HVA SOM SKJER

NÅR MAN BETRAKTER DET SOM SKJER I VERDEN, ER DET IKKE LETT Å VITE OM MAN SKAL SMILE ELLER GRÅTE

DENNE SPALTEN ER EN SAMLING KORTE INNLEGG OM DET SOM SKJER I VERDEN AKKURAT NÅ. HOLD DEG OPPDATERT VED Å GRAVE VIDERE SELV MENS NETTET FREMDELES ER FRITT. DITT LIV ER I FARE OG AVHENGIG AV KORREKT INFORMASJON OM DE FAKTISKE FORHOLD

MAKTEN BAK MAKTEN HAR MANGE NAVN OG ER ET MONSTER SÅ STORT AT DE FLESTE IKKE TROR DET FINNES
Som en sopp grodde det frem for over tusen år siden i Khasaria som er dagens Kaukasus. Spirene var flyktninger fra den romerske provinsen Judea, kalt diaspora-jøder. Disse individer var en blandingsrase av israelitter som ble kalt jøder etter Juda stamme, men egentlig var en blanding av alle folkeslag i regionen. Etter at romerne knuste Judea stakk mange forbitrede tapere nordover og slo seg sammen med khasarene som var velkjent for barbari og plyndring. Judeerne grep nå sjansen til å komme seg opp av elendigheten ved å kopiere sine nye venner og ble etter hvert kjent for å drepe og plyndre karavanene som ferdes langs Silkevveien. I flere hundre år drev de på og samlet en ufattelig rikdom. Men til slutt ble de truet av nabolandene som ikke fikk varene de hadde bestilt og invaderte Europa i henhold til en gammel plan om å hevne seg på alle sine fiender. Dem var det mange av, for judeerne var kjent for babylonsk satanisme, mystikk, bedrageri, plyndring og snikmord. Dette skapte det jødiske problem og ingen ville ha slike folk inn blant sine. Likevel spredte de seg som gresshopper. Tanken på hat og hevn ulmet under overflaten og disse slue røverne tenkte ut en plan som ble til Sions vises protokoller. Først tok de kontroll over penger og bankvesen i Frankfurt som spredte seg videre. Derfor drives alle verdens sentralbanker i dag av (falske) jøder. Deretter tok de kontroll over skole og utdanning for å indoktrinere barn og unge det som passet dem. Innimellom skapte de store alvorlige hendelser som ga dem sympati nok til å bli restituert og kom etter hvert inn over alt. Til slutt i sitt eget land som de stjal fra dem som allerede bodde der. Med hovedsete i Tel Aviv og avdelinger over alt i verden. Senere tok de kontroll over media og kunne styre mediene. Derfor er verdens store mediahus, som derfor også kontrolleres av (falske) jøder. På dette grunnlag har verden blitt slik den er. En hevnlysten gjeng plyndrere kontrollerer alt med sine lange fangarmer, politisk, religiøst, finansielt, vitenskapelig osv. Til og med underholdning har de full kontroll på og toppartister må selge sin sjel til djevelen for å oppnå maksimal suksess, ifølge dem selv. Til å hjelpe seg har denne khasariske mafia en rekke hemmelig selskap verden over som alle går på den samme brede vei. Som sagt, dette tror de fleste ikke er sant, men etter et lite dykk i fillehaugen ser man tydelig hva det er.

 

 

 

DANMARK VIL GI SIN ASTRA-ZENECA TIL FATTIGE LAND FORDI DEN ER FOR FARLIG FOR DANSKENE
Rørende omtanke for egen befolkning får riper i lakken når man ser hva danske ledere mener om fattige land. En statsleder i et afrikansk land oppdaget et spesiell tekst på vaksinepartiet han mottok "Not for use in US and EU" og sendte partiet straks tilbake. Den ene etter den andre produsenten må nå se sine heksebrygg tilsmusses. Heldigvis var de forutseende nok til å kreve immunitet av Staten mot eventuelle krav for fatale virkninger. Det kaos som nå råder på vaksinemarkedet er likevel ikke nok til å skremme folk vekk fra vaksinekøen. Den kraftige reaksjon kroppen viser mot vaksinen er ikke alltid dødelig, men dette er likevel russisk rullett. Og så sies det fra legehold at vaksinen virker best etter noen måneder og at det kan forventes at ennå flere dør. Men da vil det ikke hete at dette skyldes vaksinen. Da skyudes det at viruset er kommet tilbake og blitt sterkere, eventuelt som muterte varianter. Eller at folk dør av vanlige dødelige sykdommer. Hva som da kommer til å skje er trolig en ny type kaos, et hysteri og en redsel som verden aldri før har sett. Alt sammen et omhyggelig planlagt forløp for å dekke over at verdens toppledere er skyld i at verden nå raser sammen, politisk, religiøst og økonomisk. Og at de gjennom dette kaos vil gripe kontrollen gjennom tyrannisk diktatur. I disse betraktninger skulle jeg ønske jeg tok feil, men det vil tiden vise - om bare noen måneder.

  

FØRST VIRUS-KAOS MED PÅFØLGENDE SMITTE-KAOS OG NÅ RÅDER DET KOMPLETTE VAKSINE-KAOS
Svaret på hvorfor det er blitt slik kan ikke fattes om man utelukker at dette er et nøye planlagt teater der målet i første omgang er å skape kaos og forvirring for dernest å gripe kontrollen. Problem, reaksjon, løsning - hegeliansk prinsipp i moderne global dyster tapning. At virus-trollet var en fantasi akkurat som kongens nye klær, ble mange klar over ganske tidlig og ignorerte trusselen, eksempelvis Kari Jaquesson. Dette var tatt med i beregningen, så derfor ble smitte-trollet sluppet løs slik at de som allerede hadde gått fra forstanden aldri fant den igjen. I stedet ble det avstand, maske, håndsprit, isolasjon og nedstengning globalt. Men da organiserte mange tenkere seg som ikke var redd for trollet og dannet en global allianse av leger og forskere som til nå teller over 100.000 som advarer mot vaksinen på internett men som massemedia ikke slipper til. Dermed var det klart for det tredje trollet, den hastig produserte og ikke testede vaksinen som over halve verdens befolkning i redsel og panikk skrek etter. Men hastverk er som oftest lastverk slik at denne tredje akten i trollspillet ikke kunne ende i annet enn første og andre akt. Det komplette kaos. Folk er redde for vaksinen som allerede har drept tusenvis og gjort enda flere syke. Men mange tør likevel ikke annet enn å ta den fordi virustrollet og smittetrollet er enda farligere. Den ene vaksinen etter den andre viser seg å skade mer enn den gangner fordi det rett og slett ikke er snakk om vaksine, men kjemisk krigføring begått av en djevelsk korrupt maktsugen elite mot en stakkars befolkning de vil ha full kontroll på slik at folket lyder sin herres minste vink og godtar hva som helst av diktatoriske bestemmelser. Enden på visa, men før teppet går ned, blir at enda flere døde må begraves og at folketallet globalt blir så lavt som den styrtrike eliten ønsker seg. Motstandere som overlever denne bisarre forestillingen er ikke mange, og har klart seg fordi de har søkt skjul mens råttenskapen har utryddet seg selv slik råttenskap alltid gjør.

 

DERSOM GALSKAPEN IKKE STOPPES NÅ, VIL DE GALE SNART FÅ ALL MAKT OVER HELE VERDEN
Når en global allianse av ærlige leger og forskere går ut og sier at både viruset og pandemien er en bløff, er det bare bløffmakerne og deres naive tilhengere som vil kalle dem konspirasjonsteoretikere. Alliansen går lenger og advarer mot vaksinen som de sier ikke er noen vaksine og at den ikke verken er effektiv eller sikker. Den er et biologisk våpen som de håper virker mot en vettskremt befolkning som derfor gladelig tar den imot i god tro som offer for deres massive propaganda. Medlemmer av alliansen sier at stoffet virker etter 3 til 6 måneder og ender da i sykdom og det som verre er. Til nå har over 50.000 dødd etter vaksinen og hundretusener blitt alvorlig syke. Tallet stiger stadig og kan forventes å skyte i været etter en stund. Dette henger sammen med at vi påstås være for mange individer på jorden og at de unyttige må vekk. Sykdommen som har tatt livet av mange, skyldes andre ting enn et fantasivirus. Ønsket om å redusere befolkningen uten å straffes for det skjer ved hjelp av denne vaksinen og er nå i full gang. Men noen vil klare seg, de sterke, de lønnsomme som kan arbeide og tjene eliten på toppen i den nye verden de er i ferd med å skape. Hvis ikke denne galskapen stoppes snart, vil de klare det. Personlig tror jeg at noen over oss ser hva som skjer og griper inn om ikke annet enn i siste øyeblikk.

 

SPØRSMÅLA SOM MASSEMEDIA ALDRI STILLER FOR Å GRAVE FREM SANNHETEN OM PANDEMIEN
Det er lenge siden media byttet side fra å være vaktbikkje i folkets tjeneste til å være en dressert puddel for makthaverne. Pressestøtten regulerer kritikken mot den som betaler og bare gale hunder biter hånden som gir dem mat. Derfor er pressen så patetisk logrende når den får nyhetene fra Storebror de bare kan klistre direkte opp på sine veggaviser. I dagens kaotiske verdensbilde burde media heller stilt flere kritiske spørsmål for å være sikker på at det Storebror sier virkelig er korrekt, Som for eksempel: Hvordan vet man det er et virus når det ennå ikke er isolert og testet for smitteevne? Hvorfor kalles det en pandemi når dødeligheten reelt sett er under en kvaret prosent av de syke? Hvorfor kan denne mystiske sykdommen ikke ha andre årsaker, for eksempel økende elektromagnetisk stråling og elektrosmog? Hvorfor bruker man PCR-testen når denne av oppfinneren er presisert ikke kan brukes til diagnoser? Hvordan kan mutasjoner plutselig bli farlige når virus normalt blir svakere til de forsvinner av seg selv? Hvordan kan man vite at det er Covid-19 når testen bare viser at immunforsvaret rustes opp med antistoffer mot en fremmed inntrenger? Hvorfor dør så få av andre sykdommer akkurat nå mens nesten alle dør av Covid-19? Hvorfor blir ikke alle syke i en ulovlig samlet gruppe der en person blir syk? Hvorfor vaksinere folk når deres immunforsvar fungerer? Hva inneholder vaksinen som mange har dødd av og enda flere blitt alvorlig syke av? Finnes det økonomiske eller politiske motiver bak pandemien? Skulle en redaktør våge å stille slike spørsmål og gi feil svar, ville det nok ikke bare bli slutt på pressestøtten. Redaktøren ville garantert måtte se etter en ny jobb og i en annen bransje!

   

HANS GAARDER DØDE KANSKJE AV EN SYKDOM, MEN KAN OGSÅ HA BLITT MYRDET
Som skeptiker i forhold til det bestående etablissement i Norden og ellers i verden, var det en trist melding å få vite at en annen skeptiker plutselig og uventet døde. Så bekvemt for alle han tråkket på tærne, denne kloke og uredde mannen som også jeg ble oppmerksom på gjennom hans livsverk www.nyhetsspeilet.no som flere burde lese seg opp på og derved se at denne mannen langt fra var en dumming. Han samlet en liten gjeng rundt seg og en stund etter dør han, og selvsagt var det Covid-19 som er hva alle som dør av nå for tiden. Viruset må være smart som tok Hans Gaarder bort så det kan fortsette å herje i hodene på folk. Så mange som blir tatt av dage for sine meninger nå for tiden kan han ha vært en av dem. Det vil naturligvis aldri bli undersøkt. Han ble testet post mortem med PCR-metoden som er skandaløst upålitelig og det er patetisk at hans motstandere gjennom mange år nå danser på hans grav. Millioner verden over skjønner denne virusbløffen og det er bare et spørsmål om tid før korthuset faller sammen. Men da kan det være for sent for alle som har latt seg vaksinere fordi vaksinen ikke er hva de sier, men et biologisk program for kontroll av offerets tanker og følelser. Bare uopplyste dårer ler av dette og burde heller lese seg opp. Vi har alle fått et visst mål av tenkeevne og logisk sans. Hans Gaarder visste å bruke denne gudegaven, men de aller fleste lar seg heller diktere hva de skal tro og mene. Derfor ser også verden ut som den gjør. Hans Gaarder var en kjempe. Jeg lyser fred over hans minne.

     

KINA TOTALT DIGITALT MED COVID-PASS OG SOSIAL KREDITT
Rapporter forteller at Kina nå har rullet ut digitalt pass på telefonen til alle landets 1.5 milliarder borgere. Det sier litt om hvor fort dette kan innføres andre steder. Bilder med store grupper av smilende kinesere viser stolt frem at de nå lovlig kan ha en jobb, tjene penger, reise kollektivt eller kjøre bil og handle i butikker. Det er jo det livet dreier seg om for de aller fleste. USA står nå for tur og deretter Europa. Den kinesiske modellen er allerede utprøvd og akseptert og forventes bare å plutselig være på plass. Ikke alle forstår hva dette innebærer, men kort fortalt blir det slik at om man oppfører seg politisk korrekt, får man poeng eller motsatt. Nye globale strenge regler kan plutselig komme, som at det blir forbudt å dyrke egen mat eller andre naturlige rettigheter forsvinner. Motvillig må mange da føye seg eller miste poeng som innebærer tap av privilegier som f.eks. å reise eller ha en bankkonto. The New World Order er kommet til Kina og ruller videre på skinnegangen til resten av verden. Vær forberedt på meget spesielle tider som veldig få vil skryte av om en stund. Bare de få som skjønner dette djevelske bedrag, har en sjanse til å klare seg ved å huke seg ned og ligge stille til denne sinnssyke ondskapen blir tatt hånd om av universets gode krefter.

   -

MYE KAN SKJE NÅR MANGE NOK REISER SEG I RASENDE PROTEST OG SIER NOK ER NOK
Når folk i alle land er fratatt sin frihet, sin jobb og mere til, har de ikke mye mer å tape. Når slike ulykkelige offer oppdager at det hele er et politisk spill om økt makt, kan det hende at mange vil ha ei høne å plukke med Storebror. De ansvarlige for løgnen om et farlig virus risikerer nå å stilles til ansvar for de skader som folk helt unødvendig er påført. En infeksjon med med mindre enn en kvart prosents reell dødelighet er ikke noe å frykte for hele befolkningen. Trafikkulykker er mange fler og burde føre til forbud mot bilbruk. Men siden målet er å skremme verden til total underkastelse, er virus-påfunnet effektivt nok. Tidevannet kan snu og der er vi kanskje nå. En global aha-opplevbelse pågår og talløse protestmarsjer verden over er i gang mens media tier om dette og heller fortsetter å skrike om høye smittetall fra en test som man nå vet ikke er pålitelig. Så er vaksinen kommet, selv om den ikke en gang er testet på dyr og derfor testes direkte på eldre og uføre. Men man må fortsatt holde avstand, bruke håndsprit og bære maske. At så mange har gått på denne bløffen er ufattelig, men media, skoleverk og underholdning har i åreviss fordummet befolkningen slik at dette nå var mulig å gjennomføre. Men så finnes det altså noen som har våknet og vekker opp andre slik at de forstår renkespillet og sammensvergelsen mot verdens befolkning for å kunne sprøyte inn i dem kjemiske stoffer som etter hvert tar kontroll over deres tanket og følelser. Denne voksende skare kan når som helst få overtaket, vilket har gjort virusmafian nervøs og kan tenkes vil stoppe opprørerne med for eksempel å slå av strømmen, for da stopper alt.

   

GAMLE KONSPIRASJONSTEORIER OPPFYLLES MENS NYE FORTSATT UNDERTRYKKES
Dengang enkelte skeptikere sa at Storebror ville chippe mennesker som hunder og katter for å kontrollere dem, ble de latterliggjort som tåpelige konspirasjonsteoretikere. Med tiden kom flere slike "idioter" med sine "dumme ideer" som de mente foregikk i det skjulte. Som at noen vil skape kunstig intelligens og kople sammen hjernen med en datamaskin. Fullstendig latterlig! Men hva har skjedd? For over ti år siden "snakka noen rikfolk a la Rockefellers sammen" om at et virus var alt som skulle til for å skremme folk inn i en ny verdensorden. Verden skriker etter en vaksine som på rekordtid nå er laget, men som folk blir syke og dør av. En sammensvergelse av maktmennesker på toppen av en pyramide som nå har slått ut i full blomst i løpet av et år. En verden snudd på hodet, for å si det mildt, og vil ikke bli såkalt normal igjen. For nå har verden stort sett akseptert det globale tyranni med takk, det som konspirasjonsteoretikerne lenge har advart om. Men skeptikernes forklaring på "pandemien" blir fortsatt gjort til latter, nemlig at det er helseskader fra elektromagnetisk stråling som er den sykdom folk skades av og ikke et virus ingen har bevist eksisterer og er smittefarlig. Såkalte mutasjoner er nye typer stråleskader og kan bare fortsette fordi målet med hele operasjonen er å depopulere verden som er full av "unyttige etere". Helt åpenlyst snakkes nå om en global tyrannisk maktstruktur som ikke kan stoppes, New World Order bestående av en lukrativ herskende elite og deres mentalt kontrollerte slaveklasse. Hva eliten glemmer, er at Universets Urkraft ikke er på deres side.

   

PÅ TV SIES INGEN TING OM HVA STATEN IKKE VIL DU SKAL VITE
Nord-Koreas veggaviser er ikke alene om å bringe strengt statskontrollerte nyheter ut til folket. Verdens massemedier er ikke bedre fordi de nå er tatt kontroll på av et monster som er så stort og fryktelig at det er vanskelig å fatte at det eksisterer. Men den absurde pågående pandemien viser hva dette ville udyr er i stand til og hva målet er. Media har vært en kollektiv nyttig idiot til å spre frykt og panikk ved først å skremme oss med et lite fantasivirus ingen har bevist eksisterer, dernest påstått økende smittetall på grunn av en test som hundrevis av forskere sier ikke er pålitelig. Fordummingen av befolkningen på forhånd var derfor nødvendig for at de ikke skulle lære å stille spørsmål. Til dette var også media nyttig ved å gi folket fotball og annen sport samt reklamenytt om biler, mote og kjendiseri. Sammen med lettere og lettere pensum har skole og utdanning gjort det samme på sitt område og resultatet er altså at verden nå har gått på den største bløff noen har prestert. Kampanjen har vært forberedt i flere tiår viser det seg. Derfor finnes intet coronavirus. Det er ingen pandemi. Det finnes ingen smittefare. Alt er en stor feit løgn med et skjult mål. Det som finnes er et heksebrygg kalt vaksine, full av gifter som de vil vi alle skal ta imot slik at vårt indre menneske endres til noe annet de lett kan kontrolle elektronisk med den nye teknologien. Et heksebrygg man burde brennes på bålet for å ha laget. Dette er sannheten som selvsagt ikke nevnes på TV.

 

EN RENERE MENNESKERASE HAR ALLTID VÆRT ØNSKELIG, OG NÅ ER DETTE OFFISIELL POLITIKK
Rasehygiene virker motbydelig fordi det betyr eliminering av syke, handicappede og andre ulønnsomme individer. Adolf Hitler forsøkte å skape en ren arisk rase, men ble stoppet. Nå er ideen børstet støv av og prøves på nytt. Henry Kissinger og Bill Gates med flere har lenge promotert en reduksjon av verdens befolkning og har funnet sin løsning: Forgiftning i form av vaksine. Men da trengte man en global pandemi å bli redd for først, slik at alle måtte vaksineres. Et fiktivt virus ble funnet opp på grunn av en merkelig sykdom som skyldes økt elektromagnetisk stråling i nye 5G-storbyer. Sammenlign selv virkningen av stråling og den syskdom man sier viruset skaper. Elektromagnetisme behøves for å drive trådløs kommunikasjon mellom telefoner og andre elektriske enheter. En hel industri holder på å utvikles og byr på skatteinntekter i milliardklassen. Derfor vil man ikke folk skal tenke slik og kaller mistanken latterlig. Nå er troen på virus og vaksine sementert i størstedelen av verdens befolkning som derfor står i kø for å injiseres av aluminium, kvikksølv, petroleumprodukter og fosterceller for å nevne noen av de over sytti tvilsomme ingredienser som sies finnes i vaksinen. Som altså ikke er vaksine, men en langsomtvirkende giftig mix som så etter noen måneder har skapt andre "naturlige" sykdommer i kroppen man da dør av. En djevelsk slu metode for å komme unna med masseutryddelse. Den "reneste" rasen består da av individer på toppen som automatisk får makten over dem som overlever fordi de har et immunforsvar som klarer seg i kampen mot deres heksebrygg og dermed blir en helt "ren" rase etter deres oppfatning. Det mange glemmer, er at en enda høyere makt overvåker dette morbide skuespillet og griper inn i det absolutt perfekte øyeblikk.   

PROGRAMMERT FRYKT OG FORVIRRING ER NØKKELEN TIL FULL KONTROLL AV HELE VERDENS BEFOLKNING
Programmet innebærer en sterk reduksjon på 90 prosent angivelig fordi jordens ressurser ikke lenger rekker yil alle. En blank løgn, men så lenge mange nok tror det er sant, kan programmet fortsette. Frykten for et usynlig og upåviselig virus er etablert og forvirringen er kommet etter hvert som regler og lover for såkalt smittevern kan skifte fra time til time samtidig som straffen er hard for brudd på reglene. Ekspertene vet at viruset ikke finnes og at sykdommen som rammer mange skyldes elektromagnetisk stråling. Men så lenge det er pengene som bestemmer, vil ikke myndighetene vite av at ekspertene får snakke fritt. Bortsett fra de få som ikke spiser av det offentlige matfatet. Innføringen av 5G medførte en flom av merkelige dødsfall som skyldes at cellene i kroppen ble like forvirret som folk er nå fordi de ikke kunne tolke signalene. De kommuniserer som kjent ved hjelp av mikrosignaler levert av en strøm elektroniske partikler fra celle til celle. Våre myndigheter holdes i tømme av enda høyere makter. Denne makten bak makten har allerede kontroll over pengene, media, utdanning med mere. Politiske og religiøse bevegelser er for lengst tatt full kontroll på via penger i form av tilskudd og/eller skattefritak. Overvåkingen av befolkningen kan ikke reduseres, men heller økes. Like viktig er den nye teknologiske industrien som omfatter produksjon av allskens elektronisk utstyr til nye smarte hjem, fra biler til brødristere. Skatteinngang fra denne produksjon må ikke gå tapt ved at man røper at alt dette er basert på trådløs teknologi som krever sterkere og sterkere frekvenser, ned til millimeterbølger og dødelig mikrobølgestråling. Det er klart at ekspertene kjenner til den fare dette innebærer. Frykt og forvirring er derfor bra å kunne bruke så folk ikke reiser seg mot myndighetene og henretter dem på gaten.

 

VERDENS RIKESTE HAR SKAFFET SEG SIN RIKDOM PÅ KRIMINELT VIS OG BURDE STRAFFES
Liksom drap ikke foreldes, burde heller ikke økonomisk kriminalitet. Verdens enorme rikdom samlet på få hender er ikke anskaffet på ærlig vis. Rikdommen finnes i Vatikanet, i storbankene og i City of London. Pavekirken skremte folk med helvete og skjærsilden for å presse penger av dem siden 300-tallet. Vatikanet har penger nok til å utrydde fattigdommen i verden, men sitter heller på dem og lar verden sulte. Nestemann ut er storbankene hvis forløpere er flyktningene fra Judea etter romernes ødeleggelse av landet i det første århundre. De flyktet til Khazaria - dagens Kaukasus - og følte seg hjemme hos landets kriminelle mordere og ransmenn. De plyndret karavanene langs Silkeveien etter å ha drept de reisende med varer fra Østen. Gull, sølv, silke og krydder med mere. Slik bygde de opp en ufattelig formue i flere århundrer som de senere tok med seg til Europa da presset mot dem ble for stort der de var. Med sin babylonske jødedom og enorme formue startet disse judobladede barbarene utlån av penger til skyhøy rente. Kongene trengte penger til sine stadige kriger og fikk lån av disse kriminelle som etter hvert forandret sitt navn til Rothschild. De kalte seg jøder og ble mislikt av alle på grunn av sin grådighet og fortsatte plyndring av nasjonalstaters økonomi. England skaffet seg sin enorme rikdom ved å ta herredømmet over havet. Med sina ggressive kolonipolitikk stjal de fremmede lands ressurser i et omfang verden aldri før hadde sett og den britiske dronningen er fortsatt jordens største landeier ved invasjon og plyndring. India var et rikt land og ble derfor juvelen i den britiske krone. Disse tre forbrytersyndikater styrer også verden den dag i dag med sine falske penger og holder verden i stramme tøyler. Men forbrytelser lønner seg ikke på sikt og nå holder verdens økonomiske system på å sprekke på grunn av for mye luft i boblen. Verdens finanser er basert på gjeld og nye penger skapes ved å opprette nye lån. Dette går ikke i lengden og hele systemet er derfor planlagt å startes på nytt. Men først må det til et gigantisk kollaps og en finansiell folkekrise. For at folk ikke skal se at de styrtrike selv gjør dette, har disse foræderne lansert en kampanje med et påstått virus slik at folk ikke skal merke smellet før det er for sent.

 

DØDSFAll ETTER VAKSINEN ØKER MENS AMISH PEOPLE I USA IKKE HAR BLITT ANGREPET AV VIRUSET
I Europa har over 4000 personer mistet livet kort etter at de tok vaksinen. Og nærmere 200.000 har fått alvorlige varige skader. Det er grunn til å tro at disse tall bare øker, for den globale alliansen av over hundre tusen leger og forskere mot pandemien har advart om skader som kommer etter noen oker, Noen sier 3-6 måneder. De over 70 mer eller mindre ukjente stoffene som finnes i vaksinen er ikke som en vanlig vaksine. De bare kalles så for å få folk til å tro at dette stopper viruset. Det er altså en falsk vaksine og designet for å avlive de eldra syke og svake som er kostbare og ulønnsomme for samfunnet. Da er det bare å vente og se på hva som hender med de mange millioner som klager over at vaksinen ikke blir tilgjengelig fort nok. Mens folk blir syke og dør av den, fortsetter legemiddelindustrien å påstå at deres vaksine er både effektiv og sikker. Hva annet kunne man vente av en industri som ser pengene strømmer inn. På den annen side finnes enkelte samfunn på jorden som ikke har problemer med Covid-19. For eksempel Amish-people i USA. Disse gammeldagse tysk-ættede familiene som lever slik de gjorde på 1800-tallet med hest og vogn og veldig lite moderne elektronikk. Altså minimalt med farlige stråler og derfor ingen skader slik man har i store byer som nettopp har fått utbygd det superraske 5G-systemet. Å forstå dette er som ålegge sammen to og to.

  

DEN NÆRE FREMTID MER BISARR OG GRUSOM ENN DE FLESTE GREIER Å TRO
Av 1000 mennesker sitter 1 promille med fjernkontrollen, mens 1 promille har våknet opp og forstår hva som foregår. En ulv i saueflokken kan skremme alle, men en våken gjeter kan også skremme ulven
. Pågående falske pandemi er som en tur i parken mot det som nå kommer. En tredje verdenskrig mellom eliten på 1 promille og befolkningen på 999 er allerede i gang. En overtallighet som burde avgjøre slaget. Men eliten er godt rustet og har klart å lamme motparten med redsel for et virus som ikke kan bevises finnes. Sosial avstand, isolasjon, karantene, ansiktsmaske hindrer folk å snakke sammen og forstå svindelen. Vaksinen er ikke hva de vil ha oss til å tro og kan langsomt avlive de svake og ulønnsomme. Målet er å innføre en helt nytt system, politisk, økonomisk og religiøst. New World Order for de få utvalgte. Moderne teknologi med radiologiske høyfrekvente stråler tas i bruk for å kontrollere massene via data, telefon og kamera. Paradoksalt nok er det denne stråling som gjør folk syke, men de er for redde og lammet til å skjønne det og strålingen bare øker. Vaksinen viser seg nå å ta livet av mange og har gitt verden et nytt sjokk. Den ene promillen med revolveren kan krasje bankene, stenge strømmen, stanse lastebilene med matvarer til butikkene. Kampen kommer til å bli blodig og makteliten vil nådeløst eliminere sine fiender en etter en med telesporing, droner, satelitter og strålevåpen. Det beste en kan gjøre nå er å skaffe seg en øde gård eller hytte i skogen eller om ikke annet et telt på et sted der de kommer til å lete aller sist. Slette sine digitale spor og ligge lavt og bare vente til ondskapen har utryddet seg selv. Hvis du tror jeg tuller nå, følger du dårlig med og hører til de mange som går en skummel fremtid i møte. Overgangen til det bedre blir hardere enn de fleste tror.  

 

VÅRT IMMUNSYSTEM MÅ ERSTATTES MED MASKE, HÅNDSPRIT, HANSKER OG VAKSINE
Beskyttelse mot et virus som ikke finnes er ikke mulig med kroppens eget immunforsvar. Så absurd dette enn høres, jages folk nå av frykt for å dø inn i et hjørne der de bys midler som nevnt i overskriften. Om viruset fantes, ville det kunne isoleres og testes som andre virus. Det har ikke skjedd. Er dette nytt for deg, må du lese deg opp og det haster. For nå er det store eksperimentet i gang. Obligatorisk vaksinering av alle spedbarn i USA gjør dem til utsatte prøvekaniner i den risikable kamp om hvem som kan produsere den mest effektive vaksinen. Dessuten finnes lange køer av oppskremte folk som skriker etter å få sprøyta som de tror skal redde dem. PCR-testen er upålitelig og påviser dessuten ingen virus, men antistoffer som egentlig viser at kroppens immunforsvar fungerer mot en inntrenger. Lave dødstall beviser også at dette ikke er noen pandemi. Internett er full av informasjon som henger på greipa. Det gjør nesten aldri den propaganda som spys ut av politikere og statsautoriserte eksperter og statlig pressestøttet media. Spørsmålet som gjenstår er derfor: Hva er da formålet med alt dette hysteriet omkring en statlig introdusert falsk pandemi?

 

NORGES REGJERING STEVNES FOR BEDRAGERI OG FORBRYTELSE MOT MENNESKEHETEN
Tidevannet har snudd. Nå risikerer Erna Solberg og Bent Høye 21 år på vann og brød. Den respekterte tyske advokaten Dr. Reiner Fuellmich har på vegne av en gruppe nordmenn satt i gang en prosess mot regjeringen for brudd på norsk og internasjonal lov i forbindelse med deltagelse i planlegging av en falsk pandemi med de fryktelige konsekvenser dette har fått. I første omgang er en 53-siders anmeldelse levert til politiet i Ålesund med bevisføring for brudd på grunnloven såvel som internasjonale regler. Prosessen i Nurnberg står som modell for denne saken som kan ende opp i Haag. Den innholdsrike anmeldelsen er godt dokumentert med statistikk og ekspertuttalelser og politiet er bedt om å foreta en grundig undersøkelse av bevisene i saken som senere vil bli en viktig del av rettsprosessen. Når et influensautbrudd ikke medfører flere døde enn det som statistisk er vanlig, er det ikke riktig å kalle det en pandemi. Til tross for dette faktum er folk tvunget til å etterleve ekstremt strenge smittevernregler som ikke trenger beskrives her. Men resultatet er klart og vil føre til krise og kaos, tragedier og selvmord som langt vil overgå antall ofre for den sykdom som kommer av helt andre ting enn et virus. Den falske pandemien er et svik mot folket som derfor er et grovt forræderi som altså nå skal bringes for retten. La oss håpe at korrupsjonen i Norge ikke sitter like dypt som i mange andre land og at denne rettssaken fører frem. Men man må ikke glede seg for tidlig. De som klekket ut ideen med pandemien har et skummelt mål for øye som kan nås på andre måter. 

 

DEN ANDRE BØLGEN AV SPANSKESYKEN I 1918 VAR MER DØDELIG ENN DEN FØRSTE
Hva man vet om virus er at de svekkes med tiden og forsvinner av seg selv. Mutasjoner er også svakere enn originalen og svekkes likedan etter hvert. Spanskesyken bød derfor på et lite problem når den påstås ramme folk i flere bølger, den ene sterkere enn den andre. Nå viser det seg imidlertid at når man begynte å vaksinere folk, oppsto et nytt problem. Som om det var selve vaksinen som gjorde folk sykere enn selve viruset. Nettopp dette er hva mange forskere nå mener; at viruset kom og gikk, mens vaksinen utløste det nye angrepet. Spørsmålet blir i så fall: Var dette tilsiktet? Problemet kan nå overføres til Covid-19 som kalles en pandemi uten å være det om man skal følge ordboka. Første bølgen kom og gikk. Dødstallene skjøt kunstig i været uten å overstige det antall døde som er vanlig. Andre bølgen var frykten for smitte man ikke visste om man bar på og derfor måtte testes med en metode som langt fra er pålitelig nok. I denne fasen døde nesten ingen, men nå pågår tredje fasen etter at de første sprøytene er satt. Folk har nå dødd av blodpropp, hjertestans, surstoffmangel med mere i tillegg til mange ikke-dødelige helseplager. Tredje bølgen kan derfor skyldes vaksinen, vilket man om 6 måneder kan oppleve som den fjerde bølgen. Dette har mange forskere advart om, men få vil høre på slikt sludder. Men hvis mange fler skulle dø om en stund, vil ikke vaksinen få skylden. Da dør man av andre sykdommer og ferdig med det. Men mistanken vil likevel være der, liksom som med spanskesyken. Igjen kan man spørre: Hvis dette virkelig er slik, er det da tilsiktet?

 

VIKTIG Å BYGGE NETTVERK AV FAMILIE OG VENNER SOM SER HVA SOM KOMMER
Covid-19 har vist seg bare å være et røykteppe som skulle skjule noe langt farligere. Makten bak makten alias den khazarske bankmafia som kaller seg jøder, i gamle profetier kalt Gog av Magog, har forberedt denne såkalte pandemien i mange år. Deres mål er total makt over hele verdens befolkning ved hjelp av moderne teknologi. Første steg var å ta makten via banksystemet som har gjort hele verden til gjeldsslaver. Nå har de fanget oss finansielt og er trett av denne leken for å ta neste steg, som er å krasje verdens finansielle system. For ikke å miste kontrollen over kaoset, trengte de en pandemi som gjorde at folk fikk noe annet å tenke på når bankene skulle kollapses. Det klarte de også, selv om denne pandemien er den minst dødelige av alle. Svartedauen krevde 200 millioner. Spanskesyken 40 millioner, men Covid-19 mindre enn 3 milloiner. I virkeligheten var det altså ingen pandemi, men en effektiv kampanje for å skremme vettet av mange nok så de tar vaksinen de tror skal beskytte dem. I virkeligheten er vaksinen tredje steg ved at de får sprøytet inn stoffer som kommer til å bety døden for mange etter 6 måneder. De som klarer seg får sitt DNA manipulert slik at de endrer personlighet og godtar å bli underkuet og styrt elektronisk. Dermed er vi snart ved målstreken og da er det bare Gud i himmelen som kan hindre disse djevlene å oppnå deres høyeste ønske. I denne vanskelige tiden som i profetiene kalles den store trengsel, er det derfor viktig for alle våkne sjeler å holde sammen i små grupper, samle reserver og skjule seg for djevlene som vil jakte på dem. Profetiene sier at denne trengsel vil være kort fordi himmelens gode krefter vil redde livet på jorden fra å bli utryddet.

 

NÅ ER TYDELIGVIS ALLE SYKDOMMER UTRYDDET BORTSETT FRA COVID-19
Legevitenskapen har nå kommet så langt at folk ikke lenger dør av de sykdommene de døde av før. Kreft, sukkersyke, hjertefeil, nyresvikt, lungebetennelse osv. For nå dør alle av Covid-19. Derfor er det viktig å utrydde også denne sykdommen og gjøre alle immune ved å vaksinere hver eneste en av oss. Da har denne siste sykdommen ingen sjanse lenger og vi kan leve for bestandig. Men ooops, det blir jo også feil, for vi er allerede alt for mange på denne lille jordkloden og ressursene rekker ikke til alle. FNs agenda 2030 innebærer at befolkningen må reduseres, noen sier med 90 prosent. Det står også å lese på Georgia Guidestones i USA som gir en fremtidsvisjon hugget i stein. Under vaksieneringen må noe ha gått feil, for mange har strøket med rett etter vaksinen slik at Astra Zeneca er blitt svartelistet og kan gå konkurs dersom de ikke snarest får solgt sine vaksinedoser til andre land, for eksempel Afrika. Men de andre merkene er visst ikke bedre, man hører bare ikke så mye om det. Og det er fordi alle vaksinene manipulerer kroppens DNA som et eksperimet med folk som prøvekaniner der ikke alt har gått så bra. Som en forberedelse på det å kople hjernen til datamaskiner via nanopartikler som kan styres utenfra via elektromagnetiske bølger. Transhumanisme heter det visst, forstå det den som kan. Men vi alminnelige enkle sjeler kan trygt stole på eksperter og myndigheter, for de vet jo hva som er til vårt eget beste.

  

STATEN FAMLER I BLINDE FORDI DE IKKE VIL HØRE PÅ ANDRE ENN SEG SELV
Bølge etter bølge skyller over verden. Virus og smitte og nye mutasjoner som er farligere enn originalen, stikk i strid med naturens egen lov. Sterke påstander uten dekning fordi man ennå ikke har fanget viruset og analysert det og testet om den virkelig kan smitte fra en person til en annen. Men ettersom målet er å skremme folk til avmakt og underkastelse, trenger man ikke begrunne slike påstander med fakta. Reglene for smittevern endres fra time til time i takt med påstått smitte som plutselig oppstår både her og der. Forklaringen på dette som stemmer med de faktiske forhold, kan man se langt etter. Fordi man trassig nekter å høre på andres mening. At stråleskader fra trådløs telefoni og annen elektronisk utstyr på en prikk ligner de skader man beskylder viruset for. Elektromagnetisk stråling er farlig selv i små doser, tenk kraft ganger arm. Svak bestråling over lang tid eller sterk stråling over kort tid, kan gi like skader på kroppen. Særlig blodcellene som tar opp surstoff. Og da har vi luftveisproblemer som folk dør av nå under den såkalte pandemien. Men ingen myndighet vil lete andre steder enn under lyktestolpen de har fått beskjed om. Derfor vil det komme bølge etter bølge med propaganda for å skremme og strenge regler og nedstenging av alt fordi 5G fortsetter å bygges ut. Viruset oppsto i hjernen på folk etter at denne nye sterke frekvensen begynte å rulles ut i store byer. Tenkeevnen ble lammet på grunn av redsel slik at mange ikke kan se den åpenbare sammenhengen mellom trådløs teknologi og den sykdom et påstått virus får skylden for. Spørsmålet er da hvorfor vil ikke Staten og ekspertene innrømme at svaret på gåten kan være en annen?

 

TANZANIAS PRESIDENT DØR ETTER FORNEKTELSE AV VIRUS OG VIRUSTEST
Elon Musk lot seg teste to ganger samme dag. En ble positiv og en negativ. Noen testet Coca Cola som ble positiv. Tanzanias president testen en papaya og sekret fra en geit som begge ble positive. Men da ble han kastet ut av WHO. Han fortsatte å motstå krav om nedstengning og ble plutselig dårlig og kom på sykehus hvor han kort etter døde, bare 61 år gammel og velkjent som frisk og vital. Dette er ikke det eneste tilfelle av mystiske dødsfall knyttet til politiske forhold. Forgiftning, fingert selvmord, bilulykker osv er populære metoder under slike omstendigheter. Når statslederen ikke tror på viruset, gjør nok ikke befolkningen heller. I resten av verden er det stort sett motsatt. Når Erna Solberg sier viruset er farlig, for ikke å snakke om Bent Høye, så skjelver halve Norge. Det skulle tatt seg ut om disse var ærlige nok til å innrømme at det er noe som ikke stemmer her. De ville kanskje ikke blitt snikmyrdet, men snart avgått en politisk død og nye marionetter satt inn. Som i Tazania, der NWO-mafiaen sikkert om ikke lenge får satt inn en mer samarbeidsvillig statsleder.

  

VÅR DYSTOPISKE FREMTID HAR BEGYNT OG ER VERRE ENN DE FLESTE FORSTÅR
I 1969 holdt en amerikansk professor en tale for en større samling akademikere. Han forutså en annerledes framtid enn den folk flest drømte om. Det vil bli vanskelig å reise, sa han. Og en som ville reise, måtte ha en god grunn. Folk måtte kontrolleres bedre og søke om lov til å få barn. Aktiv dødshjelp ville legaliseres og distribuering av dødspiller vanlig. Det vil komme nye sykdommer som blir vanskelig å diagnostisere og behandle. Hjerteattakk vil bli indusert som en metode innen befolkningsreduksjon. Forsamlingen hadde vanskelig for å svelge denne sosialpolitiske spådom, men i dag kan hvem som helst se at professoren hadde rett. Mange andre "spåmenn" har ytret seg likedan, fra profeten Daniel til Nostradamus. FN har lansert Agenda 2030 som har utvidet denne tankerekken og sier at retten til privat eiendom skal opphøre og at jordens ressurser skal fordeles gjennom Staten, dvs. den globale maktelite som man allerede kan skimte konturen av. Angivelig bestående av Vatikanet, London City og Washington. En mix av falske prester, falske penger og falske politikere. En uhellig treenighet som har djevelen til far. Drikkevann må kjøpes på flasker og kjøtt skal skapes i laboratorier. Forbud mot å dyrke egen mat og bare folk med vaksinepass kan jobbe, ha en bankkonto, få på kino eller fotballkamp og handle i butikker. Forvent enda flere absurde regler, for makteliten har mistet forstanden så de ikke forstår hva som er til beste for dem selv og for menneskeheten. I årevis har vi blitt sprayet som insekter med kjemikalier på himmelen. I årevis har vi blitt bestrålt med høye frekvenser som har svekket vårt immunforsvar. I årevis har vi hørt deres propaganda om hvor fint det skal bli. 90 prosent av oss skal elimineres og restens tjene som slaver for eliten. Hvis du tror dette er tøv, kommer du for sent til toget som kjører sin siste tur ut av denne galskapen. Grav etter mer informasjon og bruk hodet til å tenke selv.

 

DET FINNES INGEN PANDEMI FORDI DET IKKE FINNES NOE LIVSFARLIG VIRUS
For dem som vil skremme oss, er dette selvsagt falske nyheter. Men for alle som betrakter hele saken under lupen, er dette kun en global politisk operasjon. Noen høyt oppe i maktpyramiden, f.eks familien Rockefeller (som i praksis eier Norsk folkehelseinstitutt), har ønsket seg en pandemi i mer enn ti år. At denne drømmen nå er oppfylt, er derfor ingen overraskelse fordi de som har mange penger alltid får det som de vil. Verdens styrtrike elite ønsker seg en sterkt redusert global befolkning som er lettere å kontrollere enn slik det er nå. Lykken sto disse kjekke bi ved at moderne teknologi var kommet så langt at skadelig stråling fra trådløse sendere og mottakere ble mer intens og begynte å plage folks helse. Det nye 5G med frekvenser opp mot 80 gigahertz er nesten som strålene i en microbølgeovn. Verdens storbyer som først fikk utbygd 5G, var de første som fikk utbrudd av det påståtte viruset de ønsket seg. Altså en forfalskning. Resten av historien kjenner vi. Kommunikasjon og overvåking på sykehjem og eldresenter er topp moderne som på mange skoler og universiteter. Nye cruiseskip har selvsagt alle moderne elektroniske fasciliteter. Langsomt begynner sannheten å gå opp for oss slik at vi nærmer oss en brutal konfrontasjon med myndigheter som har tvunget på oss meningsløse og ødeleggende tiltak og restriksjoner. Raseriet mot politikere og massemedia viser seg allerede i form av folkerike demonstrasjoner globalt. Verdens befolkning kommer helt sikkert til å reduseres, men ikke akkurat slik som makteliten hadde tenkt seg. Tidevannet i krigen mot folket har snudd. Rykter sier at mange av pandemiens forkjempere allerede på mystisk vis er forsvunnet.

  

NÅR FOLK SOM BILL GATES SIER DE SKAL REDDE OSS, LØP DA FOR LIVET
Legemiddelindustriens troverdighet er for lengst skutt i stykker av deres åpenbare grådighet og kamp om å få sin del av vaksine-kaka. Datavirus-produsenten Bill Gates, som også tilbød antivirus-program, var et naturlig valg for verdens maktelite til å lede kampanjen for global vaksinering. Hans egen millionsatsing på vaksineproduksjon bygger på drømmen om milliarder i fortjeneste. Nå som AstraZeneca har dritt seg ut, finnes mange nok andre klar til å ta over markedet. Men den reelle effekten av all slik vaksine kommer ikke før etter tre til seks måneder. De første sykdommer og dødsfall er bare toppen av isberget. Man forstår nå at denne vaksinen ikke er for å drepe et virus som ikke lever eller finnes i det hele tatt. Denne vaksinen er et digitalt operasjonssystem som er utviklet fra mekanisk til biologisk. Minibots som ikke er større en fjerdeparten av en blodcelle sprøytes inn i kroppen og kan senere dirigeres med ekstert trådløs teknologi til forskjellige deler av kroppen og utføre visse operasjoner. Vaksinen inneholder dessuten mange andre stoffer som trigger kroppens DNA til selv å produsere et patogen som sies skal bekjempe viruset som også er et patogen, altså en gift. Resultatet av denne indre kampen vil ikke vise seg før det har gått en viss tid. Målet er å redusere verdens befolkning til under en tiendedel av hva den er i dag fordi vi sies å være for mange til å konsumere klodens ressurser. Georgia Guidestones har fortalt dette i mange år og likevel står så mange i kø for å reddes av folk som Bill Gates!

 

MENS 5G BYGGES UT, LETES FORTSATT ETTER EN GOD FORKLARING PÅ NYE MUTASJONER
Helseskader etter elektromagnetisk stråling er velkjent. Hodepine, feber, tretthet og spesielt pustevansker. Man vet at høye frekvenser, altså vibrerende mikrobølger, forstyrrer blodcellenes egen rytme i deres interne kommunikasjon. Liksom vannmolekyler i en mikrobølgeovn. Dermed forstyrres opptak av oksygen til blodet og oppleves som pustevansker. Pasienten må gis ekstra surstoff om døden ikke skal inntreffe. Smertene er store og eldre pasienter utsatt for sterke trådløse frekvenser på gamle- og sykehjem, fikk morfin for smertene i stedet for surstoff, slik at mange døde. De ulønnsomme har man ikke bruk for og kan på denne måten avlives helt lovlig. Virus og såkalt smittespredning har vært sterkest i større byer der 5G har vært rullet ut, mens landsbygda merkelig nok ofte forskånes. Folk vil ha sine moderne telefoner og lynraske nedlastinger. De vil ha den moderne utvikling av Internet of Things, førerløse biler og kameraer over alt for å fange tyver og kjeltringer. Men de glemmer at alt dette nå kan ta livet av dem. Makteliten helt oppe vet dette, men kan ikke stoppe nå. Løpet må fullføres, ellers blir det bråk med folket som er 99 mot 1 og derfor kan bli farlig for eliten som ikke lenger kan vise seg på gaten. Det første viruset er blitt borte av seg selv. men nye "mutasjoner" holdes ved like i og med frekvenser opp mot 80 gigahertz skaper stadig nye elektromagnetiske helseskader.

 

RELIGIØSE LEDERE MÅ ANBEFALE SINE MENIGHETER Å AKSEPTERE VAKSINEN
President Biden har tatt til orde for at alle kristelige forsamlinger må anbefale sine tilhengere å akseptere vaksinen. Dette på grunn av det økende antall skeptikere til en vaksine som nå viser seg å gjøre folk syke og kan ta livet av dem. Man har sett anafylaktisk sjokk, hjertestans, blodpropp, lammelser, kramper, hodeverk, tretthet osv.  Men man ser ingen kirker og sekter som organiserer seg i protestbevegelser mot vaksinen. I servil lydighet mot Staten som bytte mot skattefritak i henhold til en spesifikk regel i lovverket kalt 501(c)(3). Arbeidet med å overbevise skeptikerne synes svært viktig politisk og reklamebyråer jobber med slagord som også skal forsøke å snu trenden. Massemedia er for lengst med på toget og vil miste pressestøtten dersom de viker av fra sporet. Den som nå ikke skjønner bedraget er sjanseløs. For når vaksinens over sytti komponenter er sprøytet inn, vil den ikke kunne komme ut igjen. Og den vil virke på lang sikt slik at effekten kanskje ikke viser seg før om et halvt år. Religiøse ledere har et særskilt ansvar om å fortelle sannheten til sine menigheter, som er at denne vaksinen er livsfarlig, mens viruset ikke er det. Fordi dette er en psykologisk og politisk ide som tydeligvis har virket etter hensikten; å fange så mange som mulig inn i The New World Order. Kan man stole på sine religiøse ledere hvis de ikke tydelig advarer mot den korrupte djevelskap som nå herjer i den politiske verden?    

 

VIRUS OG VAKSINE KONSTRUERT FOR Å TETTE LEKKASJER AV UBEHAGELIGE FAKTA
Vaksinen er ikke laget for å utrydde viruset. Tvert imot, viruset er laget for at folk skal ta vaksinen og bedøves. Dette burde ha gått opp for de fleste nå. Politikere snakker aldri sant om det ikke er til deres fordel og verdens regjeringer består av slike upålitelige politikere. Deres allianse med legemiddelindustrien var tiltenkt å sikre dem total diktatorisk makt, men noe har tydeligvis gått galt underveis. Avhoppere på mange områder har fortalt hva som skjer bak forhenget. De orket ikke mer av løgn og bedrag og planlagt avliving av dem man ikke trenger og valgte å rope ut varsko. Internetts mange frie plattformer gjorde flyten av informasjon til en stor flom selv om veldig mange fortsatt er bedøvet og hypnotisert slik at de stoler på at myndighetene treffer strenge tiltak til deres eget beste. Sannheten er som oftest ubehagelig når den lekkes ut slik som nå. Og den er at hele pandemien er kontruert for å dekke over andre alvorlige synder; Sentralbankenes bevisste kollaps av folks økonomi for å kunne innføre et nytt digitalt pengesystem. Som er nødvendig for at noen på toppen skal kunne gripe den totale makt over hele verdens befolkning. Nå som hele verden kan se dette klart og tydelig om de vil, kan ubehaget bli så stort at makteliten blir urolig. Derfor trenger de all den moderne teknologi som kan skaffes for å overvåke og kontrollere de voksende massene som forbereder seg på kamp. Makteliten trenger trådløs kommunikasjon, ikke bare til den nye teknologiske industrien og skatteinntekter derfra. De trenger høye frekvenser til lynrask sporing av trassige folk slik at disse kan fanges og elimineres. En påstått og falsk pandemi var alt som skulle til for å ta oppmerksomheten fra dette andre som foregår og som bare noen av oss begriper konsekvensen av og derfor vil gjøre noe med.

OVER 100.000 LEGER VERDEN OVER MENER AT PANDEMIEN ER EN GIGANTISK BLØFF
De ansvarlige for troen på viruset kan gå en usikker fremtid i møte. Verden har våknet, selv om de fleste fortsatt sover. Men leger, forskere og eksperter har nå organisert seg for å ta opp kampen med maktsugne politikere og pengegriske legemiddelprodusenter. Deres påstand om hvordan dette henger sammen skal nå balanseres med fakta, som til nå er undertrykt av en ensidig forklaring, takket være et korrupt og bestukket massemedia. Mistanken ble vekket da dødstall og statistikk ble misbrukt og forfalsket. Det døde ikke flere i 2020 enn tidligere år, og få døde av andre ting enn dette viruset. Svimlende summer ble utbetalt for døde pasienter som hadde testet positivt. Selve testen er også tvilsom. Sjansen for å overleve viste seg å være 99.9 prosent og de fleste døde var eldre og syke, de ulønnsomme som er bra å bli kvitt. De som nå anses med størst risiko og derfor skal få vaksinen først. Stoffer som forandrer arvestoffet DNA og ikke kan reverseres og som allerede har gjort folk enda sykere og livstruet. Effekten av vaksinen kan komme etter noen måneder og utløse en virkelig pandemi av dødsfall det ikke går an å forhindre. Fokus på dette har vært forsøkt hindret og media har latterliggjort alle som har talt myndighetene imot. Men nå begynner ting å snu seg. Kraften i motstanden har vært undervurdert og kan kan komme til å bli ormen som eter seg opp bakfra. Skal man finne ut av dette, må man grave på internett, mens det fremdeles er fritt. For det politiske bedraget er ikke over. Kjeltringene har fortsatt stor makt og kan kutte strømmen slik at alt blir kaldt og mørkt og stille. Men helt til slutt vil de skyldige bli tatt med buksa nede. Når mange nok blir rasende over det som har skjedd, er deres liv ikke mye verd.

 

NÅ KOMMER BIVIRKNINGENE AV VAKSINEN SOM KAN FORVENTES ØKE I OMFANG
Selvsagt forsøkes dette bagatellisert, men som pasient bør man absolutt ta rapportene alvorlig. Hodepine, kroppsverk, pustevansker, svimmelhet, kramper og nå hører man om blodpropp. Men også dødsfall har forkommet kort etter vaksinering. Hver og en plikter å gjøre sin hjemmelekse og ikke bare høre på ekspertene på TV som av og til motsier hverandre og ikke gir gode svar på vanskelige spørsmål. Vi er så heldige å ha flere kilder med utdypende faglig informasjon på internet og ikke bare i massemedia som tydeligvis er strengt sensurert og ensrettet. På nettet finnes hundrevis av leger, forskere og eksperter som absolutt kan dette med vaksiner og sier at den aktuelle type vaksine nå ikke er det vi blir fortalt, men rett og slett et operativsystem som kan kontrollere oss. Hvis det bare er en smule sannhet i dette, burde alle nekte vaksinen, men den pågående psykologiske propagandaen har virket så lenge at bare de ytterst våkne ser faren som er at når disse stoffene får virke en stund, kommer reaksjonen. Noen snakker om fra tre til seks måneder, og da vil vi se hvem som har rett. Ettersom ikke så mange ikke dør av viruset lenger, nå som pandemien er slutt, vil det være klokt å vente litt og se det hele an. Russisk rullett er ikke like fristende for alle.

 

DEN VIRKELIGE CORONATESTEN HANDLER OM TESTING AV ENS INTELLIGENS
At man ikke må si at myndigheter og eksperter kan ta feil, er intet mindre enn patetisk. Ved alle sider av denne såkalte pandemien kan det stilles kritiske spørsmål. Men mange som har gjort det, har mistet jobben eller straffet på andre måter. I ekstreme tilfeller har folk bare forsvunnet slik man bare trodde forekom i Kina og Nord-Korea. Det synes å være svært viktig at det bare finnes en forklaring, og det i seg selv er mer enn underlig. Men så har de aller fleste gått på bløffen fordi deres IQ på forhånd er redusert på grunn av redsel og årelang fordumming av ensrettet undervisning og propaganda. Skolebøker og media er kjøpt og betalt av samme gjengen som vil skjule hva de driver med ved å skylde på et lite virus som ingen har isolert og derved bevist eksisterer. Det som skjer bak dette skitne forheng er så grotesk og kynisk at det er vanskelig å fatte selv for folk med høyere IQ enn gjennomsnittet. Testen er derfor ikke bestått av de fleste, men til gjengjeld har de andre forstått nok til å forberede seg på det som kommer; kollaps i energiforsyning, matdistribusjon og bankvesen. Bevisst og lenge planlagt. Spesielt sistnevnte som er på grunn av at sentralbankene behøver et nytt system. Skuta er allerede full av hull og tar inn vann. Men fordi den er stor, synker den sakte og ikke alle merker det fordi de har fått noe annet å tenke på. 

   

DET GJELDER Å TRO PÅ VIRUSET, SOM PÅ TROLLET, FOR DA VIL DET FINNES
Viruset som herjer akkurat nå er en fantasi, men likevel virkelig fordi det angriper hjernen og ikke lungene. Verdens makthavere er godt organisert i et hemmelig hierarki der en styrtrik elite befinner seg på toppen og trekker i alle tråder. Herfra ble det bestemt at ideen om et virus og en pandemi var alt som skulle til for å få total makt over hele verdens befolkning. Siden dette fantasivirus angriper hjernen, sløves denne ned såpass mye at den angrepne ikke skjønner at han er lurt til å tro på viruset slik at han blir redd og lar seg underkue. Men noen forstår heldigvis og vi blir flere og flere for hver dag som går. Sykdommen som gjør at folk får pusteproblemer og må ha surstoff, kommer av noe helt annet: Elektromagnetisk stråling som moderne teknologi utsetter oss mer og mer for. Elektrosmog er blitt et begrep man må ta på alvor, men makthaverne vil ikke gi slipp på moderne trådløse telefoner og kameraer som de trenger til overvåking og ellers som komponent i den fjerde industrielle revolusjon. Smarte hjem og førerløse biler er på trappene og betyr arbeidsplasser og skattepenger. Da teller menneskeliv mindre og dessuten er vi for mange på planeten som bare spiser opp maten deres og ikke bidrar til noe som helst. Denne pandemien har vært planlagt lenge og frem til nå har det meste gått slik at man er klar for neste steg mot The New World Order. Nysgjerrig nå? Grav selv eller følg med her.

 

MERKELIG AT SÅ MANGE IKKE SKJØNNER HVA SOM MÅ VÆRE DET ENESTE RIKTIGE
Den etterlengtede vaksinen er så effektiv og sikker at man må tvinges til å ta den mot en sykdom man må testes for å vite om man har. Denne bisarre virkelighet er ikke alene om å vise feil vei i mørket. Ekstremt god betaling til sykehus som skriver "corona" på så mange dødsattester som mulig. Unøyaktig statistikk for å få opp høye dødstall og smittetall. Tvilsom testmetode (PCR) som oppfinneren sa ikke kunne brukes ved diagnoser. Tvangsbruk av pustemaske som reduserer eget inntak av surstoff med 20 prosent. To meters avstand mot et virus som kan sveve i luften i mange minutter, samtidig som at man kan håndhilse med albuen. Visse politiske protestgrupper er ikke smittefarlige mens klasserom, kirker og begravelser er. Hvor mange soleklare faktiske forhold rundt denne påståtte pandemien skal til for at folk våkner av den hypnose noen psykopater høyt oppe har utsatt hele verden for? Eldre og uføre regnes som risikogrupper og skal få vaksinen først. Dem som koster samfunnet mest og som er bra å bli kvitt. Og nå begynner pasienter å dø uventet kort tid etter at de har fått vaksinen. Leger og sykepleiere er skremt og organiserer seg mot vaksinering. Over halvparten av soldatene i den amerikanske hæren vil ikke ha vaksinen. En statsleder i Afrika la merke til at vaksinedosene han mottok hadde en bisarr tekst på forpakningen: "Not for use in US and EU". Han forsto hvorfor og sendte vaksinen i retur.Vaksinen inneholder varierende mengder av over 70 forskjellige kjemiske stoffer og tungmetaller som påvirker hjernen og DNA-molekylet som når de er sprøytet inn, ikke kan komme ut igjen. Takk og farvel til deg som tross kjennskap til disse fakta likevel vil ta imot vaksinen.

 

DØDELIG VAKSINE ETTERLENGTET AV FOLK MED MANIPULERT TENKEEVNE
Pfizer-vaksinen har til nå tatt livet av 40 prosent flere eldre enn selve viruset. Myndigheter og massemedia forsøker å skjule slike fakta som forstyrrer deres hemmelige planer om full kontroll. Ingen har full oversikt over hvor mange som produserer vaksine, som også finnes på det illegale marked for å dekke behovet hos de ivrigste som ikke vil vente. Alle vaksiner inneholder veldig mange stoffer, opptil 70 ulike kjemikalier og tungmetaller. Dette er derfor ingen vaksine, men et biologisk våpen som veldig få forstår seg på. Det kan være fordi allerede ved testen påføres man bittesmå magnetiske nanobits som henger på den spesialproduserte Q-tipen som føres langt inn i nesehulen inntil hjernen. Den vris rundt for å være sikker på at disse partikler skal avleveres. Om man bare skulle hente litt kroppsvæske, kunne pasienten ha snytt seg i en serviett som så kunne testes. Dette har leger og forskere over hele verden nå oppdaget og slår alarm, men massemedia tier. Derfor må man på internett for å få vite hva som skjer. Men Staten har effektive jegere som fjerner eller sendurerer slike avslørende nettsteder, slik at de ikke er tilgjengelige så veldig lenge. Nanobits fra testen kan være brukt for å vri pasientens tenkeevne over fra å være negativ til positiv overfor vaksinen, altså et forberedende steg for lettere å komme videre. All statskontrollert propaganda i hypnoseboksen som kalles TV gjør også sitt. Hva annet kan være grunnen til at ellers normale folk frivillig og lengtende ønsker å spille russisk rullett?

 

VIRUS DREPER MANGE, NEDSTENGING DREPER FLERE MEN VAKSINE VIL DREPE FLEST
Virus er patogener, gift som er til for å fjerne liv som ikke holder mål. Et naturens sunnhetspoliti, men må vike for et naturlig og godt fungerende immunforsvar. Kroppens celler produserer slike patogener når de utsettes for stress for eksempel fra kraftige uharmoniske vibrasjoner som elektromagnetisk stråling i høye frekvenser. Omtrent som når man svetter under sterkt psykisk press. Når man styrker immunforsvaret, løser kroppen selv problemet og nedkjemper angrepet som på denne måten kommer innenfra. Slike angrep smitter ikke, men mange kan bli utsatt for den skadelige ytre påvirkning som høye frekvenser er omtrent samtidig slik at man tror det handler om smitte. Å stenge ned et samfunn sosialt og økonomisk er som å skyte seg selv i foten når man skal forsvare seg mot en inntrenger. Like misforstått og hodeløst som pustemaske mot mikropartikler som virus eller sosial avstand og håndsprit. Nedstenging medfører store tap som i verste fall ender i konkurs og selvmord. Meningsløs tvungen ensomhet og frykt tar også liv. Men det er vaksinen som på sikt vil ta de fleste liv i denne sammenheng, hvilket også er meningen fordi verden er altfor overbefolket og må gjøres noe med. Dette er en velkjent agenda som nå er i full gang. Vaksinen er en gift som virker langsomt og vil ta livet av de fleste som vaksineres etter tre til seks måneder. Leger og forskere har organisert seg og roper et stort varsko, men media dysser det ned fordi de er kjøpt og betalt av folk med penger som tror at de kan bestemme hvordan verden nå skal se ut.

 

COVID-19 FINNES IKKE OG DERFOR FINNES HELLER IKKE NOE MUTERT VIRUS
Som så mange ganger før sagt i denne spalte, har ingen bevist at Covid-19 finnes og heller ikke at det kan spre seg. Muligheten er derfor stor for at hele pandemien er en global politisk psykologisk operasjon. Leger og forskere har nå slått seg sammen i en global allianse og bestrider Statens forklaring på problemet; at folk blir syke og dør av noe man ikke vet hva er. Derfor sier man det er et virus og utelukker da bevisst en mye mer logisk forklaring. For samtidig med denne sykdomsutvikling har verdens befolkning også vært utsatt for en økende radiologisk stråling fra trådløse telefoner og datamaskiner, Internet of Things, kameraer, førerløse biler, GPS og mange andre moderne ting basert på raske stråleer og trådløs teknologi. Til tross for at man vet at spenning rundt elektriske apparater og høyfrekvent stråling forårsaker helseskader, nevner man aldri dette som en mulig årsak til de problemer som Covid-19 får skylden for. Tvert imot, man nekter konsekvent at disse ting har med hverandre å gjøre. Hvorfor? Fordi Staten ikke kan unnvære trådløs teknologi i sin overvåking av sine borgere og videre utvikling av denne moderne industrien som gir arbeid og skatteinntekter. Derfor må det ikke være stråling som gjør folk syke! Dermed blir det altså Covid-19 og de merkelige hundrevis av såkalte mutasjoner som følger i dets spor i stedet for stadig nye skader av den farlige strålingen. Verden vil bedras og nå holder alle problemer på å konvergeres mot ett bestemt punkt da ting skal smeltes ned og startes på nytt. Staten må dessuten pent følge etter globalistene i World Economic Forum i Davos, rikmennene som tror de med sine penger kan bestemme alt. Vi lar dem tro det en liten stund til inntil de rett og slett forgår i sin egen dritt som råttenskap alltid gjør. For den som nå skal klare seg, gjelder det å gjøre seg usynlig, huke seg ned og la stormen fare over hodet på seg. Snart vil solen atter stige opp over en ny horisont og lyse opp landskapet slik det skulle være etter hans mening som er årsaken til alt. 

 

PANIKK I LEIREN HOS DEM SOM TVINGER ANDRE TIL Å GJØRE SOM DE SIER
Verdens galskap vil visst ingen ende ta. Men veldig få begriper hva som virkelig foregår. Khasar-mafiaen er et digert korrupt hus som er kommet i strid med seg selv og kan derfor ikke bli stående. Grunnmuren er sprukket og gamle synder er kommet til syne; løgn, bedrageri, plyndring, drap og blackmail i en omfatning som overgår den villeste fantasi. Men massemedia tier pliktskyldigst fordi de er betalt av denne mafiaen som deres talerør. Ingen troll tåler lyset og nå smelter hele banden slik at alle som bryr seg om sannheten kan finne den, til stor bestyrtelse for hele pakket. Internett er rosinen i pølsa og har gjort at alle kan kommunisere fritt og dele med hverandre hva de ser. Selvsagt har mafiaen mange troll med på leken som sprer falske nyheter for å redde stumpene. Men det er for sent. Skuta er full av hull, men synker sakte. Orkesteret spiller på bakre dekk for å ta oppmerksomheten vekk fra det som skjer. Et falskt psykologisk virus var alt som skulle til for å skremme folk fra sans og samling og ser derfor ikke at det nå går veldig galt med styre og stell, pengene og brød på bordet. Men vi som graver litt vil finne det vi søker og det er at mafiaen nå er dønn ferdig og i ferd med å omringes, trekkes for retten og skal dømmes. Såkalte hvite hatter jobber døgnet rundt for å ta kontrollen som de nå har fått. Vil du klare deg gjennom den stormen som nå kommer, må du begynne å grave nå om du ennå ikke har gjort det.

 

SNART VIL VI SE EN RASENDE BEFOLKNING SOM INNSER AT DE ER BLITT LURT AV SINE LEDERE
Finn ut om dine ledere vil kontrollere hva du tenker. Hvis du ikke får lov til å kritisere dem, vet du at du er deres slave og bør snares ta beina fatt. Frihet til å tenke og tale er en naturlig rettighet intet annet menneske kan ta fra oss. Likevel har vi valgt oss ledere innen politikk, finans og religion. Faktisk blir vi også tvunget til å mene det våre lærere i skoleverket mener. Dette svineriet er folk i ferd med å oppdage og mange forlater synkende skip. Troen på politikere er forduftet for lengst. Kristentro er utryddet som statsreligion og på vei til helt å forsvinne fra barnesinn. Troen på bankenes løfter er like hule som tomme blikkbokser. Inflasjon spiser opp folks sparepenger og truer med å velte det finansielle system. For å skjule at våre penger forsvinner, ble en pandemi redningen. Men stol ikke på legevitenskapen sponset av medisinmafiaen som hånd i hånd med politikere og religiøse ledere dekker over virkeligheten for å beholde det psykologiske grepet over befolkningen. Men heldigvis, noen av oss har skjønt hva som foregår og dette lyset sprer seg nå med sin egen hastighet. Test dine ledere ved å spørre om hva de synes om å bli vaksinert. Advarer de deg ikke om denne dødelige giften, vet du hva slags lederre de er. Snart vil alle som ikke er hypnotisert av all falsk propaganda, våkne opp til et raseri verden aldri før har sett. Hva dette innebærer for verdens ledere, skal jeg avstå fra å beskrive her, men det vil ikke se pent ut.

 

VI KAN TRYGT LEGGE VÅRE LIV I HENDENE PÅ VERDENS RIKESTE MANN BILL GATES
Når penger er gått til hodet på en, er det ingen vei tilbake. Om Bill Gates' penger er tjent å helt ærlig vis, finnes delte meninger om. Produksjon av datavirus og deretter antivirusprogram dufter ikke som fioler. A propos dritlukt, så har denne Bill Gates nå funnet ut at menneskelig avføring inneholder vann som i disse tider med synkende grunnvann bør utnyttes. En maskin er konstruert for å presse vannet ut av lorten og rense det slik at det kan drikkes, for eksempel i Sahara. Produktet er kalt poo-juice. Dette er ikke hans eneste radikale ide. Han vil dempe sollyset for å bremse oppvarming av kloden. Kemitrails er på god vei til å skjule solen. Og han promoterer sine nye kunstige burgere skapt i et laboratorium. Alt for å redde planeten. Selv har han kjøpt opp halvparten av dyrkbar mark i USA, trolig for å legge dette øde slik at folk sulter og tvinges til å ete og drikke på hans vilkår. Hva slike styrtrike gærninger kan komme på, er grenseløst. Men om det blir noen suksess gjenstår å se. Alt dette er altså for befolkningens eget beste, mens han selv og eliteklubben han er med i suser rundt i sine private jetfly for å diskutere verdens fremtid.

 

FORSKJELLEN PÅ EN PANDEMI OG FJORÅRETS INFLUENSAUTBRUDD ER BETYDELIG
En pandemi er en ekstrem dødelig pest som er kommet ut av kontroll og sprer seg over mange landegrenser. Covid-19 er riktignok kjent over hele jordkloden, men egentlig dør veldig få av denne sykdommen alene. Dystre spådommer fikk alle sykehus til å ruste opp, men mange senger ble stående ubrukt og ekstra sykepleiere ble permittert. Folk døde ikke over alt og ble liggende til de ble hentet av stressede krematorer. De som døde var eldre og syke med andre alvorlige sykdommer. Med andre ord nesten likt andre års influensatider. Under fjordårets uinfluensa døde nesten ingen av lungebetennelse, kreft og hjerteproblemer. Alle som testet positivt sa man døde av Covid-19, hvilket var mer lønnsomt for sykehuset å skrive på dødsattesten da de fikk mye større beløp for dette enn for behandling av andre sykdommer. I USA fikk sykehus en million kroner eller mer per pasient. Forskjellene mellom en pandemi og fjorårets influensa er mange og folk spør derfor med rette hvorfor dette da ble kalt en pandemi. Svaret handler også om penger; WHO fikk nemlig et betydelig pengebeløp i sin slunkne kasse dersom de klassifiserte dette utbrudd som en pandemi. Masker stopper ikke et lite virus men må likevel brukes. Lockdown hjelper lite, men må likevel iverksettes. Hilsing med albuen beskytter ikke fodi man likevel kommer for nær hverandre. Nå har man arrangert tre bølger som alle har lagt seg som alle virus gjør og mister sin kraft. Her kan man dog notere nok en forskjell. Årets muterte virus er nå farligere enn originalen, noe som aldri har skjedd før. Men det er fordi denne pandemien er falsk og satt i gang for å skremme folk inn i et nytt totalitært regime som kalles The New World Order. Da gjelder ikke sunn fornuft, men bare blind lydighet. Og fremfor alt må man ikke tenke på at årsaken kan ligge andre steder. Som for eksempel stråleskader av trådløs telefoni og lignende teknologi som flere eksperter har påpekt.

 

UNDER PANDEMIFESTEN HAR MAN SLUPPET FIRE VELDIG OPPBLÅSTE BALLONGER
For verdens styrtrike elite feires pandemien med kaviar og champagne, for programmet har lykkes langt over deres forventning. De har fått flere milliarder maskerte søvngjengere til å la være å tenke og bare lyde ordre. Først blåste de opp virusballongen, deretter smittefareballongen, så ble det mutasjonsballongen og til sist vaksineballongen. Alle fulle av luft og nesten ikke annet. Men det virket og da er alle fornøyd bortsett fra skeptikere som meg som ser at en mengde biter ikke passer i puslespillet. Men dårene takker sine ledere som treffer slike gode tiltak for å beskytte sin befolkning. Selv nå etter at luften er gått ut av ballongene og sannheten kommer frem, går de fleste fortsatt i søvne. Elitens mål er ikke vaksinen, selv om den er en nødvendig del av programmet. Målet er å forandre befolkningens arvestoff (DNA) med sitt heksebrygg bestående av tungmetaller og celler fra aborterte fostere med mere, slik at alle blir lydige arbeidere i fremtidens teknologiske bedrifter som skal nære den luksuriøse eliten så de selv slipper å arbeide. Mange detaljer gjenstår selvsagt, men de har forlatt tegnebrettet og er under produksjon; vaksinepass, sosial kreditt, digitale penger, eliminering av ulønnsomme gamle og syke. Festen er snart over og hverdagen vil komme. Kanskje en blåmandag og litt hodeverk. For nå pågår stor aktivitet under jorden som når som helst kan velte elitens planer som for lengst er avslørt og eliten viser tegn på nervøsitet fordi de nå holder på å ringes inn en for en. Vent og se, for snart kan det hende noe veldig stort.

 

COVID-19 ER INGEN TING I FORHOLD TIL DET NYE VIRUSET SOM NÅ KOMMER
Globalisten Klaus Schwab, grunnlegger og leder av World Economic Forum i Davos, vsste om Covid-19 i flere år før den i fjor forandret alt. Nå er denne reven ute igjen og på mystisk vis kan forutse at en ny virus er like om hjørnet. En mye farligere virus av det slag som Bill Gates har god greie på: Datavirus. Og hvordan kan disse globalistene være så sikker på det? Helt opplagt fordi de selv skaper dette virus, akkurat som Bill Gates har skapt dataviruse for så å kunne selge sine antivirusprogram. Trusselen verden nå er utsatt for er ikke lett å fatte, men et globalt datavirus som dette, vil slå ut alle datamaskiner en etter en i rasende fart og etterlate oss i mørke, kulde og stillhet. Ikke lett å ta inn, men det er hva denne mektige mannen lover. Siden disse globalistene mener alvor, må ingen tro at dette bare er en tom trussel. De er lei av at det spres avlørende opplysninger om dem som de kaller "fake news" på nettet og vil derfor stenge hele nettet ned. Men samtidig vil strømmen gå fordi alle kraftverk styres av dataprogrammer. Springvann stopper, også vann i toalettene. Kjøleskap og frysere ryker, elektrisk varme og alt annet som går på strøm, for eksempel mobiltelefoner. Man trenger ikke være særlig intelligent for å skjønne hvordan verden da vil se ut etter få dager. Hatet mot dem som skaper denne situasjonen blir meget stor, men bare blant dem som skjønner hva som foregår. De andre, altså de aller fleste, vil bare rave videre som i blinde og kanskje gå løs på hverandre fordi det ikke lenger finnes mat i butikken.

  

UTEN DANIELS PROFETI OG ÅPENBARINGEN, FORSTÅR MAN LITE AV DET SOM SKJER
Disse to viktige bibelske bøker beskriver engler som forteller hva som skal skje i flere tusen år fremover i tiden. Man kunne tro at dette bare var eventyr og fabler om det ikke var for at det forutsagte nå faktisk viser seg å stemme med virkeligheten vi nå lever i. Et dypdykk i disse bøker er derfor vel verd bryderiet. Daniel snakker om endetiden for en ond verden og sterke makters kamp mot hverandre. Engler er gode og troverdige, mens deres motstykke demoner er ikke. At djevelen finnes ser man bevis på i hvordan verden nå er blitt når han skjønner at hans dager er talte og desperat prøver å rive alt med seg i fallet. Tegnene på verdens ende er så tydelige at selv ateister, historikere, biologer, politikere og økonomer ser at dette ender ille. Skriften sier at det er Gud selv som trekker i trådene og at djevelen ikke har annet valg enn å gjøre det som er bestemt for ham. Derfor er verden blitt et kaos som noen tror de kan gripe makten gjennom. Det vil ikke lykkes og bare de som kjenner profetiene vil forstå hva de må gjøre for å berge seg gjennom det som kommer. Det finnes en profetisk tidsregning som har vist seg å stemme sammen med visse tydelige tegn i tiden. Troen på Gud skal nesten utryddes og en ødeleggende styggedom skal herje en ganske kort tidsperiode før det endelig er over. Kristendom er nå tabu og og er tatt ut av skoler og lovverk. En falsk pandemi og en giftsprøyte har gjort ende på mange og flere blir det. Styggedommen er over oss og vil utrydde alle som ikke forstår hvordan de kan skjule seg. Børst støvet av den gamle boken og les Fadervår innen du leser Daniels profeti og Åpenbaringen. Så vil kanskje et lys gå opp for deg også.

  

VIKTIGE FAKTA Å KJENNE TIL INNEN DU SIER JA TIL Å LA DEG VAKSINERE
Myndighetene vil som kjent at alle skal vaksineres enten frivillig eller med tvang. Sikkert i aller beste mening, men dette krav kommer fra enda høyere myndigheter som kalles globalister. Flere og flere nekter å la seg vaksinere fordi spørsmålene de ikke kan gi troverdige svar på, blir for mange. Covid-19 er ikke isolert og ekstrahert og testet for smitteevne i henhold til Koch's postulat. Altså ikke blitt bevist eksisterer slik at alle er enige om det. Testen påviser ikke et bestemt virus, men antistoffer i blodet, som kan komme av flere andre ting. Covid-19 er en teori som forklaring på at noen blir syke på en mystisk måte. Testpinnen er fuktig og er påvist inneholder små nanopartikler som lett kan overføres til pasienten via nesehulen. Test av kroppsvæske kunne gjøres enklere ved å teste en serviett pasienten har snytt seg i. Covid-19 har en dødelighet på under en prosent av smittede og som dør av ikke noe annet enn Covid-19. Altså blir over 99 prosent av de syke, friske igjen. Dødeligheten er derfor enda mindre da slett ikke alle blir smittet, men ensidig propaganda i media egner seg bra til å skremme befolkningen så de ikke klarer å tenke rasjonelt og derfor bare gjør hva de blir fortalt. En økende uenighet mellom forskere og eksperter gjør at selv sykepleiere og leger vegrer seg for å være først i vaksinekøen. Noen sier maske ikke hjelper stort, mens andre sier man må bruke to masker. Noen sier lockdown ikke hjelper mot pandemisk smittefare, andre vil ofre næringsliv og økonomi. Noen forsamlinger er farlige, andre politisk korrekte forsamlinger er ikke. Alle tidligere virus har forsvunnet av seg selv og muterte virus er alltid svakere enn originalen. Derfor må man la seg vaksinere flere ganger i året uten at noen spør om hvor mange kjemikalier vi da får i oss og hvor farlig dette er. Ingen medier synes å bry seg om disse fakta, men fokuserer kun på hvor farlig viruset er og at vaksinen er det eneste som kan redde oss.  Derfor gis den først til eldre og syke som da blir billige prøvekaniner i dette globale risikable eksperiment. Produsentene av vaksinen har sikret seg mot juridisk ansvar for helseskader og dødsfall som følge av vaksinen. Ut fra disse og andre viktige faktiske forhold du selv lett kan verifisere, burde det kunne ses at hele formålet med den såkalte pandemien absolutt kan være noe helt annet, et politisk biologisk våpen kanskje, for å drive oss alle inn i noe vi ikke skal vite på forhånd? I så fall burde vel flere bli skeptiske til vaksinen og heller se hva som skjer med de som nå står først i køen.

  

KONSEKVENSEN AV VAKSINEN BEGYNNER Å VISE SEG OG SER IKKE BRA UT
Det sies å være rundt 200 forskjellige vaksiner mot et og samme virus. Mange små og store pengegriske produsenter har kastet seg ut på løpebanen og vil ha sin del av kaka. De store kjenner vi, Moderna, Pfizer og AstraZeneca som håper at viruset aldri forsvinner men bare begrenses til den del av befolkningen som ikke er nødvendig. Alle vaksiner derfor er litt forskjellige men har samme spesifikke mål: Å kunne modifisere kroppens DNA (arvestoff) som et eksperiment i og med et nytt og oppfrisket metodisk immunforsvar. Viruset man skal bekjempe er helt annerledes enn andre virus og derfor må kampen mot det også være annerledes. Alle virus er molekylære patogener, giftstoff som skaper sykdom. Hvis vaksinen ikke virker, kan resultatet bli motsatt av hva man ønsker og rett og slett katastrofal. Etter at de første nå har fått vaksinen, har mange blitt syke. Hodepine, kvalme, svimmelhet, lammelser osv som betyr økt salg av andre medisiner. Men altfor mange har også dødd etter å ha tatt vaksinen. Dette har ansporet nøytrale forskere til å granske hva som skjer og har kommet opp med svært dystre spådommer. Stoffene i vaksinen virker på lang sikt slik at det er nødvendig med flere injeksjoner som man også sier er fordi viruset muterer og må møtes med stadig nye vaksiner. Det hele virker planløst og risikabelt. Skeptikerne mener at resultatene vil vise seg etter tre til seks måneder etter injeksjonen. Da kan folk bli virkelig syke uten håp om helbredelse med den følge at mange rett og slett bare dør. Hvordan verdensbildet ser ut om et års tid er derfor ganske uhyggelig å tenke på og de fleste vil derfor bare skyve tanken fra seg. Ut fra dette perspektiv er det vel bedre å være føre var enn etter snar. Si nei til vaksinen hvis du har livet kjært. Stol ikke på psykopatiske verdenstopper som sier at vi er for mange etere på planeten. 

 

KORSFEST KORSFEST, SLIPP HELLER BARABAS FRI
Å rette baker for smed er ingen ny oppfinnelse. Syndebukker kan være praktisk å ty til for kriminelle som vil ha fokus vekk fra seg selv. Falske anklager og korrupte dommere er så dagligdags at helt rettferdige avgjørelser nå hører til sjeldenhetene. Snart er det påske som skal minne oss om historiens verste forbrytelse begått av en korrupt mobb hvis ondskap minner om mobben innen det politiske USA akkurat nå. Bråkmakere knuser butikkvinduer, plyndrer butikker før de setter fyr på dem og samtidig kalles fredelige demonstranter av politikere som er så dønn korrupte at de vil drepe alle som vil rydde opp i dette kaos. Verdens ledende nasjon er verd å følge med på akkurat nå, for det som skjer, vil dnart bre seg ut over det globale landskap. Misnøyen er stor og regjerende politikere er mer opptatt av sin egen stilling og sikkerhet enn folkets beste. På toppen av maktpyramiden sitter storbankenes eiere og pønsker ut deres neste trekk. Hvis folk blir altfor uregjerlige, vil makteliten gi verden et nytt sjokk, verre enn denne pågående falske pandemien. Det finansielle system kan kollapses og få verden til å gå totalt amok. Så kan de skru av strømmen så det blir kaldt og mørkt og stille. Slik blir det når Barabas er sluppet fri og den som kunne stagget galskapen er korsfestet.

  

TESTEN ER NÅ AVSLØRT SOM FØRSTE STEG AV FLERE I SELVE VAKSINERINGEN
Bomullspinnen som stikkes lengst mulig inn i nesen mot hjernen og vris flere ganger rundt, er ikke en vanlig Q-tip. Den er fuktig og derfor behandlet med noe man ikke sier hva er. Nå er den lagt under et mikroskop som avslører bittesmå mørke partikler som også tydeligvis er meningen skal legges fra seg der inne. Hvis man bare skulle ta en prøve, kunne pasienten ha snytt seg i en serviett for å skaffe testmateriale. Men man har helt andre planer enn å teste om et virus finnes eller ei. De små partiklene er følsomme antenner som reagerer på visse frekvenser elektromagnetisk stråling, altså nanobots man kan dirigere rundt om i kroppen. Man tror målet er å myke opp motstanden mot vaksinen som et første steg i prosessen som er å vaksinere hele verdens befolkning. Etter hvert kommer ulike former for tvang inn i bildet slik at man sitter igjen med noen få gjenstridige individer man kan spore opp og eliminere en for en. Vaksinen er derfor ikke en beskyttelse mot dette viruset som man ikke engang kan bevise eksisterer. Vaksinen er et biologisk våpen for å få total mental kontroll over oss alle. Folk begynner å forstå at det handler om The New World Order, men det rekker neppe for å hindre at planen lykkes. Fremtiden er allerede mørk, men vil bli mye verre. Det eneste man kan håpe på er at gode krefter i himmelen griper inn og sørger for at råttenskapen får råtne ferdig og forsvinne av seg selv.

 

NYE PÅSTÅTTE MUTASJONER FÅR NAVN ETTER HVOR DE FØRST OPPDAGES
La det først være klinkende klart at Wuhan-viruset ennå ikke er ekstrahert og isolert. Derfor har man ikke bevist at det virkelig finnes. Det man har oppdaget er en sykdom som er dødelig for pasienter med svakt immunforsvar. Man sier den skyldes et nytt virus fordi man ikke vil undersøke om det finnes andre forklaringer, for eksempel skader av elektromagnetisk stråling og såkalt elektrosmog som har økt kraftig den senere tid. Grunnen til det kan være at man ikke kan unnvære den nye teknologien som behøves til overvåking, førerløse biler og smarte hjem etc. Så nå har vi fått en mutasjon fra et land som dirrer av elektromagnetisk spenning, England. Den fjerde industrielle revolusjon må ikke ofres bare fordi noen blir syke og dør. Når problemet derved ikke løses, fortsetter skadene med nye varianter, men alle symptomer er typiske skader man vet følger av elekrtomagnetisk stråling, som man blant annet lærte av tilfellet Håkonsvern marinebase i Bergen. Allergi, hodeverk, pustevansker og kreft med flere. Påståtte mutasjoner av gamleviruset er en lettvindt forklaring og godt egnet til å skremme befolkningen til underkastelse og akseptering av strenge tiltak. For dette er tydeligvis målet for den globale styrtrike elite som lenge har ønsket seg total kontroll over hele verdens befolkning. Alle virus forsvinner erfaringsmessig av seg selv og mutasjoner er alltid svakere enn originalen. Men i dette tilfelle er det visst motsatt og strider derrfor mot naturens egne lover. Når ting ikke henger på greipa som nå, må en fortsette å lete. Men myndigheter, legemiddelindustrien og media er så korrupt at de gjør hva de kan for å hindre lyset å skinne. Vær derfor forberedt på at det oppdages flere varianter som får nye navn etter hvor de først finnes og at disse steder allerede har satt 5G i full drift.

 

KEISEENS NYE VIRUS PERFEKT PÅSKUDD FOR Å TVINGE FOLK TIL LYDIGHET
Usynlige klær er ikke mye annerledes enn usynlig virus. En bløff som er lett å tro på og vanskelig å motbevise. Og det er den generelle befolkning som blir bedratt, men også noen eksperter som lurer seg selv. Mange er med på denne bisarre leken som styres ovenfra av kyniske bakmenn, men nå har en liten gutt, altså vanlige småfolk, klart å avsløre bløffen og stiller eliten vanskelige spørsmål og krever svar. I mellomtiden er mye oppnådd, de har fått mange til å tro på dette eventyret. Den lille gutten skjønner at målet med hele bedrageriet er å skremme folk fra sans og samling slik at de ikke klarer å tenke. Denne pandemien er imidlertid bare litt tørrtrening imot det som kommer. Våre alminnelige friheter skal fra nå av bli privilegier man oppnår ved å være lydig og følger ordre. For eksempel holder avstand, har på maske, ikke tenker selv, men bare gjør som Storebror sier. Da kan man reise kollektivt, ta et betalt arbeid, få ha en bankkonto, kjøpe mat og ellers betale for seg for å nevne noe. Neste steg blir vaksinering som en også må tro på. Det usynlige viruset skal knekkes selv om det ikke finnes og nye strenge regler må følges av dem som ikke har avslørt bløffen. Man mister igjen sine privilegier og de må fortjenes på nytt ved å ta vaksinen som man i verste fall kan dø av. Slik kan de kriminelle globalistene lure både kong Salomo og Jørgen hattemaker til å følge rottefangeren like mot kanten av stupet. 

 

 

MOTBYDELIG TANKE AT ØKENDE ABORTER HAR SAMMENHENG MED FALSK PANDEMI
Det er ingen hemmelighet at celler fra aborterte foster brukes i vaksinen alle nå snakker om. Når man samtidig vet at hele situasjonen med virus, pandemi og vaksine er nøye planlangt over flere tiår, kan en begynne å fryse på ryggen. For i samme tidsrom har det pågått en veldig kamp for fri abort og liberale grupper har fått betydelige støttemidler i kampen av samme korrupte rikfolk som vil påtvinge oss den nye vaksinen og det nye globale regimet. Human Embryo Kidney er navnet på det stoff man tar fra aborterte foster, levende celler som fungerer etter planen med å få kontroll over folk som tar vaksinen, forenklet sagt. En milliardindustri er bygd opp omkring bruk av aborterte forstre, Med andre ord, har man lenge hatt detaljerte planer for å skremme opp verdens befolkning og drive den inn i sine låsbare anstalter for omskolering og underkastelse. I tillegg manipulere og modifisere ofrenes molekylære DNA-struktur slik at kontrollen også innebærer forming av deres tankemønstre og fysiske handlinger. Dette er formålet med vaksinen, samt at den langsomt tar livet av svake individe som ikke lenger er nyttige og lønnsomme. Man skal være ytterst våken for å kunne ta til seg det som virkelig skjer akkurat nå. Og tingene går dessuten veldig fort slik at det er lett å henge etter. Men så lenge det finnes et fritt internet, er alt dette søkbart og kontrollerbart.  Jeg skulle ønske at jeg har misforstått alt dette, men så langt jeg kan se bakover og konstatere fakta, like langt kan jeg se fremover. Bare ut fra det perspektivet at en djevelsk elite nå forsøker å ta full tyrannisk kontroll over oss alle, er det mulig å finne en slags mening i kaoset. Bare ut fra det perspektivet er det mulig å slippe unna i levende live; huke seg ned, skjule seg og vente til ondskapen har råtnet ferdig og ødelagt seg selv.

 

OM MAN DØR FØR ELLER ETTER VAKSINEN BLIR DET TO FORSKJELLIGE TING
Av alle ting som ikke er helt lett å forstå med den påståtte pandemien, fremstår tidspunktet for døden som viktig for å fraskrive seg etvhert ansvar. Regelrett løgn og spekulativ statistikk er nå en ting. Men det er da merkelig at under denne pandemien har nesten ingen dødd av noe annet enn Covid-19. Folk som ramler ned fra stiger og stillas og post mortem har testet positivt, noteres som et Covid-19 dødsfall. Det samme med folk omkommet i trafikken. Veldig få eller ingen har dødd av vanlig influensa, hjertesykdom, lungebetennelse eller kreft i året som gikk. Sykehusleger får beskjed om å skrive Covid-19 som årsak på så mange dødsattester som mulig og sykehuset får svært mange penger for hver slik attest. I visse stater i USA betales over en million kroner per attest og man må spørre om hvem som betaler og hvorfor. Det handler altså om å presse opp statistikken som viser hvor stor dødelighet dette påståtte viruset har. På den annen side skjer det motsatte når døden inntreffer kort etter at vaksinen er injisert. Fra hele verden rapporteres urovekkende høye antall eldre pasienter som dør en ukes tid etter at de er vaksinert. Men da heter det at pasienten døde av helt naturlige årsaker og selvsagt ikke av vaksinen. Å fraskrive seg ansvaret er de ansvarlige dyktige til Men så har de også sikret seg ekstra godt ved å ha innhentet juridisk og rettslig immunitet mot søksmål fra etterlatte til pasienter som er blitt ofret på pandemiens alter. Det hele er derfor et grelt teater og en må lete andre steder enn rett under lyktestolpen for å finne svar på hva som egentlig foregår.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

ROALD DANIELSEN | Svar 15.02.2021 13:41

Frivillig tvang altså. I England vil de man ikke skal kunne kjøpe mat uten å ha vaksine-pass. Halve USA vil ikke ta vaksinen fordi den er farlig. Hm?

Ingrid De Long | Svar 15.02.2021 12:14

Det håpløse er at vi ikke kan reise uten å vaksinere oss... Jeg har barn og barnebarn i Thailand og har ikke sett dem på 2 år. De pleide å komme hit hver sommer

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 11:07

Takk, se gjerne flere på www.allis.no

...
26.03 | 18:15

Flotte malerier

...
17.03 | 14:32

Ikke noe slektsnavn, men fra et område jeg vokste opp. Når du spør slik, må du i alle fall skrive navnet korrekt.

...
17.03 | 14:12

Hvor kommer navnet Fageroll fra?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE