KOM OG BYTT NOE OG VINN ET MALERI

TROR DU JEG KAN BYTTE TIL MEG ET SLIKT HUS VED Å STARTE MED EN BINDERS?

FINN FREM TING SOM DU IKKE LENGER HAR BRUK FOR FRA KJELLER OG LOFT OG BLI MED PÅ EN MORSOM BYTTELEK. DET VI TILBYR ER KANSKJE NOE DU HAR LYST PÅ ELLER BRUK FOR. MEN DITT OBJEKT MÅ VÆRE BIGGER AND BETTER


 BLI MED PÅ BYTTELEKEN

 BIGGER AND BETTER


Jeg vil ha en liten skrivestue i hagen min der jeg kan sitte i fred og ro og bare skrive. Og den hytta skal jeg skaffe meg ved å bytte meg oppover fra en liten binders! Jeg vet at dette går an. Det kan selvsagt ta litt tid, men jeg er målbevisst, optimist og tålmodig.

På denne siden kan du følge med i bytteprosessen og kan hive deg på når som helst om du har noe å tilby i bytte mot den gjenstanden som jeg akkurat da har fått inn. Poenget er bare at det du har, må være litt "bigger and better" enn det jeg har.
Send i så fall en melding med ditt telefonnummer i boksen nedenfor. 

Ved å delta i denne bytteleken, kan du vinne et flott oljemaleri av Allis Lysne til en verdi av 8000 kroner!


Hilsen Roald Danielsen

Dette oljemaleriet, en fargerik og vakker akt, er malt av kunstneren Allis Lysne. Det kan bli ditt dersom du er med på bytteleken et sted mellom bindersen og skrivestua. Bildet måler ca 60 x 80 cm, på lerret og i sølvramme. Salgsverdi 8000 kroner. 
Velkommen med på leken!

Se flere bilder av Allis Lysne
 

BIGGER AND BETTER!


HVEM våger å være den første til å skaffe seg min eksklusive binders? Vil noen f.eks. bytte i en kulepenn?

Neste bytteobjekt blir vist nedenfor slik at du kan følge med i prosessen og eventuelt hive deg på toget om det skulle passe. Men husk at det du tilbyr må ha en litt høyere pris for at leken skal ha noen mening. Men så kan du jo også vinne et maleri til 8000 kroner!

Ring eller bruk dialogboksen nederst, og vær velkommen med på en spennende og morsom byttelek som er på ramme alvor!

EN EKSKLUSIV ORIGINAL BINDERS MED SERTIFIKAT KAN BLI DIN

NEDENFOR PRESENTERES NAVNENE PÅ DEM SOM ETTER HVERT HAR NOE DE VIL BYTTE, SAMT AT DET NYE OBJEKTET VISES OG TILBYS VIDERE


RAPPORT 03.06.11:
Heidi Nielsen fra Sandefjord vil bytte bindersen med en moderne og morsom (helt fabrikkny) bordlampe til en verdi av et par hundre kroner. Hvem har lyst på denne lampen og har noe å tilby i bytte? Er det noen der ute som for eksempel har en kjekk liten radio for mye? Eller egentlig hva som helst...HVEM VIL BYTTE DENNE I NOE ANNET?

LAMPA OVENFOR ER AV SMIJERN OG EN GRØNN GJENNOMSIKTIG PLASTSKJERM. UNDER DETTE ER EN MORSOM KVAST MED GRØNNE FJÆR SOM GJØR DENNE LAMPA GANSKE UNIK


RAPPORT 05.06.11:
Plutselig ringte det på døra og utenfor sto den smilende Heidi Nielsen med den fine lampa i handa. Hun byttet mot bindersen som hun sa skulle få en fin plass i skapet sitt der hun samler på spesielle ting.

HEIDI LEVERER LAMPA TIL ALLIS OG MOTTAR BINDERSEN


RAPPORT 29.08.11:
Hurra! Endelig et skritt videre. Den anerkjente kunstneren Signy Harriet fra Drammen ville gjerne bytte lampa i et av sine bilder. Så der røyk lampa folkens. Men nå har vi fått en flott akvarell til 6000 kroner. Kom med et tilbud på noe i bytte for dette nydelige Van Gogh-inspirerte bildet av selveste Signy Harriet! Kanskje noe du ikke lenger har bruk for. Kontakt oss og bli med på leken!

FRA EN LITEN BINDERS SOM KOSTER MINDRE ENN EN KRONE TIL ET FLOTT BILDE SOM KOSTER 6000 KRONER ER ET BETYDELIG SPRANG. MEN VI SKAL VIDERE OG GIR OSS IKKE FØR VI HAR EI LITA SKRIVESTUE. SÅ NÅ BLIR DET SPENNENDE Å SE HVEM SOM HENGER SEG PÅ...

DETTE NYDELIGE BILDET ER DITT OM DU HAR NOE ENDA BEDRE I BYTTE


RAPPORT 06.10.11:

Det tar selvsagt litt tid å komme i mål, men nå er det kommet en interessent på bildet, Han vil bytte i en bil, men jeg må legge noen penger imellom. Det var ikke akkurat slik jeg hadde tenkt det, selv om bilen var fin (Ford Focus 2001). Derfor venter jeg litt til for å se om det kommer andre forslag.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 11:07

Takk, se gjerne flere på www.allis.no

...
26.03 | 18:15

Flotte malerier

...
17.03 | 14:32

Ikke noe slektsnavn, men fra et område jeg vokste opp. Når du spør slik, må du i alle fall skrive navnet korrekt.

...
17.03 | 14:12

Hvor kommer navnet Fageroll fra?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE