SIKKERT SOM BANKEN

ANONYME HACKERE KAN BEGÅ DIGITALE INNBRUDD I HVILKE DIGITALE BYGNINGER SOM HELST HELE DØGNET

EN SIKKER VINNER KALLES EN "BANKER" OG INGEN STEDER ER PENGENE DINE TRYGGERE ENN I BANKEN

Jeg var dødstrett etter middagen og la meg på sofaen for å samle krefter. Det hadde vært en stri dag med mange ting å tenke på. En kollisjon med et rådyr hadde ødelagt bilen som ikke hadde viltforsikring. En pakning hadde sprengt i vaskemaskinen i andre etasje og alle på jobben fikk et varsel om permisjon. Til overmål kom strømregningen som var nesten dobbelt så stor som den pleier fordi satsene var økt. Tross dette klarte jeg å sovne, men det var altså fordi jeg aldri før har følt meg så utslitt.

Når jeg endelig befant meg på den andre siden av bevisstheten, i drømmeverden, var det  som jeg vandret langs en landevei. Plutselig så jeg noe som lå i grøften som viste seg å være en plastpose full av penger. Tusenvis av tusenlapper! Jeg burde ha våknet av sjokket, men drømmen var så spennende at jeg ikke kløp meg i armen for å kjenne om det var sant. Den sjansen ville jeg nemlig ikke ta. Dette måtte være utbyttet av et tyveri der gjerningsmannen på flukt fra politiet slengte posen fra seg for å kvitte seg med beviset. Han kunne heller komme tilbake senere og plukke den opp. Men han tenkte vel ikke på at jeg kom ham i forkjøpet og stakk av med skatten hans? Jeg grøsset over tanken på at tyver også kan være kaldblodige mordere.

Men hva i all verden skulle jeg gjøre med alle disse pengene? Jeg lot dem i alle fall ikke ligge der til ingen nytte, så jeg tok posen under armen og vandret videre mens jeg tenkte så det knaket. Jeg måtte ta pengene med meg hjem, for jeg kunne jo ikke sette dem i banken. Skulle jeg kanskje gi pengene til politiet? Men jeg hadde jo akkurat nå så veldig god bruk for dem, i alle fall noen av dem. En liten finnerlønn burde man jo saktens unne seg.

Snart var jeg hjemme igjen og ville telle pengene, men var så ør avopplevelsen at jeg gikk surr i tellinga gang etter gang. Så jeg ga opp fordi det var så mye penger at livet heretter ikke ville by på noe problem, dersom jeg beholdt dem. Jeg hadde altså funnet en skatt og kom på at all skatt i virkeligheten er et ransutbytte. Innkreving av skatt er tyveri av folks lønn for sitt arbeid. Ikke bare direkte, men enda mer indirekte i form av skatter og avgifter på alt som omsettes og konsumeres. Derav kan man konstatere at vi alle er slaver i et system som handler om penger og makt. En pyramide med massene som slavearbeidere på bunnen og en eksklusiv elite på toppen med mulighet for de sterkeste og smarteste til å klatre oppover.

Jeg bestemte meg for å beholde pengene selv, som en protest mot det korrupte system vi er tvunget til å leve under. Men å ha pengene liggende hjemme var ingen god ide. Kanskje jeg skulle leie en bankboks? Eller jeg kunne sette pengene i banken litt etter litt, kun mindre beløp som jeg kunne forklare. For nå til dags må man dokumentere nesten hver eneste krone man kommer med til banken. Altså til den banken som fortsatt håndterer kontanter. Disse blir det færre og færre av, for til slutt blir alle penger digitale og kontante penger avskaffet. Jeg grøsset igjen over tanken på at dersom jeg beholdt disse sedlene, ville også disse bli verdiløse om få år. Derfor kunne jeg i så fall like godt brenne dem opp med det samme.

Jeg hadde som de fleste andre en bankkonto og et visakort som ble flittig brukt. Men tviholdt på at kontante penger ikke burde fjernes helt. Bankene ser her ut til å bestemme over både folket og staten, som jo er selve folket om vi ikke har blitt fortalt en løgn. De sier at kontantene skal bort om fem år og er allerede lant på vei i prosessen. Vi er allerede vant til digitale penger, både i og utenfor banksystemet. Bitcoin og annen kryptert okonomi er utenfor bankenes kontroll og derfor blitt svært populært. Men bankene blir ikke slått ut, de strammer bare grepet og tvinger oss til også å bruke deres digitale penger. I virkeligheten er denne omleggingen et siste forsøk på å dekke over tidenes største finansielle forbrytelse.

Vanlige folk forstår nemlig ikke hvordan pengene blir til og hvorfor bankene stadig blir rikere og rikere og derfor har de største bygningene. Ikke for å ha plass til alle pengene, for om alle digitale penger også fantes som kontanter ville bygningene ikke være store nok til å oppevare dem innendørs. Men digitale penger finnes bare i deres datamaskiner og som skapes på en slik lur måte at ingen skjønner det er et bedrag. Alle banker tilhører et system som styres av en verdensbank som befinner seg i Sveits og som kalles Bank for International Settlement, BIS og kontrollert av en håndfull styrtrike familier som for eksempel Rothchilds og Rockefeller pluss noen til. Denne gigantbankens klienter er verdens sentralbanker hvis klienter er alle andre mindre banker. BIS har så stor kapital at ingen behøver å tro at de går tom for penger og at de kan låne ut så mye de vil. Deres lån består av digitale penger som de taster inn på sin datamaskin og overfører bestemte siffer på sine klienters konti i deres respektive datamaskiner. Slik spres penger skapt ut av rene luften ut i systemet til vi alle får disse falske pengene inn på vår lønnskonto og kan bruke dem videre med visakortet.

Men den enkelte bank har også blitt tildelt muligheten til å skape slike digitale penger ut av ren luft. Bankene har nemlig gitt seg selv lov til å utstede digitale lån som er ti ganger større enn de pengene de får inn på tidligere lån. Hvis du ikke skjønte noe av dette, les setningen om igjen! Det er da heller ikke meningen at du skal skjønne det, for da kan dette pyramidespillet fort bli avslørt og kollapse. Derfor er det også viktig å fjerne kontantene så fort som mulig og få oss alle inn i deres digitale økonomiske verden. Da blir det for sent å gjøre noe, for er det noe vi er avhengige av, så er det jo nettopp penger.

Tidligere var gull grunnlaget for verdien av fysiske penger. De nye pengene som ubemerket skiftet dekning en gang rundt 1970-tallet ble basert på olje og regnet i dollar som derfor ble kalt "petrodollar". Amerikansk dollar representerer halve verdens økonomi og fungerer slik at når oljeprisen er lav, blir dollaren høy og omvendt. Som nå da dollaren er sterk selv om den burde vært svak. Oljeprisen er lav, uten at forbrukeren merker så mye til det ved bensinpumpene. Bare et lite rykte kan få dette til å endre seg og børsene verden over er konstant nervøse og på vakt. Særlig nå son mange rasler med sablene. For hvis en krig bryter ut, skyter oljeprisen i været og dollaren vil stupe og kan dra med seg resten av verdens økonomiske systemer. Dette marerittet er det ikke mange som ser for seg og vil derfor rammes av desperat panikk når det skjer. For ingen kloke og ærlige økonomer sier noe annet enn at det kun er et spørsmål om tid og at klokken tikker mot tolv.

Akkurat da våknet jeg fordi min kone sa det var tid for kaffe. Jeg ristet på hodet av alle tankene som surret i hodet mitt mens jeg sov. Heldigvis var dette bare en drøm, tenkte jeg, jeg mener det at jeg fant alle disse pengene.

ROALD DANIELSEN

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.02 | 01:00

Takk for svar! Så det først nå :) Jeg har blitt en ihuga fastetilhenger på grunn av deg. Takk for alt.

...
29.12 | 20:36

Slik ros får man sannelig takke for

...
29.12 | 16:11

Hei. Selv om jeg har skrevet epistler mer eller mindre sammenhengende i 60 år, har jeg hatt enestående nytte av ditt Lynkurs i skrivekunst !

...
27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE