slik kontroll er alfa og omega for en diktator lik sjefen i Davos. Pandemien var en del av denne kampen, og etterfølges av redselen for Monkeypox. Krgen i Ukraina hører også med i den forstand at Putin har forstått hva som foregår og vil hindre det. Hans krig er ikke mot det ukrainske folk, som han beskyldes for. Hans krig er mot folkets korrupte ledere, regimet som er innsatt av USAs mest korrupte bandeledere som Kissinger, Soros, Clinton, Obama, Bush osv. som har samlet trådene med knutepunkt i Kiev. Skjønner man ikke dette nå, har man stivnet i gjørma og er uten håp når dette smeller. Det finnes nå store militære enheter som har beordret ut i krigen hete kjerne for å stoppe Davos-kabalen, også kalt Den khazarske mafia alias New World Order. Det kan derfor snart forventes å komme inn svært dramatiske rapporter om krigen mot denne djevelske kabal. Målet er å gi folket friheten tilbake og eliminere alle som vil hindre det.

   

MONKEYPOX - EN GUDEGAVE TIL FARMASØYTENE SOM HAR BEHOV FOR PENGER TIL Å BETALE ALLE TAPTE RETTSSAKER
Rettslig immunitet fra ansvar for vaksineskader gjelder ikke ved mistanke om bedrageri. Et stort oppgjør rykker nærmere med raske skritt. Verden har forstått at vi er blitt lurt og kan nå slå tilbake, først med lovlige midler og deretter ikke lovlige. Så kommer som lyn fra en klar himmel gode gamle vannkopper, som denne gang kalles Monkeypox, som er ment for å skremme til å ta ennå en ny vaksine som allerede er forsket på og i produksjon. Sykdommen har ikke høy dødelighet, men er smertefull og ekkel. Som med Covid.19 dukket tilfellene opp mange steder nesten samtidig, hvilket tyder på at ikke bare smitte er årsak til denne raske utvikling. Redselen vil også spre seg mens mange høye herrer gnir seg i hendene. Atter andre undres over om dette kan ha sammenheng med en gammel apokalyptisk profeti som kan leses i Johannes åpenbaring kapitel 16, vers 2. En gruppe engler tømte hver sin skål med Guds vrede over verden som avslutningen på djevelens onde regime. Hvis dette er sant, er jo dette en gudegave, ikke til verdens politiske elite, men en belønning til dem blant folket som ikke har tatt på seg dyrets merke, altså latt seg injisere med genteknologi for å få kontroll over de vaksinerte. Det kan nemlig være slik at vaksinens innhold langsomt har drevet frem dette nye utbrudd og at dette er et tegn kristne troende bør ta i betraktning. Spennende blir det derfor å se om det bare er flest vaksinerte som nå blir syke. Det er sju skåler med vrede som tømmes ut og høyst spennede lesning i hele kapittel 16. Apokalypsen er tross alt spådommen om verdens ende og opprettelsen av Guds rike som folk har bedt om i Fadervår i to tusen år. Hvis dette noengang skal skje, passer det ypperlig akkurat nå som alt synes å være utsatt for Guds brennende vrede.

  

Å VELGE FEIL PRONOMEN KAN NÅ FØRE TIL BØTER ELLER I VERSTE FALL FENGSEL
Om det heter han, hun eller hen er viktig å holde rede på i dagens moderne verden. Liksom mange ord nå er forbudt å nevne fordi det påstås være krenkende, er det ikke tillatt å titulere en person feil, dersom denne har skiftet kjønn. Dette merkelige fenomen var ikke like viktig før, men er hauset opp av visse krefter i samfunnet som tydeligvis vil at man ikke skal være så sikker på om man er hun eller han. Allerede i barnehagen lærer ungene at de må finne ut hvilket kjønn de har, og hvis de ikke vet det sikkert, er de altså en "hen" om jeg har forstått dette riktig. Denne utvikling i retning av kaos, får allerede store konsekvenser for kvinneidrett. Svømming, skisport, tennis og ballsport krever sterke muskler, og da kan alle tenke seg hvordan en kvinne i en mannskropp tar medaljen lett. Transgender-fenomenet er bare en liten del av hele komplekset som i vår tid virker som helt ute av kontroll. Det er ikke vanskelig å se om en nyfødt baby er han eller hun. Kan det ikke ses tydelig, har man mest trolig med en sykdom å gjøre. Noen prøver å ødelegge det man kaller normal sex i den åpenbare hensikt å få færre barn, hvilket får en til å tenke på planene om å redusere verdens befolkning til et minimum. Abortproblemet er også en del av dette kompleks. Normale oppegående individer ser tydelig at verden er gått fullstendig av hengslene og raser som et lokomotiv av sted mot en tragisk skjebne. Man kan saktens la folk gjøre som de vil om de ikke skader noen og man kan la være å provosere individer som ikke tåler det. Men husk at naturen alltid vinner når noen prøver å bekjempe den.

 

MENS KRIGEN RASER OG MUSIKKEN SPILLER, PÅGÅR EN INTENS KAMP MELLOM GODE OG ONDE KREFTER
Det skal en viss ekstrasensorisk persepsjon til for å fatte dagens virkelighet. Som det skal til et finstemt gehør til for å oppfatte svake falske toner i et musikkstykke som for eksempel i Melodi Gran Prix. Det er ikke første gangen arrangøren mistenkes for fusk. Men denne gangen forsto mange at valget var avgjort på forhånd før showet var over. Avstemming ved hjelp av data og elektronikk er ikke som fysiske stemmesedler. Verken i politikk eller kultur. Resultatet kan lett manipuleres ved hjelp av hemmelige regler for stemmegivingen som for eksempler at velgere og stemmere kategoriseres og etter visse kriterier kan forkastes.  Så vet vi det, som også gjaldt i det omstridte amerikanske presidentvalget. At Ukraina vant, har vel dog ikke påført noen skader, bortsett fra at selve systemet ikke er bedre enn verden ellers. Utenfor dette musikkteater fullt av Lucifers beundrere, pågår et annet stykke av politisk karakter. Den samme Lucifer alias djevelen trekker i trådene for å samle verdens ledere til det største oppgjør noen sinne. Det er alt sammen et spill for dem som nå skal fjernes fra jordens overflate fordi toppen av maktpyramiden vil ha verden for seg selv og kun ha et begrenset antall slaver til å betjene seg. Hemmeligheten som gjør det mulig å forstå noe som helst av det som skjer nå, ligger i å forstå at dette er en universell strid mellom gode og onde krefter langt over det plan vi mennesker befinner oss på. Krigen i Ukraina er ikke det folk tror og Putin fører ingen krig mot det ukraiske folk. Krigen er mot landets korrupte regime som har gitt nasjonal rettslig beskyttelse for verdens verste kriminelle nettverk, innkludert politiske topper som vil gasse vekk dem de ikke vil ha. Deres farlige laboratorier finnes mange steder, men Putin har bombet de fleste i Ukraina sammen med regimets militære lager og hardbarkede leiesoldater. Kiev er disse kriminelles siste skanse for ingen andre steder kan de nå gjemme seg. Tilstanden er desperat og svetten pipler langt utover Ukrainas grenser. Sannheten om dette er ikke lett å fatte nå som Ukrainas vinnermelodi blir den meste spilte låten i media for lange tider fremover.

 

VELDIG GODE NYHETER FOR STEINHARDE OG AVANSERTE KONSPIRASJONSTEORETIKERE
For det første, la bare idiotene kalle oss det de gjør. Navnet skjemmer da ingen. Deres selvbestaltede ledere er rene psykopater og som sådan er slike individer kjent for å bekylde sine mostandere for sine egne feil. For det andre er det jo slik at den som ler sist, ler best. Vi som har teoretisert lenge, har forstått hvem som sitter på toppen og holder tømmene. En av dem er familien Rockefeller som de siste ti år har brukt så mange av sine milliarder på lyssky prosjekter at kassen begynner å bli slunken. Easy come, easy go, sies det. Klanen er stor og alle lever på en god fot. Ryktene sier at David Rockefeller Jr. styrer konsernet og jar gått i dekning i fjerne østen, uvisst av hvilken grunn. Det sies videre at klanen faktisk ber om penger fra India, men har ikke fått noe. På dette nivået kan vanlige folk ikke følge med, derfor heller ikke jeg. Men det finnes en god del eksperter på denne type ting. En av dem er Benjamin Fulford, tidligere Asia-korrespondent for magasinet Forbes, som ikke sier så lite. Dersom dette er riktig, kan vi snart hente champagnen. Det kan komme store ting ut av sånne krasj. Enorme banker har gått konkurs, så hvorfor ikke også familiedynastier. Det er jo pengene, eller rettere sagt mangel på dem som bestemmer statusen her. Rockefeller har riktignok tjent seg styrtrik på medisiner av olje, men hvis like mye eller mer renner ut enn det kommer inn, er løpet kjørt om en stund. Dessuten venter diverse rettslige stevninger for medisinske bedrag knyttet til falske vaksiner. Hemmelig fornedrende tigging om økonomisk hjelp er et dårlig tegn, men ikke for oss som har skjønt tegninga lenge. For dette korthuset må før eller senere klappe sammen. Som dominobrikker står disse korrupte psykopatene oppstilt i stram givakt som om de virkelig eier oss. Men det gjør de ikke, de eier kun pengene de har lurt oss til å tro vi er dødsens avhengig av. Og når de ikke engang har nok av dem... ja var ikke dette gode nyheter da?

 

STORE PENGER Å TJENE PÅ EN PANDEMI NÅR DEN BARE ER GRUNDIG NOK PLANLAGT I FORVEIEN
Selv om pandemien ikke ble den dundrende suksess som verdens eliteklasse hadde forestilt seg, kan ingen benekte at den ble en økonomisk drøm av en annen verden. Milliardene strømmet inn og opp i lommene til veldig mange som helst ville at dette skulle være hemmelig. Men ettersom alle offentlige penger kommer fra skatteplikten, er det klart at i alle fall noen av oss krever litt innsyn. Som en kar i USA som har startet et prosjekt han kaller www.openthebooks.com og som nå kan bli ei lei kattepine for dem som har tjent mest på bedraget. For eksempel Amerikas sjefsvirolog Dr. Fauci som viser seg ha mottatt 350 millioner dollars i royalty fra NIH (National Institute of Health) over en tiårs periode fra 2010 til 2020. Omtrent fra den tiden de høye herrer innen ekspertisen begynte å prate om et kommende farlig virus. Dette i tillegg til hans høyst utmerkede lønn selvsagt og ikke så rart at han da var et flittig talerør for sine overordnede i å skremme opp hele verden. NIH ble presset av mannen bak OpenThe Books og måtte innrømme at deres utbetalinger til flere tusen mottakere var tynget av en skjemmende interessekonflikt. Dette er ikke årsaken til at pandemien nå har kollapset, men understreker råttenskapen bak prosjektet. Fallet mot avgrunnen skyldes vitenskapen selv, den som Dr. Fauci mener han personlig er. For det finnes tusenvis av leger, professorer og forskere verden rundt som for lengst har avslørt både virus, pandemi og vaksine som en Real Big Bluff og deres tallrike advokatgruppe som forbereder rettssaker mot alle som har hatt fingrene med i spillet. Likevel har skrekken satt seg så fast i folk at det fortsatt finnes individer som har pustemaske på seg mens de kjører bil. Hva enden blir på visa for Dr. Fauci og vennene hans blir nok at de ikke får bruk for alle pengene de har fått for sin lange og tro tjeneste.

 

BARE VEL OG BRA AT STATEN SENSURERER NYHETENE SLIK AT FOLK FÅR SOVE BEDRE OM NATTEN
Kontroll og sensur har sine fordeler. Da slipper vi å vite hva som nå skjer i Kina, at folk blir innelåst i sine hjem ved minste mistanke om at noen har hostet eller nyst. At hele boligblokker forsegles så folk hopper ut av vinduene. At folk dør som fluer av vaksinen eller 5G-stråler. Eller at avanserte droner suser rundt i parker og skremmer folk fordi dronene kan bevæpnes. Og at fenomenet har spredt seg til Australia og New Zealand allerede og snart også Canada. Tenk om dette også skulle skje her hos oss? Nei da er det bedre ikke å vite om det. Eller at sentralbankene i realiteten er konkurs og kan stenge dørene hvilken dag som helst så pengene våre fordufter? Eller at dieselprisen blir så høy at lastebilene parkeres? Eller at produksjonen av mat mer enn halveres? For ikke å snakke om sannheten om krigen i Ukraina og det illegale korrupte regimet? At små barn blir kidnappet, torturert, tappet for adrenalinfylt blod, rituelt ofret og deretter spist. At USA har biolaboratorier tett ved den russiske grensen. At hele verdens kriminelle nettverk har sitt sete i Kiev og beskyttes at Zelensky. Det holder for folk å vite at Putin er en djevel. Om vi visste om alt det grusomme og truende som foregår i dagens verden, ikke bare i Ukraina, ville vi nok ikke ha sovet så godt om natten som vi altså kan gjøre fordi Staten tenker på vårt ve og vel og skjermer oss fra all denne negative og grusomme sannheten om det som virkelig skjer. Ikke bare beskytter de oss mot angst og depresjon, de lar oss få glede og fryd av TV-underholdning døgnet rundt, såpeopera, serier, pengespill, reality-TV, konkurranser, idrett osv. så alle får sitt åndelige behov dekket. I alle fall så lenge det er strøm i kontakten.  

 

BEDRAGET VI ALLE NÅ FORSØKES Å LURES TIL Å TRO PÅ, ER STØRRE ENN NOEN KAN FORESTILLE SEG
Ettersom verden vil bedras, har det vært lett for bedragere å holde seg skjult mens lureriet har pågått. Veldig få begriper hvem som styrer verden, men alle ser nå at dette kan ende riktig ille. Problemene står i kø, men ingenting er tilfeldig. Noen vil at det skal være sånn. Disse noen er heller ingen hvem som helst. De er menneskehetens og verdens evige fiende som er besatt av hevn fordi de ikke klarte kravene som ble stilt for deres eksistens. Egoisme, hat og misunnelse er en dårlig kombinasjon som har fått gjære seg opp i en svær ballong. Så diger at verdens befolkning stort sett tror at de som ikke er inne i ballongen, ikke fortjener å eksistere. Det forklarer at det meste nå snus på hodet. Svart blir hvitt, løgn blir sannhet, det heslige og stygge blir attraktivt, naturlig skjønnhet blir avskydd, ondskap blir elskverdig osv. Dette er drivkraften bak verdens fremgang eller hva man nå skal kalle det som skjer nå. For toget ruller videre og stoppes ikke så lett. Skal mån forstå noe som helst, må man løfte blikket oppover og speide mot Universets Urkraft som naturligvis er interessert i hva som foregår i det område vi mennesker befinner oss. Stiller vi blikket inn og fokuserer på hva Skaperen av livet må tenke om oss, får vi en anelse om hvordan alt kan gå. De fleste vil dessverre ikke bli godkjent og de som holder tømmene er garantert en skikkelig smell. Men mellomklassen, de som ikke vet hverken ut eller inn og ikke kan bestemme seg, de må også betale en pris for ikke å stille seg på rett side. Men de få som vandrer på den smale sti, det er de som ikke har latt seg lure ut på veien der de fleste går. De er skeptiske, forsiktige og kun tilskuere til kampen som så mange nå går ut i for å gi sitt liv for det de blir fortalt er til felles beste. Deres tro på seier er også et bedrag fordi det som nå pågår er den ultimate kampen mellom det onde og det gode og som intet menneske kan avgjøre. Men vi mennesker kan nyte godt av seieren dersom vi sørger for å befinne oss på rett side og stille venter på at seieren bringes i havn.   

 

FØRST TOK DE PENGA OG HELSA, SÅ TOK DE FRED OG FRIHET. NÅ VIL DE OGSÅ TA FRA OSS MAT OG DRIKKE
Vi er lurt til å tro at myndighetene passer på oss og vil vårt beste. Neida, de flår oss til skinnet om de kan. Alle vet hva de er i stand til hvis man skylder skatt og avgifter. Planlagt strategisk devaluering av våre penger er bedragersk tyveri av våre midler. Inflasjonen er ikke tilfeldig. Rikmannsklubben på toppen vet hva de holder på med når de nå gjør verden fattig og ussel. En falsk pandemi gjorde hele verden skremt så vi skrek etter vaksine som ødela vårt immunforsvar slik at befolkningen ble redusert av "naturlige" årsaker. De låste oss inne i våre egne hjem som i fengsel på egen bekostning og tok fra oss levebrødet i samme slengen, så vi ikke skulle se hvor mange antenner de satt opp i byene for å kontrollere oss elektronisk. Frihet til å tenke fritt ble forbudt og fikk heller deres nyheter på TV, også om krigen mot djevelskapen som alle sa måtte opphøre fordi de alle var dypt implisert. Men nå tar de kaka, det vil si de tar den fra oss fordi de vil sulte oss til døds. Manipulering av været har pågått lenge og nå er både tørke og flom med på å ødelegge avlingene. Så må husdyr og fjærkre slaktes av frykt for spredning av ulike virus som de påstår er farlige for dyr som svin og høns. Men det stopper heller ikke der. Vann i naturen, innkludert regnvann kan være forurenset og giftig som derfor ikke må drikkes. Kun kommunalt springvann og etter hvert vann på flaske fra butikken som de kan medisinere oss ved om nødvendig. Privat landbruk og hagebruk må forbys på grunn av fare for spredning av sykdommer på frø og planter som ikke er kontrollert og godkjent. I beste fall må matvarer kjøpes i butikken, i verste fall får man spise insekter og makk som allerede er å få kjøpt på boks. Du tror nok ikke dette er sant, men i Kina går politiet inn i hagene til folk og ødelegger deres kjøkkenhager. Og i delstaten Victoria i Australia har regjeringen laget en ny lov som forbyr privat hagebruk. Nestemann ut forventes å bli Canada som nå er halvt kinesisk. Dette djevelske lokomotivet stopper ikke før farten blir så stor at det sporer av før tunnelen og krasjer i fjellveggen.

 

STOLTENBERG BER PUTIN STANSE KRIGEN SÅ NATO KAN FYLLE UKRAINA OPP MED NATOS GAMLE VÅPEN
En merkelig krig er det, selv om alle involverte parter oppfører seg som forventet. En invasjon er det nok, men ikke for å ta makten i landet som angripes. Snarere for å styrte et regime som motpartens bakmenn selv har drevet med i årevis. En såkalt proxy-krig er dette, altså krig mot en stedfortreder. Ukrains regjering ble styrtet for 8 år siden og det nye regimet er derfor illegalt, men helhjertet støttet av USA som åpenbart vil ha kontroll over Russland. Siden 2014 har Stoltenberg & Co vært pådrivere for en konflikt mellom sin stedfortreder Ukraina og Russland. Nå var tiden moden for litt action og provoserte derfor fienden til å handle.Den 8 år gamle krigen mot russerne i det østlige Ukraina som ingen snakket om, måtte ta slutt. Dermed ville Putin slå flere fluer i en smekk. Ikke bare komme sitt folk til unnsetning, men også rydde opp i hvitvaskemaskinene som ble kalt banker. Ukrainas tvilsomme rykte som sentral for all slags kriminell aktivitet og svindel skulle også få ta imot en smell, alt fra narko og sexhandel til kidnapping og organhandel. For å klare dette måtte Putin selvsagt først slå ut landets forsvar, innkludert biolabbene for produksjon av kjemiske våpen, hvilket han effektivt gjorde. Men USA og EU er livredd og derfor stadig fyller på med våpen helst fra sine gamle lagre så produksjonen av nye våpen fortsette. Slik råttenskap kan saktens pågå en stund, til mange nok våkner og setter foten ned. Kreftene bak hele spillet merker at motstanderne puster dem i nakken. Noen kaller partene hvite og svarte hatter som opererer inne de forskjellige grener i maktapparatet. Planen har slått feil og noen har fått panikk. Hvis de hvite hattene ikke blir slått tilbake nå, er spillet tapt. Derfor gjøres mange dumme ting akkurat nå og en har ikke tid til å tenke på konsekvensene av at man røper hva man holder på med. Likevel er det bare noen få som forstår og resten springer rundt som oppskremte hodeløse høns. Ja ja, også det er vel som forventet.

  

HVOR DET ER LIV, ER DET HÅP. HALMSTRÅET ER Å SKJULE SEG MENS KAMPHANENE DREPER HVERANDRE
Kreftene som vil ha verden for seg selv og motkreftene som vil stoppe dem, har trappet opp striden etter at pandemien ikke gikk helt som tiltenkt. Krigen i Ukraina ble da gjort til et spill for galleriet fullsatt av idioter som er delvis demente av aluminium i vaksinen, som også var planlagt. Stålverket i Mariupol skjuler ekstremt kriminelle menneskehandlere som tilbyr kidnappede barn til verdens grufulle pedofile nettverk. Putin vil ha dem levende og stormer derfor ikke anlegget. Han vil de skal snakke litt for de henges og har tid til å vente. Likene forventes da å velte ut av skapet. Hvem er disse pedofile? Mens verden ellers hyller Zelensky som helt, når han egentlig er en korrupt kriminell aktør i spillet som beskytter de verste av de verste. Dette er bare begynnelsen på noe mye verre som kommer. Allerede til høsten vil verden merke betydelig manko på matvarer og at prisene stiger voldsomt. Ungdommen går amok når strømmen går og mobilen ikke virker og velstående ditto når banken kollapser. Når virkeligheten går opp for mange nok, vil verden ble et ytterst farlig sted å ferdes åpent blant rasende og sultne individer. Tiden er inne for å søke skjul og vente til partene har gjort seg ferdige med hverandre. Man må klare seg selv på lagret mat og kunnskap om spiselige vekster i naturen. Foruten skogsbær, finnes ramsløk, løvetann og skvallerkål for å nevne noe. Husk brennesle er full av mineraler. Unge skudd på gran og furu kan spises og holder forkjølelse og influensa unna. Settepoteter og havregryn er mine ekstra favoritter. Man må også huske at et menneske kan gå en hel måned eller mer uten mat, med uten vann ikke mer enn tre dager. (se min fasteblogg) Sol og frisk luft gjør også godt. Jo bedre forberedelse jo større sjanse til overlevelse. Men aller størst sjanse har de som forstår at dette er den avgjørende kampen mellom himmelens onde og gode krefter, mellom Gud og Satan og som velger den gode side. Mange vil rope på Gud denne trengselens dag. For noen er troen på Gud litt gammeldags og nytteløs. Men når livet står på spill, kan selv en ateist falle på kne og be om hjelp - og vil kanskje bli bønnhørt. 

 

MASSEMEDIA ER KJØPT OG BETALT OG DØNN KORRUPT SOM SKJULER SANNHETEN OG SPRER LØGNER
Pressestøtte var et smart påfunn for å samle media om en felles strategi som skulle lure en hel verden. Informasjon, kunnskap og vitenskap er viktig, men folk flest har glemt at også dette kan forfalskes dersom saken er viktig nok. For en liten gruppe ekstremt maktsugne hensynsløse individer har det i flere hundre år ulmet en sykelig trang til total diktatorisk global makt. Drevet av djevelsk ondskap har denne spesielle klan ved plyndring, bedrag og drap banet seg veien til topps. Det begynte i år 740 e.Kr. da en beryktet barbarisk folkegruppe lot som de ville bli skikkelige ved å konvertere til jødedommen. Like ille som før, spredte de seg til Europa og senere Amerika. Styrtrike som alle gangstere er, kjøpte de seg inn over alt og tok kontroll som en bank har over en låntaker. Med honeytraps og blackmail som med bestikkelser og pengestøtte fikk de kontroll på politikere, religiøse ledere, skoleverk, utdannelse, underholdning og ikke minst media. Finansiering og investering var effektivt for raskt å få kontroll over hva folk tenkte. Indoktrinering og hjernevask er nå så total at folk flest ikke skjønner hva de har vært utsatt for. Det er helt sant, for det står i avisen, lissom. Massemedia er blitt som Nord-koreanseke veggaviser var før der folk får vite hva Staten vil de skal vite og ikke mer. Det er forbudt å vike av fra Statens fremstilling av en viktig politisk sak. Sannheten og virkeligheten skjules eller fordreies, mens løgnene flommer Selv innen forskning og vitenskap er det ikke lov å mene noe annet enn det som er politisk korrekt. Overtredere kan miste jobb eller lisens. Et spesielt politikorps passer på. Men som solen, kan ikke sannheten skjules hvor lenge som helst. Nå som pandemien er offisielt er over og krigen i Ukraina i realiteten også er slutt, kan man tydelig se at det har vært noe galt med medias fremstilling av forholdene. Denne medskyldighet medfører straffeansvar. Men mediafolk er ikke de eneste som snart kan bli jaktet på som fritt vilt av rasende offer som har mistet alt og forstår at de er blitt grundig lurt. Verden er full av små og store sleipe fisker som Ukrainas hemmelighet snart vil vises frem i sin motbydelige skam. Alle disse går en høyst usikker fremtid i møte. 

  

RAPPORTENE FRA KRIGEN STRØMMER INN OG SIER LITT OM HVORVIDT DEN BØR FORTSETTE
Fra massemedia høres kun ekko fra høyere hold om at Zelensky må få flere våpen så det kan bli slutt på krigen. Absurd som dette blir, for ikke å snakke om urettferdig, må det ligge noe annet bak enn bare å hjelpe et stakkars folk mot sin fiende. Men så har da også regimet i Ukraina en stor hemmelighet som må beskyttes. Om ikke, vil hele verden gå amok fordi hemmeligheten er for avskyelig grusom til at dette kan være sant. Men det er dessverre virkeligheten, som jeg også flere ganger har påpekt i denne spalte og derfor avstår fra å beskrive om igjen. Graden av engasjement fra verden er så omfattende at de alle kan regnes som medskyldige. Straffen for slike synder er streng og det vil verden desperat unngå. Ukrainas krigsmakt er knust som de siste rapporter tydelig viser: Russerne ødela deres flyvåpen og marine i løpet av de 3 første dagene av krigen. Senere fulgte resten av materiell og operatører i tur og orden. 146 krigsfly, 112 helikoptere, 2657 tanks og andre kampkjøretøy, 281 antiluftskyts, 316 diverse rakettsystemer, 1234 feltrakettsystemer, 2563 spesielle militære kjøretøy. Hva som gjenstår av fungerende krigsmateriell er ikke rapportert. Men åpenbart for smått og spredt til å vinne krigen. Med krokodilletårer trygler Zelensky om hjelp til å verne om sine korrupte herrers grusomme hemmeligheter.

Kilde: www.henrymakow.com   

   

INGEN SKAL SLIPPE UNNA. NÅ SKAL MATEN VI MÅ KJØPE BLI TILSATT MRNA-VAKSINE
Det skorter ikke på kreativitet hos Khazar-klanen når det gjelder deres ønske om å få oss alle injisert med flytende nanochips. Liksom operasjonen med å få folk injisert måtte skje i flere psykologiske faser, skjer dette siste desperate forsøket også etter at flere ting først er tilrettelagt. Først løgnen om at det er for lite mat i verden, deretter hindrer man eller ødelegger matproduksjon og snart skal mat rasjoneres gjennom statlige butikker. Når de ikke klarte å lure eller tvinge oss alle tidligere, tror de nå at de skal klare å få giften inn via maten som de vet folk desperat vil spise om de gjøres sultne nok, men uten å opplyse oss om det. Vaksinen er som kjent ikke hva de sier den er, men en mRNA-modifisert genterapeutisk utilbørlig påvirking av både kropp og sjel. Skadene er alvorlige og veldig mange, men rapporteres ikke i massemedia. Internet og spesielt Tik- tok er derimot fulle av skrekkeksempler. Vaksinen er en farlig gift og alle som kan regnes som pådrivere er kriminelle og kommer til å bli straffet strengt. I mellomtiden prøver de desperat å minske befolkningen for å kunne takle de få som blir igjen. Å tvinge folk på vaksine gjennom maten er så forrædersk at de skyldige vil få dødsstraff. For dette klarer de ikke å fullføre. Det er for mange uvaksinerte motstandere som nå blir rasende og kommer etter dem. Vi som ikke vil risikere livet i kaoset som kommer, gjør som jeg har sagt før: Lær å dyrke maten selv og høst hva skogen byr på. Stakkars folk i store byer, der både mat og vann kan bli farlig. Den som fortsatt vil si at dette bare er tullprat, kommer jeg ikke til å synes synd på. Slangen har bitt seg selv i halen og eter seg selv opp. Jorden skal gjennom den renselse som har vært lovet i flere tusen år. Uten å bli altfor religiøs, må jeg likevel innrømme at det som nå skjer faktisk kan være en velsignelse.

 

SKAL DU KUNNE OVERLEVE SJOKKET SOM KOMMER, MÅ DU KUNNE DYRKE FREM MATEN SELV
I løpet av hundre år har vi lært barna at melken kommer fra rene butikker og ikke fra skitne og stinkende fjøs. Barn vet dessuten lite om hvordan poteter dyrkes og langt mindre om andre grønnsakers vei fra jord til bord. Liksom mange voksne også faktisk. Denne kunnskap må fram igjen, og raskt. For verdens ledere vil nå redusere verdens befolkning drastisk. Vaksinen virket bare delvis og krigen kommer kanskje ikke. Så nå vil de sulte oss i hjel. Tro ikke et ord av det jeg sier, sjekk heller selv og se om det stemmer. I alle fall er tegnene på en kommende matmangel krystallklare, likedan at det hele er arrangert. Prisene stiger, bøndene betales for å ikke dyrke jorden, kunstgjødsel blir vanskeligere tilgjengelig og dyrere,  store matvareindustrilokaler brenner i USA og logistiken kollapser. Den som ikke ser disse truende mørke skyer, blir fort offer for konsekvensen, ingen mat på bordet. Hvilket kan gjøres noe med om man tenker seg om. Skaff tilgang på dyrkbar jord, eventuelt et hemmelig sted i skogen. Skaff redskap, spade og hakke. Kjøp settepoteter og frø. Kålrabi kalles Nordens appelsin. Lett å dyrke liksom rødbeter, gulrøtter og løk. Grønnkål og spinat, tomater og agurker. Husk dessuten blåbær og andre ting i naturen. som brennesle og løvetann. Med en jordkjeller kan slik mat holde deg i live en hel vinter. Det har skjedd før og nå må den som forstår hva som skjer ta hånd i hanke. Tren denne sesongen på en liten hageflekk. Pass på ugresset som kan kvele matplantene. Og brunsneglene. Lag hull i melkekartonger og hell i litt øl, så kommer de. Fang dem før de stikker ut igjen. Snakk med andre med samme tanker. Men ikke fortell for mange hva dere gjør. Det man dyrker frem kan fort bli stjålet. Jeg ønsker alle som leser dette lykke til. Selv har jeg et lite hagestykke med mange herlige matvekster og jeg har vært i skogen for å se etter et stykke jord, en gammel gjengrodd åker som nå kan komme til nytte og som ikke så mange husker finnes der. Mange andre vil sulte og verdens befolkning vil gå drastisk ned som intensjonnen er. Utsulting av byer har vært gjort før. Forstå derfor at byer kan bli farlige. La oss håpe at mange ondskapsfulle og farlige kriminelle også stryker med så verden til slutt kan bli et bedre sted. Glem ikke at Gud i himmelen ser hva som skjer. La oss derfor også håpe at han

  

SJAKKMATT BETYR AT SPILLET ER TAPT, MEN ZELENSKY FORSTÅR VISST IKKE DET
Fanget og isolert i Azovstal, sitter rottene og venter trassig på katten utenfor som har omringet dem. Nesten uten mat og ammo, håper de på at Europa redder dem. Kremen av nazi-bøller av samme brutale slag som skremte landets lovlig vagte president på flukt i helikopter fra taket og kuppet så makten. Nazizter verre enn Hitlers tyske krigere som for tre kvart århundre siden ble nedkjempet i global seiersrus. Men disse nazister har da også noe viktig å beskytte, den mørkeste av alle mørke hemmeligheter. Satanistiske ritualer blant verdens elite og rollemodeller; beruselse av adrenocrom ved årelating av vettskremte barn som deretter seksuelt misbrukte og halvdøde ofres på et makabert alter og så overlates til deres kokkelag som steker og serverer kjøttet på elitens dukede bord. Denne beskrivelse er så intens grusom at de fleste ikke kan tro at det kan være sant. Alle andre synder er ille nok, men små i forhold til barneofring til Molok, alias djevelen som krever dette i bytte mot mer og mer makt, rikdom og popularitet. Ukraina var nødvendig å sikre seg som skjulested for verdens mest kriminelle aktiviteter. Azovklanen var renrasede etterkommer av de historiske plyndrere og slaktere som gjorde seg rike på gods og gull fra Silkeveiens mange offer. Striden mellom denne klanen og russere går tilbake over tusen år da de ble fordrevet fra nesten samme område som da het Khazaria. De hadde konvertert til jødedommen og kalte seg jøder, men uten å være det mer enn andre hedninger. På deres røvergods kom de seg opp og frem i Europa, skapte det jødiske problem, men er blitt avslørt og trengte et nytt gjemmested. Putin kan historien og forstår hvem de er og hvor farlige de er for ikke bare Europa, men for hele verden. Han gjør oss en tjeneste, men utakk er verdens lønn.

 

NATO VIL HA KRIG MOT RUSSLAND OG GIR BLAFFEN I UKRAINAS BLOD, SVETTE OG TÅRER
Verken USA eller NATO bryr seg om befolkningen i Ukraina. Det finnes ytterst få regjeringer som bryr seg om sine egne borgere, så hvorfor skulle man da bry seg om andres? Befolkningen holdes som kveg, så lenge de er lønnsomme blir de gitt mat. Når de blir ulønnsomme, må de bort som Henry Kissinger har sagt. Ukrainas befolkning skal nå ofres for politisk makt i spillet mellom øst og vest. Landet kan ikke lenger brukes som skjulested for verdens verste organiserte kriminelle bander. Men de har ikke noe annet hemmelig sted de kan flykte til. Avsløringen av verdens verste stinkende kloakk er som at katten er ute av sekken og kjennskapen til dette kan ikke trylles om til uvitenhet. Men sannheten kan forsøkes dekket med nye sjokk som får verden til å tenke på noe annet og større. USA og NATO blir nå kvitt mye av sine gamle varer som gave til Zelensky som han allerede er i gang med å selge på det illegale våpenmarked og ber om mer. Til glede for det amerikanske industrielle militærkompleks som nå får flere skattepenger til å produsere nye våpen. Imens holder Putin kjernen av Ukrainas stridende krefter, inkludert rådgivere fra USA, omringet og fanget i Azov-stålverket i Mariupol. Klokest ville vært å overgi seg, men disse individene har for lengst gått fra forstanden og kjemper heller til siste mann. Om det er Zelensky eller Putin som er den største reelle fare for ukrainerne, er derfor et viktig spørsmål å finne svaret på. For det kan vel ikke være Stoltenberg? 

  

RESISTENTE BAKTERIER UNNGÅS BEVISST SOM MULIG FORKLARING TIL ØKTE INFLUENSASYMPTOMER
Politikere, pressefolk og pasientbehandlere - PPP - har utviklet seg til en korrupt kriminell bande som forsøker å sikre seg en plass øverst ved bordet i The New World Order. Med unntak av en flokk skeptikere på kanskje mindre enn en prosent, følger stort sett resten etter bjellesauen Klaus Schwab i World Economic Forum. Som alle ledes av sin elskede hyrde ved navn Lucifer. Jesus fra Nasaret, som kalles den gode hyrde, er bare en myte og oppspinn. PPP's resonnement er således tvilsomt, men nå sementert uten å ta hensyn til andre forklaringer på  pusteproblemene enn at det er et virus som ingen ennå har bevist eksisterer. Hva de sprayer ut fra fly over hodene på oss via såkalt chemitrails, er heller ikke vurdert- Men verst er altså resistente bakterier som i årevis har utviklet seg i sin egen kamp mot penicillin og andre antibiotika vi er blitt foreskrevet for enhver lilen betennelse. Denne bevisste unngåelse av å ledes bort fra deres planlagte teori, er en historisk skamplett som allerede er i ferd med å spre seg. Ekstra ille er det at Rockefeller som har produsert alle disse syntetiske medsiner også er blant de ivrigste forkjempere for virusteorien, pandemiteorien og vaksineteorien. Alt sammen fortjener å ende på søppelhaugen, men det skjer nok ikke før høyere makter griper tak i røverbanden og deres høye herrer.

  

HELE VERDEN VIL STOPPE KRIGEN I UKRAINA VED Å SENDE FLERE VÅPEN TIL SLAGMARKEN
En merkeligere krig har ingen sett. Men det er fordi Putin ikke er normal, heter det. Han har våpen nok til å fjerne Ukraina fra kartet, men rører ikke infrastruktur, veier og jernbane, vannforsyning og elektrisitet får stå i fred. Men han gikk på militære mål og omringet svære bataljoner som fikk valget mellom overgivelse eller fortsatt strid og sannsylig død uten mat og ammunisjon. Regimet i Kiev må være av stor verdi for den vestlige verden. For ikke å snakke om bankene som holder deres investerte penger i hemmelige bedrifter. Eller det frie pedofile markedet av kidnappede barn, Med slike interesser vestverden har her, er det klart av Ukraina må reddes fra klørne til Putin. Våpen og penger samles inn og sendes denne krigens tapende part i et omfang verden aldri har sett. En utenlandsk journalist boende i Ukraina har skjønt hvorfor og sier: Zelensky og hans bande kommer til å selge våpen og stjele penger for så å flykte til et hemmelig sted i sus og dus. Krigens sanne virkelighet kommer aldri til å avsløres i massemedia. Der hører man for det meste bare løgn og bønn om flere våpen og penger til det mest korrupte regime som har sett dagens lys. For ville man ha slutt på krigen, kunne Ukraina gått med på Putins høyst forståelige og legitime krav: NATO ikke nærmere og stopp folkemord av russere i de østlige regioner. At de ikke godtar disse krav, tyder på at noe mye større ligger bak. Og det kommer verden snart til å skjønne, for Putin har ikke tenkt å gi seg. USA og NATO er allerede involvert med både våpen og personell. Tilførsel av nye våpen betyr opptrapping som da kan skje på begge sider. Et Ragnarok kan forestå som ikke skulle forundre meg viste seg å være Dommedag.

 

FØRST SPÅDDE DE PANDEMI, SÅ KOM DEN OG NÅ SPÅR DE AT DET KOMMER EN HUNGERSNØD
Selv om alle verdens ledere lyver når det trengs, snakket de helt sant om at det ville komme en pandemi. For den flommet over oss alle og har satt seg fast i hjernen på mange selv om den nå viser seg å være falsk alarm. For meningen med hysteriet var å få folk til å be om å bli vaksinert. Men ikke alle sto i kø, så mange måtte tvinges og straffes om de ikke sa ja. Hovedmålet vet vi og siden ikke mange nok strøk med i forgiftningen, settes nå inn plan B for at ikke hele operasjonen skal bli en fiasko. Da kan litt for mange våkne av dvalen og bli farlige for operatørene- Derfor spår man nå at det kommer en matvarekrise som gjør at mange vil sulte ihjel. Akkurat som pandemien var planlagt, holder man nå på med å ødelegge dyrkbar mark, masseslakt av fjærkre og andre husdyr, brann i industribygninger som produserer matvarer, betaling av bønder for ikke å dyrke jorden osv. Altså legges det nå til rette for at deres egen profeti blir oppfylt. At dette nå er kjent, muliggjør at folk kan forberede seg ved å samle et lager av holdbare matvarer uten å si det til noen. Kjøp inn frø og settepoteter, hermetikk, tørrmat som harvegryn og ris. Lær kunsten å holde en kjøkkenhage. Allerede til høsten spås at verdens kornlager ikke er så stort som før, hvilket betyr kamp om det som er igjen. I mellomtiden skremmer man med krig som kan bety påskudd for unntakstilstand og portforbud. Viktige tiltak for at flere kommer til å forsvinne, denne gang av av sult hvis folk ikke har sørget for reserver i tide. Men dette må gjøres før bankene stenger og strømmen går.

  

ASTANA KAN HA TAPT KAMPEN OM Å BLI HOVEDSTADEN I DEN NYE VERDEN, THE NEW WORLD ORDER
Blant oss som følger godt med på verdens mer skjulte begivenheter, har det lenge vært kjent at Kazakhstans hovedstad skulle bli senteret for Henry Kissingers våte drøm, The New World Order. Denne utramoderniserte storbyen som på et par tiår er bygd opp til å huse alle etater i det nye systemet. Men så gjorde folket opprør mot regimet, som kan ha forstyrret planleggernes ideer. I 2014 valgte man å sikre seg et tryggere sted for sine hemmelige planer ved å fjerne regimet i Kiev med trussel om vold begått av råbarkede leiesoldater sponset av USA og NATO. En nikkedukke ble installert og resten kjenner vi nå. De som trekker i trådene er fortsatt usynlig for mange, men de sitter i Tel Aviv og i Davos. Også disse er nikkedukker for selve slangens hode som er familien Rothschild. Man kan ane en maktkamp fordi Astana har mye å tape hvis de ikke blir hovedstaden som planlagt. Denne retten kan de kanskje vinne tilbake ettersom det nå er usikkert om Kiev kan ta over Astanas rolle. De trodde seieren var sikret, men de gikk for langt da de trodde de kunne ta over makten i Russland ved et uventet kjemisk angrep. Flere hundre biolabber er posisjonert langs hele Russlands grensestrekning og et par dusin ligger i Ukraina. President Putin reagerte akkurat slik alle ville gjort når slike planer ble avslørt. Hans angrep er derfor ikke mot Ukraina og dets folk. Han angrep det korrupte regimet og har nå destruert mesteparten av disse laboratorier. Dette var hovedmålet som innebar at han først måtte slå ut marine og flyvåpen som tok ham tre dager. Et annet lite kjent mål var Ukrainas korrupte bankvesen som er verdens pengevaskmaskin for all kriminell aktivitet verden over. Bankene har han også nå tatt kontroll på. Ettersom hele verdens kriminelle og korrupte politikere, industriledere og kjendiser har en eller flere fingre med i dette råtne spillet, vil selvsagt alle støtte regimet i Kiev for å redde sin investering og sitt ansikt. Under denne operasjonen oppdaget Putin massegraver fulle av døde barn, hvilket gjorde at han avslørte verdens største knutepunkt for kidnappede barn til salgs for rike pedofile. Denne kloakken har Putin sagt at han vil drenere, mens verden ellers skriker halsen sår om at han er verdens største krigsforbryter. Ikke godta det jeg her skriver uten videre. Sjekk det selv via de kilder som er tilgjengelige, men før den desperate khazarske mafia stenger strøm og internett for å hindre at sannheten kommer fram.

 

SE HVA SOM NÅ SKJER I KINA, SÅ VET DU HVA SOM SNART KOMMER TIL Å SKJE I EUROPA
Alle saueflokker i verden følger en og samme hyrde som nå leder dem til slaktehuset. Ikke den Gode Hyrde som bare har samlet noen få han kaller sine og passer godt på. Men en ond hyrde, en øverste tyrann som ikke ses men som alle må adlyde. Du forstår nok at jeg mener fanden selv, og nå for tiden kan alle merke en uro som plutselig råder over alt. Fra Kina påstås det har kommet et farlig virus som ingen ennå har sett eller bevist eksisterer. Sauer er lett å skremme, så store flokker sto i kø for å få en vaksine som ikke var prøvd før. Fandens handtlangere var plutselig over alt og ingen turde si disse imot, bortsett fra noen få som tok smellen. Kina var først ut og virkningen av den farlige vaksinen kom også først til dem. Nå stenges landets store byer ned igjen fordi en ny bølge er kommet. Ikke smitte, men virkningen av vaksinen og folk dør som fluer. Panikken er i gang igjen for fullt, spesielt i byer som Shanghai som det rapporteres fra. Men massemedia i vest er også kontrollert av fanden og derfor forsiktig med å fortelle sannheten. På internett vises derimot at folk blir stengt inne i sine boligblokker og får verken mat eller vann og hopper ut fra veldig mange vinduer som er blitt filmet. Nå eller aldri, Kinas enorme befolkning skal nå ned til et minimum. Planen har hele tiden vært å kontrollere verdens befolkning, og det har vært vanskelig når vi er blitt så mange. Det øverste skiktet av fandens tilhengere kaller seg globalister og er en samling kriminelle psykopater som har innsett at den falske pandemien ikke gjorde jobben helt. Den er avslørt som falsk og derfor mislykket. Mange har unnsluppet giftsprøyta og kan derfor organisere seg og bli farlige. Men dette ordner seg ved å sulte ut resten av befolkningen som må vekk. Derfor advares nå om en matvarekrise, slik man også advarte om et virus. Nå destrueres mat i skremmende mengder. Fabrikker brenner og fjørfe slaktes på grunn av påstått fugleinfluensa. Selv fisk testes og blir selvsagt påvist er farlig å spise. Dette skjer nå i Kina hvor også folk nektes å dyrke mat selv. Det er denne djevelskapen som er viruset og som nå vil spre seg til resten av verden. Men nå vet du det og kan forberede deg. Jeg håper jeg tar feil, men til nå har mine bange anelser stemt på en prikk.

KILDE

   

YUVAL NOAH HARARI, ET NAVN Å MERKE SEG MED TANKE PÅ HANS BIZARRE IDEER OM FREMTIDEN
Ekstremt zionistisk og rådgiver for Klaus Schwab i Davos. Med en slik diabolsk konsulent i fremtidig visjonisme, ser det ikke lovende ut for neste generasjon. Google navnet og du vil se hva jeg mener. Hovedbudskapet er at nå har vitenskapen klart å gjøre befolkningen til "husdyr", injisert med flytende nanochips som derved kan hackes og kontrolleres. Vanlige mennesker skal bort og inn med robots, halvt maskin og halvt menneske. Kunstig intelligens er kommet så langt at vanlige folk ikke lenger kan henge med. Drevet av individer som selv er besatt av teknologi og den makt de derved har. Men makten korrumperer og vil til slutt ødelegge selve livet. Det pågående globale politiske kaos fulgt av en falsk pandemi og deretter et iscenesatt krigshysteri, er alle komponenter for å forvirre og skremme befolkningen til total underkastelse. Hjernevaskmaskinen går for fullt på TV som i VG og deres nyhetskilder i DC. Etter at luften er ute av tidligere ballonger, står nye i kø, like mye konstruert som de forrige. Økonomisk kaos kan ventes fordi sentralbankene ikke lenger stoler på sine egne og i realiteten er konkurs. Dette bøter de på ved å krasje verdens økonomi med vilje for straks etter å gripe makten på ny. Pengenes makt er fortsatt den sterkeste. Men så skaper de en matvarekrise ved å hindre bønder i å kunne produsere mat. Skrur opp prisen på kunstgjødsel så driften blir ulønnsom og setter fyr på fabrikk etter fabrikk som behandler og foredler matvarer. Betaler bønder for ikke å dyrke mat. Folk dom ikke samarbeider, skal sultes ihjel, Forspillet til overgangen til en total digital teknologisk verden er snart over. Så begynner alvoret. World Economic Forum er en gjeng konkursrammede psykopater som frem til nå har klart å holde på makten. Takket være Klaus Schwab og hans rådgiver.

PS. Vil du raskt vite mer om de faktiske forhold i verden, skal du følge med på www.henrymakow.com

 

NÅR DEN ØDELEGGENDE STYGGEDOM SOM PROFETEN DANIEL HAR TALT OM, STÅR PÅ HELLIG GRUNN
Disse berømte ord av Jesus fra Nasaret har mange spekulert på hva betyr. Det var noe hans etterfølgere skulle speide etter for å forstå hva som skulle komme etter dette. En ødeleggende styggedom var noe dobbelt forferdelig, spesielt i Guds øyne. Troende kristne kan tydelig se at dette gjelder akkurat nå og at dette er tegnet på at det nå kommer noe helt nytt. nemlig Guds rike som mange ber om i Fadervår. For ikke å gå fra forstanden og rammes av vanvidd som verdens ledere nå står overfor, må man vende tilbake til sin barnetro. Profeten Daniel spådde at det ville komme en ond konge som skulle holde på frem til endetiden for djevelens verden. Denne onde kongen har revet til seg makten med list og vil sluke hele jorden. Han er nå identifisert som den khazarske mafia alias Gog av Magog. En sjuhodet drage som kontrollerer Tel Aviv, Vatikanet, London City, Pentagon, Hollywood. Davos og Ukraina. Endetiden skulle vare i sju år. Denne perioden deles i to av visse konkrete begivenheter. Først skulle troen på Gud undertrykkes. Dernest skulle den avskaffes "midt i uken". Til slutt skulle den ødeleggende styggedom stilles opp, og da måtte de troende ifølge teksten flykte ut av byen og opp i fjellene og holde ut en kort men hard trengselstid som bare ville vare noen få uker. Dette skjer nå ved at vitenskapen vil ta over folks tanker for at de ikke skal tenke på Gud. Dette har de allerede forberedt ved å sprøyte inn tungmetaller og giftstoffer, kalt vaksine, i så mange som mulig. Stoffer som ødelegger og lammer kjertelen i hjernen som kalles pineal gland og som gjør at vi kan føle empati, være gode og ærlige og kunne tenke på Gud. Selv kaller de det transhumanisme. Det de da ødelegger en det helligste og reneste i et menneske og er derfor både avskyelig og ødeleggende. Du som regner deg som en troende kristen, bør vie dette mer oppmerksomhet. Du som ikke er troende vil kunne finne troen ved at også du tenker nærmere på dette. Hele verden er snart et eneste kaos, men Gud er den som rår og finner veien ut av den kommende store trengsel.

 

USA, EUROPA OG NATO VIL HA SLUTT PÅ KRIGEN,  MEN SENDER TONNEVIS NYE VÅPEN TIL UKRAINA
Alle slanger har kløvet tunge, og den vestlige verden er intet unntak. For tiden ser vi en tydelig motsetning mellom tale og handling. Men denne korrupsjon har en logisk forklaring. Biden-familien har investert tungt i tvilsomme selskap basert i Ukraina. Han er ikke alene. Alle kriminelle grupper av en viss størrelse har flyttet sin administrasjon til Kiev etter at landet ble utsatt for et grovt statskupp i 2014 med en ny leder som slapp alle slike foretak inn og mot god betaling ga dem beskyttelse. Alle selskaper som produserer vaksine har flyttet dit. Media tier om dette faktum og heier i stedet på Nato som vil nærmere Putins grense. Selvsagt vil han hindre det og klarte på et par dager å splintre både marine og flyvåpen. Dermed var krigen egentlig over, men på grunn av vestverdens medskyldighet i en lang rekke kriminelle aktiviteter, har de ikke politisk råd til å la Putin avsløre djevelskapen og få slutt på den. Tortur av krigsfanger og flyktende unge menn av deres egne er en bagatell. Men kidnapping av russiske og andre barn langs grensen for salg på det globale pedofilmarked, er ingen bagatell. Heller ikke Natos lyssky medvirkning til narkosmugling er ubetydelig. Eller organisert menneskehandel innen sextrafikk. For ikke å snakke om hvitvasking av kriminelle penger som stort sett er det som ukrainske storbanker driver på med. Denne stinkende kloakken er det Putin vil ha skrellet bort. Men det vil selvsagt ikke alle de som har investert penger i svineriets mange fraksjoner. Investorene kjemper desperat for å samle flere kamdyktige unge menn til Ukraina, som i sine sivile klær og våpen blir sett på som soldater russerne lett meier ned og får skylden for å drepe sivile. Tonnevis våpen kommer i strie strømmer fra alle kanter til grensen. Russerne er ikke å spøke med og har eliminert mange slike sendinger. Krig er forferdelig for de ikke impliserte sivile. Men å stanse den ved å sende den ene part flere våpen er som et giftig slangebitt sammen med propaganda fra en kløvet tunge. Også Norge er med på støtten til det kriminelle regimet i Ukraina. Takket være Nato med Jens i spissen, skjønner vi at det handler om å hjelpe en venn i nød.

    

ILLUMINATI ER DE OPPLYSTE, LUCIFER ER LYSBÆREREN, MEN SANNHETEN VIL DE IKKE HA MED Å GJØRE
Med penger kan man kjøpe alt. Det gjelder bare å skaffe seg penger først. Mange penger og kjapt. Helst må man eie pengesystemet. Alt dette er i boks for lengst. Noen eier verdens største banker som har alle de andre under seg. Hvem? Den khazarske mafia, for å si det rett ut. Khazarene som kaller seg jøder etter at de konverterte til jødedommen allerede før 700-tallet. Jøder i diaspora, altså de flyktende etter ødeleggelsen av Jerusalem i år 70, hadde slått seg ned hos dem. Krake søker make vet vi, og khazarene synes om jødenes arv etter fangenskapet i Babylon 500 år tidligere. Talmud, babylonsk vidsom, hekseri og trolldom, pengeveksling og juks med mere. Jødene syntes om khazarenes rå livsstil. Konverteringen er en lang historie, men disse smaltet altså sammen til en motbydelig blanding og gjorde seg styrtrike på å plyndre og slakte karavanedrivere langs Silkeveien, samtidig som de stjal sine offers identitet. Området til disse barbarer heter i dag Ukraina og det ukrainske folk er deres etterkommere. Men her bodde også russere og deres hovedstad var Kiev. Russerne hatet khazarene for det de var kjent for, og det samme gjorde tyrkerne. Ikke bare snøt de dem for varer og penger, men de kidnappet også deres folk, spesielt barn som ble brukt i djevelske ritualer som ikke skal beskrives her. Khazarene ble så drevet ut og slo seg ned i Europa og senere USA, men nå er de tilbake i Ukraina. Baal-dyrkelsen drives fortsatt mange steder man ikke skulle tro. Som et motbydelige blandingsfolk ble de kalt Gog og Magog som også er omtalt i Bøkenes Bok. Historikere kan bekrefte at gamle kart viser at Ukraina en gang ble kalt Magogs land. Dette faktum forsøkes skjult av dem som eier bankvesenet og kan kunsten å skape nye penger av tynn luft, fordi det nettopp er dem som er etterkommerne av khazarene fra Magogs land. Den virkelige sannheten hører man derfor ikke av Lucifer, som er et annet navn på djevelen og heller ikke av Illuminati som er en djevelsk bevegelse hvis mål er å mørklegge virkeligheten og utslette kristendommen ved å ødelegge den innenfra. Moderkirkens mange døtre er for lengst blitt infiltrert og tatt kontroll på av nettopp Lucifer og Illuminati som de følger blindt. Sannheten er derfor som nåla i høystakken. Den finnes, så det er bare å sette i gang å lete. Den som leter, han skal finne.

 

NÅ SOM VERDENS VERSTE KRIMINELLE HAR FORSKANSET SEG I UKRAINA, VET VI I ALLE FALL HVOR VI HAR DEM
Verdens verste kriminell forbrytere er godt representert og organisert. Alle rotter bygger reir fulle av dritt og holder sammen. Når deres hule utsettes for ytre krefter som vil utrydde dem, hyler og skriker de som gale. Nettopp dette er det som skjer i Ukraina nå, i verdens største rottereir av militariserte bander og deres administrative ledelse. Sheriffen som vil rense opp og brenne opp denne stinkende søppelhaugen er høyst feilaktig blitt kalt verdens farligste mann. Han som vil befri det ukrainske folk fra deres kriminelle og korrupte regime som bruker sivile som levende skjold over sine våpenlagre, biolaboratorier og andre militære mål. Han som vil befri dem fra mafiaen som gladelig skyter sine egne og skylder på sheriffen. Han som ikke bomber infrastrukturen sønder og sammen, men bare de mange stedene mafiaen holder til, dessverre også i enkelte kulturhus, sykehus og andre sivile steder som er deres hemmelige militære gjemmesteder som sheriffen har lokalisert. Han er nødt til å bombe dem ut, for de kommer ikke frivillig. Da dør de heller sil siste mann, for det har de fått beskjed om. Hvis de overgir seg, blir de skutt av sine egne overordnede. Dette kriminelle pakket er meget godt organisert og har støttespillere på høyt plan over hele kloden. Det forklarer den veldige sympatien nettopp denne mafiaen med en godt betalt skuespiller på toppen nå får av en hylende verden. Hvis de ville ha fred, hadde de i alle fall ikke sendt tonnevis med våpen og ammo til den ene stridende part. Jeg liker ikke Putin spesielt godt, men her er han den minste av to onder. Han våger å gå mot den mektige dragen som mange ikke tror eksisterer, og som nå har funnet sin siste skanse og holder på å røykes ut. Bokstavelig talt får en si, for stålverket i Mariupol er omringet med flere tusen gale rotter inne i bygningene, deriblant utenlandske militære rådgivere frra Nato og USA. Sheriffen må for all del ikke vinne denne krigen! Da knuses slangens hode og resten av organisasjonens internasjonale medlemsmasse vil gå samme veien. Det er klart at de må stoppe Putin. Mannen er jo gal. Eller er det hele verden han har mot seg som er gal?

   

NÅ ER VÅR EGEN FORTSATTE EKSISTENS AVHENGIG AV DEN HØYESTE OG ALLMEKTIGE GUDS EKSISTENS
Har vitenskapen rett i at Gud ikke finnes, er vi sjanseløse overfor konsekvensen av det vitenskapen nå har utsatt oss for. Vitenskapen er ikke vår herre og heller ikke en homogen masse hvor alle er enige i ett og alt. Den er likevel et nyttig redskap for en frem til nå usynlig ekstrem djevelsk gruppe individer som vil ha verden for seg selv. Befalingen om å tro på vitenskapen høres trygt ut, for det er viktig å vite før en tror. Men akk og ve, har vi ikke nå sett at vitenskapen har ledet veldig mange inn i ei farlig felle? Har de endelig bevist at covid-19 eksisterer? Har de endelig bevist at pandemien ikke var et bedrag? Har de endelig bevist at vaksinen ikke er skadelig, men sikker og nødvendig. Nei, intet av dette er bevist og kan heller ikke bli det. Altså har de lurt hele verden. Dette er lettere å svelge når man forstår motivet. Altså kan vi ikke stole på vitenskapen. Det gir en pekepinn om at de også har løyet om Guds eksistens. For de som kontrollerer vitenskapen vil ved hjelp av denne kraft også kontrollere oss. Den vitenskapelige teknologi er kommet så langt at de nå er under huden og på vei inn i hjernen. Det første de vil ødelegge der inne er vår evne til å tenke kritisk, for ikke å snakke om vår evne til å tenke på Gud i himmelen. Det underlige er at selv ateister tror på Lucifer som er et annet navn på djevelen. Denne åndeskapning tilbes som en hellig gud, men alle vet hva djevelen står for. Ikke godhet, men det motsatte som også beviser hvem som styrer verden akkurat nå. Og djevelens høyeste syke ønske er å ødelegge Guds skaperverk fordi det nå er klart at han allerede har tapt og selv er på vei ned i avgrunnen hvor ildhavet symbiliserer den evige død. Denne tilstand er vi alle på vei mot dersom Gud i himmelen ikke redder oss i siste liten.

PS. Hvis du vil vite mer om hvordan du finner noe å tro på, kan jeg anbefale "Troen På Det Gode" du finner på menyen  

  

RASERIET ER I GANG MOT DE ANSVARLIGE SOM VIL AT VI NÅ SKAL HA NOE ANNET Å BEKYMRE OSS FOR
Farlig mange sterke never strekker seg nå mot halsen til de ansvarlie for den hysteriske falske pandemien. Noen er fortsatt livredde for viruset som ikke finnes og bærer maske, holder avstand og avskyr uvaksinerte. USAs helsevesen har erklært pandemien over, men nå strømmer vaksineskaderapportene inn. Over en million alvorlige helseskader og nesten tretti tusen døde. Erfaringsmessig blir ikke alle skader rapportert slik at tallet er betydelig høyere. Alle som ikke har fått sin hjerne dkadet av vaksinen, skjønner at dette var et dødelig politisk spill for å fremme The New World Order. Det som nå følger er at redselen nå rammer de skyldige. Rettsvesenet er en langsom kvern, men toppfolk er arrestert, dømt og straffet uten at det sies i massemedia. Det verste er at så og si alle institusjoner er involvert ved å akseptere og samarbeide om folkemordet. Regjering, embetsverk, helsevesen, rettsvesen, massemedia, skoleverk, kirker og menigheter. Oppgjøret blir blodig alvor for veldig mange som har blod på hendene og deres nikkende støttespillere. Raseriet over ødelagt familieliv, næringsliv og økonomi er en ting. Noe helt annet er rapportene fra fortvilte familier som plutselig har mistet en eller flere av sine kjære i en planmessig syntetisk pandemi. Eller kronisk syke som for resten av livet må gå på sterke medisiner som også må betales for. De ansvarlige skal nå røkes ut og tas hånd om. Det er kjent hvem de er og hvor de bor. Røstene heves i et veldig kor; dette skal vi aldri glemme. Aldri.

 

JEG HAR VENNER SOM HAR FORSVUNNET OG BEKJENTE SOM ER BLITT FIENDER FORDI JEG IKKE ER ENIG MED DEM
Jeg har voksne barn som ser på TV og leser VG for å vite hva som skjer i verden. Da kan man forstå hva slags oppfatning de har og de synes synd på meg som er offer for strømmen av falske nyheter. Jeg skammer meg over ikke å ha klart å lære dem å tenke kritisk og lete etter skatten andre steder enn under lyktestolpen. Jeg burde lært dem å ikke godta noen påstand uten å kreve bevisføring. Men nei da, og nå er det nok for sent. Jeg har også mange gode venner fra gamle dager som har snudd meg ryggen nesten i forakt for mine synspunkter. Heldigvis er det da slik at de som ikke vil være mine venner kan bare gå sin vei, for jeg trenger dem ikke. Ekte vennskap og kjærlighet er ikke på visse betingelser. Trist, men da får det gå som det går sin skjeve gang til alt stopper opp og veldig mange forvirres når bankene stenger eller telefonen ikke virker og butikkenes hyller er tomme. At dette er falsk propaganda tror bare de som selv er offer for bedraget. Et enkelt dykk i flommen av alternativ usensurert informasjon, kan forandre alt om man slipper den inn. Jeg hører at mange har det på samme måten og familier splittes på verre måter enn min. Det burde være innlysende at med all løgn og propaganda som nå flyr forbi oss på kryss og tvers, at man nettop da inntar en kritisk holdning til alt og ikke godtar noe før man har sett bevisene og testet dem. Og ikke bare konstruerte og falske påstander, men troverdige bevis fra flere uavahengige kilder. Både pandemien og krigen i Ukraina er eksempler på at mange ting ikke henger på greipa, og da er det farlig å låse seg fast i en oppfatning. Er det noe som er sikkert med løgn og bedrag, så er det at dette svineriet før eller siden smelter i sollyset og da kan mange i beste fall få veldig lang nese.  Jeg håper min familie og mine venner rekker å se virkeligheten innen det er for sent.

 

VESTVERDENS FORDUMMING AV BEFOLKNINGEN ER SÅ VELLYKKET AT DE FLESTE IKKE FORSTÅR AT DE ER BLITT LURT
Siden 1950-tallet har befolkningen i stadig økende grad blitt bombardert ikke bare med løgnaktig politisk propaganda, men også blodfattig underholdning i stadig flere medier. Pensum i skoler og universiteter har sunket til dagens nivå: Tenk ikke selv, tenk som læreren tenker og gi det svar han vil høre, så blir det gode karakterer. Henry Ford sa at han ikke ville ha tenkere, bare arbeidere. Nå er bunnen nådd med de unges tryner klistret til telefonen døgnet rundt, ispedd fotball, porno og såper fra pedofile Hollywood. Det mest skremmende er at dette er gjort med hensikt. Makten i verden er en pyramide der toppen er løsrevet fra resten av den fordi eliten ikke må ses. Den består av en mafia som har operert i flere hundre år og som nå har bestemt seg for å gripe den totale makt over hele verdens befolkning via teknologi og kunstig intelligens. Etter årelang fordumming, forstår bare noen få hva som skjer. Disse må bekjempes for ikke å knuse prosjektet og kalles latterlige konspirasjonsteoretikere som for eksempel  tror at jorden er flat. Amerikanerne forstår derfor ikke at siste presidentvalg ble stjålet fra dem. Mange synes Joe Biden er en klok mann De forstår ikke at pandemien er falsk og at vaksinen er farlig. Det gjør jo heller ikke europeerne. Og nesten hele verden tror at Putin har startet krigen mot Europa og USA ved først å ta lille uskyldige Ukraina. De forstår ikke elitens korrupte vilje. Ikke bare er øyne og ører tettet igjen, men hele hodet er skåltomt for sunn fornuft og logisk tankegang. Derfor går det som det nå går, verdens fordummede befolkning skal ledes inn i det de selv kaller The New World Order. De har bare glemt en viktig ting og det kommer til å overraske dem på målstreken.  

 

NÅ SOM PANDEMIEN ER AVSLØRT SOM SVINDEL, FORVENT ARRESTASJON AV VELDIG MANGE KRIMINELLE
Noen av oss forsto det helt fra starten, for eksempel Kari Jaquesson. Hennes harselas ble for mye for mange og nesten truet på livet. Nå som vaksinen viser seg også å inneholde slangegift, har mange flere våknet opp og forstår at noe er galt, men at det også er for sent å reversere. Avsløringen har sjokkert selv leger som har valgt å hoppe av for å rope varsko. Mange andre leger forblir tause for ikke å miste jobb eller lisens. Den siste harde kjernen av leger og helsearbeidere skjønner ikke eller vil ikke vite. Denne store gruppen må regne med å bli dratt frem i lyset, arrestert og muligens henrettet for deltakelse i forlkemord. Heller ikke media slipper unna. Dette er ingen spøk, men de er sannelig ikke alene på skafottet. Sammen med korrupte og forræderske politikere og andre ledere kan dette bli et blodig oppgjør og verdens befolkning reduseres som planen er, men nå med de rette individer i galgen. Lov og rett når det gjelder politisk korrupsjon, forræderi og statskupp er kommet på linje med sextrafikk og narkohandel, barneovergrep og handel med organer, samt grov økonomisk kriminalitet inkludert hvitvasking. Dette som verden har et stort overskudd av, kan nå komme til en brå slutt. Tiden er kommet da Guds løfte skal oppfylles; De onde skal utryddes og de saktmodige skal arve jorden. Ondskapens beger flyter over og er det som vekker Guds indignasjon til live. Forvent at Guds fiender utrydder seg selv ved å rette sine sverd mot hverandre. Ligg lavt og hold avstand til de mange onde og gale. Samle reserver om du ikke allerede har gjort det, for snart stopper det meste opp slik at hver og en må klare seg selv. Les fadervår i ydmyk respekt og ærefrykt for Gud i himmelen. Bare det kan redde deg.

 

SETT DINE SVARTE PENGER INN I EN AV UKRAINAS BANKER OG FÅ DEM TILBAKE SKINNENDE RENE
Hvitvasking av penger er ingen bagatell. Inntekter fra all slags kriminell aktivitet i den vestlige verden har etter statskuppet i 2014 gjort Ukraina til et finansielt fristed for korrupt økonomi og finans. Likevel er ikke kriminelle penger årsaken til at en viljesterk sheriff nå vil rydde opp i nabolaget. For å forstå motivet, må man først og fremst lytte til hva han sier. Hans tale er klar, men hele vestverden er så infirtrert i Ukrainas mørke hemmelighet, at de holder for ørene. Hovedgrunnen er at landet har blitt en sentral for utvikling av bakteriologiske våpen. Selv fromme Tyskland eier et slikt laboratorium som ikke ville blitt tillat i Tyskland. I underkant av 40 slike livsfarlige sentre er avslørt og lagt i grus med presisjonsvåpen. Krig har det blitt fordi Ukraina selvsagt forsvarer seg og søker hjelp av Nato. En rød klut foran Putin, forståelig nok. Derfor var militære mål det første Putin konsentrerte seg om. Ukrainas marine og luftforsvar ble radert på et par dager. Nå sier russerne at første del av operasjonen er fullført og trekker seg tilbake før en ny offensiv mot selve slangens hode, det kriminelle sittende regime, Preget av steinharde neonazister og beryktede Azov-krigere blir det selvsagt en hard kamp. Med desperat behov for våpen og soldater krever de hjelp fra sine kriminelle venner i vestverden . og får det de vil ha. Til tross for internasjonal avtale om ikke å levere våpen til stater i krig. Men stakkars lille Ukraina er et unntak. Og forklaringen er at vestverden ikke kan la Ukrainas regime falle. De trenger ly for sine korrupte aktiviteter og er medskyldige helt opp til halsen. Da er det bedre at verden fortsetter som den er med menneskehandel, kidnapping, sextrafikk, narkohandel, illegal våpenhandel, oligarkisk mafiavirksomhet på alle plan, pornoindustri, illegal organhandel, datasvindel, korrupt legemiddelindustri for å nevne noen verstinger. Nevn selv en kriminell aktivitet og du finner deres hovedkontor i Ukraina. Innholdet i det som uriktig kalles vaksine er farlig for hjernen som derved kan dempe senteret for dype tanker, hvilket også er meningen. Regimene i vest vil ikke risikere å bli avslørt som medskyldige i Ukrainas kriminelle aktivteter. Derfor må Putin stoppes og våpen strømmer inn. Mange er vaksinert, også mot ubehagelige tanker om at Putin faktisk kan ha rett. Veldig få skjønner hva som virkelig pågår, og det kan vel være hipp som happ. For verden drukner nå i sin egen dritt uansett. Ytterst få kommer helskinnet gjennom dette; de som forstår at dette er en krig mellom himmelens gode og onde krefter. 

   

PISK OG GULROT FÅR VERDENS LEDERE TIL Å GJØRE SOM TOPPEN AV MAKTPYRAMIDEN SIER
Den khazarske mafia har full kontroll på verdens ledere med blackmail eller bestikkelse. Vi har noen fotografier av deg og her har du en million dollars, så nå gjør du som vi sier, ikke sant? Joda, selvsagt. Honningfellen og griskheten er ikke ukjent i høyere kretser, men nå er dette virkelig satt i system for et gigantisk globalt formål, The New World Order. Pedofile finnes blant politikere, kjendiser, næringslivet med mere samt sjokkerende nok politi og rettsvesen. Altså blant de rike og mektige, for pedofile må betale godt for varene. Pedofili er en sykdom i hjernen på dem det gjelder og trangen til unge og små barn som seksuelle objekter er vanskelig å helbrede. Dette fenomen er grovt utnyttet av politiske krefter med store planer. Kraften i seksuaiteten er stor, men trangen til sex på pedofilers vis er enda sterkere. En politiker avslørt sammen med mindrårige kan knuse en karriere på noen minutter. Fengsel og fornedrelse venter mange om de ikke går i takt. Verden er derfor stort sett enig i alt det som mafiaen nå foretar seg og hater dem som mafiaen hater, for eksempel Putin, som vil knuse denne korrupte institusjon, de som kaller seg jøder, men ikke er det alias den khazarske mafia. Jeffrey Epstein ble skolert til å lokke alle verdens politikere, industriledere, rollemodeller og andre til sin private paradisiske lille øy i Caribien med alle sine svært unge og søte vertinner hentet fra alle verdens kanter, Lokket hit av svindlere som lovet å skaffe dem jobb som modeller eller filmroller. Resten er ikke vanskelig å tenke seg. Men også små barn er aktuelle til ekstremt sleske pedofiler. Disse kidnappes over hele kloden og i visse fall produseres av kvinner tilhørende en eller annen bisarr kult for dette formål. Det mest sjokkerende er vel at Disneyland har blitt et sted man napper til seg barn som ingen ser noe mer til. Kreativiteten er stor når det er noe denne djevelske mafiaen vil. Mange tror ikke dette er sant, men stadig oppdages hemmelige steder barn finnes fanget. Disse er de få heldige, for mange barn går gjennom sitt korte liv til de ender opp som utslitte sexobjekter, vettskremt og livredde tappet for adrenalinfylt blod og så spist opp av kannibaler som fortsatt går fritt rundt oss som ellers respektable mennesker i fine stillinger. Er det så merkelig at Gud i himmelen nå sørger for at den enes sverd vendes mot den andre for å rasere denne korrupte og farlige verden. Når mange nok har tatt livet av hverandre, sitter den syndige eliten igjen og vil helt sikkert møte sin Skaper på en måte ingen vil misunne dem.

      

KOM SÅ SKAL JEG LÆRE DEG Å TENKE, IKKE HVA DU SKAL TENKE, MEN HVORDAN DU SKAL TENKE
Hvis du skal forstå noe som helst av det som skjer nå, må du grave etter sannheten. For aldri før har løgn og bedrag vært så tydelig. Krigen det er snakk om, er globalistenes krig mot befolkningen i alle land. Den har ulmet i flere hundre år, men nå altså brutt ut så het som ingen krig før har vært. En maktsugen elite har samlet seg, en blodlinje av et folk som med falske papirer har vist hvem de er. De kalles khazarmafiaen og kommer fra Mongolia via Khazaria som i dag heter Ukraina. Selv kaller de seg jøder med identiteter de har stjålet fra dem de slaktet og plyndret langs Silkeveien siden 700-tallet. Denne lovløse banden er knyttet til Tel Aviv og Kiev, men kjernen befinner seg nå i Davos. Lenge har de operert uten å synes og med sin rikdom har de kjøpt både skolevesen og nyhetsmedia for å nevne noe. Dette vet du nok allerede, men ved å fordumme befolkningen i årevis, har de klart å dempe evnen til å tenke logisk for heller bare å lyde ordre. Derfor er det på tide å trekke frem denne egenskap i lyset. Elever og studenter får gode karakterer når de svarer det som læreren har fortalt dem. De lærer for det meste hva de skal tenke og mene, ikke hvordan de skal tenke. Grunnregelen for sunn tenkning og logikk er å være skeptisk og kritisk til alt man hører og ser. Ikke tro på noe før du ser det, men altså heller ikke da. For mange falske scener blir nå arrangert og bilder tatt av dette eller manipulert. Skuespillere og manipulert film og foto florerer. Propaganda virker slik at når den blir gjentatt mange nok ganger, blir den en sannhet uansett. Gruppepress er også verd å vie oppmerksomhet. Ikke tro på noe bare for at alle de andre gjør det. Kjerringa mot strømmen kan ha rett. Still kritiske og vanskelige spørsmål, særlig mot makta og krev svar på stående fot helst før de får tenkt seg lurt om. Søk etter motiver og baktanker. Fienden vil sensurere og slå ned all motstand, hvilket er et tydelig tegn i seg selv. Det ligger mange baktanker i statshemmeligheter. Vi har universell rett til ikke å bli lurt og bedratt. Derfor er det en plikt å forlange sannheten på bordet. Det skjer ikke ved å tenke som minst 90 prosent av befolkningen gjør i dag. Etter programmert fordumming slukes nå løgn og bedrag rått på vei inn i et slaveri det ikke går an å komme ut av. Fordi ikke bare kroppen, men også hjernen er fanget av ikke bare propaganda, men også falsk vaksine og elektromagnetisk stråling. Bare den som skjønner dette har mulighet til å slippe unna ved å skjue seg til ondskapen har utryddet seg selv fordi Universets Urkraft har bestemt at det skal være slik.

PS. En lengre artikkel om å kunne tenke finner du under TEMA og lengst nede på listen

 

MED SVINDEL OG TVANG VIL GLOBALISTENE NÅ STARTE VERDEN PÅ NYTT UNDER DERES KONTROLL
Det er to parter som vil begynne alt på nytt. Begge parter ser at om livet på jorden skal fortsette må det til en total forandring. Den ene part er Vårherre selv, Universets Urkraft og den andre er fanden alias djevelen. Gode og onde krefter kjemper om retten til herredømmet. De gode kreftene følger sunne kampregler, mens ondskapen gjør som den vil uten hemninger. Globalistene tilhører den siste parten og gjør hva de får beskjed om fra sin herre de selv kaller Lucifer. Globalistene har samlet sin elite i Davor og kaller seg World Economic Forum. En gjeng styrtrike personer som har karret til seg ufattelig mye rikdom på andres bekostning, med svindel og bedrag samt utlån til skyhøye renter. Deres pengesystem er nå under press og kan kollapse av sin egen tyngde. Derfor er de redde for å miste makten disse penger har gitt dem og vil selv krasje alt for å starte et nytt digitalt system og fortsatt beholde makten. Systemet er komplisert og uheldig for vanlige folk som ville ha valgt noe annet om de forsto hva som nå står på spill. Den andre parten, himmelens gode krefter, sitter bare og venter på at naturen skal gå sin gang. Og det er at ondskapen ødelegger seg selv. Verden er kommet langt i prosessen som innbefatter diverse sjofle tiltak globalistene gjør i sin desperasjon ettersom de må innse at det er fullt mulig for dem å tape på målstreken. Valgfusket i USA var en del av dette. Pandemien var neste operasjon, men nå er begge disse distraksjoner glemt. For nå gjelder det å få Putin til å bruke en av sine atombomber, slik at alt ramler sammen og eliten av asken kan stige opp som fuglen Fønix. Ukraina er et teater med ekte skuespillere, klovner og marionetter. De har glemt at Universets Urkraft også må regnes med vil ha noe å si. For dem er Gud erklært død. mens Lucifer lever. Alle profetier i Den Hellige Skrift peker på hevnen over djevelen som også vil ramme hans tilhengere. De siste sju skåler med Guds vrede skal nå tømmes ut på jorden. Les dette selv i Johannes åpenbaring kapitel 16.

 

DET UKRAINSKE "HEIMEVERNET" AZOV ER VOLDELIGE NEONAZI-KRIGERE SOM DREPER SINE EGNE
De seneste bildene av lik i gatene har rystet verden. Dette har russerne gjort, er påstanden. Men ser man nærmere på bildene, blir man virkelig skeptisk og må stille en del spørsmål. Likene ligger som om de var utplassert med jevne mellomrom på et veistykke som vises. Hvem har noe å tjene på slike handlinger? Ikke Putin, for han går etter noe annet enn sivile måi. Men Zelensky kan bruke dette i sin propaganda for å få sympati og flere våpen. Han har jo noe viktig å forsvare, sine venners beger fulle av synd så det renner over. Alt samlet i Kiev som den siste skansen på kloden. Men som er oppdaget og under beleiring. Azov rapporteres nå omringet i en stor industribygning der de har forskanset seg. Helikopter fra Nato har forsøkt å evakuere viktige ledere, men er blitt skutt ned av russerne og minst to amerikanske generaler er tatt til fange. Spørsmålet blir naturligvis: Hva hadde de der å gjøre? Nyheten flyr nå ut på nettet, men som vanlig er massemedia tause som østers. De har nok med å vise falske bilder og fortelle hvor grusom Putin er uten fnugg av bevis. Folk flest begriper ikke at dett er verdens regjeringers krig mot befolkningen som de vil ha full mental og fysisk kontroll på. 

 

MER ENN TRETTI TUSEN FORELDRELØSE BARN FUNNET FANGET I UKRAINA OG LØSLATT AV RUSSERNE
Verden har nå våknet opp fra det vi trodde var et mareritt. En drøm som ikke var sann. Men nå velter bevisene for de faktiske forhold frem lik en foss og spres som ild i tørt gress takket være internett. Ingen kan skjule seg lenger. Spesielt ikke de styrtrike korrupte politikere og kjendiser som i årevis har gasset seg med lammekjøtt i det skjulte. Og ikke bare seksuell fornøyelse, voldsbruk mot små barn har vært så grusom at mange ikke klarer å takle informasjon som dette. For det handler ikke bare om sex og voldtekt. Det handler om organhandel og blod, for ikke å snakke om kannibalisme. Etter seksuelt misbruk, blir barna skremt til bristepunktet slik at dets blod blir fylt med adrenalin. Dette blod blir tappet i en total årelating og solgt på små ampuller for titusenvis av dollar per dose. Det sies gir et enormt kick og virker foryngende. Kundekretsen er de rikeste av de rike og finnes over alt. Men nå har virksomheten fått et skudd for baugen. Saken er kjent, og de skyldige piler av sted som rotter. Noen er tatt og faktisk henrettet. De trodde Ukraina var et trygt sted, men Putin visste dette og ga ham en ekstra grunn for å slå til. De fleste barn er russiske og ukrainske, men ellers fra hele verden. Et barn kan selges for 100.000 dollar, så det er store penger i denne trafikken. Avsløringen av denne sentralen i Ukraina er bare en av de store nyhetene som lekker ut etter operasjonen. Villdyret som regjerer grunnen ikke bare i Ukraina, men hele verden ellers, er nå jaget inn i et hjørne. Det er dødelig såret og farlig. Rikmannsklubben i Davos har fått panikk.

 

VAKSINEN HEMMER DYPE TANKER OG DET SER VI PÅ HVA FOLK FLEST SYNES OM OPERASJONEN I UKRAINA
Misforstå meg rett nå; jeg er passifist og hater krig og vold. Men operasjonen i Ukraina er ikke krig. Det er som når en politistyrke angriper et hus hvor det foregår kriminell aktivitet. Skudd avfyres og folk kan bli drept. Injeksjon ev giften de feilaktig kaller vaksine inneholder aluminium som forklarer tidlig demens hos vaksinerte. Malet er å fjerne alle unyttige etere og bedøve de andre for å gå over til kunstig intelligens. Effekten er tydelig. Putin er en drapsmann og må dømmes for krigsforbrytelser! Tanker om at det kan forholde seg annerledes er ikke mulig å tenke for demente individer som de fleste vaksinerte nå blir uten at de merker det. For Ukraina er okkupert av den beryktede khazarske mafia, hvilket også er vanskelig for mange å forestille seg. Eliten av makthavere på toppen, World Economic Forum i Davos har planlagt alt i minste detalj. Ledet an av Rothschild via et nettverk av marionetter som vises ved at nesten alle land gjør som sjefen sier. Denne banden kommer som kjent fra Khazaria, et gammelt navn på Ukraina, og nå vil de tilbake dit. Det skjedde ved kuppet i 2014. Under Putins operasjon er over tretti tusen barn funnet fanget og har blitt reddet. Vokterne har stukket av når de forsto de var jaktet på. Verdens handel med kidnappede barn til pedofile er større enn folk aner. Likedan handel med organer fra fangers og fienders avlivede kropper. Et sykehus hvor dette foregikk, ble bombet og alle hylte fordi de ikke forsto at dette var riktig å gjøre. Men verst er jo Joe Bidens og andre toppfolk i USA som har investert massivt i laboratorier som skal produsere biovåpen til bruk mot Russland for å få tak i landets ressurser som investorene dermed håper å få en fin del av. Kriminalitet og råttenskap er det som har fått feste seg i Ukraina. Alle normale mennesker skulle synes dette er bra. Men nå vet vi hvorfor.

Hvis du vil vite mer om historien til den khazarske mafia finner du en lengre artikkel under TEMA  - Khazarias testamente (Se menyen til venstre)

 

PUTIN RIVER NED GRUNNMUREN TIL THE NEW WORLD ORDER OG DET FÅR HAN IKKE LOV TIL
Noen sier at The New World Order allerede har begynt. Og da er det jo sjofelt å ødelegge hva andre har bygget opp i flere hundre år. Som kollega Donald sa at han ville drenere sumpen, sier nå Vladimir at han holder på å brenne rasket. Ingen smigrende omtale av det disse to herrer har rettet sin oppmerksomhet mot altså. Å bearbeide ei sur myr om til frodig land skulle vel ønskes velkommen av alle. Likeså det å brenne opp gammelt rask. Men slik ser ikke verden på dette. Trump fikk de vekk ved å manipulere valget, men fikk til gjengjeld en som ikke er verd mye. Putin sitter fortsatt og holder stø kurs, selv om dem han vil dra fram i lyset heller vil sitte i mørket. Saken er jo den at Ukraina har blitt ikke bare en sump, men en råtten sump verre enn noen. Verdens sentral for all slags kriminell aktivitet. Nevn hvem du vil og de har hovedkontor i Ukraina. Khazarmafiaen ligger bak alt og har sine stråmenn over alt og alle spiller på lag fordi de ikke tør noe annet. Blackmailet som de er til de grader man aldri har hørt om før. Organisert og pågått i lange tider for nettopp å kunne brukes nå. Men muren har sprekker så alle kan se det. Det er bare et spørsmål om tid. Det blir noen harde tak innen alt er over og i mellomtiden kappes alle falske slyngler innen politikk og media om å heie fram sine kandidater, fulle av slim, skitt og råttenskap. Tas en mann i en løgn, kan man ikke stole på noe av det han sier. Blir ett falskt bilde brukt i noens propaganda, kan flere bilder være falske. Det er lett å forfalske filmer og bilder i dag. Lik langs veien som rører på seg høres ikke bra ut. Bilder av massegraver kan også skapes kustig. På skeptikere virker disse bilder og filmer ikke ekte. De som er hjernevasket skjønner ikke at de er blitt lurt og får lang nese når sannheten kommer tydelig fram. For det gjør den alltid, før eller siden.

 

PUSTEROMMET MELLOM TO KLEMMER SOM GIR DE KLOKE EN MULIGHET TIL Å SLIPPE UNNA
Pandemien var ei lei klemme som tvang folk til å gjøre noe de helst ikke ville. Et bedrageri som de aller fleste lot seg lure av og derfor effektivt. Med giftsprøyta godt injisert i mange nok, er det bare å vente på effekten som kan ta et år eller to. I mellomtiden har pandemien blitt avløst av Putin som har skrudd klemma på de skyldige for pandemien, khazar-mafiaen. Khazaria er et gammelt navn på Ukraina og hele dette beltet bort til Mongolia har til alle tider vært befolket av for det meste ytterst kriminelle plyndrere, slaktere og pengevekslere. De som til slutt tok seg til Europa og ble så mislikt at de ble jaget fra det ene landet etter det andre. De kalte seg jøder etter å ha stjålet sine offers identitet, men er i realiteten en blandingsrase mongoler med store neseskaft. i over tusen år har disse banditter fått utvikle seg til det de er i dag med penger og makt som kontrollerer  nesten hvert eneste regime på kloden. Deres plan for total makt kalles New World Order med kontrollspaken i Sveits. Mens sentralen for operative enheter har etablert seg i Ukraina. De er oppdaget og nå i ferd med å bli radert bort. Graden av medskyldighet i deres synder vises ved at hele verden vil stoppe utryddelsen av dem. Denne strid har tatt oppmerksomheten bort fra pusterommet mellom to store utbrudd av et fantasivirus. For om litt kommer effekten av vaksinen og det blir ei enda hardere klemme enn den som var. Men altså nå i dette pusterommet kalt A Window of Opportunity, kan alle som tenker, flykte ut av systemet og rolig vente på det store selvmordet og komme frem igjen når alt er over. Omtrent som da romerne omringet Jerusalem i år 70. Etter en stund trakk soldatene seg tilbake og mange flyktet ut av byen fordi de forsto at romerne ville komme igjen. Det gjorde de også og knuste byen og alle som befant seg der.

Som en avveksling anbefales en titt på FLEIP ELLER FAKTA som faktisk også kan være litt oppfriskende i en syk verden

 

ANSETT SOM EN AV VERDENS STØRSTE TENKERE, HAR HAN BLITT RÅDGIVER TIL KLAUS SCHWAB I DAVOS
Yuval Noah Harari, khazarjøde med store tanker om seg selv sittende øverst ved bordet i New World Order. Som rådgiver for Klaus Schwab i World Economic Forum har alt han sier fått stor oppmerksomhet og respekt. Verden er stort sett overfylt av unødvendige mennesker, er hans utgangspunkt. For hva skal vi med så mange mennesker til og hva slags mennesker trenger vi? Slike tanker får de fleste til å fryse på ryggen. Hva gir denne psykopaten rett til å avgjøre hvem som er nyttig eller ikke? Verdens styrtrike elite innbiller seg at deres enorme formue gir dem denne rett. Men verden har ikke helt glemt at denne rikdom stort sett er ervervet ved tyveri, plyndring og blodige renter på utlån som går flere hundre år bakover i historien. Penger gir dem ingen slik universell rett. Men de har da et annet middel som kalles teknologi. Som Harari påpeker, kan de som har kjøpt og betalt for teknologien også styre den. Den falske pandemien har lurt nesten halve verdens befolkning til å la seg magnetisere med tungmetaller som reagerer på elektromagnetisk stråling innen visse frekvenser. Slik kan man kontrollere hva folk tenker, snakker om og ellers gjør. Hacking av datamaskiner er velkjent, men nå kan man altså også hacke mennesker og ta full kontroll over dem. Dette kalles også Internet Of Bodies, eller enda nyere, Internet Of Souls. Vel og merke de som har latt seg magnetisere med det de lurte folk til å tro var en vaksine, spesielt flere doser. Som kveg blir folk merket og ledet dit de vil ha dem. Dersom du tror dette bare er løpsk fantasi, er det for sent å gjøre noe for å hjelpe deg. De som ikke er vaksinert, kan klare seg. Men må være klar over at meningen er å utrydde alle som ikke går med på det som kommer. Vi går derfor tunge tider i møte, men som før nevnt er det lys i enden av tunnelen.

 

VERDENS INTENSE HAT MOT RUSSLAND SIER MYE OM DERES FORHOLD TIL UKRAINAS KORRUPSJON
Det er ingen invasjon, for russiske styrker har vært i Ukraina siden statskuppet i 2014. Glem ikke at regimet vil ha bort russerne øst i landet og har myrdet over 40.000 russere der, De to folkegruppene hater hverandre, og nå fikk altså Putin nok. Verden utenfor har så store interesser i Ukraina, og de er slett ikke av edleste slaget, at nebb og klør må til for å stoppe knusingen av deres livsverk og investering. Landets nye korrupte regime er ingen tilfeldighet. Verdens korrupte foretak er en liste lang som et vondt år og alle har de søkt ly i Ukraina der de kan operere uten fare for å bli tatt. En drøm for kriminelle å finne et land som dette å flytte sine hovedkvarter til. Å dømme etter det intense hatet mot Putin og Russland, ser man hvor gjennomsyret verdens viktige personer er av råttenskapen. Normalt sett skulle alle være glad for å bli kvitt mordere, tyver og bedragere, for ikke å snakke om fiender som begår folkemord og tapper blod av barn som man kan ruse seg på. Eller sykehus som stjeler organer fra fanger og andre uønskede for salg på det illegale sykehusmarked. Eller som produserer gass og bakterier til bruk i krig. Dersom dette virkelig er sannheten om Ukraina, burde verden takke Putin for det han gjør. Men utakk er verdens lønn, særlig når man er skyldig til halsen i det som Putin og normale folk vil ha bort.  Jeg skulle ønske at jeg tok feil i mine bange anelser her, men dag for dag ser man at dette dessverre er en realitet. Bare Gud i himmelen vet hvordan dette kommer til å ende. Det er mange som nå begynner å tro på dommedag.

 

APRILSPØKEN SOM NESTEN ALLE TRODDE IKKE VAR DET DEN FAKTISK VAR ELLER MYE VERRE
En av mine favoritter på nettet, Henry Makow, har kommet med årets aprilspøk. Den gjelder kun i dag, for i morgen er det ramme alvor igjen. Google navnet og du kan lese den selv, hvilket anbefales. Men her er aprilspøken nesten ingen går på: Verdens Helseorganisasjon WHO er farlig korrupt og må stoppes. Lederen Tedros er en korrupt eksterrorist fra Afrika med en ytterst liberal seksuell legning. Nå lanserer han en traktat som alle land må signere gjeldende takling av fremtidige pandemier. Til å hjelpe seg med promoteringen har han Dr. Tony Fauci, Bill Gates, George Soros, Fidelito Trudeau, Klaus Schwab med flere. Disse er alle dønn hengivne stråmenn for WHO, som bør belønnes for sin innsats med plass øverst ved bordet og ikke bare rede penger ut over det normale. Nedover i maktpyramiden befinner seg alle verdens andre ledere helt ned til lokalpolitisk nivå, diktaturpreget helsevesen, grådig legemiddelindustri, storkapital og industri med mye mere. Hele verden er forledet til å tro at vi nettopp har kommet gjennom en pandemi fordi nesten alle har holdt avstand, hilst med albuen eller foten, vasket hendene i sprit, tatt på maske, testet for det meste positivt og derfor fylt kroppen med en gift som har reddet mange liv. Spøkefuglen grep sjansen denne første april til å fremme sin drøye påstand om at alt dette er løgn. Det skulle tatt seg ut om denne spøkefulle mannen var president i USA. Så vi får takke Vårherre for at vi har Joe Biden som vil tvinge vaksinen på alle som nekter slik at vi alle kan reddes fra den nye bølgen som WHO har sagt vil komme og som Henry Makow mener vil skyldes den giftige vaksinen. Heldigvis er det lett å se at dette er en aprilspøk som bare idiotene vil gå på.

Aprilspøk eller ikke, hvis du synes det blir mye tungt alvor her, kan du besøke mine lettere sider med gode vitser og gåter og morsomme bilder og tekster. Se KLOKT OG MORSOMT på menyen

  

GI NISSELUER TIL NORDMENN OG VÅPEN TIL UKRAINERE, SÅ DET KAN BLI SLUTT PÅ KRIGEN
Når dårskapen fester seg så innmari tydelig som nå kan ses, er det fordi arbeidet med å gjøre oss dumme, har lykkes til det nær sagt fullkomne. Ikke bare har man glemt at det er ulovlig å selge våpen til land som er i krig, men attpåtil uten å ville vite hvem som bør vinne en krig. Propagandamaskinen i USA har gått så remmer og tøy kan holde lenge. Putin, Putin og atter Putin er problemet. Etter en tid vet ikke folk noe annet enn at Putin er problemet og selveste djevelen. Kun spede røster sier stopp og tenkt. Disse blir jaktet ned og straffet. Sier ikke det i seg selv noe? Og hvorfor vil man ikke lytte med åpne ører når Putin taler? Det er fordi han lyver hele tiden, sier Jens som selvsagt ikke gjør det. Ikke engang når Nato utvidet grensene østover som de lovet ikke å gjøre. Putin er omringet av USA og Nato tett inntil skinnet og nå vil de ha Ukraina og senere Russlands enorme ressurser som olje, gass og mineraler. For å klare det måtte de korrumpere Ukraina med oligarker og andre kriminelle elementer. På åtte år har Ukraina samlet hele verdens kriminelle nettverk sin toppledelse. Nevn en av dem som ikke finnes i Kiev! Utenpå er de som uskyldige barn i sin sandkasse. Men når de har dusinvis av nazikontrollerte laboratorier som utvikler og produserer forbudte bakteriologiske våpen, burde alarmen gå. Det gjør den ikke, takket våre nisseluer som kan trekkes langt nok ned over øyne og ører.

Hvis du synes dette lyder fornuftg, del det med andre. Hvis du synes det er idiotisk, kan du også gjerne dele det.  

 

EN MILLION KVINNER OG BARN HAR FLYKTET TIL EUROPA, MEN ER MER UTRYGGE I ASYL ENN HJEMME
Mannfolka må bli og kanskje dø for sitt land, men kvinner og barn kan slippe ut. Flyktende unge menn er blitt skutt på grensen. Vel plassert i diverse europeiske asylsentre er kvinnene blitt oppdaget av lekelystne afrikanere som vet å ta for seg av disse livets goder som ikke har sine egne menn til å passe på seg. Til Sverige har de tydelig sagt at de ikke vil, nettopp på grunn av dette problem. Men ellers i Europa er det like ille. Mange unge kvinner er kidnappet og trolig solgt som sexslaver på et stort marked langt unna. Krigen i Ukraina har derved fått ennå en uønsket bivirkning. Derfor er det bra at Putin har sagt at operasjonen praktisk talt er over, i alle fall første fase. Vestlig media sier at han har tapt krigen og slukøret er tvunget til å gi seg, men det gjenstår å se. Hva er i tilfelle hans neste fase? Media har ikke engang fattet hva som var Putins mål, selv om han tydelig har gjort det klart: Utryddelse av de brutale neonazistene og Nato's hemmelige baser fulle av våpen tiltenkt brukt mot Russland. Inkludert flere titalls vestlig finansierte biovåpen-laboratorier. Militære lager i skoler og sykehus er derfor legitime mål i krig og de skyldige er dem som bruker slike menneskelige skjold. Folk burde spørre seg hvorfor Nato ikke har grepet inn og hjulpet Ukraina og hvorfor Zelensky får stående applaus i Norges Storting når han ber om flere våpen. Er det slutt på det internasjonale forbudet mot å selge våpen til stater i krig? Kan man endre reglene for hva som er en pandemi, kan man saktens endre reglene for hva som er salg av våpen og at våpen som gave derfor er tillatt. Dette har Putin oppnådd; han har satt seg i respekt og lar seg ikke stoppe før han har fullført sin plan. Det burde verden ha lært seg nå..

 

SANNHETEN OM VERDENSKRIGENE FIKK VI MANGE ÅR ETTER OG OM NOEN ÅR FÅR VI NOK SANNHETEN OM UKRAINA
Som alltid i krig er sannheten det første offer. Propaganda er også et våpen og det man får folk til å tro, er viktig i kampen. Men løgn er som sprekk i en båt, den synker til slutt. Femti år etter 2. verdenskrig vet vi mer om årsaken takket være økende informasjon og kommunikasjon. Det er ikke så lett å skjule ting lenger. Forste verdenskrig var for å skape et eget land for Europas såkalte jøder og andre verdenskrig var for å få disse moderne jøder til å flytte dit. Verdens rikeste var slike uekte jøder og finansierte krigens begge parter og Lord Rothschield skrev sitt berømte brev til den britiske utenriksminister Balfour som munnet ut i at jødene fikk Palestina av England som den gang kontrollerte regionen. Etter Palestinakrigen i 1921 tok de over landet og nå skulle Europas jøder drives dit. Det skjedde altså ved hjelp av en ny krig. Trusselen om en tredje verdenskrig er utopisk og et forsøk på å bortforklare de moderne jøders korrupte tyveri av landet tilhørende palestinerne som bor der. Neste krig blir den siste og det blir Guds krig mot djevelens ødelagte verden også kalt Dommedag og Harmageddon som ulmer i horisonten. Men innen det har vi opplevd diverse "småkriger", som Vietnam, Afghanistan, Jugoslavia, Irak, Libya, Syria med flere og nå i Ukraina. Hva har alle disse krigene ellers til felles? De finansieres alle av den samme styrtrike falske jødiske mafia nedstammet fra de blodtørstige og pengegriske ransmennene i gamle Khazaria, de rikeste familiene som nå er samlet i World Economic Forum i Davos. Målet nå er ikke bare Palestina, men global makt over verdens befolkning. Den som ikke vil bli med, skal utryddes. Resten blir en medisinert underklasse for å betjene eliten i sin ekstreme luksus. Dette er sannheten, men de fleste klarer nok ikke å svelge den. Lokomotivet kommer, prøv å stoppe det.     

 

MODERNE JØDEDOM STAMMER IKKE FRA ISRAEL, MEN FRA DE MONGOLSKE STEPPER
Guds utvalgte folk het Israel, men mistet sin status i oldtiden på grunn av frafall og ulydighet. De ble straffet og sendt som fanger til Babylon, senere tatt tilbake i nåde, men fortsatte på den gale vei og ble knust av romerne i år 70. Nå hadde et annet folk overtatt statusen som Guds folk, nemlig de som trodde på Messias, Jesus Kristus. Med Jerusalem og templet i rykende ruiner flyktet de fleste innbyggere nordover. Mange havnet i dagens Kaukasus og blandet seg med folk av mongolsk og tyrkisk blod. De var kjent som voldelige røvere som plyndret og myrdet karavanedrivere langs Silkeveien. Dette passet flyktningene bra, for slik ville de også bygge seg opp igjen fra fattigdommen. På 700-tallet het landet Khazaria - før det ble Ukraina - og da var problemene med mord og plyndring så store at landene i nord og sør ble så irritert på mongolene at de ga dem et ultimatum. Enten fikk de skikke seg, eller de ville bli invadert og utryddet. Kong Butan av Khazaria måtte gjøre noe, men hva? De ortodokse kristne i Russland på ene siden og de islamske tyrkere på andre siden. Blant seg hadde de noen jødegrupper som allerede var blitt en blandingsrase. Velg en av de tre religioner, var kravet. Så får dere lover å leve etter og da blir det bedre for oss alle. Kong butan tenke at om vi velger kristendommen, kan vi få tyrkerne mot oss. Og velger vi Islam, kan vi få russerne mot oss. Da velger vi jødedommen. Og slik ble grunnen til den moderne jødedom lagt. De fortsatte dog sin korrupte måte å erverve rikdom på, men i en annen form. De lånte ut sine penger til skyhøye renter, men da i nye og større markeder som fantes i Europa. De fleste gangsterne forlot Khazaria men beholdt sitt rykte og ble uønsket i flere hundre år, hvilket kalles Det Jødiske Problem. Ingen ville ha dem, men likevel spredte de seg som pest. De måtte gjøre noe. På 1400-tallet rådet deres vise ledere i Konstantinopel folket til å la sine barn utdanne til kjøpmenn og pengevekslere, til advokater og dommere, til leger og politikere. Og slik ble det til at disse såkalte jøder tok kontrollen over den vestlige verden. Disse etterkommere av mongolene og ikke Israels tolv stammer.   

 

HURRA. UKRAINA HAR VUNNET KRIGEN OG PUTIN HAR GITT OPP OG TREKKER SEG LANGSOMT TILBAKE
Dette er hva massemedia vil si, for de har ikke forstått hva som foregår. De har ikke lyttet til hva Putin selv har sagt om det han gjør. Det er at han vil avnazifisere og avkriminalisere og avkorrumpere Ukraina. Siden det USA-ledede kuppet i 2014 har landet sunket ned i gjørme som intet annet sted på jord. Verdens demoniske ondskap måtte ha et sted å gjemme seg. Dette korrupte organiserte system fant sitt rette miljø blant etterkommerne av khazarene som i århundrer var kjent for vold og plyndring. Dette gamle folkeslaget er nå spredt over hele kloden, men klarte å sentralisere seg i Ukraina hvor også mange russere bor. De to har alltid vært uvenner og etter kuppet har russerne vært jaktet på og likvidert en etter en, hvilket er godt dokumentert. Putin ville sviktet sitt folk om han ikke nå grep inn og stoppet utviklingen av verdens mest korrupte regime som i tillegg til folkemord på russere også har gitt ly til praktisk talt alle verdens store kriminelle nettverk. Regimet tillot også USA å bygge baser i form av laboratorier for utvikling av biovåpen tiltenkt en krig mot Russland. Putin fikk snusen i dette og gjorde det alle andre også ville ha gjort. Angrep er det beste forsvar, særlig mot slike farlige fiender og deres planer. På Krim ligger en av Russlands marinebaser som han selvsagt ikke vil tape. Hva hadde Støre gjort hvis en fremmed makt prøvde å ta kontroll over Håkonsvern? Man trenger å komme ut av hjernevaskmaskinen om man skal forstå noe som helst av det som skjer nå. Men det er ikke politisk korrekt og dessuten strengt ulovlig. Putin gir blaffen i hva andre mener om ham og har nå gjort det han skulle og trekker seg tilbake. Problemet er da hva verden nå skal snakke om og være redd for. Har khazarmafiaen flere falske flagg på lur? Da må de jammen kjappe seg, for nå begynner mange å lukte lunta. 

 

SHAKESPEARE'S "TO BE OR NOT TO BE" ER ET TEATERSTYKKE SOM SPILLES AKKURAT NÅ
Det store spørsmålet er dette: Vil vi overleve katastrofen som kommer? Like sikkert som natten når solen går ned. Enten gjør vi det, eller vi gjør det ikke. Dette er gravalvorlig enten eller. Menneskeheten kan utryddes og forsvinne ved et trykk på en knapp. Eller de som har knappen foran seg kan selv forsvinne før det skjer. Verdens korrupte styrtrike elite råder for tiden grunnen, men har innsett at deres plan slår sprekker og er blitt både urolige og uenige. Kaoset sprer seg som ild i tørt gress. Propagandakrigen er øredøvende og alle som vil si noe lyver så det lyser av dem. Hvem som er venn og hvem som er fiende beror på hvem man lytter til. Ingen kan stole på noen og alle skriker som gale. Vaksinen har virket som den skulle. De svake dør og de sterke tas kontroll på ved å spre frykt og forvirring slik at fuglen Fønix kan stige opp av asken som en reddende engel, kontrollert av dem som tror de har all makt. Men også der tar de feil, for de som ikke lar seg lure er for mange og har begynt å slå tilbake. I hemmelighet forsvinner den ene etter den andre og snart sitter eliten igjen alene på haugen av penger ingen tror på lenger. Vi vet hvem de er og hvor de bor. De kan springe, men ikke gjemme seg. Den franske revolusjon var bare barnemat mot det som kommer. For nå er vi kommet frem til det siste bladet på Vårherres kalender. Universets Urkraft som makteliten har prøvd å viske ut av bildet. Men ingen kan fjerne livets kilde, livets kilde derimot kan fjerne hvem han vil. Dem han vil ødelegge slår han først med vanvidd. Bare den som skjønner dette vil forstå hvordan siste akt nå vil ende. Who is to be and who is not to be? That is the real big question.

 

SANNHETEN ER IKKE FOR HVEM SOM HELST, FOR VERDEN VIL BEDRAS OG MÅ TA FØLGENE DET MEDFØRER
Ingen liker å bli snytt, men som katten vil være der den blir klort, velger de fleste den verden der ingen kan stole på noen. Som når råte har begynt å utvikle seg, vil det fortsette til alt er fordervet om ikke drastisk tiltak settes inn. Som å skjære bort det råtne lik en kreftsvulst. Verden har fått råtne på rot og det er vanskelig å finne friskt vev. Derfor går det¨raskt mot slutten på verden som vi kjenner den. Råttenskapen personifisert drømmer om å skape sin egen nye verden, men klarer ikke å fatte at dette ikke vil la seg gjøre. Panikken har begynt å spre seg på grunn av at for mange ting nå faller fra hverandre og løgnene blåses bort som vissent løv slik at sannheten kommer til syne. Ukraina er en viktig nøkkel til forståelsen av hva som er sant og hva som er løgn. Det spiller ingen rolle hva partene sier, for virkeligheten er hva den er og intet annet. Blant dem som forstår hvor enormt diger råttenskapen er, finnes de få som skjønner hva sannhet er og verdsetter den som en verdifull skatt. Mye kalles sannhet uten å være det. Det finnes ikke noe som er nesten sant. Løgnere snakker for det meste sant, men skjuler løgnen blant sannheten så verden tror på løgneren. Det finnes individer som har viet sitt liv til sannheten. Men de er ikke mange i forhold til resten som går sin ende i møte når natten er over og morgensolen glitrer i øst og stiger til høylys dag. Det er disse få som vil overleve dødskampen til en uhelbredelig råtten verden ute av stand til å redde seg selv. For ingen, verken i himmel eller på jord vil hindre slik en ondskap og råttenskap å ødelegge seg selv.

 

PÅDRATT SVEKKET IMMUNFORSVAR KALLES AIDS OG KAN BLI RESULTATET AV EN FALSK OG GIFTIG VAKSINE
Dr. Antony Fauci satt ved roret i USA under Aids-epidemien på 1980-tallet. Det er påvist store paraleller mellom HIV og Covid-19. Med en positiv HIV-test, ble man vaksinert og mange fikk deretter pådratt seg Aids som de senere døde av. Målgruppen var afrikanere, homofile og narkomane, nå avslørt som rent folkemord. Historien gjentar seg førti år etter, med samme Dr. Mengele til å organisere operasjonen. Påvisning av Covid-19 ved en omdiskutert og tvilsom testmetode utløste panikk og krav om vaksinering. Målgruppen denne gang var utvidet til å utgjøre 90 prosent av verdens unyttige befolkning. The New Order seiler nå opp med kraft fra New Age som har reist monumentet Georgia Guidestones med tekst meislet inn som sier at verdens befolkning skal ned til 500 millioner. Pandemien er avslørt som flask og protestene er mange og folketallige. Planen har derfor ikke lykkes helt og kan nå få et bakslag. Men effekten av vaksinegiften kan ikke stoppes helt, selv om medisin finnes til å hemme utviklingen. Forskere er nå oppmerksom på at pådratt svekkelse av immunforsvaret tapper kroppen langsomt for styrke og at man i nær fremtid vil oppleve at flere og flere dør også av mindre og enkle sykdommer. Aids vil igjen komme på manges lepper og folk kan bli rasende på de ansvarlige for at de nå har pådratt seg denne fryktede sykdommen. Ikke bare Dr. Fauci må gjemme seg, men lokale politikere, helsepersonell og mediafolk. Når dette rabalderet har lagt seg, kan det hende at ikke engang 500 millioner er i live lenger, og slett ikke eliten på toppen. De kan alle være sugd opp av tornadoen, Rangarokk som vikingene kalte det, eller gode gamle dommedag som vil ende med et jordskjelv så stort at det aldri har skjedd før. Alle som tror på Gud og Jesus kan glede seg til denne dagen.

  

SAMMENHENGEN MELLOM PANDEMIEN OG UKRAINA BURDE SKREMME OSS MER ENN SELVE KRIGEN
Etter to år med en falsk pandemi bryter plutselig ut en krig mot Ukraina. Putin er gal, er hva folk snakker om nå etter at pandemien mistet vinden i seilene. Men burde man ikke også lytte til hva Putin sier før han erklæres sinnsyk? Alle som har latt seg injisere med falsk vaksine, har fått en gift i kroppen som sløver ens evne til å tenke dype tanker. Det er også meningen. Kroppens immunforsvar skal sakte brytes ned og man skal ikke forstå hvorfor. Sammenhengen mellom pandemien og Ukraina er derfor også vanskelig å forstå. Men ekstremt viktig å se hemmeligheten for den som vil komme levende gjennom denne trengselstid. Saken er at Ukraina er og blir et ormebol for verdens mest kriminelle elementer. Blant disse er farmasøytisk storineindustri som nesten alle har sitt hovedsete i Kiev. Her forskes på og produseres medisiner og vaksiner for fremtidig bruk og blir beskyttet av staten mot ansvar for eventuelle negative bivirkninger av deres produkter. I tillegg finnes mange militære laboratorier som jobber med biologiske våpen, altså farlige virus og bakterier. Dette er ikke landets egne fasiliteter, men håpefulle lønnsomme utenlandske investeringer, fremfor alt i USA. Politikere høyt oppe i USA har investert milliarder i ulike tvilsomme prosjekter i Ukraina. Bidenfamilien er bare et eksempel og blir merkelig nok ikke etterforsket for korrupsjon, takket være Jeffrey Epsteins honeytraps og blackmail. Putin vet alt dette. Han vet også at russerne i Ukraina utsettes for økende vold og overgrep i en langvarig strid mellom landets to folkegrupper. Nato har brutt sitt løfte om å ikke utvide mot øst og vil inn i Ukraina, men har nå gitt etter for presset fra Putin som vil at landet skal være en nøytral sone. Ved å angripe Ukraina sier Putin han vil ha slutt på oligarkenes kriminelle virksomhet, utlenlandske investeringer i bakteriologisk våpenproduksjon åpenbart tiltenkt brukt mot Russland og samtidig hjelpe landsmenn i utlandet. Propagangdaen mot Putin er løgnaktig og fremstiller det som om Putin bomber landet sønder og sammen. Falske bilder er vist på TV, men er avslørt. Sannheten er at biolaboratorer og militære mål er det som tas ut. Noen skoler og sykehus ryker med fordi her finnes militære mål i kjelleren. Den som bruker levende skjold er den virkelige synderen. Bare for å kunne sverte angriperen. Men Putin er tøff, og han blåser i hva verden mener om ham. Han har et klart definert mål, men det kan altså ingen vaksinerte forstå. Når hans operasjoner er ferdig, vil angrepene opphøre. Hva skal verden da snakke om og være redd for?

  

KHAZARENE KONVERTERTE TIL JØDEDOMMEN OG KALLER SEG JØDER, MEN ER JO IKKE HEBREERE
De fleste som i dag kaller seg jøder hører ikke til de tolv stammer som utgjorde oldtidens Israels nasjon. De er etterkommere av et blandingsfolk av tyrkere og mongoler, altså indo-europeere fra det som før kaltes Magogs land eller Khazaria, området mellom dagens Tyrkia, Russland og Khazakstan. Før omvendelsen til jødedommen var khazarene en diger bande mordere og røvere som slaktet og stjal godset til karavanene langs Silkeveien. Enorme rikdommer ble samlet på den måten og forklarer at visse familier har en formue så stor at ingen kan tjene så mye penger på vanlig måte, for eksempel Rothschild som sies å være god for 500 billioner dollars, halvparten av alle penger som finnes. Ved å plyndre folk, kan man dog bli hvor rik som helst. Når Jerusalem ble ødelagt av romerne i det første århundre, flyktet de jødekristne til Tyrkia, som forklarer at apostelen Johannes skrev sin bok Åpenbaringen som et brev til sju kristne menigheter i Tyrkia og ingen andre steder. Men en bande opprørske jøder ville også vekk fra romernes åk og flyktet nordover mot dagens Kaukasus og slo seg sammen med khazarene. Snart ble de likedan eller verre og derfor en pest og plage for landene rundt som ble lei av denne virksomheten. På 800-tallet tvang de khazarene til å anta en statsreligion som kunne få skikk på dem. Ellers ville de ble omringet og utryddet. De fikk valget mellom tyrkernes islam, russernes kristendom eller jødedommen. De valgte det siste, men det var bare utenpå. Slik ble khazar-jødene til, men skikkelige ble de aldri, for jødene i deres område var korrumpert av babylonsk ondskapsfulle visdom, magisk kunst og bedragersk pengeveksling som ifølge ekte jødedom var av djevelen. Deres ondskap og sluhet gikk i arv og forklarer det som skulle bli det jødiske problem, et folk ingen ville ha. Etter hvert så de seg om etter nye markeder og dro vestover. Polen, Tyskland og nederlendene ble fylt med slike falske jøder, kriminelle banditter for det meste, som fant en ny måte å plyndre folk på; utlån av penger mot skyhøye renter. Spesielt til konger som lå i krig og trengte penger mer enn ellers. Slik vokste formuen deres til det den er i dag, men de er ikke mer jøder enn andre hedninger. De ble mange og ikke alle ble kriminelle, slik at det i dag finnes mange som oppriktig tror de er jøder og er lydige gode borgere. Slik som også finnes i Ukraina, nabolandet til Khazaria, hvor det er en blanding alminnelige gode borgere blant mange kriminelle oligarker og militaristiske nazister som prøver å etablere sin egen stat hvor alt er lov, en fristat for hele verdens kriminelle virksomhet. Dette er i grove trekk en forklaring på hvorfor verden ser ut som den gjør. Men det finnes lys i enden av tunnelen, men det tar vi en annen gang.

  

HVIS DU TROR AT MYNDIGHETENE SIER SANNHETEN OG TENKER PÅ DITT VE OG VEL, MÅ DU TRO OM IGJEN
Verden ledes nå sakte inn i en situasjon som kan ende forferdelig. Verken konger eller presidenter bestemmer noen verdens ting, men må selv følge ordre fra høyere hold. På toppen sitter en djevelsk mafia, den khazarske. Men alle ledere later som om de har all makt og arbeider for befolkningens beste. Som når de nå ustanselig vil ha oss alle vaksinert til vårt eget beste. Er det noe vi har lært oss nå, så er det at når en politiker åpner munnen, så er det for å komme med en ny løgn. Mafiaen vil ha verden for seg selv og alle politikere prøver å få seg en plass øverst ved bordet og gjør som mafiaen befaler. Folket holdes som kveg og klappes kjærlig når de gir godt med melk. Men når melkebøtta ikke blir full nok, kommer slakteren. Bare tenk hve Storebror kan få seg til å gjøre med folk som skylder skatt eller moms. De fleste konkurser er på grunn av skyldig moms som det ikke finnes penger til. Tragediene i kjølvannet til Storebrors omtanke for vårt ve og vel, trenger ingen nærmere forklaring. Derfor er det å tro på våre ledere og eksperter en bedragersk illusjon. Virkeligheten er at vi alle nå lures ellere jages inn i en situasjon med få muligheter til overlevelse. Først bløtgjøres vi med fordumming av undermåls utdannelse og underholdning for så å øredøves av propaganda og da er nesten løpet kjørt. De fleste følger strømmen, selv om spede røster roper varsko. Men løgnene er for fristende. Sannheten er kjedelig mens spenningen stiger med fantasifulle løfter om en fin fremtid. Om man vil vite sannheten, finnes den ikke i dagens aviser, radio og fjernsyn. Man må grave litt selv. Være kritisk, stille spørsmål og kreve svar. Det har mange gjort og funnet sannheten under tykke lag av løgn og fanteri. Du kan teste deg selv på pandemien og Ukraina. Lykke til.

 

NÅ HAR VI GLEMT PANDEMIEN OG SNART ER KRIGEN I UKRAINA OVER. MEN SÅ KOMMER SJOKKET
Veldig få skjønner hva som foregår i verden. Men det er også meningen. For den regjerende elite på toppen av maktpyramiden vil helst operere uten å synes for å få det som de vil: en drastisk redusert global befolkning og full fysisk og mental kontroll på dem som blir igjen. The New World Order har vært planlagt i over hundre år og er nå en realitet flere steder i verden. Et teknokratisk diktatur med overvåking og siktemål mot en sentral global regjering. Det ene store landet etter det andre er revet med, Kina, Australia, Canada, snart USA og deretter Europa. Den falske pandemien ga utviklingen et byks og nå den kontroversielle krigen i Ukraina. Putin har lovet å trekke seg tilbake når han har utslettet landets mange bakteriologiske laboratorier og nazistiske celler som hele verden heller vil ha fordi mange ledere har investert sine penger i dette korrupte landet. Krigen kan altså snart ende, men har vært et smertelig slag mot eliten, kalt slangens hode som holder til i Davos alias khazarmafiaen. Disse styrtrike psykopater er farlige og har ennå et ess i ermet. De spår at verden nå vil bli utsatt for et cyberatakk som slår ut all elektrisitet og elektronikk for å stoppe kommunikasjonen blant deres fiender. Ennå en falsk-flagg-operasjon som deres fiender vil få skylden for. Følgen blir et sjokk som får verden til å gå amok. Stengte banker, butikker og telefoner vil gjøre verden livsfarlig. Den kloke som ser ulykken komme, vil søke skjul til rabalderet er over. Johannes åpenbaring forteller om de siste sju skåler med Guds vrede skal tømmes over jorden og havet og drikkevannet, over solen og luften og mere til. Det vil gi farlige sykdommer, forurenset hav og giftig drikkevann, sviende sol med mere og til sist et jordskjelv så stort som det aldri har vært før. Kom ikke å si at den hellige skrift ikke har noen betydning når den så detaljert advarer oss om det som skal komme. Fall heller på kne og les Fadervår.

  

NÅR VERDENS LEDERE LYVER OM PANDEMIEN, HVORFOR SKULLE DE SNAKKE SANT OM UKRAINA ?
Tyven tror at alle stjeler. Den som lyver tror også at alle gjør det. Verdens politiske ledere lyver ofte for å få alt politisk korrekt. Ærlighet er en undertrykt dyd og det er vi nå blitt vant til i krig som i fred. Ingen må innbille seg at vi får vite sannheten om krigen i Ukraina. Vi trodde vi kunne stole på leger og helsevesen, men nå kommer sannheten frem. Den vil vi også få om Ukraina etter at mange er døde akkurat som mange nå dør av ei kamuflert giftsprøyte og folk langsomt våkner. Det er av små barn og fulle folk vi får sannheten, sier et ordtak. Fordi den som lyver må tenke seg godt om for ikke å bli avslørt. Våre lederes og utvalgte eksperters propaganda brant seg så fast i de fleste at selv ikke nå som alt er avslørt, kan de se sannheten. De bærer fortsatt maske og holder avstand, hilser med albuen og bruker håndsprit. En saueflokk kan ikke bli annet enn en saueflokk. Det samme med Ukraina. Putin er agressiv og farlig. Derfor må man ha militærbaser i alle land mot grensen til Russland. Nå er Ukraina under hans kontroll og det forhandles om fred. Hva som ligger bak denne operasjonen vil verden ikke høre tale om. De vil bare at Putin skal huskes som verdens farligste tyrann fordi han truer deres lukrative lyssky investeringer i Ukraina, bakteriologiske laboratorier, banker som hvitvasker deres kriminelle svarte penger, deres horehus og prostituerte og alle kidnappede barn som lagres der før de spres til alle kanter som seksualobjekter for pedofile maktmennesker. Dette er bare toppen av isberget. men når Putin er ferdig med sin operasjon vil freden vende tilbake til Ukrainas befolkning og deres president kan sitte ved kanten av svømmebassenget ved sin mangemilliondollar villa gitt ham som gave i Miami. Og verdens verste kriminelle ser sine investeringer ligge i grus paralelt med at hele den vestlige verden kollapser og drukner i sin egen kloakk, Denne sannheten er det ikke mange som tåler å høre. Derfor må dette klassifiseres som falske nyheter.

   

UKRAINA KAN LEDES AV EN ULV I FÅREPELS. AT FOLK IKKE KAN LÆRE Å IKKE SKUE HUNDEN PÅ HÅRENE !
En populær TV-kjendis. moromann, klovn og dragqueen med mere, ble innsatt som persident. Mer enn nok bare det til å reise ens øyenbryn. For til å lede et land i en alvorlig konflikt som har vart i 8 år, må det ligge noe spesielt bak. Selvsagt får han mange med seg, men burde han ikke hatt mer politisk erfaring? Med en forskuttert lønn på en milliard dollars og en utmerket villa i Miami, var tilbudet for godt til å avvises. Hans forgjenger ble også innsatt etter at landets lovlig valgte president ble jaget ut av huset med trussel om vold og frykt for sitt liv. Man må jo spørre seg hva som egentlig foregår. Og nå vet vi altså det, om man skal tro på russerne, som sier at landet er fullt av USA-finansierte laboratorier. Her forskes på bakteriologiske krigsvåpen som angivelig er for å slå til mot Russland for å få kloa i landets rike naturressurser. Med slike våpen fjerner man lett befolkningen men beholder de materielle verdier. Ukraina er ellers kjent for mye verre ting som oppsamling av kidnappede barn som kanaliseres videre på et marked av pedofile svin som står lengst frem i køen for å hylle og støtte den ukrainske presidenten. Disse pedofiler er mange og befinner seg på alle trinn i samfunnet, særlig i høye stillinger med god lønn, for slike barn er ikke billige. Putins mål sies å være disse laboratorier pluss andre viktige militære mål, våpenlagre osv som ofte er plassert i kulturhus, sykehus og andre sivile mål som egner seg for å sverte angriperen. Hemmelige rom under jorden skal være funnet fulle av barn uten foreldre fra mange land. Ukraina hvitvasker også kriminelle penger fra narko, menneskehandel og prostitusjon med mere. At så mange hater Putin og elsker nazistene som tok makten i Ukraina, sier litt om hvilken side de står på i denne krigen som raser mellom det onde og det gode.

 

VERDENS STØRSTE HEMMELIGHET ER AVSLØRT OG SKAPER KAOS OG PANIKK I DENS MIDTE
Suget etter total diktatorisk verdensmakt er ikke noe nytt. Men måten den gripes på, har ikke kommet ut i lyset før nå og hvem som helst kan se det ved å grave litt. Det haster, for klanen som har operert i århundrer uten å synes, liker ikke å bli avslørt. Katten er likevel ute av sekken slik at det nå gjelder å redde stumpene. Heldigvis har denne klanen nok av penger som de kan kjøpe hvem de vil med. En rikdom de har ervervet ved organisert plyndring og utlån av penger til skyhøye renter i flere århundrer. Likeså har de skaffet seg kontroll over utdannelse og massemedia. Hjernevask fra barnestadiet og et propagandaapparat verden aldri før har sett er to viktige våpen i kampen. Men det foreløpig frie internett er farlig når det tas i bruk av alle som aner hva som foregår. Derfor må forsvaret styrkes og som kjent er angrep det beste forsvar. Hemmeligheten er graden av grusomhet som er så høy at folk flest ikke tror det er sant. At toppene nærer og ruser seg på barneblod fylt av adrenalin etter at ofrene ble skremt vettet av innen de ble myrdet og servert på sølvfat i okkulte selskaper. Verden har nå tre sheriffer som ikke vil la seg kjøpe til å tie. En i Amerika, en i Russland og en i Kina. Derfor gjelder det å svartmale disse så grundig som mulig. Aldri før har statsledere blitt så hetset og hatet. Det blir spennende å se hva som skjer når sheriffen i Kina går løs på sitt eget parti. Ting skjer veldig fort nå og overraskelsens tid er ikke forbi. Den som har et hode å tenke med, begriper mer enn hypnotiserte idioter som holder med syndere, barnemordere og tapere.

   

KRIGEN I UKRAINA ER IKKE MOT FOLKET MEN REGIMET SOM TILLATER FORSKNING PÅ BIOLOGISKE VÅPEN
Sannheten kommer langsomt til syne for dem som leter etter den. USA kontrollerer 336 biovåpenlabratorier i tretti land globalt. I Ukraina finnes mer enn tjue. Forbudt ved internasjonal lov, og derfor i hemmelighet. Banktoppene i Davos vil ha alle med på sin nye finansreform, men Kina og Russland vil ikke. Dette ergrer USA som er løpegutten for Davosmafiaen. Siden 2014 har pengene fosset inn i Ukraina sammen med kjøpte og betalte korrupte politikere. Målet er å få has på Russland først og KIna etterpå. Med biologiske våpen kan målet nås, men har nå fått et skudd for baugen ved at Putin har demonstrert at han vet om dette og kan legge disse labratorier i grus. Den skrekkslagne mafiaen er på randen av desperat panikk og pøser ut allskens falsk propaganda for å få verden med seg. USA og Europa med alierte, til sammen rundt en milliard individer er imot Putin, men resten, 6 milliarder i Kina, India og Øst-Europa støtter Putin i kampen mot korrupsjon, kriminell og illegal forskning og produksjon av biologiske våpen. Hvis ikke denne fryktelig farlige virksomhet stoppes, er ikke bare russere og kinesere i livsfare, men hele verden. At så få skjønner dette, sier litt om hvor grundig verden er blitt hjernevasket og helt rensket for evnen til å tenke kritisk og logisk. Verden vil bedras og det har de sannelig nå blitt til gangs. Gud hjelpe oss.

 

PRODUKSJON OG BRUK AV BIOLOGISKE VÅPEN ER FORBUDT ETTER INTERNASJONAL AVTALE I 1972
Putin har kjent sin kjære nabo lenge. Ukraina er historisk russiek, selv om de har revet seg løs etter Sovjets fall. Etter jakten på de mange uredelige russiske oligarker som stjal landets rikdommer av ymse slag, søkte mange til Ukraina for beskyttelse. Korrupsjonen er tydelig og velkjent. Derfor så USA ved CIA sin sjanse og satset på høyst tvilsomme aktiviteter som produksjon av ulovlige våpen i et land utenfor deres egne grenser. Bakterier er farlige saker, men drepende effektive som usynlige soldater. Det evige militære målet for USA er å få tak i Russlands enorme naturressurser. Biologiske våpen utrydder foket, men lar natur og infrastruktur være urørt. Etter et par ukers operasjoner i Ukraina kunne Russland si til USA: Vi har funnet deres biologiske våpen! Dette sendte sjokkbølger hos de skyldige og medskyldige. Det viser seg at flere titalls laboratorier ble funneti Ukraina, men dessuten flere hundre i et trettitalls andre land verden over. Det er derfor ikke tvil om hvem skurken er. Panikken sprer seg og har utløst en enorm svertepampanje rettet mot Putin fordi han vil forsvar sitt land og folk mot muligheten for et grusomt bakteriologisk angrep, minst like dødelig som kjernefysisk. Landets ulovlige regime ble fikset av CIA og man forstår nå hvorfor. Sammen med avsløring av ufattelig politiske korrupsjon, har Putin også ryddet kraftig opp i prostitusjon, narkotrafikk og pedofile sexforbrytere, menneskehandel, bedragerier, tyveri og  plyndring, finansbedrageri og hvitvasking med videre. Det at USA og EU reagerer så kraftig og ensidig mot denne militære politioperasjonen, sier litt om den medskyldighet det her kan bli tale om og straffen for det. Sannheten kan som solen ikke skjules hvor lenge som helst.

 

HVER GANG DU NÅ FYLLER TANKEN, FORSTÅR DU VEL AT NÅ ER DET RAMME ALVOR
Putin ser ut til å få skylden for alt som går galt nå. I alle fall for at drivstoff går opp slik at mange lar bilen stå. Legg sammen to og to og du forstår at dette er ingen spøk. Vi idioter har spådd at dette ville komme, men er blitt ledd av. Våre bamge anelser har vist seg å stemme. Den som ikke er helt hypnotisert og bedøvet av all propaganda, har nå en ørliten sjanse til å klare seg, men må handle raskt. Kaoset kommer nå og det sprer seg. Prisene stiger på alt fordi transporten blir dyrere. Folk blir fattige fort når pengene forsvinner fort. Bruk tiden til å forberede deg på sjokket, at det ikke er noe å få kjøpt og at strømmen forsvinner sammen med telefon og data. Da står vil ganske alene og hver mann må ta ansvar for seg og sine.  Kjøp inn ris og havregryn som sikkerhet og vann i dunker hvis du bor i en by. Men kom deg helst ut av byen hvis det skulle bli urolig. Kjøp frø til planter lett å dyrke i et stykke jord du kan komme til. Kålrot. rødbeter og løk kan alle dyrke. Tomater, purre og gulrøtter likeså. Settepoteter til en åkerlapp har folk berget seg på før. Hermetikk holder seg lenge, men snart blir det ikke å få tak i. Fiskestangen kan komme til nytte, men tro ikke på storfangst. Snart er skogen tømt for vilt, men kaniner og høns kan passe for noen. Mange har gitt råd for krisetider, og nå er det snart for sent å gjøre noe som helst om det ikke allerede er gjort. Krisen som nå kommer kan bli tung og langvarig. Derfor håper jeg min familie og alle mine venner og lesee her tar denne siste advarsel alvorlig. I morgen skal jeg fylle et par jerrykanner med bensin uansett hva det koster, for om noen dager blir det nok enda dyrere.

 

UKRAINA ER BLITT EN VARM POTET FOR EUROPA OG USA MED STORE KONSEKVENSER
De fleste nyheter fra Ukraina er som ventet falsk propaganda. Det meste henger ikke på greipa, men svelges lett av de fleste som ikke forstår at Ukraina er verdens sentrale kriminelle hotspot med statlig beskyttelse. Svære klaser av oligarker med blodige hender og stjålet gods er bare toppen av isberget. Her samles verdens narkobaroner og menneskehandlere og får vasket sine skitne penger i landets korrupte banker. Her kan pimper og pamper ferdes fritt og trygt. Kidnappede barn fra hele verden holdes her til de blir spredt ut til markedet. Handel med adrenocrome og organer, våpen, trening i ekstrem voldsbruk, finanssvindel og dets like har for tiden gode kår i Ukraina. Inntil Russland ikke tålte dette lenger. I åtte år siden 2014 har deres tidligere gode nabo sunket dypere og dypere i denne kloakk. Men det var flere grunner til operasjonen som nå nærmer seg slutten. Den russiske marinebasen i Sevastopol på Krim var et mål for Nato, men mislykkes fordi Putin grep inn. Han kunne selvsagt ikke sitte å se på at de så frekt kuppet deres marinebase. Men at CIAs bøller jaget den lovlig valgte presidenten med trussel om fysisk vold, kunne han ikke gjøre noe med. Heller ikke at de korrupte oligarkene fikk innsatt en grovkalibret sexfiksert TV-komiker som statsleder etter forgjengerens død. Men den aller viktigste grunnen til operasjonen var de mange USA-finansierte laboratorier for utvikling av bakteriologiske våpen like på grensen til Russland. Selvsagt tiltenkt brukt mot Russland for å få kloa i landets enorme ressurser uten å måtte betale for det. Disse laboratorier er nå for det meste jevnet med jorden. Operasjoene er over når Ukraina går med på å forbli nøytralt. Det etiske og moralske nivået i Ukraina er derfor ikke særlig høyt. Heller ikke i verden ellers som hyler og skriker hevn over Putin. Korsfest, korsfest, men slipp Barabas fri. Konsekvensene ser vi allerede og blir mange som du kan regne ut selv. 

 

NÅ GRANSKES ÅRSAKEN TIL AT UTVIKLINGEN GÅR MOT EN DUMMERE BEFOLKNING OG IKKE EN KLOKERE
Ikke alt som for tiden kalles smart, er det i virkeligheten. Ordet "smart" er blitt et mantra brukt om den fjerde industrielle revolusjon, teknologiens inntog i vår private sfære. Smart telefon. smart hjem, smart meter, smart shopping, just name it. Fjernstyrte biler og kameraer over alt, hva nå alt dette skal være godt for. Det merkelige er at denne utviklingen ikke lar seg stoppe fordi enorme penger er involvert, for ikke å snakke om makt. Politikk altså, langsiktig planlagt politikk. Men vet vi hvem planleggerne er? Lenge har en gruppe rikfolk operert uten å synes. Men nå har de trådt frem i lyset. World Economic Forum i Davos, som innbiller seg at fordi de har alle pengene, så har de også all makt. I teorien ja, men i praksis bare så lenge de får folk til å tro det. Som de må ha folk til å tro på pengenes verdi for at det økonomiske system skal virke. Men se hvor lett bankene selv kan utrydde denne troen ved å erklære en pengeseddel for ikke å være gyldig lenger. Over natten ble den største seddelen i India gjort verdiløs for å få folk over på plastkort. Troen på myndigheter er like falsk, men det fungerer fordi folk i hele verden er gjort dummere med svekket utdanning og kontrollert media over mange år uten at de merket det. I tillegg fordummende underholdning som har gjort den amerikanske befolkning til en samling idioter verden ikke har sett maken til. Europa er ikke bedre som derfor ikke skjønner bæret av hva som foregår i verden. Men det er nettopp hensikten. For nå skal folk slutte å tenke selv, de skal bare adlyde. Forskere som mener noe annet er derfor i gang med å studere den kjemiske balansen i selve hjernen og hvordan den også kan være influert av utvendig utilbørlig påvirkning, mentalt, kjemisk eller elektronisk. Men skaden kan allerede være skjedd og da kan bare Gud i himmelen rette opp det som djevelen har ødelagt.

    

INFLUENSA SKYLDES IKKE VIRUS, MEN SVIKT I FORSVARET OG UTILSTREKKELIG ERNÆRING
Ingen har bevist at virus eksisterer. Bakterier finnes og de er våre venner som bryter ned næringen i magen så den kan anvendes. Og ellers i naturen når dødt liv skal ryddes bort og bli til nærende jord igjen. Alle sykdommer skyldes svikt i sirkulasjonen livet er avhangig av. Den moderne verden har medført stort press på dette systemet. Jorden gjødsles ikke fordi vår næringsrike avføring kastes i havet som forpestes og avlives. Samtidig som mengder av produserte toksiner også ender der. Jorden blir mager og nesten uten næring og maten deretter. Etter høst og vinter er maten gammel og kroppen for svak til å forsvare angrepet fra kreftene som er designet til å bryte ned alt liv som ikke holder mål. Dette er en forbannelse som kom etter at våre forfedre begynte å ignorere naturens lover. Fysikk og kjemi utnyttes uhemmet og har bidratt til at den negative spiralen har skutt fart. Elektromagnetisme innebærer usynlige stråler som også svekker immunsystemet. Når dette ignoreres fordi bruken er nødvendig for å holde på makten, får man helseskader som er identisk med skadene et påstått virus forårsaker. Dermed har man forklaringen på hele syndromet som har herjet globalt i flere år. Ikke mange begriper dette, fordi flesteparten har blitt lurt til å drikke en motgift som også angriper hjernens evne til å tenke dype tanker. Dette er ikke et uhell, men en kynisk politisk plan. Et hardt grep for å få full fysisk og mental kontroll over verdens befolkning. Men så gikk noe i stykker da flere enn ønskelig skjønte bedraget. Dermed måtte plan A settes på vent for å lansere plan B. Den rakner også nå slik at plan C allerede er annonsert: Verden vil bli utsatt for et globalt cyber-angrep. Spør deg selv hva dette innebærer og hvem som kan ha fordel av dette. 
  

SKAL MAN VÆRE DOMMER I EN SAK, MÅ MAN HØRE PÅ ALLE PARTER SOM HAR NOE DE VIL SI
Ensidigheten i dagens bedømming av hva som skjer, er illevarslende. Ikke bare er friheten til å tenke å tale fritt alvorlig truet, men veien til et totalitært tyranni er ferdig stukket ut. Som vist under hysteriet som nettopp er erklært over ved at viruset ikke er farlig lenger. Nå er nemlig målet med operasjonen nådd. Folk har lært å stole på myndigheter og eksperter og blitt livredd for falske nyheter. Annerledes tenkende er samfunnsfiender og terrorister. Nå som den såkalte pandemien er avblåst, har bakmennene lansert neste steg mot tyranniet. Ukraina! Kondisjonert til å tenke ensidig var det lett for operatørene å legge vekt på bare den ene siden av saken. Putin er en djevel og Zelenskyy er en engel. Tro ikke at jeg mener det motsatte, men aldri har jeg opplevd en fremstilling så ensidig og hele verden røres til tårer på falske premisser. Rett skal være rett og Putin har etter internasjonal lov rett til å forsvare og beskytte sitt land. Det er hans plikt, men står overfor en krigslysten makt som gjerne ser ham død og landets ressurser stjålet. Forsvaret kan innbefatte det å ødelegge en fremmed fiende utenfor egne grenser. Det har USA gjort i flere tiår uten nevneverdig kritikk. Putins fiende er ikke Zelenskyy, men snarere Jens Stoltenberg som ønsker at russeren trykker på den røde knappen. Zelenskyy er bare en nikkedukke, en TV-klovn av simpelt merke, men som folket liker. Ukraina står til halsen i korrupsjon og kriminalitet som får lov å operere mot betaling. Slik har presidenten fått sin konto i Miami på en milliard dollars pluss en luksusvilla. Disse opplysninger kommer fra andre siden man ikke må høre på fordi det kalles falske nyheter. Putin har selvsagt et militært mål, å sikre Sovjets gamle marinebaser på Krim for Russland og forhindre Nato å ekspandere helt til deres grense. Et ytterst korrupt og kriminelt styrt Ukraina er uberegnelig og farlig. Men når media er kjøpt og betalt og verdens mange korrupte politikere er blackmailet og presset, så går det nå som det går.

 

UKRAINA ER AVSLØRT SOM ET FRISTED FOR VERDENS VERSTE KRIMINELLE INDIVIDER
Alle normale mennesker synes at grove overgrep mot små barn er den verste forbrytelsen noen kan begå. Bortføring og salg av barn til uhelbredelige og voldelige pedofile er likevel very big business over hele verden. Ikke for salg til mannen i gata, men til høytstående personer med tykke lommebøker som politikere og kjendiser. For disse barna er ikke billige. Men forbrytelsen stopper ikke der. I enkelte ekstreme miljøer blir disse stakkars barna etter en ødeleggende voldtekt skremt og livredde slik at deres blod blir fylt av adrenalin. Blodet tappes av dem og selges som adrenocrom, som heller ikke er billig og har vært mye brukt av styrtrike stjerner i Hollywood. Enda verre er at døde blodløse barnekropper blir partert og spist av en eller flere i en seanse som er så fryktelig at mange ikke tror det er sant. Dette er toppen av isberget. Sammen med dette hører pengeoverføringer og hvitvasking i en enorm skala. Når man nå vet at Ukraina har blitt et fristed for slik virksomhet, kan man bare undres hvorfor det er så viktig for vestverden å stoppe Putins fremmarsj mot Kiev for å fjerne dette korrupte regimet som tar imot enorme bestikkelser for å la dette skje. Alle fordømmer Putin som nå vil brenne denne stinkende søppelhaugen, som han selv uttrykker det. I tillegg vil han ødelegge mange hundre vestfinansierte laboratorier som utvikler nye og farlige biologiske våpen som han på grunn av situasjonen forstår kan bli brukt også mot Russland. Rikmannsklubben i Davos liker ikke dette og pisker opp stemningen. Men i Tel Aviv sitter enda verre psykopater som også begynner å svette. Putin har forstått hvem som trekker i trådene øverst oppe og vil kappe hodet på monsteret i løpet av sekunder fra sin base i Syria, dersom noen gjør noe veldig dumt. Sjakk matt altså. Dette forstår selv den godeste Jens Stoltenberg som plutselig heller vil bli banksjef enn sine hender fulle av blod.

 

EN MERKELIG KRIG OG PLUTSELIG STYRTRIKE POLITIKERE MEN INGEN SPØR HVORFOR
President Zelenskyy høster nå ros og lovprisning fordi han har gått i skyttergraven med soldatene. Den populære TV-komikeren er plutselig blitt en seriøs folkehelt. Men så har han da også fått overført en milliard dollar til en konto i Miami hvor han også har kjøpt en diger villa til mange millioner. Hvordan det går an forstår bare de som er inne i systemet. Hele kabinettet er også blitt ganske velholdendes i ekte russisk oligark-stil. Det oser korrupsjon av denne regjeringen som ble utnevnt og ikke valgt, etter at forrige president med vold og makt ble jaget ut av huset og måtte flykte for sitt liv. At det var CIA som sto bak kuppet, virker ingen bry seg om lenger. Men det merkeligste er selve krigen, som amerikanerne sier er mislykket. For de har jo ikke satt de viktigste statsfunksjonene ut av splll. Radiostasjoner, vannforsyning og infrastruktur. Som amerikanerne gjorde i Afghanistan, Irak, Libya osv. Noen broer er sprengt, men det har ukrainerne gjort selv for å hindre russernes fremrykning. Når russserne møter motstand, viker de tilbake som om de ikke vil ha noen strid som koster liv. Det finnes ikke foto eller video som viser direkte kamphandlinger og massemedia etterlyser dette. Er Putin feig eller dum eller bare gal? Eller har han en helt ny strategi? Rykter sier at han nå brenner opp søpla i Ukraina. Giffabrikker som produserer biologiske våpen, samt gamle lager av forbudte plantevernmidler som er farlige i gale menns hender. Vi har i alle fall bare sett begynnelsen på en krig mellom sterke krefter. Hva enden på visa blir står skrevet i stjernene. Eller i det dokumentet som kalles Zions vises protokoller.

 

DEMNINGEN HAR SPRUKKET OG NÅ FOSSER GAMMEL KLOAKK UT OG RIVER MED SEG LITEN OG STOR
Også krigen i Ukraina viser seg å være noe ganske annet enn man har sagt. Det åtte år gamle kupp-regimet har latt landet synke ned til et nivå uten sidestykke og kan kalles verdens verste kloakk. Et sentrum for kriminalitet av verste slag, menneskehandel, spesielt barn, organhandel, narkotikahandel, prostitusjon, hvitvasking av kriminelt ervervede penger, all slags mafiavirksomhet og internasjonal smuglertrafikk, illegal våpenhandel og mye mer. Siden CIA kuppet makten i 2013 og innsatte sin stråmann, har illegal kriminell virksomhet tatt fart. Oligarker styrer store deler av trafikken med olje og gass. Det korrupte selskapet Burisma er blitt kjent på grunn av Joe Bidens familie er medeiere i selskapet med en tung post. Også Obama, Clinton og Bush er nevnt her.  Mange flere av verdens ledere mistenkes nå for investeringer i det "framgangsrike" Ukraina, hvilket forklarer at de alle er så rasende på Putin som ikke bare vil hindre Nato å etablere seg der, men også vil rydde opp i denn stinkende sumpen akkurat som Trump har sagt om Washington. Det har falt mange russiske bomber over Ukraina de siste 4-5 dagene, men ingen byer er ødelagt. Målet har vært de mange laboratorier og fabrikker for produksjon av biologiske og bakteriologiske våpen som vestlige land har investert i og derfor ikke ønsker skal gå tapt. For aksjonærene gjelder det makt og penger, men for folk ellers gjelder det liv og helse. Selvsagt er Putin en bølle som nå ødelegger alt dette. Dette synspunkt råder over hele vestverden som nå desperat vil sende våpen til stakkars Ukraina, men "krigen" kan være over når disse giftfabrikkene er borte. Det som kan gjenstå er å arrestere sittende falske og korrupte president. Men han har gjemt seg i skyttergravene og hylles av investorer og idioter som en helt. Fiffen i Davos liker nok ikke dette og kan tenkes å stoppe strømmen av slike "falske nyheter" ved rett og slett å mørklegge verden. Vi har hatt lockdown, nå pågår en breakdown og til slutt en blackout og dommedag. 

 

FYLL OPP TANKEN PLUSS ET PAR JERRYKANNER. FOR NÅ ADVARER DAVOS OM ET CYBER-ATTAKK
Klaus Schwab, sjefen i World Economic Forum, har nå for andre gang gått ut og advart verden om et kommende angrep på verdens datanettverk. Så ille vil det bli at pandemien bare blir en mindre forstyrrelse. Hvordan denne psykopaten vet dette, kan vi bare forstå i lys av alt det andre som verden opplever nå. Alt som var designet til å skremme verden, helt fra september 2001, har mistet kraften. Nå som folk forstår at både pandemien og Ukraina-krigen ikke er hva de sier, trengs sterkere lut. For verdens befolkning skal nå jages inn i folden ved et nytt ess i ermet. For ingen tror vel at WEF ikke har en finger med i spillet? Som de også kunne spå pandemien, spår de nå at strøm telefoni og data også forsvinner ved at en av dem trykker på en tast - og alt blir plutselig svart, kaldt og stille. Ikke bare en dag eller to, men så lenge det behøves så de merkes. Om verden ikke har gått amok før, så vil den gjøre det nå og det blir vanskelig å holde hodet kaldt. Bankene stenger, transporten stopper og butikkene har ingen ting å selge etter et par dager. Ungdommen blir crazy fordi telefonen ikke virker. De gamle fryser ihjel i sine leiligheter uten skorstein. Alle blir sultne etter et par dager og vil rane dem som har litt mer mat i skapet enn dem selv. Tror du ikke at dette kan skje, har du kanskje bare drømt at det nettopp har vært en falsk pandemi? I så fall ta deg nå sammen og tenk på dem du har ansvar for. Bruk tiden nå innen dette skjer til å samle nødproviant og andre ressurser du trenger i en trengsel verden aldri før har opplevd.

 

HVA FOLK FLEST IKKE VET OM UKRAINA OG HVORFOR PUTIN NÅ ANGRIPER LANDET
I fredstid får folk ikke vite mer enn makthaverne vil vi skal vite. Og i krig enda mindre. Propaganda og løgnhistorier har ekstra gode kår akkurat nå da verden holder på å revne. I politikk finnes saktens gode krefter, men aller mest dårlige. Nå kalles de svarte og hvite hatter som i det skjulte bekjemper hverandre. Hele vest-verden er full av svarte hatter som står samlet om sitt mål om å krasje verden og starte alt på nytt. En djevelsk kynisk toppledelse har for lenge siden tatt kontroll over bankvesen og massemedia. Spenningen som pågår er et resultat av en gryende krig. Ikke en nasjon mot en annen, for dette er bare et skuespill som forleder oss fra å forstå den store planen. Denne krigen er makthavernes krig mot befolkningen for å tvinge dem til underkastelse. Ukraina er en viktig brikke i dette spill. Her ligger nemlig verdens største produksjon og lager av gifter til både krigsbruk og landbruk. Over 4000 lagerplasser fulle av biologiske og bakteriologiske våpen, forskning og produksjon. På den lille øya Snake Island finnes et slikt anlegg. Putin sa til dem: Overgi dere eller bli utslettet. Fuck you, svarte de. Få minutter etter ble øya bombet til grus og ingen overlevde. Fy skam stygge Putin, var det mange som sa. Øvrige mål er lignende biokjemiske anlegg og lager over hele landet. Det er sagt at Putin har ringt til Trump flere ganger og sagt at han ikke vil invadere Ukraina, han vil bare rense opp i landets farlige produksjon og lager. Men målet er nok også å avsette regimet som har revet til seg makten med vold, initiert av Nato som ønsker landet inn i folden. Alle disse farlige våpen, gamle forbudte og utgåtte insektmidler med mere vil være en stor helserisiko om det kom i hendene på dagens mange sinnsyke politikere. Det kan derfor være at Putin nå gjør verden en stor tjeneste. Han bomber ikke byene, men utvalgte steder på landsbygda der målene ligger. Men selvsagt fortelles ikke sannheten på TV. Da kunne mange flere begynne å tenke, og det er farlig for dem som har makten akkurat nå.

 

SLAG I SLAG HAR VERDEN BLITT SKREMT INN PÅ VEIEN TIL DEN FJERDE INDUSTRIELLE REVOLUSJON
Dampkraften kom først, så elektrisiteten, deretter automatisering og nå førerløse biler. Utviklingen av industrien i et nøtteskall. Veien til den høyst risikable fjerde revolusjonen skal vi inn på enten vi vil eller ikke. I tjue år har vi blitt jaget vilt, siden 11. september 2001. Med tårnene i grus fikk man legitimitet for å starte krigen mot terror. TERROR TERROR TERROR. Vi trodde på historien deres en stund inntil vi begynte å forstå spillet. Da måtte vi gjøres redde for noe annet, som ble KLIMA KLIMA KLIMA, redsel for å brenne opp eller fryse ihjel. Lille Greta fra Sverige ble en brikke i spillet til vi forsto at også dette var et teater. Heldigvis hadde man flere ess i ermet. PENGER PENGER PENGER, kontantene må vekk, for bankene er konkurs og økonomien kan kollapse. Hvordan det går, hører fremtiden til for snart kom enda mer å være redd for. HUNGER HUNGER HUNGER, matvarekrisen på grunn av dårlig vær, flom her og tørke der. Eller transportproblemer og tomme butikkhyller. Endelig kom VIRUS VIRUS VIRUS kort etterfulgt av PANDEMI PANDEMI PANDEMI og så hakk i hæl VAKSINE VAKSINE VAKSINE. En befolkning i total lammende redsel er veldig lett å lede inn på veien til den fjerde industrielle revolusjon, dem digitale fjernstyrte kontrollerbare nye verden teknokratene vil ha. Med injiserte nanochips og kunstig intelligens var nå befolkningen i sin herres makt. Et siste stikk hadde man likevel på rede hånd, KRIG KRIG KRIG, med våpenlageret fullt av gammeldagse tanks og jagerfly, men også atombomber og strålevåpen. Nå skulle det virkelig mannsmot til for ikke å la seg skremme. Og noen av oss har nettopp det. For vi vil ikke bli en del av The New World Order som er så pillråtten at den vil ødelegge seg selv. Da gjelder det bare å holde ut fiendens dødskamp.

    

SÅ HAR USA FÅTT SIN VÅTE DRØM OPPFYLT OG INGEN SKAL BETVILE AT PUTIN ER EN FARLIG TERRORIST
Når en bombe smeller i Ukraina, er det selvsagt Putin som står bak. Jeg vil helst være nøytral i politiske spørsmål, men dette er så grovt at jeg ikke han tie. Er det noe vi har lært de siste to-tre åra, så er det at politikere og media spiller på lag og juger så det renner av dem. Hvorfor stiller ingen av dem spørsmål om dette virkelig er sant, at Putin nå er blitt gal? Vi har jo lært at USA med sitt CIA er raske til å plante falske flagg hvor de vil. Skape fryktelige hendelser og skylde på fienden. De invaderte landet og bøllene deres truet med fysisk vold for å jage ut sittende president og innsatte en vest-vennlig skuespiller i stedet. Veien skulle beredes for Nato og flere rakettbaser tett på Moskva. USA måtte få denne krigen i gang, men Putin hadde ikke hastverk som USA. Nå danser hele verdens mediahus etter CNNs pipe og skriker død over Putin. Det er patetisk å observere at ingen stiller kritiske spørsmål som før. En journalists første bud er å grave frem sannheten ved å stille spørsmål. Det gjøres ikke ved å lese opp teksten på et ark han har fått utlevert. Det amerikanske industrielle militærkompleks går på tomgang og trenger sårt denne krigen for mer produksjon, arbeidsplasser og skatteinngang. Familien Biden har som kjent en solid aksjeportefølje i nettopp Ukraina, slik at både statlige og personlige interesser er høyst tvilsomme og burde granskes. Men nettopp for at sannheten for Guds skyld ikke nå må komme frem, har verdens politikere og mediahus gått sammen om å støtte verdens største terrorist..

  

SNART BLIR JORDEN KALDERE, ELLER VARMERE, ELLER NOE MIDT MELLOM IFØLGE VITENSKAPEN
En svale gjør ingen sommer, sier ordtaket. En mild vinter betyr heller ikke at jorden blir varmere. Noen sier at nå kommer en ny istid og andre at vil vil brenne opp. Mest sannsynlig blir det noe midt mellom. Debatten handler ikke om det blir slik eller slik, men at vi skal ha noe å være opptatt av, noe stort, så vi ikke ser skogen for bare trær. Vær og klima er stort, for det kan vi ikke gjøre noe med. Eller kan vi det? Ja sier vitenskapen. Men den sier også at vaksinen er sikker og effektiv, noe vi nå vet at den ikke er. Kemitrails etter fly høyt oppe er metaller som reagerer på elektromagnetiske stråler sendt fra jorda og oppover skaper varme et sted og kulde et annet. Altså grunnlag for en værtype nede på bakken, med regn og snø og storm. Målet er å kunne kontrollere været over en fiende man kriger mot. Om det er sant, vet jeg ikke, men det påstås. Mitt poeng her er at vær og klima i uro skaper problemer for bøndene slik at vi får mindre mat på bordet. På grunn av klimaet må vi derfor redusere befolkningen for at det skal bli mat nok til alle, sier maktsyke politikere. Når reduksjonen ikke ble stor nok av vaksineringen og om ikke krigen med Russland kommer i gang, vil man måtte ty til klimaproblemene igjen for å kunne fortsette å sterilisere folk, kvitte oss med de mange gamle og syke unyttigere etere, Folkemordet pågår for fullt, men veldig få skjønner at det er Universets Urkraft som nå er i sving for å rense jordkloden for parasitter og lar dem gjøre det selv. Til å begynne med var det tropisk klima ved polene. Så kom en stor naturkatastrofe med global oversvømmelse og påfølgende istid. Nå er tiden kommet til å rette opp alt igjen for de som er ment å arve jorden etter at de som ødelegger den, er blitt rykket opp med roten og kastet på dynga. 

 

VERDENS SENTRALBANKER ER KONKURS, MEN DET MÅ FOLK IKKE SKJØNNE FØR BANKENE HAR STENGT
For å skjule hva som skjer med våre sparepenger og investeringer, har rikmannsklubben i Davos, World Economic Forum, lagt et røykteppe av begivenheter som har gitt oss helt andre ting å tenke på. En falsk pandemi og en falsk atomtrussel. Slike alvorlige saker er mer enn nok for at vi ikke klarer å ta til oss at økonomien er en mye verre fare. Når sannheten om dollaren - 80 prosent av verdens økonomi - ikke kan holdes hemmelig lenger, blir verden snudd helt på hodet om den ikke allerede er blitt det de siste to år med pandemi og kristrusler. For når folk oppdager at bankene stenger og minibanken ikke virker, vil de fleste gå fullstendig amok. Kunstig åndedrett har holdt liv i dollaren ved å skape nye sedler og digitale penger ut av tomme luften og uten dekning. Oppgjørets time nærmer seg da man ikke kan låne seg mer ut av fattigdommen. De som låner ut penger til verdens regjeringer, mister snart sin tålmodighet. Selv styrtrike Norge vil lide når dollaren mister sin kraft og ingen kan kjøpe vår olje og laks lenger. Verdens økonomi er så sammenfiltret at når en brikke faller, så faller alle som domino.. Sprekkene i dammen kan alle se hvis de bryr seg, og snart fosser flommen ut og river med seg det som er. Da er det for sent å springe til banken for å ta ut sine sparepenger. Hele det økonomiske system er korrupt og bygger på plyndring og tyveri. De som har så mange penger at de kan gi så store statslån som her er tale om, har selv ikke ervervet denne rikdom på ærlig vis. Opp gjennom århundrene har visse frekke og nådeløse familier stjålet og ranet til seg enorme formuer. Denne rikdom har gitt dem makt og nå sitter de i Davos og tror de er verdens selvsagte ledere. Under seg har de verdens regjeringer og lokale politikere som holder orden på flokken av slaver som nå skal jages inn i en fangeleir de ikke kan slippe ut fra fordi de ikke skjønner at de er fanger. Rikmannsklubben tror de kan lure alle, men skjønner nå at de har tatt feil og begynner å svette ved tanken på at de er veldig få i forhold til de mange millioner som nå våkner av hypnosen og forbereder seg på å kvitte seg med parasittene  som altfor lenge har trodd at ingen kunne ta dem. Faren er derfor stor for at Eliten i Davos griper til det siste strået de har for å redde skinnet: Å bryte kontakten mellom rebellene, stenge strømmen slik at verden blir både kald og mørk og stille for ikke å snakke om pengelens. 

 

KRIGEN I UKRAINA ER AVLYST FORDI PUTIN NÅ ER FERDIG MED SIN MILITÆRØVELSE VED GRENSEN
World Economic Forum kan ikke si å ha lykkes med sin plan om å starte en tredje verdenskrig. Like lite som de har lykkes med sin pandemi. Verdensteateret har satt opp to dramatiske komedier som tross alvoret nå bare er til å le av. En nedskutt natoflyger vil lande trygt med en feit fallskjerm på taket av Norges bank. En velutviklet svingdørspolitikk fungerer bra i en verden der man blir belønnet med høy prestisje for lang og tro tjeneste i et system som er gjennomsyret av løgn og bedrag. Både bror og søster arbeider for et system som har erklært krig mot verdens befolkning som skjønner lite av hva som foregår. Han under verdens rikeste pengevekslers vinger, bankdynastiet Rothschild og hun under oljemedisinfamilien Rockefeller. Trusler om pandemi og atomkrig er tomme som en tømt blikkboks, men kan skramle når den sparkes nedover gaten. Den nye verdenskrigen er altså likevel begynt, men  er ikke helt lik de to første som da var for å redusere Europas befolkning. Moderne krig er kampen for digital elektronisk kontroll over motpartens befolkning. Kan man lamme hans datasystem har man vunnet krigen. Begge parter har samme mål og styres fra Davos: The New World Order med et tydelig glonalt klasseskille mellom herrer og tjenere. Nå skal alt krasjes først, politisk, økonomisk, sosialt, helsemessig, religiøst og så startes på nytt ved at psykopatene i Davos raskt tar kontrollen og tilbyr verden deres redning ut av kaoset. Men på grunn av råttenskapen i systemet vil deres prosjekt neppe vare særlig lenge. Størst sjanse til å klare seg har den som legger det hele i Guds hender og stille venter på denne universets mektige urkrafts reaksjon på hva djevelen med sine tilhengere har gjort med jordkloden hans.    

 

FØRST NÅR DU KJENNER DIN FIENDE TIL BUNNS, FORSTÅR DU HVA HAN HAR KLART Å GJØRE MED VERDEN
Slett ikke alle forstår hvem fienden er, men alle skjønner at noen prøver å ødelegge alt for oss, for ikke å si utrydde oss. Bortsett fra at dette er en krig mellom Gud og Satan, finnes det levende mennesker som går i djevelens tjeneste og har utviklet et system for ondskap som trosser enhver beskrivelse. Det finnes en forholdsvis liten gruppe maktsyke styrtrike psykopater, vi kaller det 1 prosent mot de 99, men det er nok ennå færre. Disse har lenge operert uten å synes fordi mørket passer dem bedre enn lyset. Men nå står solen så høyt og skinner så klart at de ikke lenger kan skjule seg. Takket være internett snakker folk oftere og raskere sammen og kan legge sammen to og to. Kremen av denne banden er en motbydelig elite bestående av rundt 300 personer som styrer alt som skjer i vår verden innen politikk, religion, penger, vitenskap, for å nevne noe. Grepet om oss er så totalt og brutalt at de fleste er mentalt lammet uten å skjønne så mye og livredde for et virus som ikke finnes. Men de av oss som har klart å våkne, vet hvem disse gangsterne er og hvor de bor og kan tydelig se et mønster og etter hvert en kynisk plan. Den går ut på å redusere verdens befolkning med 95 prosent og la resten bli som arbeidende zombier i en ny utopisk verdensorden. Eliten har et nettverk av tjenestegrupper og hemmelige selskap som tror de vil få en fin plass øverst ved bordet når den tid kommer. De forstår ikke at når de har gjort sitt, har eliten ikke bruk for dem lenger og knipser dem bort. Slik er djevelens belønning. Kontrollen som for lengst er tatt på alt og alle har skjedd ved infiltrasjon og fordervelse, litt etter litt slik at nesten ingen har merket noe. Derfor kan du ikke engang være sikker på at din egen kirke eller menighet har sluppet unna denne operasjonen. Men du kan se hvor alle står ved å spørre dem om hva de mener om pandemien. Svarer de at den er reell og derfor ikke advarer mot vaksinen, trenger du ikke vite mer for å ta beina fatt. 

   

DET JØDISKE PROBLEM GJELDER IKKE  EKTE JØDER, MEN EN KRIMINELL BANDE SOM HAR STJÅLET NAVNET
Jødene har fått skylden for mye av det gale i verden. Derfor har de blitt erklært uønsket i over hundre land. Den tid er over, for nå er jødene over alt og i høye stillinger. Men ekte jøder er det ikke mange av, for det som nå kalles jøder er folk med en viss prosent såkalt jødeblod. Det finnes ingen slektstavler lenger da disse ble ødelagt av romerne som la Jerusalem i ruiner år 70 e.Kr. Flukten fra Palestina kalles jøder i diaspora som dro nordover og slo seg ned i gamle dagers Kaukasus da bebodd av khazarer fra Mongolia og Khazakstan. Kjent for å plyndre karavaner langs Silkeveien fra Kina til Europa. Jødene blandet seg med dette folket og ble snart som dem, eller verre. De var bitre etter nederlaget og flukten og bestemte seg tidlig for å hevne seg på alt og alle. På 1700-tallet var alt det rene jødeblodet tynnet ut til nesten ingenting og ifølge jødenes egen lov kunne de kalle seg verken jøder eller israelitter som besto av elleve andre stammer. Samaritanerne var slike uekte utstøtte jøder. Familien Bauer i Frankfurt var en av de rikeste eiere av gammelt plyndret gods som gjorde at gamlefar kunne låne ut penger til europas konger som lå i stadig krig med hverandre. Men til høye renter og med pant i folkets fremtidige skatteevne ble Bauer så styrtrik at navnet ikke var fint nok lenger og byttet til Rothschild som alle kjenner i dag og kontrollerer alle verdens store sentralbanker og leder verdens mest kriminelle bande som har infiltrert og tatt kontroll på alle verdens regjeringer og politikere, alle verdens religioner med smått og stort, verdens skoler og universiteter, rettsvesenet, helsevesenet, krigsindustrien, kjendiser og rollemodeller innen underholdning og ikke minst viktig, massemedia som deres talerør. Ekte jødedom varte i 1500 år og endte for 2000 år siden. Dagens zionisme er stjålet og blandet med babylonsk kabbala som utøves gjennom religiøs dyrkelse av Lucifer, den gamle slange, i sine hemmelige losjer og selskap. Det gamle jødiske folk brøt sin pakt med Gud, mens de som tok imot den lovte Messias ble tatt med i en ny og bedre pakt.        

 

OVERDREVEN BRUK AV ANTIBIOTIKA HAR SKAPT RESISTENTE BAKTERIER SOM FIKK NAVNET CORONA
I mange år forut for verdens største helsebløff, har folk blitt medisinert med antibiotika for det minste nys. Selv i munnvann finnes bakteriedrepende middel. Men bakterier lever og kjemper for sin egen eksistens. De har sin egen intelligens og lærer seg koden i antibiotika og blir raskt resistente. Pasienten får derved sitt immunforsvar svekket og blir ekstra sårbar for influensa og forkjølelse når sesongen inntreffer. Som på ettervinteren når kroppen har små reserver av vitaminer og mineraler fra årets naturlige frukt, grønt og skogens bær. Eliteklubben i Davos lot ikke sjansen gå fra seg til å lansere frykten for en pandemi når de oppdaget hvor lett folk ble syke og hvor lette de var å lure. To andre faktorer spilte også en viktig rolle. Farlige bakterier ble gjort enda farligere i laboratorier, både i USA, Europa og Kina. De ble kalt virus som var så små at de var usynlige, lik keiserens nye klær. Koordinert med utrulling av 5G-systemet, som også førte til helseskader som all elektromagnetisk stråling gjør, var det lett for rikmannsklubben i Davos å erklære medisinsk unntakstilstand for å skremme folk til å skrike hysterisk etter en vaksine. Den var allerede produsert og patentert og kunne derfor raskt distribueres globalt og sprøytes inn i så mange som mulig innen de spurte hva de derved fikk i seg. Listen av giftstoffer er nå kjent, men for de fleste er det også for sent å angre. Bare i USA er over en million alvorlig helseskadet eller døde og tallene forventes å øke drastisk over  hele verden. Dette brutale politiske folkemord har altså vært planlagt lenge og kan ha starttet med troen på at bakterier må bekjempes med antibiotika, mens de i virkeligheten er våre venner. I mage og tarm må vi ha hundrevis av forskjellige typer bakterier. Har vi for lite, blir det mageknip og må ta probiotika. Så vet vi det, men vi vet også at Davos-klubbens planer nå er eksponert og i fritt fall. Redselen begynner å spre seg i leiren deres og mange hopper av og går i dekning. Konvoyer av lastebiler og trusler om krig og bankkollaps med videre er røyktepper over det som virkelig skjer. Som er at Universets Urkraft, også kalt Gud i himmelen nå har sagt at nok er nok.

      

UKRAINA KOM VERDEN TIL UNNSETNING NÅ SOM LUFTEN HAR GÅTT UT AV CORONA-BALLONGEN
Takket være USA og Nato har verden fått noe nytt å snakke om, for ikke å si frykte for. Fra den ene bløffen til den andre går det ikke lang tid, for folk må ikke få tid til å tenke seg om. Atombomber er ikke å spøke med, men kjernefysisk livsfarlig avfall må være en spøk sett ut fra det faktum at Hiroshima og Nagasaki nå er to blomstrende japanske byer. De som ikke skulle vært beboelige før om ti tusen år. Eller var det ikke atombomber likevel? Altså uansett en bløff som holder moderne politikk noenlunde flytende. Man hører at Biden er dement og at Putin er en dyktig sjakkspiller. Sannheten om Ukraina er uinteressant, men en ny krig er dødsviktig. Russlands marinebase på Krim snakkes ikke mye om, men er selvsagt målet for USA. Om de prøver seg, ligger Putin klar ved grensen. På lengre sikt vil nok Russland få tilbake det territoriet som Jeltsin gav bort til Ukraina i fylla. En god sjakkspiller kan vente tålmodig på at motparten skal begå dumme ting som demente folk har lett for å gjøre. Spenning er hva verden nå trenger slik at de ikke begriper at de sakte blir drevet inn i det som kalles den nye normalen: En ny sentralstyrt militærpolitisk verden, en ny sentralstyrt elektronisk finansverden og en ny sentralstyrt satanistisk verdensreligion. Forberedelsene gjøres nå i Washington DC, London City og Vatikanet. Men dette må ikke folk skjønne. Da er det bedre at de driter i buksa av noe annet.

        

HURRA, NÅ KAN FOLK GÅ PÅ BYEN IGJEN OG DRIKKE SEG FULLE SÅ DE IKKE BEHØVER Å TENKE
Akkurat det er hva Storebror vil. Og flokken av dårer er enormt stor og jublende. Endelig blir alt normalt igjen. Ikke den gamle normalen, men den nye. Og ikke for alle, bare de vaksinerte som ikke er ansvarsløse og utsetter andre for livsfare. Den nye normalen som er å vende seg til å la ekspertene tenke for seg. Dopet ned av øredøvende propaganda og tvilsomme kjemikalier fra Rockefeller Foundations farmasøytisk industri, i Norge representert ved Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet. Selv å legge sammen to og to blir for vanskelig. Men interessekonflikter som dette dekkes over av et lydig pressekorps uten ryggrad. Det er derfor ikke det spor merkelig at folk flest ikke skjønner at de er blitt lurt. Sannheten må for guds skyld ikke komme fram, for da vil hele operajonen ramle sammen. Politikere, eksperter, helsevesen og media med flere kan miste ansiktet, for å si det mildt. Den planlagte forfølgelsen av uvaksinerte kan bli forstyrret av en rasende horde av folk som skjønner tegninga og vil hevne seg på forræderne. Det kan virke som om de ansvarlige allerede kjenner pusten i nakken, for mange våkner nå opp og har slått alarm. Katten er ute av sekken. Pandemien er en bløff men effekten av operasjonen er virkelig nok. Vaksinen er en gift som gjør folk syke og lures til å tro at de må fylle på. På lengre sikt vil deres immunforsvar ødelegges slik at de ikke vil tåle en ny influensa. Storebror er enten blackmailet eller bestukket for å delta i spillet på motsatt side av folket som skal overbevises om at The New World Order er løsningen på alle de problemer som nå oppstår som følge av det som er skjedd.

 

STYRK DITT IMMUNFORSVAR FYSISK OG PSYKISK FOR Å RUSTES OPP MOT DET SOM NÅ KOMMER
Selv om Bill Gates spår en mye verre pandemi enn den vi nå er ferdig med, er han helt uvitende om det aller viktigste som skjer nå. Data-nerden ble håndplukket av verdens makt-elite i Davos som rollemodell for all verdens databrukere som i praksis er oss alle sammen. Vi ser opp til folk som utmerker seg innen moderne teknologi. Selv om han verken er lege eller vitenskapsmann, later han som om han kan alt om virus og hvordan man takler slike angrep. Sevlfølgelig, for det er dette han har drevet med i en annen sammenheng, produksjon av datavirus for deretter å tilby sine antivirusprogrammer. Hvordan han kan vite at det kommer en mye kraftigere virusvariant om ikke lenge, er fordi han er med på å skape den. Det som kommer, er en tsunami av vaksineskader omdøpt til en ny gresk bokstav på en fiktiv variant av det gamle fiktive viruset. Minst 90 prosent av oss kommer til å gå på denne bløffen også og mange  kommer altså til å dø som de allerede gjør. Men uten at massemedia forteller sannheten om hva som skjer. Når sannheten endelig kommer klart frem, som den alltid gjør til slutt, blir det et rabalder uten like. Mye verre enn det som nå skjer med konvoyer av lastebiler i Canada. For de ytterst få av de uvaksinerte som forstår hva som egentlig foregår, er det viktig å forberede seg på det stress som kommer. Et sterkt immunforsvar beskytter mot all sykdom. C og D-vitaminer, mineraler, samt god syre/base balanse er nøkkelen til en sunn lever. Hold liv i leveren, så holder leveren liv i deg. C-vitamin fra frukt og bær. D-vitamin fra solbading tilbrunfargen kommer. Mineraler fra taretabletter og brennesler. Syre/base balanse fra eplesidereddik eller molkosan (helsekost) blandet med bitterstoff som svenskedråper (Maria Treben), smaker som grapefrukt. Kinin i Tonic water smaker likedan. Gin Tonic kan således være den sunneste alkoholholdige drinken man kan lage seg. Men pass på misbruk. Mage og tarm skal være syrlig og kroppen ellers basisk. Bikarbonat løser det problemet. For å styrke ens psykiske immunforsvar slik at vaksinemafiaens propaganda preller av, er troen på noe større enn oss selv viktig, troen på en allmektig Gud i himmelen som ser alt og vil gripe inn for å redde sitt skaperverk fra å ødelegges. Jesus fra Nasaret var en virkelig person som enten var gal eller sendt fra Gud. Et dypere studei i hva denne mannen sa og gjorde viser det riktige svaret. Menneskets naturlige åndelige dimensjon er en skatt som de fleste kaster bort, men de som tar vare på den og pusser den blank, vil ha mental styrke nok til å tåle det som nå kommer.

 

PANDEMIEN HAR VÆRT ET EFFEKTIVT RØYKTEPPE OVER HVA SOM NÅ VIRKELIG TRUER OSS
Det som man de siste to år har hørt om minst hver femte minutt på TV, har stjålet vår oppmerksomhet fra virkeligheten. Som er at de energier verden trenger til videre fremdrift må erstattes innen de kollapser. Sikkert som banken, sa vi før. Men nå er alle banker konkurs og har sluttet å låne til hverandre, hvilket ses på hva som har skjedd med reporenten. Ikke alle forstår dette, men dødskampen begynte i fjor høst. Sentralbankene ligger i respirator og mottar nytteløs krisehjelp fra seddelpressene i USAs Federal Reserve som har enerett til produksjon av dollars, på papir eller digitalt. Uten dekning og derfor som å blåse opp en ballong til den smeller. Økonomisk sammenbrudd betyr kaos og risiko for tap av grepet rundt makten. Derfor må folk ikke skjønne hva de går i møte og således kan forberede seg. De må trenes i å lyde ordre og stole på at Staten alltid gjør det som er til folkets beste. En annen viktig energi som driver verden, er den fysiske elektrisiteten som også er skrøpelig og kan eksplodere rett i ansiktet på oss ved at den plutselig blir borte. Ikke bare på grunn av alderdom og krisepreget renoveringsbehov, men også sårbarhet overfor ytre truende krefter som solstorm og terrorisme. Det er nå teknisk mulig å stenge av hele verdens strømforsyning ved å trykke på en tast. En atombombe utløst oppe i atmosfæren over USA, vil skape en elektronisk tsunami som kan svi av alle chips og transformatorer og derved gjøre det store landet mørkt, kaldt og stille for lange tider. Energien vi alle trenger daglig kommer fra bønder som roper om hjelp til å kunne betale både strømregningen og prisen på olje og kunstgjødsel. Dessuten er lastebilene nå opptatt med helt andre ting enn å transportere mat fra jord til bord. Tre av mange flere kriser som folk ikke må forberede seg på å komme gjennom. Da er det bedre at dette plutselig går opp for dem så de alle springer rundt som hodeløse høns slik at makthaverne lett kan lure dem inn i hønsegården igjen. Derfor var det viktig med en fiktiv pandemi for at folk skulle ha noe annet å være redd for enn virkeligheten.

        

KRIGEN SOM KOMMER ER NÅR FOLKET SLÅR TILBAKE ANGREPET FRA MYNDIGHETENE
Ar russerne rasler med sablene er en overdrivelse fra Nato som har omringet Russland og vil utvide denne beleiring. Dette er en distraksjon og fremheves som den store trussel mot verdensfred. Det amerikanske militære industrikompleks vil ikke ha fred men krig for å kunne holde produksjonen av våpen i gang slik at arbeiderne kan beholde jobben og betale skatt. som likevel ikke er nok til å betale USAs enorme gjeld på grunn av alle kostbare kriger og militærbaser. Det som derved forsøkes skjult, er den krigen de regjerende myndigheter har innledet mot sin befolkning for å redusere den og ta full psykisk og digital kontroll på de overlevende. Våpenet heter Covid-19 som har skremt folk fra vett og forstand slik at de fleste går med på hva som helst for å slippe en smertefull død. En gigantisk bløff som for lengst er avslørt, men som likevel blir trodd av det store flertall. Vaksinen er svaret sier våre myndigheter, eksperter og media med flere og legger dermed sitt hode på blokken fordi horder av rasende våkne individer nå krever at rett skal være rett. Domstoler over alt, både sivile og militære drukner i siktelser og krav om rettergang, dom og straff for de skyldige og medskyldige i dette pågående folkemord. Krigen er derfor i full gang over hele kloden, selv om de fleste ennå ikke har oppfattet det. Makteliten er tydelig nervøs og på flukt. Denne krigen kan bare ende på en måte. Det kommer til å bli flere lik enn krematoriene kan ta seg av. Allerede er fryserommene på mange sykehus fulle av døde vaksinerte individer, og frysebiler blir tilkjørt for å hjelpe. Og dette innen denne krigens skyldige henrettede og lynsjede for alvor hauges opp. Raseriet er så sterkt blant de uhypnotiserte at det bare skal til en liten gnist for at ragnarok er et faktum. Når den enes sverd slik vendes mot den andres til siste mann, vil snart verden bli et fredelig sted for dem som skjuler seg til galskapen er over. 

  

KONVOYEN I CANADA SPRER SEG OG KAN PÅGÅ EN STUND SLIK AT VIKTIGE VARER IKKE KOMMER FREM
Den folkelige politiske protesten mot Trudeau kan få konsekvenser man ikke har tenkt på. Når så mange digre lastebiler tas ut av ordinær tjeneste, blir mange varer ikke transportert dit de skal. Det vil forsterke den krisen som allerede er oppstått med tomme butikkhyller, spesielt matvarer. Ettersom eksemplets makt fungerer bra, vil denne operasjonen kopieres mange steder. Dermed kan den khazariske mafia gni seg i hendene når de ser at at befolkningen med dette skyter seg selv i foten. For uten mat duger som kjent ingen helter. Sult er bare ett av problemene nå. Økonomien kollapser og energien er i krise slik at strømmen kan gå og selv telefonene ikke virker. En atomkrig truer og kriminell vold sprer seg som ild i tørt gress, Alt som skjer i dag henger sammen med en universell lov: Råttenskap er en tilstand som ikke kan bestå lenger enn til prosessen er ferdig. Et råttent eple blir før eller senere til jord igjen. Det er kjærlig godhet, rettferdighet og fred som holder alt sammen i en varig enhet. Det motsatte har ingen plass i tilværelsen og ryddes av naturen ut, om ikke plutselig, så langsomt litt etter litt. Verden er nå kommet frem til siste fase der makthaverne i verden, alias den khazariske mafia, alias World Economic Forum, er et villdyr trengt inn i et hjørne og er blitt farlig. Men universets urkraft er full av kjærlig godhet, rettferdighet og fred som derfor vil løse problemet på sin måte som kalles Dommedag - Guds Den Allmektiges Store Dag.

     

LITT ETTER LITT KOMMER SANNHETEN FREM,  MEN DE SOM SOVER TUNGT ER ALLTID VANSKELIG Å VEKKE
En løgn kan ikke skjules hvor lenge som helst. Pandemien møter ikke kriteriene for det som er en pandemi. Kun ved å omdefinere begrepet klarte pådriverne å anvende det. Det burde få flere mennesker til å begynne å spørre:
FINNES VIRKELIG VIRUSET? Hvis viruset finnes er det mulig å fange det, isolere det og teste graden av smitte fra et objekt til et annet. Intet laboratorium i hele verden har gjort dette, hvilket styrker mistanken om at viruset ikke finnes og derfor kan være en fantasi. Sjokkerende uvitenskapelig.
ER PCR-TESTEN PÅLITELIG? Oppfinneren har sagt at den ikke kan brukes til diagnoser. Den forstørrer mikroskopiske bilder av materialet opptil 40 ganger og finner fragmenter av stoffer fra tidligere infeksjoner som fortsatt er i kroppen som da påstås være bevis for at personen er infektert av coronaviruset. Derfor blir de fleste testede sagt er positive. Sjokkerende uvitenskapelig.
HVORFOR EN LANG TESTPINNE? Testmaterialet kan tas fra spytt på en serviett, men en lang bomullspinne skal stikkes langt inn i hodet via nesen til helt imot det porøse beinet som beskytter hjernen. Der vris den rundt flere ganger og skal være smertefult. Man har oppdaget at pinnen inneholder små mørke partikler som kan avleveres der inne. Sjokkerende uvitenskapelig.
ER VAKSINEN EFFEKTIV? Tydeligvis ikke, da det er nødvendig med flere doser og påfyll flere ganger i året. Vaksinerte folk blir likevel syke og kan spre smitte. Noen blir veldig syke kort etter injeksjonen. Sjokkerende uvitenskapelig. 
ER VAKSINEN SIKKER? Tydeligvis ikke, for urovekkende mange dør av affylaktisk sjokk etter injeksjonen. Den er påvist kan bryte ned immunforsvaret i stedet for å styrke det slik at folk kan dø av infeksjoner kroppen ikke lenger kan forsvare seg imot. Sjokkerende uvitenskapelig.
ER VAKSINEN NØDVENDIG? Nei, for influensasesongen er over, covid-19 er borte og kun omicron - en mild forkjølelse - er fortsatt til stede og vil gå over av seg selv. 
HJELPER TILTAK? Avstand hjelper dersom viruset er virkelig. Men maskebruk hjelper ikke. Masken minsker surstoff og øker kvelstoff til lungene og er derfor skadelig. Hullene i masken er 100 ganger større enn et virus. Håndsprit kan ikke drepe et virus fordi virus ikke er en levende organisme, men en gift. Sjokkerende uvitenskapelig.
HJELPER KARANTENE OG SOLASJON? Ja, hvis viruset er virkelig. Men siden dette ennå ikke er bevist, kan slike tiltak være beordret av andre grunner. Sjokkerende uvitenskapelig.
HJELPER NEDSTENGING? Nei, for slike tiltak skaper stress og psykiske problemer som gjør folk og lett mottagelige for mange slags sykdommer, depresjon og selvmord. Sjokkerende uvitenskapelig.
HVA ER DET DA SOM FOREGÅR? En global elite tok patent på vaksinen i 2015, hvilket viser at alt dette er en planlangt hendelse som er for å skremme folk fra vettet og bringe dem under deres fulle kontroll. De som fortsatt sover og ikke kan vekkes, får bare sove videre...    
 

CANADAS TRUDEAU HAR FLYKTET I DEKNING AV FRYKT FOR RASENDE BORGERE MED TUNGE LASTEBILER
Snart vil nok flere enn Canadas statsminister flykte for sitt liv fra en rasende befolkning. Sammen med sin familie har tyrannen Trudeau i hast forsvunnet og oppholder seg på hemmelig adresse. Han som sa at konvoyen av lastebiler på vei mot hovedstaden bare var en liten ubetydelig bit av befolkningen med uakseptable meninger og ikke noe å bry seg om. Men da han så at Toronto ble fylt opp av digre lastebiler og ufremkommelig, innså han nederlaget. Men kampanjen fortsetter og alle Canadas storbyer er nå tvunget i kne på samme måte idet støtte strømmer inn fra kolleger i USA. Dette er et dramatisk skuespill som hele verden nå er vitne til og kanskje lærer mye av. Forvent derfor lignende protester starter andre steder lik gule vester tidligere, men nå enda mer effektivt. Folket er ikke bare trøtt på unødvendige strenge tiltak. De er også blitt mer og mer opplyst om hva alt dreier seg om. Et forsøk på å innføre et globalt tyranni kalt The New World Order ved hjelp av en falsk pandemi. Det er nå planer for å lamme Brüssel og sjokkere EU-myndighetene. Men skal man til topps, vil Davos være rette sted. Selv om mesteparten av verdens befolkning fortsatt er søvngjengere, er minst ti prosent av oss våken og fit for fight. Og kampen er bare just begynt. Den vil fortsette fredelig  og med juridiske kampmidler til den siste av disse kriminelle forrædere er hengt. De fleste av dem kjenner allerede noen puster dem i nakken og forbereder sin egen flukt til deres hemmelige bunkere eller hvor de nå enn har tenkt å gjemme seg. Som Johannes åpenbaring sier: "Og folkene er blitt vrede, og din (Guds) vrede er kommet... og da du skal ødelegge dem som ødelegger jorden". Profetien om endetiden blir så bemerkelsesverdig oppfylt akkurat nå, at temaet virkelig er verd et studie. Målet fra Skaperens side er å rydde opp i elendigheten på jorden en gang for alle. Å stå på hans side betyr å overleve og gjelder de saktmodige og ydmyke som forstår å skjule seg til kampen mot ondskapen er over. 

  

TIDEVANNET ER SNUDD. SNART VIL MANGE SPRINGE FOR LIVET FRA SITT ANSVAR OG GJEMME SEG
England, Spania og Danmark var først ut med å avblåse pandemien. Snart følger Norge og Sverige med flere. Men ansvaret for dette katastrofale bedraget henger fortsatt i luften. Folk våkner og skjønner mer for hver dag. Ting går ikke tilbake til den gamle normalen. Men det går heller ikke mot den nye normalen. Gangen i prosessen er brutt. Dette var ikke planlangt. New World Order har fått et skudd for baugen. Folk har kort hukommelse, men det som har skjedd vil ikke glemmes av alle. Mange husker ansiktene til dem som ville at alle måtte forgiftes. Politikere, helsepersonell, pressefolk. Folkemord er ingen spøk og mange er de som nå vil bli anklaget for medvirkning. Medisinske eksperimenter på levende mennesker får selvsagt også konsekvenser. Lovens lange arm kan arbeide langsomt, men den arbeider. Mange er myrdet eller gjort syke og mange er ruinert og blitt uteliggere eller har begått selvmord. Straffen for denne enorme skyld blir horribel når ting skal gjøres opp, men er vel fortjent. De skyldige vil til ingen nytte gråtende bedyre sin uskyld, men må heller ta beina fatt og gjemme seg til de blir funnet og lynsjet av rasende ruinerte individer. Men denne hevnens første offer er bare småfisk. Lysten på blod avtar ikke før de største også henger på torget. Mange vet hva de heter og hvor de bor. 

          

INGEN STILLER SPØRSMÅL OM TESTMETODEN FOR COVID-19 ER PÅLITELIG OG SIKKER
Dr. Kary Mullis, oppfinner av PCR-testen, sa før han døde at hans metode ikke kunne brukes ved diagnostisering. Metoden går ut på å fordoble størrelsen av testmaterialet elektronisk opptil 30-40 ganger før man finner spor av det man søker. Og det er slett ikke et virus om noen skulle tro det. Det er spor av antistoffer som egentlig kan oppstå i blodet om du kutter deg i fingeren, og selvsagt også av bakterier og virus. Om du fordobler tallet 2 førti ganger (2-4-8-16 osv) får du et astronomisk tall. Når du forstørrer et bilde like mange ganger kan du finne hva som helst og helt sikker spor av antistoffer som de mener er deler av et virus. Hele operasjonen var beregnet for noe helt annet. Men den brukes fordi man ikke har noe annen metode. Folk kunne spyttet i en serviett, men man vil gjøre testen så smertefull som mulig ved å trykke en lang pinne inn i hodet og gni den mot det porøse benet som skjermer selve hjernen. Mikroskopiske metallbiter er funnet på testpinnen. Folk som ikke har testet seg har fått brev i posten om at de testet positivt. Frukt og cola og rent vann med mere er også testet positivt. Folk har testet seg flere ganger samme dag og fått både positivt og negativt resultat. Eksemplene er mange som viser at man absolutt burde teste selve testmetoden og stille kritiske spørsmål om hvorfor så mange blir smittet når det slett ikke er så sikkert. Folk føler seg ikke syke, men blir fortalt at de likevel er smittet. Slik var det ikke før, men nå er det blitt slik fordi pandemien ikke er annet enn et politisk bedrag for å tvinge folk inn i en helt ny diktatorisk verden som massemedia er med å heie på. Derfor sier de ingen ting som kan ødelegge prosjektet. Men vær sikker, prosjektet er så råttent at det allerede holder på å oppløses av sin egen forgiftning.

  

LIVSFORSIKRING UTBETALES IKKE VED DØDSFALL ETTER VAKSINESKADER, DA DET REGNES SOM SELVMORD 
Sannheten om vaksinen og dens potensielle dødelighet har lenge vært holdt skjult for befolkningen. Media er som en lydig puddel i stedet for den vaktbikkja den skulle være. Våre myndigheter er selv slaver av en overklasse som har innsatt seg selv på grunn av sin enorme rikdom. Deres servile undersåtter drives fremover med pisk og gulrot, blackmail eller bestikkelser. Men ikke bare politikere og media er under deres kontroll. Det er også utdannelse, underholdning og helsevesen med flere. Nå viser det seg at forsikringsbransjen også er med på leken, for de vet at vaksinen slett ikke er noen vaksine. Vi vet alle at finans og forsikring er hva de er, og at de alltid prøver å unngå utbetalinger. Livsforsikrede døde på grunn av vaksinen anses som selvmord. Når de har fått denne knaggen å henge hatten på, har de sikret seg mot økonomisk ruin nå som så mange av deres klienter dør. Så kan deres døde klienters familie bare ha det så godt. For de visste eller burde vite at vaksinen kunne være dødelig! Hva sier det om myndighetene og helsevesenet som ikke forsikrer seg om at pasientene forstår at vaksinen er farlig? Det burde alarmere alle som ennå ikke har tatt prøyta og gjøre dem til motstandere. Protestene over hele kloden øker dramatisk. Vanlige folk er rasende og snart har vi anarkiet og en kamp på livet løs til bare noen få blir igjen.

 

KRIGEN MED RUSSLAND KAN VÆRE ET PÅSKUDD FOR Å KUNNE INNFØRE GLOBAL UNNTAKSTILSTAND
Operasjon Pandemi 2020 har vært planlagt lenge. Målet var ikke å redde befolkningen, men å redusere den. Pandemien er nå død, men resultatet er tilfredsstillende. Folk er hypnotisert til å godta hva som helst Staten befaler. Selv bruk av pustemaske som ikke gjør annet enn å redusere ens inntak av livsviktig oksygen. Men også egenfinansiert fengselsopphold som isolert i eget hjem. Portforbud kan bli neste steg for å ta total kontroll på befolkningen, men ennå har man ingen god grunn til dette ytterst strenge tiltak. Derfor er krigen med Russland mer enn beleilig akkurat nå. Ingen forteller sannheten om hvorfor Russland truer Ukraina. At regjeringen i Kiev ble jaget ut av huset med vold begått av farlige bøller og erstattet med Nato-vennlige nikkedukker som vil ha landet inn i alliansen. Russlands marinebase ligger på Krim i Ukraina som de selvsagt ikke vil gi fra seg. Befolkningen i øst er russere og blir undertrykt. Disse fakta får man ikke høre om i massemedia, bare at Russland er en trussel. Hele situasjonen er et spill for galleriet der verden sitter og skjelver. Akkurat som frykten for et virus som ikke er bevist eksisterer. Staten inngår i et globalt nettverk av kriminelle psykopater som nå er nødt til å ta full kontroll over verden om de ikke skal bli lynsjet av de mange rasende individer som forstår dette bedraget og lider under det. Derfor må det strammes inn ytterligere. Vår bevegelsesfrihet er allerede sterkt redusert, men nå kommer nådestøtet. Vær derfor forberedt på unntakstilstand og portforbud på grunn av krigen som truer. Vær forberedt på militær mobilisering og jernring rundt alle byer og tettsteder. Samtidig som all transport av varer på lastebiler stanses av samme grunn og derved tomme butikker. Staten bryr seg ikke om folk sulter og tørster ihjel innesperret i byene, like lite som de bryr seg om den fatale effekten av giftsprøyta. Staten er nå blitt folks verste fiende og krever total lydighet eller død. Du som forstår at dette er ramme alvor, må snarest komme deg ut, hvis du bor i en by som kan omringes og avstenges. Hvis ikke må du sørge for et tilstrekkelig lager av mat og vann for deg og dine. For tidene er ikke lenger normale. Nå gjelder det bare å holde ut, barikadert i eget hjem eller ute på landet eller i skogen den tid det tar dette pillråtne eplet å råtne ferdig.

Det sier seg selv at denne advarsel kan være viktig å dele med venner og kjente som også forstår at noe nå er veldig galt og som ønsker å komme helskinnet gjennom disse tunge tider.   

 

OPPSIKTSVEKKENDE POLITIANMELDELSE KAN NÅ OMSTYRTE HELE VAKSINEBEDRAGET
All grundig forberedelse til tross, har globalistene i Davos bak pandemien undervurdert motstandernes krefter. Kontroll på blackmailede politikere, godt betalte eksperter og et manipulert massemedia var ikke nok til å komme i mål. Undertrykkelse av sannheten straffer seg når den som solen ikke kan skjules hvor lenge som helst. Virkningen av vaksinen er katastrofal og millioner er blitt alvorlig syke og hundretusenvis er døde som en direkte følge av injeksjonen, også barn og unge. Vakssinen er ikke vitenskapelig testet og er derfor et eksperiment på levende mennesker. Smitteverntiltak har knust næringsliv og familieliv til støv. Verdens befolkning er delt i to som svskyr og hater hverandre. Depresjon og selvmord skyter i været. Store grupper av leger og jurister verden over jobber aktivt for å stoppe vanviddet, og nå har aktivister i England tatt steget som kan bli en blueprint for resten av verden. En ekstrem alvorlig politianmeldelse om folkemord er innlevert med krav om å stoppe galskapen, stenge vaksinesentrene og arrestere alle medskyldige i operasjonen. Talløse vitner har meldt seg og dokumenter i haugevis ligger ved som tydelig beviser at dette er hva anmeldelsen påstår. Folk blir oppfordret til å kopiere anmeldelsen og levere den til sitt lokale politi også over grensene. Etter Holocost i 1945 kom Nürnberg-prosessen med dødsstraff for de skyldige i eksperimentering på levende mennesker. Nå står vi overfor Nürnberg II. Dersom politiet trenerer saken eller henlegger den, får de vite at de blir regnet som medskyldige i folkemordet. Med dette ultimatum er det lett å skjønne at politiet ikke har annet å gjøre enn å ta opp saken straks. Og da bryter helvete løs flere steder enn i England. Informasjon om dette sprer seg som løpeild på nettet og hvis ikke globalistene nå stenger av strømmen og all kommunikasjon, er de dønn ferdige. Den redsel som nå sprer seg blant dem selv kan få dem til å begå veldig dumme ting i ren desperasjon. Rabalderet er ikke til å unngå, men klokest er den som ikke deltar i opprøret men heller søker skjul til støvet har lagt seg.   

 

BRANNEN SOM RASER GLOBALT BLIR NÅ BEKJEMPET MED EN MOTILD SOM KAN REDDE NOEN AV OSS
Da verden for to år siden var såkalt normal, var det likevel endeløs syting og klaging over alt og ingenting. Men plutselig var vår kollektive fokus rettet mot en eneste ting: Et nytt influensavirus. Politiske strateger hadde under lang tid utarbeidet planer for en massepsykose som skulle gi dem total kontroll. På kort tid sprang ellers normale folk rundt som hodeløse høns, livredd for et virus som man i ettertid forstår var sterkt overdrevet. Årets influensa ble gjort til et monster det ikke var. En propaganda verden aldri før har sett maken til skjøt fart og forsterket den globale psykosen og bragte verden i total lammelse. I realiteten var verden nå blitt hypnotisert til å tro på myndigheter, eksperter og media, på grensen til mentalt vanvidd. Uærlighet og falsk statistikk overdøvet spede rop om stopp og tenk. Ingeniørene bak denne suksess gnir seg nå i hendene når de ser hvor mange som bærer deres tegn på undekastelse, pustemasken. Men de spede røster var ikke forgjeves. Selv om 30 prosent av oss er uhelbredelig hjernevasket og 40 prosent på vippen, så er 30 prosent helt våken og klar til å bekjempe svineriet. Siste kategori forstår at dette er et spill om penger og makt og at utfallet kan bli fatalt dersom operasjonen ikke stoppes. Frie medier på nettet er full av informasjon for den som vil grave etter svar. Annerledes tenkende eksperter truer nå den offisielle fremstilling av problemet som nå er blitt så porøs at den kan smuldre opp når som helst. Forstår du ikke dette, er du en av de hypnotiserte som villig lot deg behandle av de mest ondskapsfulle av alle individer; hypnotisørene på toppen av maktpyramiden som styrer politikk, religion, vitenskap, penger, industri, utdanning, arbeidsliv og underholdning. Å gå deres ærend gir ingen belønning men blir tvert imot bare en gjenstand og kastet etter bruk. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ingrid De Long | Svar 15.02.2021 12.14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 10:12

Det finnes mange statsledere som er større idioter og farligere enn Putin som nå får skylden for alt

...
11.01 | 10:43

Hei, så tøft med niende gang faste 😲👌 Jeg er med på 9 dag selv, første uke med ren vann men måtte ta litt buljong de siste dagene. Åssen er med vekttap?

...
15.02 | 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

...
20.01 | 18:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE