HVA SOM SKJER

NÅR MAN BETRAKTER DET SOM SKJER I VERDEN, ER DET IKKE LETT Å VITE OM MAN SKAL SMILE ELLER GRÅTE

"Folkeslagene er blitt vrede og din vrede er kommet, da de døde skal dømmes og da du skal lønne dine tjenere profetene, de hellige og dem som frykter ditt navn, små og store, og da du skal ødelegge dem som ødelegger jorden" - Johannes Åpenbaring kapitel 11 vers 18

DØDELIG VAKSINE ETTERLENGTET AV FOLK MED MANIPULERT TENKEEVNE
Pfizer-vaksinen har til nå tatt livet av 40 prosent flere eldre enn selve viruset. Myndigheter og massemedia forsøker å skjule slike fakta som forstyrrer deres hemmelige planer om full kontroll. Ingen har full oversikt over hvor mange som produserer vaksine, som også finnes på det illegale marked for å dekke behovet hos de ivrigste som ikke vil vente. Alle vaksiner inneholder veldig mange stoffer, opptil 70 ulike kjemikalier og tungmetaller. Dette er derfor ingen vaksine, men et biologisk våpen som veldig få forstår seg på. Det kan være fordi allerede ved testen påføres man bittesmå magnetiske nanobits som henger på den spesialproduserte Q-tipen som føres langt inn i nesehulen inntil hjernen. Den vris rundt for å være sikker på at disse partikler skal avleveres. Om man bare skulle hente litt kroppsvæske, kunne pasienten ha snytt seg i en serviett som så kunne testes. Dette har leger og forskere over hele verden nå oppdaget og slår alarm, men massemedia tier. Derfor må man på internett for å få vite hva som skjer. Men Staten har effektive jegere som fjerner eller sendurerer slike avslørende nettsteder, slik at de ikke er tilgjengelige så veldig lenge. Nanobits fra testen kan være brukt for å vri pasientens tenkeevne over fra å være negativ til positiv overfor vaksinen, altså et forberedende steg for lettere å komme videre. All statskontrollert propaganda i hypnoseboksen som kalles TV gjør også sitt. Hva annet kan være grunnen til at ellers normale folk frivillig og lengtende ønsker å spille russisk rullett?

 

VIRUS DREPER MANGE, NEDSTENGING DREPER FLERE MEN VAKSINE VIL DREPE FLEST
Virus er patogener, gift som er til for å fjerne liv som ikke holder mål. Et naturens sunnhetspoliti, men må vike for et naturlig og godt fungerende immunforsvar. Kroppens celler produserer slike patogener når de utsettes for stress for eksempel fra kraftige uharmoniske vibrasjoner som elektromagnetisk stråling i høye frekvenser. Omtrent som når man svetter under sterkt psykisk press. Når man styrker immunforsvaret, løser kroppen selv problemet og nedkjemper angrepet som på denne måten kommer innenfra. Slike angrep smitter ikke, men mange kan bli utsatt for den skadelige ytre påvirkning som høye frekvenser er omtrent samtidig slik at man tror det handler om smitte. Å stenge ned et samfunn sosialt og økonomisk er som å skyte seg selv i foten når man skal forsvare seg mot en inntrenger. Like misforstått og hodeløst som pustemaske mot mikropartikler som virus eller sosial avstand og håndsprit. Nedstenging medfører store tap som i verste fall ender i konkurs og selvmord. Meningsløs tvungen ensomhet og frykt tar også liv. Men det er vaksinen som på sikt vil ta de fleste liv i denne sammenheng, hvilket også er meningen fordi verden er altfor overbefolket og må gjøres noe med. Dette er en velkjent agenda som nå er i full gang. Vaksinen er en gift som virker langsomt og vil ta livet av de fleste som vaksineres etter tre til seks måneder. Leger og forskere har organisert seg og roper et stort varsko, men media dysser det ned fordi de er kjøpt og betalt av folk med penger som tror at de kan bestemme hvordan verden nå skal se ut.

 

COVID-19 FINNES IKKE OG DERFOR FINNES HELLER IKKE NOE MUTERT VIRUS
Som så mange ganger før sagt i denne spalte, har ingen bevist at Covid-19 finnes og heller ikke at det kan spre seg. Muligheten er derfor stor for at hele pandemien er en global politisk psykologisk operasjon. Leger og forskere har nå slått seg sammen i en global allianse og bestrider Statens forklaring på problemet; at folk blir syke og dør av noe man ikke vet hva er. Derfor sier man det er et virus og utelukker da bevisst en mye mer logisk forklaring. For samtidig med denne sykdomsutvikling har verdens befolkning også vært utsatt for en økende radiologisk stråling fra trådløse telefoner og datamaskiner, Internet of Things, kameraer, førerløse biler, GPS og mange andre moderne ting basert på raske stråleer og trådløs teknologi. Til tross for at man vet at spenning rundt elektriske apparater og høyfrekvent stråling forårsaker helseskader, nevner man aldri dette som en mulig årsak til de problemer som Covid-19 får skylden for. Tvert imot, man nekter konsekvent at disse ting har med hverandre å gjøre. Hvorfor? Fordi Staten ikke kan unnvære trådløs teknologi i sin overvåking av sine borgere og videre utvikling av denne moderne industrien som gir arbeid og skatteinntekter. Derfor må det ikke være stråling som gjør folk syke! Dermed blir det altså Covid-19 og de merkelige hundrevis av såkalte mutasjoner som følger i dets spor i stedet for stadig nye skader av den farlige strålingen. Verden vil bedras og nå holder alle problemer på å konvergeres mot ett bestemt punkt da ting skal smeltes ned og startes på nytt. Staten må dessuten pent følge etter globalistene i World Economic Forum i Davos, rikmennene som tror de med sine penger kan bestemme alt. Vi lar dem tro det en liten stund til inntil de rett og slett forgår i sin egen dritt som råttenskap alltid gjør. For den som nå skal klare seg, gjelder det å gjøre seg usynlig, huke seg ned og la stormen fare over hodet på seg. Snart vil solen atter stige opp over en ny horisont og lyse opp landskapet slik det skulle være etter hans mening som er årsaken til alt. 

 

PANIKK I LEIREN HOS DEM SOM TVINGER ANDRE TIL Å GJØRE SOM DE SIER
Verdens galskap vil visst ingen ende ta. Men veldig få begriper hva som virkelig foregår. Khasar-mafiaen er et digert korrupt hus som er kommet i strid med seg selv og kan derfor ikke bli stående. Grunnmuren er sprukket og gamle synder er kommet til syne; løgn, bedrageri, plyndring, drap og blackmail i en omfatning som overgår den villeste fantasi. Men massemedia tier pliktskyldigst fordi de er betalt av denne mafiaen som deres talerør. Ingen troll tåler lyset og nå smelter hele banden slik at alle som bryr seg om sannheten kan finne den, til stor bestyrtelse for hele pakket. Internett er rosinen i pølsa og har gjort at alle kan kommunisere fritt og dele med hverandre hva de ser. Selvsagt har mafiaen mange troll med på leken som sprer falske nyheter for å redde stumpene. Men det er for sent. Skuta er full av hull, men synker sakte. Orkesteret spiller på bakre dekk for å ta oppmerksomheten vekk fra det som skjer. Et falskt psykologisk virus var alt som skulle til for å skremme folk fra sans og samling og ser derfor ikke at det nå går veldig galt med styre og stell, pengene og brød på bordet. Men vi som graver litt vil finne det vi søker og det er at mafiaen nå er dønn ferdig og i ferd med å omringes, trekkes for retten og skal dømmes. Såkalte hvite hatter jobber døgnet rundt for å ta kontrollen som de nå har fått. Vil du klare deg gjennom den stormen som nå kommer, må du begynne å grave nå om du ennå ikke har gjort det.

 

SNART VIL VI SE EN RASENDE BEFOLKNING SOM INNSER AT DE ER BLITT LURT AV SINE LEDERE
Finn ut om dine ledere vil kontrollere hva du tenker. Hvis du ikke får lov til å kritisere dem, vet du at du er deres slave og bør snares ta beina fatt. Frihet til å tenke og tale er en naturlig rettighet intet annet menneske kan ta fra oss. Likevel har vi valgt oss ledere innen politikk, finans og religion. Faktisk blir vi også tvunget til å mene det våre lærere i skoleverket mener. Dette svineriet er folk i ferd med å oppdage og mange forlater synkende skip. Troen på politikere er forduftet for lengst. Kristentro er utryddet som statsreligion og på vei til helt å forsvinne fra barnesinn. Troen på bankenes løfter er like hule som tomme blikkbokser. Inflasjon spiser opp folks sparepenger og truer med å velte det finansielle system. For å skjule at våre penger forsvinner, ble en pandemi redningen. Men stol ikke på legevitenskapen sponset av medisinmafiaen som hånd i hånd med politikere og religiøse ledere dekker over virkeligheten for å beholde det psykologiske grepet over befolkningen. Men heldigvis, noen av oss har skjønt hva som foregår og dette lyset sprer seg nå med sin egen hastighet. Test dine ledere ved å spørre om hva de synes om å bli vaksinert. Advarer de deg ikke om denne dødelige giften, vet du hva slags lederre de er. Snart vil alle som ikke er hypnotisert av all falsk propaganda, våkne opp til et raseri verden aldri før har sett. Hva dette innebærer for verdens ledere, skal jeg avstå fra å beskrive her, men det vil ikke se pent ut.

 

VI KAN TRYGT LEGGE VÅRE LIV I HENDENE PÅ VERDENS RIKESTE MANN BILL GATES
Når penger er gått til hodet på en, er det ingen vei tilbake. Om Bill Gates' penger er tjent å helt ærlig vis, finnes delte meninger om. Produksjon av datavirus og deretter antivirusprogram dufter ikke som fioler. A propos dritlukt, så har denne Bill Gates nå funnet ut at menneskelig avføring inneholder vann som i disse tider med synkende grunnvann bør utnyttes. En maskin er konstruert for å presse vannet ut av lorten og rense det slik at det kan drikkes, for eksempel i Sahara. Produktet er kalt poo-juice. Dette er ikke hans eneste radikale ide. Han vil dempe sollyset for å bremse oppvarming av kloden. Kemitrails er på god vei til å skjule solen. Og han promoterer sine nye kunstige burgere skapt i et laboratorium. Alt for å redde planeten. Selv har han kjøpt opp halvparten av dyrkbar mark i USA, trolig for å legge dette øde slik at folk sulter og tvinges til å ete og drikke på hans vilkår. Hva slike styrtrike gærninger kan komme på, er grenseløst. Men om det blir noen suksess gjenstår å se. Alt dette er altså for befolkningens eget beste, mens han selv og eliteklubben han er med i suser rundt i sine private jetfly for å diskutere verdens fremtid.

 

FORSKJELLEN PÅ EN PANDEMI OG FJORÅRETS INFLUENSAUTBRUDD ER BETYDELIG
En pandemi er en ekstrem dødelig pest som er kommet ut av kontroll og sprer seg over mange landegrenser. Covid-19 er riktignok kjent over hele jordkloden, men egentlig dør veldig få av denne sykdommen alene. Dystre spådommer fikk alle sykehus til å ruste opp, men mange senger ble stående ubrukt og ekstra sykepleiere ble permittert. Folk døde ikke over alt og ble liggende til de ble hentet av stressede krematorer. De som døde var eldre og syke med andre alvorlige sykdommer. Med andre ord nesten likt andre års influensatider. Under fjordårets uinfluensa døde nesten ingen av lungebetennelse, kreft og hjerteproblemer. Alle som testet positivt sa man døde av Covid-19, hvilket var mer lønnsomt for sykehuset å skrive på dødsattesten da de fikk mye større beløp for dette enn for behandling av andre sykdommer. I USA fikk sykehus en million kroner eller mer per pasient. Forskjellene mellom en pandemi og fjorårets influensa er mange og folk spør derfor med rette hvorfor dette da ble kalt en pandemi. Svaret handler også om penger; WHO fikk nemlig et betydelig pengebeløp i sin slunkne kasse dersom de klassifiserte dette utbrudd som en pandemi. Masker stopper ikke et lite virus men må likevel brukes. Lockdown hjelper lite, men må likevel iverksettes. Hilsing med albuen beskytter ikke fodi man likevel kommer for nær hverandre. Nå har man arrangert tre bølger som alle har lagt seg som alle virus gjør og mister sin kraft. Her kan man dog notere nok en forskjell. Årets muterte virus er nå farligere enn originalen, noe som aldri har skjedd før. Men det er fordi denne pandemien er falsk og satt i gang for å skremme folk inn i et nytt totalitært regime som kalles The New World Order. Da gjelder ikke sunn fornuft, men bare blind lydighet. Og fremfor alt må man ikke tenke på at årsaken kan ligge andre steder. Som for eksempel stråleskader av trådløs telefoni og lignende teknologi som flere eksperter har påpekt.

 

UNDER PANDEMIFESTEN HAR MAN SLUPPET FIRE VELDIG OPPBLÅSTE BALLONGER
For verdens styrtrike elite feires pandemien med kaviar og champagne, for programmet har lykkes langt over deres forventning. De har fått flere milliarder maskerte søvngjengere til å la være å tenke og bare lyde ordre. Først blåste de opp virusballongen, deretter smittefareballongen, så ble det mutasjonsballongen og til sist vaksineballongen. Alle fulle av luft og nesten ikke annet. Men det virket og da er alle fornøyd bortsett fra skeptikere som meg som ser at en mengde biter ikke passer i puslespillet. Men dårene takker sine ledere som treffer slike gode tiltak for å beskytte sin befolkning. Selv nå etter at luften er gått ut av ballongene og sannheten kommer frem, går de fleste fortsatt i søvne. Elitens mål er ikke vaksinen, selv om den er en nødvendig del av programmet. Målet er å forandre befolkningens arvestoff (DNA) med sitt heksebrygg bestående av tungmetaller og celler fra aborterte fostere med mere, slik at alle blir lydige arbeidere i fremtidens teknologiske bedrifter som skal nære den luksuriøse eliten så de selv slipper å arbeide. Mange detaljer gjenstår selvsagt, men de har forlatt tegnebrettet og er under produksjon; vaksinepass, sosial kreditt, digitale penger, eliminering av ulønnsomme gamle og syke. Festen er snart over og hverdagen vil komme. Kanskje en blåmandag og litt hodeverk. For nå pågår stor aktivitet under jorden som når som helst kan velte elitens planer som for lengst er avslørt og eliten viser tegn på nervøsitet fordi de nå holder på å ringes inn en for en. Vent og se, for snart kan det hende noe veldig stort.

 

COVID-19 ER INGEN TING I FORHOLD TIL DET NYE VIRUSET SOM NÅ KOMMER
Globalisten Klaus Schwab, grunnlegger og leder av World Economic Forum i Davos, vsste om Covid-19 i flere år før den i fjor forandret alt. Nå er denne reven ute igjen og på mystisk vis kan forutse at en ny virus er like om hjørnet. En mye farligere virus av det slag som Bill Gates har god greie på: Datavirus. Og hvordan kan disse globalistene være så sikker på det? Helt opplagt fordi de selv skaper dette virus, akkurat som Bill Gates har skapt dataviruse for så å kunne selge sine antivirusprogram. Trusselen verden nå er utsatt for er ikke lett å fatte, men et globalt datavirus som dette, vil slå ut alle datamaskiner en etter en i rasende fart og etterlate oss i mørke, kulde og stillhet. Ikke lett å ta inn, men det er hva denne mektige mannen lover. Siden disse globalistene mener alvor, må ingen tro at dette bare er en tom trussel. De er lei av at det spres avlørende opplysninger om dem som de kaller "fake news" på nettet og vil derfor stenge hele nettet ned. Men samtidig vil strømmen gå fordi alle kraftverk styres av dataprogrammer. Springvann stopper, også vann i toalettene. Kjøleskap og frysere ryker, elektrisk varme og alt annet som går på strøm, for eksempel mobiltelefoner. Man trenger ikke være særlig intelligent for å skjønne hvordan verden da vil se ut etter få dager. Hatet mot dem som skaper denne situasjonen blir meget stor, men bare blant dem som skjønner hva som foregår. De andre, altså de aller fleste, vil bare rave videre som i blinde og kanskje gå løs på hverandre fordi det ikke lenger finnes mat i butikken.

  

UTEN DANIELS PROFETI OG ÅPENBARINGEN, FORSTÅR MAN LITE AV DET SOM SKJER
Disse to viktige bibelske bøker beskriver engler som forteller hva som skal skje i flere tusen år fremover i tiden. Man kunne tro at dette bare var eventyr og fabler om det ikke var for at det forutsagte nå faktisk viser seg å stemme med virkeligheten vi nå lever i. Et dypdykk i disse bøker er derfor vel verd bryderiet. Daniel snakker om endetiden for en ond verden og sterke makters kamp mot hverandre. Engler er gode og troverdige, mens deres motstykke demoner er ikke. At djevelen finnes ser man bevis på i hvordan verden nå er blitt når han skjønner at hans dager er talte og desperat prøver å rive alt med seg i fallet. Tegnene på verdens ende er så tydelige at selv ateister, historikere, biologer, politikere og økonomer ser at dette ender ille. Skriften sier at det er Gud selv som trekker i trådene og at djevelen ikke har annet valg enn å gjøre det som er bestemt for ham. Derfor er verden blitt et kaos som noen tror de kan gripe makten gjennom. Det vil ikke lykkes og bare de som kjenner profetiene vil forstå hva de må gjøre for å berge seg gjennom det som kommer. Det finnes en profetisk tidsregning som har vist seg å stemme sammen med visse tydelige tegn i tiden. Troen på Gud skal nesten utryddes og en ødeleggende styggedom skal herje en ganske kort tidsperiode før det endelig er over. Kristendom er nå tabu og og er tatt ut av skoler og lovverk. En falsk pandemi og en giftsprøyte har gjort ende på mange og flere blir det. Styggedommen er over oss og vil utrydde alle som ikke forstår hvordan de kan skjule seg. Børst støvet av den gamle boken og les Fadervår innen du leser Daniels profeti og Åpenbaringen. Så vil kanskje et lys gå opp for deg også.

  

VIKTIGE FAKTA Å KJENNE TIL INNEN DU SIER JA TIL Å LA DEG VAKSINERE
Myndighetene vil som kjent at alle skal vaksineres enten frivillig eller med tvang. Sikkert i aller beste mening, men dette krav kommer fra enda høyere myndigheter som kalles globalister. Flere og flere nekter å la seg vaksinere fordi spørsmålene de ikke kan gi troverdige svar på, blir for mange. Covid-19 er ikke isolert og ekstrahert og testet for smitteevne i henhold til Koch's postulat. Altså ikke blitt bevist eksisterer slik at alle er enige om det. Testen påviser ikke et bestemt virus, men antistoffer i blodet, som kan komme av flere andre ting. Covid-19 er en teori som forklaring på at noen blir syke på en mystisk måte. Testpinnen er fuktig og er påvist inneholder små nanopartikler som lett kan overføres til pasienten via nesehulen. Test av kroppsvæske kunne gjøres enklere ved å teste en serviett pasienten har snytt seg i. Covid-19 har en dødelighet på under en prosent av smittede og som dør av ikke noe annet enn Covid-19. Altså blir over 99 prosent av de syke, friske igjen. Dødeligheten er derfor enda mindre da slett ikke alle blir smittet, men ensidig propaganda i media egner seg bra til å skremme befolkningen så de ikke klarer å tenke rasjonelt og derfor bare gjør hva de blir fortalt. En økende uenighet mellom forskere og eksperter gjør at selv sykepleiere og leger vegrer seg for å være først i vaksinekøen. Noen sier maske ikke hjelper stort, mens andre sier man må bruke to masker. Noen sier lockdown ikke hjelper mot pandemisk smittefare, andre vil ofre næringsliv og økonomi. Noen forsamlinger er farlige, andre politisk korrekte forsamlinger er ikke. Alle tidligere virus har forsvunnet av seg selv og muterte virus er alltid svakere enn originalen. Derfor må man la seg vaksinere flere ganger i året uten at noen spør om hvor mange kjemikalier vi da får i oss og hvor farlig dette er. Ingen medier synes å bry seg om disse fakta, men fokuserer kun på hvor farlig viruset er og at vaksinen er det eneste som kan redde oss.  Derfor gis den først til eldre og syke som da blir billige prøvekaniner i dette globale risikable eksperiment. Produsentene av vaksinen har sikret seg mot juridisk ansvar for helseskader og dødsfall som følge av vaksinen. Ut fra disse og andre viktige faktiske forhold du selv lett kan verifisere, burde det kunne ses at hele formålet med den såkalte pandemien absolutt kan være noe helt annet, et politisk biologisk våpen kanskje, for å drive oss alle inn i noe vi ikke skal vite på forhånd? I så fall burde vel flere bli skeptiske til vaksinen og heller se hva som skjer med de som nå står først i køen.

  

KONSEKVENSEN AV VAKSINEN BEGYNNER Å VISE SEG OG SER IKKE BRA UT
Det sies å være rundt 200 forskjellige vaksiner mot et og samme virus. Mange små og store pengegriske produsenter har kastet seg ut på løpebanen og vil ha sin del av kaka. De store kjenner vi, Moderna, Pfizer og AstraZeneca som håper at viruset aldri forsvinner men bare begrenses til den del av befolkningen som ikke er nødvendig. Alle vaksiner derfor er litt forskjellige men har samme spesifikke mål: Å kunne modifisere kroppens DNA (arvestoff) som et eksperiment i og med et nytt og oppfrisket metodisk immunforsvar. Viruset man skal bekjempe er helt annerledes enn andre virus og derfor må kampen mot det også være annerledes. Alle virus er molekylære patogener, giftstoff som skaper sykdom. Hvis vaksinen ikke virker, kan resultatet bli motsatt av hva man ønsker og rett og slett katastrofal. Etter at de første nå har fått vaksinen, har mange blitt syke. Hodepine, kvalme, svimmelhet, lammelser osv som betyr økt salg av andre medisiner. Men altfor mange har også dødd etter å ha tatt vaksinen. Dette har ansporet nøytrale forskere til å granske hva som skjer og har kommet opp med svært dystre spådommer. Stoffene i vaksinen virker på lang sikt slik at det er nødvendig med flere injeksjoner som man også sier er fordi viruset muterer og må møtes med stadig nye vaksiner. Det hele virker planløst og risikabelt. Skeptikerne mener at resultatene vil vise seg etter tre til seks måneder etter injeksjonen. Da kan folk bli virkelig syke uten håp om helbredelse med den følge at mange rett og slett bare dør. Hvordan verdensbildet ser ut om et års tid er derfor ganske uhyggelig å tenke på og de fleste vil derfor bare skyve tanken fra seg. Ut fra dette perspektiv er det vel bedre å være føre var enn etter snar. Si nei til vaksinen hvis du har livet kjært. Stol ikke på psykopatiske verdenstopper som sier at vi er for mange etere på planeten. 

 

KORSFEST KORSFEST, SLIPP HELLER BARABAS FRI
Å rette baker for smed er ingen ny oppfinnelse. Syndebukker kan være praktisk å ty til for kriminelle som vil ha fokus vekk fra seg selv. Falske anklager og korrupte dommere er så dagligdags at helt rettferdige avgjørelser nå hører til sjeldenhetene. Snart er det påske som skal minne oss om historiens verste forbrytelse begått av en korrupt mobb hvis ondskap minner om mobben innen det politiske USA akkurat nå. Bråkmakere knuser butikkvinduer, plyndrer butikker før de setter fyr på dem og samtidig kalles fredelige demonstranter av politikere som er så dønn korrupte at de vil drepe alle som vil rydde opp i dette kaos. Verdens ledende nasjon er verd å følge med på akkurat nå, for det som skjer, vil dnart bre seg ut over det globale landskap. Misnøyen er stor og regjerende politikere er mer opptatt av sin egen stilling og sikkerhet enn folkets beste. På toppen av maktpyramiden sitter storbankenes eiere og pønsker ut deres neste trekk. Hvis folk blir altfor uregjerlige, vil makteliten gi verden et nytt sjokk, verre enn denne pågående falske pandemien. Det finansielle system kan kollapses og få verden til å gå totalt amok. Så kan de skru av strømmen så det blir kaldt og mørkt og stille. Slik blir det når Barabas er sluppet fri og den som kunne stagget galskapen er korsfestet.

  

TESTEN ER NÅ AVSLØRT SOM FØRSTE STEG AV FLERE I SELVE VAKSINERINGEN
Bomullspinnen som stikkes lengst mulig inn i nesen mot hjernen og vris flere ganger rundt, er ikke en vanlig Q-tip. Den er fuktig og derfor behandlet med noe man ikke sier hva er. Nå er den lagt under et mikroskop som avslører bittesmå mørke partikler som også tydeligvis er meningen skal legges fra seg der inne. Hvis man bare skulle ta en prøve, kunne pasienten ha snytt seg i en serviett for å skaffe testmateriale. Men man har helt andre planer enn å teste om et virus finnes eller ei. De små partiklene er følsomme antenner som reagerer på visse frekvenser elektromagnetisk stråling, altså nanobots man kan dirigere rundt om i kroppen. Man tror målet er å myke opp motstanden mot vaksinen som et første steg i prosessen som er å vaksinere hele verdens befolkning. Etter hvert kommer ulike former for tvang inn i bildet slik at man sitter igjen med noen få gjenstridige individer man kan spore opp og eliminere en for en. Vaksinen er derfor ikke en beskyttelse mot dette viruset som man ikke engang kan bevise eksisterer. Vaksinen er et biologisk våpen for å få total mental kontroll over oss alle. Folk begynner å forstå at det handler om The New World Order, men det rekker neppe for å hindre at planen lykkes. Fremtiden er allerede mørk, men vil bli mye verre. Det eneste man kan håpe på er at gode krefter i himmelen griper inn og sørger for at råttenskapen får råtne ferdig og forsvinne av seg selv.

 

NYE PÅSTÅTTE MUTASJONER FÅR NAVN ETTER HVOR DE FØRST OPPDAGES
La det først være klinkende klart at Wuhan-viruset ennå ikke er ekstrahert og isolert. Derfor har man ikke bevist at det virkelig finnes. Det man har oppdaget er en sykdom som er dødelig for pasienter med svakt immunforsvar. Man sier den skyldes et nytt virus fordi man ikke vil undersøke om det finnes andre forklaringer, for eksempel skader av elektromagnetisk stråling og såkalt elektrosmog som har økt kraftig den senere tid. Grunnen til det kan være at man ikke kan unnvære den nye teknologien som behøves til overvåking, førerløse biler og smarte hjem etc. Så nå har vi fått en mutasjon fra et land som dirrer av elektromagnetisk spenning, England. Den fjerde industrielle revolusjon må ikke ofres bare fordi noen blir syke og dør. Når problemet derved ikke løses, fortsetter skadene med nye varianter, men alle symptomer er typiske skader man vet følger av elekrtomagnetisk stråling, som man blant annet lærte av tilfellet Håkonsvern marinebase i Bergen. Allergi, hodeverk, pustevansker og kreft med flere. Påståtte mutasjoner av gamleviruset er en lettvindt forklaring og godt egnet til å skremme befolkningen til underkastelse og akseptering av strenge tiltak. For dette er tydeligvis målet for den globale styrtrike elite som lenge har ønsket seg total kontroll over hele verdens befolkning. Alle virus forsvinner erfaringsmessig av seg selv og mutasjoner er alltid svakere enn originalen. Men i dette tilfelle er det visst motsatt og strider derrfor mot naturens egne lover. Når ting ikke henger på greipa som nå, må en fortsette å lete. Men myndigheter, legemiddelindustrien og media er så korrupt at de gjør hva de kan for å hindre lyset å skinne. Vær derfor forberedt på at det oppdages flere varianter som får nye navn etter hvor de først finnes og at disse steder allerede har satt 5G i full drift.

 

KEISEENS NYE VIRUS PERFEKT PÅSKUDD FOR Å TVINGE FOLK TIL LYDIGHET
Usynlige klær er ikke mye annerledes enn usynlig virus. En bløff som er lett å tro på og vanskelig å motbevise. Og det er den generelle befolkning som blir bedratt, men også noen eksperter som lurer seg selv. Mange er med på denne bisarre leken som styres ovenfra av kyniske bakmenn, men nå har en liten gutt, altså vanlige småfolk, klart å avsløre bløffen og stiller eliten vanskelige spørsmål og krever svar. I mellomtiden er mye oppnådd, de har fått mange til å tro på dette eventyret. Den lille gutten skjønner at målet med hele bedrageriet er å skremme folk fra sans og samling slik at de ikke klarer å tenke. Denne pandemien er imidlertid bare litt tørrtrening imot det som kommer. Våre alminnelige friheter skal fra nå av bli privilegier man oppnår ved å være lydig og følger ordre. For eksempel holder avstand, har på maske, ikke tenker selv, men bare gjør som Storebror sier. Da kan man reise kollektivt, ta et betalt arbeid, få ha en bankkonto, kjøpe mat og ellers betale for seg for å nevne noe. Neste steg blir vaksinering som en også må tro på. Det usynlige viruset skal knekkes selv om det ikke finnes og nye strenge regler må følges av dem som ikke har avslørt bløffen. Man mister igjen sine privilegier og de må fortjenes på nytt ved å ta vaksinen som man i verste fall kan dø av. Slik kan de kriminelle globalistene lure både kong Salomo og Jørgen hattemaker til å følge rottefangeren like mot kanten av stupet. 

 

 

MOTBYDELIG TANKE AT ØKENDE ABORTER HAR SAMMENHENG MED FALSK PANDEMI
Det er ingen hemmelighet at celler fra aborterte foster brukes i vaksinen alle nå snakker om. Når man samtidig vet at hele situasjonen med virus, pandemi og vaksine er nøye planlangt over flere tiår, kan en begynne å fryse på ryggen. For i samme tidsrom har det pågått en veldig kamp for fri abort og liberale grupper har fått betydelige støttemidler i kampen av samme korrupte rikfolk som vil påtvinge oss den nye vaksinen og det nye globale regimet. Human Embryo Kidney er navnet på det stoff man tar fra aborterte foster, levende celler som fungerer etter planen med å få kontroll over folk som tar vaksinen, forenklet sagt. En milliardindustri er bygd opp omkring bruk av aborterte forstre, Med andre ord, har man lenge hatt detaljerte planer for å skremme opp verdens befolkning og drive den inn i sine låsbare anstalter for omskolering og underkastelse. I tillegg manipulere og modifisere ofrenes molekylære DNA-struktur slik at kontrollen også innebærer forming av deres tankemønstre og fysiske handlinger. Dette er formålet med vaksinen, samt at den langsomt tar livet av svake individe som ikke lenger er nyttige og lønnsomme. Man skal være ytterst våken for å kunne ta til seg det som virkelig skjer akkurat nå. Og tingene går dessuten veldig fort slik at det er lett å henge etter. Men så lenge det finnes et fritt internet, er alt dette søkbart og kontrollerbart.  Jeg skulle ønske at jeg har misforstått alt dette, men så langt jeg kan se bakover og konstatere fakta, like langt kan jeg se fremover. Bare ut fra det perspektivet at en djevelsk elite nå forsøker å ta full tyrannisk kontroll over oss alle, er det mulig å finne en slags mening i kaoset. Bare ut fra det perspektivet er det mulig å slippe unna i levende live; huke seg ned, skjule seg og vente til ondskapen har råtnet ferdig og ødelagt seg selv.

 

OM MAN DØR FØR ELLER ETTER VAKSINEN BLIR DET TO FORSKJELLIGE TING
Av alle ting som ikke er helt lett å forstå med den påståtte pandemien, fremstår tidspunktet for døden som viktig for å fraskrive seg etvhert ansvar. Regelrett løgn og spekulativ statistikk er nå en ting. Men det er da merkelig at under denne pandemien har nesten ingen dødd av noe annet enn Covid-19. Folk som ramler ned fra stiger og stillas og post mortem har testet positivt, noteres som et Covid-19 dødsfall. Det samme med folk omkommet i trafikken. Veldig få eller ingen har dødd av vanlig influensa, hjertesykdom, lungebetennelse eller kreft i året som gikk. Sykehusleger får beskjed om å skrive Covid-19 som årsak på så mange dødsattester som mulig og sykehuset får svært mange penger for hver slik attest. I visse stater i USA betales over en million kroner per attest og man må spørre om hvem som betaler og hvorfor. Det handler altså om å presse opp statistikken som viser hvor stor dødelighet dette påståtte viruset har. På den annen side skjer det motsatte når døden inntreffer kort etter at vaksinen er injisert. Fra hele verden rapporteres urovekkende høye antall eldre pasienter som dør en ukes tid etter at de er vaksinert. Men da heter det at pasienten døde av helt naturlige årsaker og selvsagt ikke av vaksinen. Å fraskrive seg ansvaret er de ansvarlige dyktige til Men så har de også sikret seg ekstra godt ved å ha innhentet juridisk og rettslig immunitet mot søksmål fra etterlatte til pasienter som er blitt ofret på pandemiens alter. Det hele er derfor et grelt teater og en må lete andre steder enn rett under lyktestolpen for å finne svar på hva som egentlig foregår.

 

FORSKERE ADVARER MOT BÅDE TEST OG VAKSINE: RISIKABEL KJEMISK ENDRING AV DITT DNA
Selv om massemedia prøver å skjule det, finnes det forskere og eksperter som mener sannheten om viruset er en helt annen enn den som blir fortalt. Q-tipen som henter kroppsvæske fra nesen er på forhånd dyppet i en kjemisk blanding som man derfor kan kjenne er fuktig når den stikkes lengst mulig inn i nesen. Noen forskere mener dette er et stoff som påvirker hjernen direkte ettersom q-tipen befinner seg kun millimeter fra hjernen der inne. Dette er for å "bløtgjøre" pasienten så denne blir mindre motvillig mot vaksinen. Hvorfor skal man ellers helt inn mot hjernen? Pasienten kunne jo bare snyte seg i en serviett for å skaffe litt kroppsvæske å teste. Denne hypotese synes logisk sett i lys av alt det andre som skjer for å tvinge på oss vaksinen som for lengst er avslørt som en kjemisk bombe for å endre vårt DNA og som ikke kan reverseres. Har man fått dette stoffet i seg, kan det ikke komme ut igjen. For tiden eksperimenteres med folkegrupper som likevel er ulønnsomme, de eldre, innsatte i fengsler, syke og handicappede osv. I stedet for å stå i kø for å få vaksinen, slik at man kan bevege seg fritt i samfunnet, bør man heller avvente utviklingen en stund. Det påståtte viruset er jo ikke så dødelig som de sa likevel. Og mutanter har alltid vært mye svakere enn originalen fordi alle virus til slutt forsvinner av seg selv. Så hva gjør det om man får bare en liten forkjølelse eller snue? Man spiller da ikke russisk rullett for bagateller. For flere tiår siden diskuterte DARPA (google) det å få hele verdens befolkningen under større kontroll. Man kom fram til at et microchip kunne implanteres og kontrolleres utenfra. Men det ble fort avleggs da det ville bli mange kostbare kirurgiske inngrep og folk kunne operere chipen ut igjen når de forsto at den var farlig. I stedet ville man heller injisere et kjemisk stoff som senere kunne styres trådløst elektronisk for å få individet til å tenke og handle som kontrollanten ville. I ekstreme tilfeller kunne individet avlives ved et trykk på en knapp hvis det ble nødvendig. Men hvordan skulle man få hele verdens befolkning til frivillig å la seg innsprøyte dette stoffet?  

 

FLERE OG FLERE SKJØNNER AT VIRUSET IKKE ER HVA MYNDIGHETENE SIER AT DET ER
Med så mange anomaliteter som man ser nå i forbindelse med pandemien, er det merkelig at man ikke leter etter andre forklaringer. Å kalle dette en pandemi er en vits fordi det har dødd færre nå enn under tidligere epidemier. Folk dør dessuten av mange årsaker, men alle dør liksom nå bare av dette viruset dersom de tester positivt med en test som er kjent for å være upålitelig. Og hva med prisen som er mye høyere for nedstenging enn for selve sykdommen, både i menneskeliv og penger. Man begynner å skjønne at det er ugler i mosen som må forklares. Viruset er blitt et psykologisk biovåpen for å skremme hele verdens befolkning fra vett og forstand slik at noen kan gripe full mental kontroll over dem og bestemme hva de skal tenke og gjøre. En usynlig maktsyk elite bruker et like usynlig spøkelse til å få det som de vil. Perfekt, tenker de vel. Men glemmer at ikke alle er like dumme og tror på hva de sier, men må likevel føye seg for ikke å bli straffet. Nå har forskere, leger og sykepleiere stått opp mot bedraget og nekter ikke bare å ta vaksinen, som er en giftig miks som mange allerede har dødd av. Men likefram hevder at forklaringen må være en annen. Flere eksperter har fått slippe til i frie medier på internett og forklart at Covid-19 er lik 5G-skadevirkninger. Militære biovåpen skaper eksakt slike skader som viruset får skylden for. Spesielt pustevansker, fordi raske elektromagnetiske strålefrekvenser forstyrrer cellene i lungene og i blodet som komuniserer med hverandre på en mye lavere frekvens. Dette hindrer opptak av surstoff i blodet og dermed er man rammet. Dr. Buttar i USA og Professor Barry Trower i England er de best kjente ekspertene på dette, som alle kan google, Derfor oppsto viruset først i Wuhan som var den første storbyen i verden som fikk rullet ut 5G med total dekning. Så kom noen cruiseskip som også var trådløst elektronisk drevet med 5G-stråler over hele skipet. Deretter Lombardia i Italia med full 5G kjøring, siden New York osv. I fjor fikk Oslo, Bergen og Trondheim 5G, og nå sier de Oslo er rammet hardt. Syke- og gamlehjem er svært utsatt fordi de alle overvåkes trådløst elektronisk. Forskning på helserisiko ved 5G hadde man ikke tid til fordi man hadde investert så mye og ville ha en rask fortjeneste. Massemedia sier lite om dette. Hvorfor? Hvor lenge skal det gå før mange nok våkner og skjønner at det vi utsettes for nå er farlig og må bekjempes med alle midler?

  

TRANSHUMANISME - NÅR VAKSINEN ER INJISERT, VÆR DA KLAR FOR NESTE STEG
De fleste er redd for å dø og står gjerne i kø for å få vaksinen, men flere og flere vegrer seg fordi de ikke er sikre på at den virker og er ufarlig. Dessuten klarner det for de fleste at hele pandemien er en illusjon som gjør at alt stinker, men bare for dem som har luktesans. Vaksinen inneholder stoffer som påvirker vårt arvestoff DNA og gjør små endringer i disse molekylers struktur angivelig for å få kroppen selv til å danne de rette antistoffer mot denne og andre virus. I virkeligheten sprøyter man in bittesmå biologiske roboter i blodbanen som man med digital fjernkontroll kan dirigere dit man vil. Når denne forskning er ferdig utviklet, har man det fullkomne middel til å ta full kontroll over individet. Man arbeider også med å kople mennesker til datamaskiner ved trådløs teknologi som drives av superhøye frekvenser innen 5G-systemet og snart kommer 6G. Innen det kommer så langt at vitenskapen med denne utvikling klarer å ødelegge mennesket som vesen, vil kanskje hevnen fra himmelen komme i form av at strålene fra de sterke signalene gjøre så mange av forskerne syke så de selv dør. For det er jo disse strålene som allerede har gjort mange syke, men som et oppdiktet virus har fått skylden for slik at vitenskapen kan jobbe videre uforstyrret. Ser man tragedien fra denne vinkel, begynner alt å få en fornuftig klang. Så er det bare å grave seg videre herfra.

 

STILLE NÅ FØR STORMEN, HOLD GODT SAMMEN MED FAMILIE OG NÆRE VENNER
Ingen vettug mann tror at det verste nå er over. Tvert imot, veldig mange problemer vokser, konvergerer og vil implodere samtidig fordi alt henger sammen. Spesielt økonomisk og energimessig blir kaoset stort. Men også politisk, religiøst og sosialt som er et helt kapittel for seg. Verdens finanser er basert på kreditt, altså lån, gjeld og renter som nå har nådd et metningspunkt fordi man ikke uendelig kan låne seg ut av gamle lån, for ikke å snakke om rentegjelden. Verdensbanken og de andre sentralbankene som alle eies av den khazariske mafia har skjønt dette lenge. De vil derfor starte verdens finansielle system på nytt og har begynt med å trekke ut kontantene for å gå helt elektronisk. Men de vil selv beholde kontrollen som før, den de grabbet til seg ved å kuppe den amerikanske dollar i 1913 slik at selv USA må låne penger av dem. Krasjet de har planlagt kan skje når som helst, for de varsler ingen og vil skape en sjokkbølge som lammer befolkningen. Imens prøver de å skjule det de gjør for å slippe å bli ansvarlig for det tragiske kaoset som naturligvis oppstår når sparepengene forsvinner og banken stenger. Til dette trengte de noe som kunne skremme folk fra sans og samling slik at de ikke tenkte, bare gjorde som de ble fortalt. Et påstått virus ble redningen, og resten av historien kjenner nå alle. Vi er blitt forsøkt lurt og de fleste er blitt så redde at de ikke begriper noen ting. Men også for vi som skjønner tingene, vil det bli vanskelig. Vær beredt, skaff forsyninger og hold godt sammen med familie og venner. Avtal et møtepunkt når krisen slår til og strøm og telefoner ikke virker. Få ikke panikk, for dette blir en skremmende storm, men som alle uvær vil også denne til slutt gå over.

 

TREDJE VERDENSKRIG ER DIGITAL OG HAR ALLEREDE BEGYNT MED ET FANTASIVIRUS
Atombomber finnes kanskje ikke. Over Hiroshima og Nagasaki slapp man gigantiske brannbomber. Ellers kunne ingen bo der i dag, som det altså gjør og disse to byene blomstrer. Men om A-bomber likevel finnes, er de for lengst gått ut på dato. For nå handler krigen om å vinne hele verdens befolknings sympati, ikke å knuse den fysiske infrastrukturen hos ens fiende som er aldeles idiotisk. Den er jo brukbar hvis bare makthaverne ble tatt kontroll på de også. Militærparader er bare et teater og sløsing med penger. USA og Kina er likevel i full krig, men om hvem som har størst og raskest digital kommunikasjon. Det gjelder å slå ut fiendens kapasitet for så å ta full kontroll over deres telecomsystem og oppinionsdannende propaganda. For å lamme befolkningen så de ikke forstår hva som skjer, slapp generalene bare ut påstanden om at et lite usynlig virus nå ville ta livet av hundrevis millioner dersom ikke strenge tiltak straks ble satt i verk.Virus som våpen er ikke noe nytt for krigsindustrien, både ekte og falske kan være like effektive som vi nå har sett. Betydningen av digitale telecomvåpen er demonstrert under presidentvalget i USA med sosiale medier og plattformer. De som har forstått hva som nå egentlig foregår, ligger et hestehode foran de som ikke skjønner noe og bare er livredde. Disse kan derfor lettere manøvrere seg gjennom den mørke tiden som kommer om noen månder, kanskje bare uker. Mitt råd: Dette blir voldsomt, men få ikke panikk. Søk heller skjul. For dette går snart over.   

NÅR MEDISINEN ER FARLIGERE ENN SYKDOMMEN ER DET PÅ TIDE Å TENKE ETTER
Pågående pandemi og strenge tiltak for å begrense spredning er et grellt luftslott. Et påstått usynlig virus er et giftstoff man ennå ikke har klart å fange og isolere for ikke snakke om å teste virkelig sprer seg som visse eksperter sier. Andre eksperter sier det motsatte. Men effekten er den samme, folk blir oppskremt og livredde like mye av et ekte som et falsk virus. Folk blir gamle og syke og dør som alltid, men denne spesifikke lungesykdommen kan ha andre årsaker og burde blitt utredet, men merkelig nok vil man ikke det. Verre er det dog med alle strenge tiltak som ødelegger økonomien og det sosiale liv for milliarder mennesker med ubeskrivelige tragiske folger. Ikke bare er selvmord kraftig økende, men nå begynner folk å dø like etter at de har blitt vaksinert. Hvilket selvsagt fører til at flere vegrer seg og blir anti-vaxere. Derfor snakkes det om tvang flere steder. Når luften er gått ut av fjordårets virusballong, slik den alltid har gjort i tidligere epidemier, må man regne med at ekspertene finner på noe annet for å beholde den psykologiske makten over folk. Men det er allerede så mange sprekker i denne skuta at den ikke kan annet enn synke, det kan bare ta litt tid. Maktsyken og korrupsjonen i bankvesen, politikk og legemiddelindistri er nå så kompromittert at de burde begynne å bli litt redde for de mange millioner skeptikere som har forstått dette råtne spillet. Folk som skjønner at de er blitt lurt kan bli vanskelige å ha med å gjøre.

 

ELDRE RUSSER I USA ADVARER VESTEN OM HVA HAN NÅ TROR KOMMER
En pensjonert russisk immigrant mener han kan tyde hva som skjer politisk i USA etter valgkaoset. Min favoritt-analytiker Henry Makow har publisert advarselen hans for den som vil grave dypere (google). Russeren sier at USA nå vil oppleve en stor politisk forandring og at USA blir USSA (United Socialist State of America)! Den som følger godt med skjønner at dette er ikke en tom trussel. Det åpenbare valgfusket er tydeligvis organisert av noen korrupte maktsyke individer høyt oppe som har mange penger og derfor kan kjøpe hvem de vil. Den nye presidenten kan raskt bli erklært uskikket til å være Commander in Chief fordi han allerede viser tegn til senilitet. Dermed vil en annen bli satt inn. Poenget med fusket var å fjerne Donald Trump som forsto hva disse høyt oppe holdt på med. Men han ville ikke la seg kjøpe og kjempet modig imot det han selv kalte "sumpen". Den gjennomgripende korrupsjonen i rettsvesen og media støtter dette. Med andre ord, Den amerikanske drømmen er avskaffet og USA blir nå kommunistisk. Russeren har god erfaring fra livet i gamle sovjet og vil forberede oss på det som kommer. Han sier: Yttre deg aldri offentlig om hva du mener. Noen kan høre det og rapportere deg. Selv venner og naboer kan bli dine fiender. Ikke i ditt eget hjem er du trygg, din egen telefon kan noen avlytte. Ha ingen forbudte bøker eller skrifter og smil til folk som åpenbart prater vel om kommunismen og Staten. Følg ordre i selv den minste ting. I Sovjet skulle det ikke mye til før man ble sent til Gulag. I USA kalles slike steder FEMA camps (google). Harde tider ligger rett foran oss, men den som er mentalt forberedt har den fordel at dette ikke blir et lammende sjokk. Jeg håper at dette ikke er sant.

 

PSYKOPATISKE LEDERE HAR TVUNGET VERDEN INN I ET SOSIALT OG POLITISK KAOS
Makten bak makten alias Gog av Magog, de som sier de er jøder men ikke er det, har nå med sine mange fangarmer fulle av sugekopper virkelig fanget hele verden. Den gamle slanges plan er i ferd med å sluttføres og følger sitt motto: "Får ikke jeg ha makten over verden, skal ingen andre heller." Med sin århundrelange erfaring i plyndring og pengeveksling har denne skamløse eliten valgt ut sine lakeier som er verdens psykopatiske korrupte politiske ledere. Alle som en med på leken som nå er Storebrors kamp mot folket. Nå skal hele verdens befolkning tenke likt og tro at det apokalyptiske politiske villdyret er deres avgud som skal tilbes og tjenes. Den som ikke følger ordre, må bøte, ultimat med sitt liv. Men eliten har et problem; deres finansielle maktsystem er kommet til et punkt som ikke lenger holder. Det er bygget på gjeld og kreditt og er så mettet av lån som ikke kan betales at systemet er matematisk nødt til å implodere. Dette vil de selv gjøre i en kontrollert demolering uten at folk merker det eftersom de da vil tape alle sine penger. Derfor har de forberedt seg godt og avledet oppmerksomheten fra deres gigantiske pengesvindel. Det politiske kaos i USA er dessuten et stort teater og hvis Donald Trump virkelig må gå, vil sikkert massemedia savne ham. Hva skal de da skrive om? At Joe Biden er en mye bedre president? Heldigvis har de pandemien å flyte på. Den avtar jo ikke, men det er ikke på grunn av at smittefaren øker. Det er fordi de ikke vil høre på kloke menns tale om at høyfrekvent elektromagnetisk stråling er en alvorlig helsefare med nettopp de symptomer som det usynlige viruset har fått skylden for samtidig som de strenge tiltak mot påstått smittefare også får skylden for at økonomien kollaper og folk snart taper sine sparepenger og verdier i sine bankbokser.

 

PANDEMIEN ER DET STØRSTE EKSEMPEL PÅ AT "GASLIGHTING" VIRKER ETTER PLANEN
Det finnes tre typer opplysning, gaslight, spotlight, daylight, for å si det på engelsk. Dagslys gir oss det beste lys vi trenger for å se virkeligheten. Spotlys fokuserer sterkt på enkeltsaker, mens med gasslys menes en svak opplysning som kan skrus sakte og umerkelig ned til sparebluss i den onde hensikt å påvirke folk til å gå i feil retning. Gaslighting er derfor en utspekulert psykologisk metode som går ut på langsomt å frata folk den oppfatning de har av virkeligheten og gi dem en ny. Renspikka manipulasjon på grensen til hypnose. Det finnes mange bøker som forklarer dette bedre enn meg, men jeg prøver her å skissere med enkle orde det som har skjedd etter at noen fant på å bruke et usynlig spøkelse som ble kalt pandemi for å skremme hele verden dit vi er nå. Og attpåtil være glade for at den samme kriminelel banden passer så godt på oss ved å begrense påstått smittefare med meget strenge sosiale tiltak på grensen til galskap. Selv om arbeidsplasser og småindustri nå knuses og folk begynner å hoppe ut av vinduet, skal vi liksom være glade for at vi ennå ikke er angrepet av det forferdelige spøkelset. Vi har godtatt den nye virkeligheten i lyset av gasslykten som sakte skrus ned. Vi er fortalt at vi ikke kan stole på våre egne vurderinger. Selv om vi ser at veldig mange ting de sier ikke kan stemme, skal vi heller tro på eksperter og myndigheter, de som kontrollerer flammen i gasslykten. Filmen "Gaslight" viser en handling der en mann driver sin kone til vanvidd ved å påvirke henne langsomt til å tro hun er sinnsyk. Lik verdens psykopatiske ledere nå gjør med hele verdens befolkning for å få total makt over dem. På et eller annet tidspunkt vil vi som forstår det som foregår, innse at vi lever farlig.

  

NÅR PSYKOPATENE BLIR FOR MANGE TIL Å KUNNE BEKJEMPES, KAN SLAGET VÆRE TAPT
Verdens politiske elite er en velkent internasonal klubb av psykopater som bare bryr seg om sine lands befolkning så lenge de er nyttige og lønnsomme. På andre siden av dammen har klubben utviklet seg til et mareritt for dem selv og alle andre. Psykopatenes virkefelt er en råtten sump av løgn og bedrag, samt en ujevn kamp om å holde på makten. Ingen regel uten unntak, for selvsagt finnes individer som ikke er totalt korrumpert. Når noen vil befolkningens beste, betyr det at de må kjempe mot sumpen noe den naturligvis setter seg sterkt imot og slår knallhardt tilbake med alle midler, lovlige og ulovlige og "bråkmakeren" får hele skylden. Det skal mot til å tåle slikt enormt press, men det finnes folk som ofrer seg selv for saken, lar seg spotte, latterliggjøres, håned og baktalt. Slike folk burde hylles og blir det også av likesinnede. I dette kaos er det lett å dømme feil, særlig når sumpen omfatter både media og underholdning som skriker om at det bestående etablissement ikke må ødelegges. Så massiv er propagandaen at folk er blitt blinde og ikke tror på annet enn det psykopatene sier i sitt statskontrollert media. Både over dammen og her på berget. Som når ei stor kvise på rumpa klemmes ut, det gjør litt vondt med det samme, men så blir det bedre. Innen det skjer, kan mange slag tapes, men selve krigen mot løgn og hykleri vinner den som har de reneste våpen. Psykopatene avsløres og drukner til slutt i sin egen sump. Survival of the fittest. 

 

SMITTEUTBRUDD BLANT VAKSINERTE ELDRE PÅ GAMLEHJEM I BENGTSFORS
Lokalavisen Dalslänningen melder at vaksinen ikke sikrer 100 prosent mot pågående viruspandemi. Risikogruppen av eldre har grunn til å bekymre seg, men den svenske sttsministeren har tidligere sagt at når mange eldre dør, vil staten spare mange millioner. De ivrigste kritikerne av hele dette treateret, mener at dette nettopp er myndighetenes hensikt, bli av med flest mulig unyttige etere. På fasaden later de som om de tenker på de eldres ve og vel og derfor skal gi de eldre vaksinen først, som altså også i Sverige viser seg ikke å være verd særlig mye. Men en billig måte å kutte enorme utgifter uten å bli beskyldt for massemord. For det er jo viruset som tar livet av dem. Dermed er man kommet frem til et nytt stadie i prosessen og panisk redsel fester igjen grepet på en befolkning som ville bli rasende om de forsto sannheten. Derfor gjelder det for myndighetene å overvåke hver eneste av oss med moderne elektronisk teknologi som er blitt optimalisert med superraske 5G-frekvenser. Derfor er det etter deres mening aldeles latterlig å påstå at 5G teknologi kan ha noe å gjøre med denne påståtte pandemien, eller hur?

 

PAKISTAN ER TOTALT MØRKLAGT OG NÅ ADVARES SVENSKENE OM AT DET OGSÅ KAN SKJE HER
Lørdag 9. januar forsvant strømmen i hele landet. Bilder som kommer ut viser en uhyggelig nattlig stemning i forhold til hva man er vant til. Massemedia nevner det knapt, men nettet er fullt av rapporter. Dette har noen advart om lenge, at noen vil stenge strømmen for å tukte folk som ikke straks lyder ordre. Nå har svenske myndigheter gjentatt sin tidligere advarsel og sagt at folk må forberede seg på en mørk vinter. Hvis strømmen går, vil det få flere konsekvenser enn folk flest begriper. Og på vinteren kan det bli kaldt for mange og folk kan fryse i hjel. Krisen er altså kommet nærmere, den vi ble advart om i en brosjyre til alle svenske hushold for flere år siden. Kjøp inn mat og andre reserver, ha varme tepper klar samt stearinlys og fyrstikker. Batteriradio er også nevnt, men det viktigste er å forberede seg mentalt. Det er tydelig at noen vil skape kaos og fra dette har de sagt at de vil tvinge frem en orden. Det blir derfor spennende å se hvem som blir nestemann ut i kommende strømkrise og hva som kreves for å få strømmen tilbake.

 

2020 HAR LÆRT OSS AT UANSETT HVOR ILLE DET ER, KAN DET ALLTID BLI VERRE
Blir 2021 ut fra dette da bedre eller verre? Det er dessverre ingen grunn til å være optimistisk. Folk håper at vaksinen kommer snart, den som folk nå begynner å dø av. Reaksjonen etter strenge sosiale regler, nedstenging av næringslivet osv må påregnes i form av konkurser, tvangsauksjoner og selvmord. Over halvparten av amerikanerne vil ikke ta vaksinen, det sier litt om at folk nå begynner å forstå. Som også gjelder det kommende globale økonomiske kollaps. Men heldigtvis er det mange som ikke begriper noen ting, og går med på besværet denne propagandaen har medført og således svever inn i elitens nye verden uten å ane hva som foregår. I Davos sitter gjengen som har startet hele spillet, som for å dekke over det økonomiske havariet de er skyld i, brukte påstanden om en usynlig fiende til å skremme folk fra vettet og ga dem en annen forklaring på at deres penger i banken plutselig forsvant. Når folk ikke har mer å tape, kan de fleste bli skikkelig uberegnelige. Derfor haster det med å vaksinere så mange som mulig så de roer seg. Men det skal tykke murer og sterke låser for å holde rasende folk ute fra borgene de skyldige har gjemt seg i. Bildet av fremtiden har jeg ikke lyst til å beskrive, men det blir ikke vakkert.

   

DONALD TRUMP ER EN IDIOT. DET ER HELT SANT FORDI DE HAR NEMLIG SAGT DET PÅ TV
Endelig vil han frivillig forlate huset så de slapp å trekke ham opp pipa, som noen spøkefugler mente de kanskje måtte gjøre. Mannen må være hard som flint med nerver av stål som sto på sitt så lenge uten å vike. Ingen president har tålt så mye hånlig sviende kritikk og skittkasting. Det rare er at han fikk flere og flere tilhengere blant seriøse konservative, men det hjalp ham ikke i valget som resulterte i en helt annen idiot. Flertallet avgjør, selv om det ble jukset litt på forskjellig vis. Datamaskiner må man ikke stole på når de kontrolleres av korrupte individer. Det var jo nettopp dette Donald Trump sa at hele etablissementet var og ville det til livs. Når sumpen er så tydelig som nå og har stor makt, er det lett å forstå at de skyldige kjemper imot - og med alle midler. Idioten Trump må bort, ellers er det over og ut med hele den korrupte gjengen. Pressen fikk det glatte lag ganske tidlig, han sa at de var dønn korrupte og lyver alle sammen! Når slike sumprotter får høre sånne sterke ord, er det klart at Donald Trump er en idiot som for enhver pris må vekk.

 

REBELLENE SOM BRØT SEG INN I CAPITOL HILL, HVEM VAR DE OG HVORFOR?
Kanskje 2 millioner tilhengere av presidenten var kommet til byen for å markere sin støtte. Men en gruppe skilte seg ut fra de vanligvis så sindige konservative tilhengerne og begikk frekke og voldelige handlinger, tok seg inn i bygningen og laget et leven som medførte at politiet skjøt og drepte en kvinne blant dem. Slikt bråk er mer et kjennetegn på presidentens motstandere enn hans tilhengere. Så hvor vanskelig ville det være for motstanderne å infiltrere supporterne? Hvor vanskelig var det å skaffe seg røde capser og patriotflagg? Ikke i det hele tatt, og nå dukker det opp vitner som sier de har sett busser med folk som blander seg med mengden som nettopp kan forklare at noen betalte bråkmakere brøt seg inn for å skade presidenten. Det klarte de også, men det er noe som heter etterpåklokskap og i dens klare lys blir det enkelt å identifisere de skyldige. De ble nemlig arrestert og identifisert. 

 

VALGFUSKET I USA ER EN BAGATELL IMOT DET SOM SVINERIET ER ET SYMPTOM PÅ
Massemedia gjentar sine løgner mot bedre vitende om at det ikke finnes bevis for valgfusk. En lang rekke nøytrale eksperter har dokumentert dette, blant annet matematisk. Filmer av hva som fant sted og vitneforklaringer i haugevis, alt forsøkt lagt frem for høyesterett. Men som underlig nok ikke ville ta tak i saken, som om de også var med på spillet. Bevisene for valgfusk kommer garantert til å trykkes i bokform og spres over hele verden. Denne skandalen må frem i lyset, ellers trenger man ikke holde valg mer. Noen bestemmer hvem de vil ha i stolen. Nok et tegn på hvor vi alle er på vei: Det globale tyrrani. Som på en måte henger i sammen med noe annet rart som skjer akkurat nå: En pandemi som har en underdødelighet i forhold til hvor mange som normalt dør i løpet av en viss tid.

 

FORSKERE ADVARER: IKKE TA VAKSINEN
Hvis du trodde at alle verdens forskere var enig i at viruset er ufarlig og at bare vaksinen kan redde de, er du på villspor. Massemedia har sviktet sin oppgave om å rapportere det som skjer og heller blitt løpegutter for en styrtrik elite som nå prøver å ta kontrollen over hele kloden. De er kjøpt og betalt ved det som kalles pressestøtte og derfor sier de bare det de får lov til. Men heldigvis har vi fortsatt et fritt internett der mange andre observerer ting og melder fra. Som for eksempel om en forsker med flere tiårs erfaring med denne type vaksine som manipulerer vårt DNA/RNA og derved klusser med naturen. Forsøk på mus viste at halvparten døde etter injeksjonen. Det kan bety at halvparten av de gamle kan dø av vaksinen! Det skulle vel passe bra i henhold til den planlagte reduksjon av verdens befolkning.

 

FLERE INNLEGG FØLGER...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

ROALD DANIELSEN | Svar 15.02.2021 13:41

Frivillig tvang altså. I England vil de man ikke skal kunne kjøpe mat uten å ha vaksine-pass. Halve USA vil ikke ta vaksinen fordi den er farlig. Hm?

Ingrid De Long | Svar 15.02.2021 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 13:41

Frivillig tvang altså. I England vil de man ikke skal kunne kjøpe mat uten å ha vaksine-pass. Halve USA vil ikke ta vaksinen fordi den er farlig. Hm?

...
15.02 | 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

...
20.01 | 18:07

Ja, du må starte forsiktig og huske PROBIOTIKA som erstatter din tapte tarmflora av bakterier. Lykke til...

...
19.01 | 18:46

Hei nå skal jeg henge meg på vannfaste vil prøve i 30 dager fra nå. Klarte 19 dager i fjor men brøt fasten feil så hadde mage vondt i to uker etterpå.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE