LOKAL HJERNEBEDØVELSE

BESTEMTE STRÅLEFREKVENSER KAN BEDØVE DELER AV HJERNEN FOR Å STYRE PASIENTEN UNNA VISSE TANKER

Den berømte britiske forskeren Barry Thrower (google gjerne navnet hans) er nå pensjonist, men var på 1950-tallet opptatt av forskning og testing innen elektromagnetisk stråling med tanke på dette fenomenets betydning for militæret. Han vet derfor mye om emnet og har avslørt at forskningen ligger omtrent 20 år lenger fremme enn det man tror. Europas krigsindustri, som kalles forsvaret, vet derfor mye om hvilken virkning elektromagnetiske stråler har på både naturen og mennesket. Etter hans karriere, har denne vitenskapen kommet enda lenger og kombineres nå med hjerneforskning. Man har nemlig klart å kartlegge hvilke deler av hjernen som driver med hva. Derfor kan man nå påvirke visse deler av hjernen, f.eks. bedøve noen områder uten at resten av hjernen påvirkes. Man sliter eksempelvis for tiden med religiøse ekstremister og vil prøve å dempe den del av hjernen som handterer religiøse tanker og følelser. Også smertefulle depresjoner og urovekkende politisk motivert terror kan dempes og gi pasientene et mer behagelig liv. Det ventes at denne oppdagelse vil så godt an, men for den som er på vakt og ser etter faresignaler, er dette en meget spesiell nyhet. For mulighetene ligger nå til rette for å fjerne folks oppfatning om Gud ved å få bedøvet den del av hjernen som tar seg av slike tanker. Fordekt som kontroll av religiøs ekstremisme og derav terror. Ikke alle forstår at dette er en trussel mot troen på Gud, men de som gjør det bør slå alarm og advare mot å gå med på å la seg bedøve et så viktig sted som hjernen som er til å tenke med. Guds fingeravtrykk og spor finnes over alt i naturen og troen på denne universets mektige og gode urkraft må ikke forsvinne. Da må heller alle de krigerske og maktsyke individene som nå holder jordkloden i sitt klamme grep trekkes for den høyeste domstol og dømmes til den straff de fortjener fordi de nesten har ødelagt jorden.

 

ROALD DANIELSEN

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.06 | 21:27

Hei . Takk for din inspirerende dagbok rundt faste😊👍. Hvordan og hvor lenge burde en bryte en 25 dager lang faste på kun vann, kaffe og te?
Brit 🙏🏻😊

...
19.02 | 01:00

Takk for svar! Så det først nå :) Jeg har blitt en ihuga fastetilhenger på grunn av deg. Takk for alt.

...
29.12 | 20:36

Slik ros får man sannelig takke for

...
29.12 | 16:11

Hei. Selv om jeg har skrevet epistler mer eller mindre sammenhengende i 60 år, har jeg hatt enestående nytte av ditt Lynkurs i skrivekunst !

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE