DET NYE EUROPA

ANDELEN UNGE OG FRISKE MENN I FLYKTNINGSTRØMMEN ER PÅTAGELIG, MEN IKKE AV ALLE SÆRLIG MYE PÅAKTET

BLIND OG DØV MÅ DEN VÆRE SOM IKKE FORSTÅR AT VI NÅ ER I FERD MED Å TA STEGET UT I DET SKREMMENDE UKJENTE

Stormaktenes sanseløse spill om verdens ressurser har ført verden ut i et kaos som ingen vet enden på. Redselen for bombene som drysses over alle terrormål er helt naturlig og folk flykter desperat. Men det gjør også terroristene når de ikke ser noen annen utvei. Dermed sprer de seg ut over og er observert i tusentall blant legale flyktninger. Det er for tiden Syria som er mest utsatt, etter at Irak og Libya er destruert. Men andelen ekte syrere er beregnet til rundt 10 prosent av europas nye borgere. Resten kommer fra andre land i Midt-Østen og  Nord-Afrika som nå ser en unik sjanse. Fristelsen til å kaste seg på syriabølgen ble derfor litt for stor og kan nå resultere i at hele Europa kan bli totalt forandret. Og egentlig helt i tråd med visse mektige krefters hemmelige planer, som derved begynner å gå opp for enkelte av oss. De nye flyktningene består ikke bare av folk i nød, men også rebeller og eventyrere som ser sjansen til å komme seg inn i det rike Europa. Snillismen hos oss gjør at mange tror dette problemet vil løses når vi gir flyktningene det de vil ha. Men med seg på lasset har disse fremmede menneskene sin egen kultur, sin gudstro og sine meninger. Om kvinner, om materielle ting, om retten til å la leve eller dø.

I flommen av mennesker ses ofte gråtende kvinner og barn i forkanten av en hær av unge friske menn som ser mer ut som velnærte soldater enn "foreldreløse barn", som de ofte kalles. Vi kan altså nå være utsatt for et bedrag fordi det er så mange spørsmål man kan stille som det ikke gis svar på av ansvarlige myndigheter.

Et annet problem er at enkelte nå forsøker å sko seg på denne katastrofen som ikke bare har rammet flyktningene selv, men også befolkningen i de land de kommer til. Kyniske og grådige individer blander seg med seriøse aktører i velkomstkomiteen. Hvis flyktningene forsto hvordan de ble utnyttet, ville de kanskje vende seg om og bite hånden som gir dem mat. Det ville i så fall være helt fortjent når det gjelder de uekte velgjørerne.

Europa er derfor nå inne i sin verste krise noensinne. Hver og en må ta stilling til problemet og løse det på sin måte. Hordene av fremmede strømmer inn over Europas grenser hele døgnet og viser ingen tegn til å avta. Kontrollen kan bryte sammen, samfunnet destabiliseres og nye problemer kan oppstå. For motstanderne av innvandring forventes vel ikke å sitte med hendene i fangen og bare se dette skje. Opprør og blodige kamper kan fort oppstå og avskaffe normale tider. Blir det da mat nok til alle munner? Hvis ikke, må hver og en passe godt på den maten de har. Hvis kaoset øker og det blir problemer med transport og logistikk, kan butikkhyllene fort bli tomme. Våre nye landsmenn vil da neppe sitte å tigge på gaten. Nei da vil de nok heller fare rundt og finne det de vil ha og tar det med seg uten å spørre.

Det kan selvsagt være at jeg tar helt feil. I så fall er det mange jeg må be om unnskyldning. Den problemstillingen er jeg ikke så redd for. Jeg er mye reddere for hvordan livet blir om et år eller to etter hvert som vi etniske nordboere blir utklasset av en flom av nye landsmenn vi ikke er helt trygg på mentaliteten til.

 

ROALD DANIELSEN

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.06 | 21:27

Hei . Takk for din inspirerende dagbok rundt faste😊👍. Hvordan og hvor lenge burde en bryte en 25 dager lang faste på kun vann, kaffe og te?
Brit 🙏🏻😊

...
19.02 | 01:00

Takk for svar! Så det først nå :) Jeg har blitt en ihuga fastetilhenger på grunn av deg. Takk for alt.

...
29.12 | 20:36

Slik ros får man sannelig takke for

...
29.12 | 16:11

Hei. Selv om jeg har skrevet epistler mer eller mindre sammenhengende i 60 år, har jeg hatt enestående nytte av ditt Lynkurs i skrivekunst !

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE