APOKALYPSENS VIRKELIGGJØRING

DE FIRE RYTTERE I ÅPENBARINGEN ER SYMBOLET PÅ AT VERDEN GÅR DYSTRE TIDER I MØTE FØR DEN ENDER

APOKALYPSEN ELLER ÅPENBARINGEN FORKLARER HVA SOM SKJER I DAGENS VERDEN BEDRE ENN ALL VERDENS MEDIAHUS

SPESIELT FOR OPPRIKTIG TROENDE SOM VIL VITE HVORDAN TO VIKTIGE BØKER I DEN HELLIGE SKRIFT FORKLARER DAGENS BISARRE OG GRUSOMME VIRKELIGHET PÅ EN TROVERDIG MÅTE.

 

INNLEDNING

Bøkenes Bok, Bibelen, er velkjent for sine profetier om fremtiden. Fra Første Mosebok til Johannes Åpenbaring fortelles det om djevelens kupp for å ta makten over jorden og om hvordan denne maktraneren skal slås tilbake og henrettes slik at Guds hensikt til slutt blir oppfylt. Dette tar tid og for å holde ut ventetiden, har de troende fått profetiene å trøste seg med.

Allerede i Edens hage ble det lovet at slangens hode til slutt skulle bli knust. Opp gjennom tiden fikk djevelen mange tilhengere som tok makten over verden. Abraham ble kalt Guds venn på grunn av den måten han førte sitt liv på fordi han trodde på Gud. Hans etterkommere ble Israels nasjon. Blant dette folk oppsto profetene, deriblant Daniel på 500-tallet før Kristus. Daniels profeti utmerker seg ved at en engel forklarte hva som skulle skje på det politiske planet i verden. Jesus var den lovte Messias, den utvalgte, og henviste til Daniels profeti. Mot slutten av ventetiden på Guds rike, skulle en ødeleggende styggedom vise seg som tegn på at nå ville snart alt være over.

 

TEGN PÅ ENDETIDEN

Men innen dette skjedde, skulle noe annet finne sted. Det daglige offer skulle tas bort, ble det sagt. Dette betød at gudsdyrkelsen skulle opphøre ved tvang. Med andre ord, friheten til å tilbe Gud skulle stoppe. Etter det skulle det gå 1290 dager, hvilket tilsvarer 3 år og 7 måneder. Ettersom engelens fremstilling var så enkel og lettfattelig, er det grunn til å tro at dette gjelder bokstavelige dager, altså rundt tre og et halvt år. Men da skulle så den ødeleggende styggedom komme til syne. Hva kan det bety?

Jesus ble spurt om tegnet på hans gjenkomst og verdens ende. Svaret finnes i evangeliene. Det skulle komme mange falske profeter, krig, hunger, pest, kriminalitet, lovløshet, jordskjelv og andre naturkatastrofer. Hendelser som dagens verden er full av og som derfor viser at verdens ende virkelig er nær.

Men Johannes Åpenbaring oppsummerer alt på en begripelig måte og viser som i Daniels profeti at en engel forklarer Johannes hva som skal skje.

Djevelen fremstilles som dragen som gir sin makt til en rekke ville dyr som da betyr politiske makter. Et dypere studie er nødvendig for å få med alle detaljer, men i korthet kan sies at Gud leder begivenhetene frem til et bestemt punkt da dommen faller. Dem Gud vil ødelegge slår han først med vanvidd. Men villdyrene gir seg ikke uten kamp. Det er denne situasjonen vi har i verden nå, men det skal en oppriktig troendes øyne til for å se det.

 

EN NY VERDENSRELIGION

Religionsfriheten er i ferd med å avskaffes til fordel for en helt ny religiøsitet som er konstruert av en blanding av alle religioner. Det kalles New World Religion a la New Age og er initiert av selveste paven i Rom. Senteret for denne nye religion er lagt til den nye ultramoderne byen Astana i Kazakstan og kan ses på nettet.

Verdens regjeringer sliter med sine religiøse undersåtter som av og til kan bli litt vanskelige. Derfor lager de en ny religion som de kan kontrollere fra A til Å og vil tvinge alle til å anta denne nye form for gudsdyrkelse som i virkeligheten er dyrkelse av djevelen. Dette er det samme som å avskaffe det daglige offer og oppfyller på en perfekt måte Daniels gamle profeti. Langsom fjernes troen på Gud og Jesus fra skolene og samfunnet ellers. Når beskjeden kommer om å avskaffe kristendom og tradisjonell gudstro, kan man derfor med god grunn begynne å telle dagene. 1290 dager, tre og et halvt år, så kommer noe mye verre. Et system som tar sikte på å fange inn alle levende mennesker på jordkloden og gjøre dem til roboter med kunstig intelligens. Folk kommer til å stå i kø for å få "smarte hjem" (Internet of Things) og bli "superintelligent" med sin hjerne tilkoplet en stor datamaskin som forteller hvordan man skal tenke, snakke og handle. Enten du tror det eller ei, så er dette allerede en virkelighet og blir større og større for hver dag som går. Mobiltelefon har vi hatt lenge, og man vet at denne stråling er skadelig. Nå kommer 5G som er 20 ganger sterkere enn 4G og er sammenlighet med strålingen i en micro-ovn. Levende organismer består av vibrerende celler som nå vil bli utsatt for en kraftig forstyrrelse som kan ødelegge fertiliteten. Vi ser det allerede på bier, fluer, mygg, småfugler og mus som forsvinner fordi de har problemer med å formere seg. Denne ødeleggelse er en styggedom for livet og naturen og selvsagt for Gud selv. Men heldigvis vil ikke denne styggedom få operere så veldig lenge. Daniels profeti kommer de troende til unnsetning: Det gjelder å holde ut til slutten av de 1335 dager, som er 45 dager lenger enn de første 1290 dager til styggedommen kom. Men når denne kom, skulle det bare gå en og en halv måned til Gud selv ville gripe inn. Gjorde han ikke det, ville intet kjød bli frelst. Dermed vil det skje en brå forkortelse av trengselstiden og en endelig slutt på den gamle slanges tyrrani.

Kanskje er dette sted det eneste sted du har lest en slik forklaring på Daniels profeti. Men Gud bruker ofte spede røster fra ørkenen for å varsle folk om det som kommer. Du kan selv lese bibelteksten; Daniel kap. 11 og 12 samt Åpenbaringen kap. 13-18. Les også Matteus kap. 24, Markus kap. 13 og Lukas kap. 21.

 

DE FIRE RYTTERE I ÅPENBARINGEN

Dette skremmende bildet av fire ryttere på fire gallopperende hester, har fascinert mennesker i århundrer. En hvit hest med en bueskytter med en krone på hodet. Så følger en rød, en svart og en grågul hest som tydeligvis symboliserer kongemakt, krig, sult og pest. i Åpenbaringen kap. 6 kan du lese detaljene.

Det er flere forklaringer på hva hestene betyr. Noen skiller seg ut ved å hevde at den hvite hesten må være Jesus Kristus. Men det er jo Jesus selv om forklarer hva som skjer og kan derfor vanskelig være den som stormer frem sammen med krig og sult og pest for å plage menneskene. Derimot er det mer sannsynlig at den hvite hesten er en falsk Messias, selveste Antikrist, for falske profeter var det første Jesus advarte om da han sa hva som skulle kjennetegne endens tid. Vokt dere for de falske profeter! Djevelen kan dessuten skape seg om til en lysets engel og bedra selv noen av de troende.

Alle disse fire hester med skremmende ryttere har vi sett fare over jorden, men det verste kan ennå gjenstå. Falske profeter vrimler det av og den smale sti er vanskelig å finne, men det lar seg gjøre for den som leter etter sannheten uten å la seg lure av fine ord. Mange frykter en tredje verdenskrig og klimaproblemene kan gjøre det vanskelig å produsere nok mat. Tørke og flom om hverandre er store hindriger for bøndene. Økende fattigdom og slum bidrar til sykdommer og pest som allerede er tiltagende. Problemene som de fire ryttere skaper vil snart kollidere på samme sted som alle andre problemer, økonomiske, sosiale og politiske. Punktet i historien er bestemt og det er Gud selv som har fastsatt tid og sted. De fire vinder vil slippes løs og jordkloden kommer til å rystes slik at verdens elendighet faller sammen og danner grobunn for ny vekst da de saktmodige skal arve jorden etter at djevelen og hans tilhengere er styrtet i avgrunnen.

Et paradis vil da vokse langsomt fram ved at naturen har slått tilbake angrepet mot den. Fra sine skjulesteder kommer det frem noen skjelvende men levende sjeler, noen her og noen der, men ikke mange. Likevel nok til at mennesket som kronen på Guds mesterverk, kan fortsette å utvikles naturlig til den planlagte fullkommenhet og endelig oppfylle jorden som de skal råde over som konger og prester. Ikke over hverandre som mennesker, men over alt liv under dem. Den gamle befalingen blir da gjentatt: Råd over fiskene i havet, fuglene under himmelen og hvert dyr som rører seg på jorden.

 

DEN NYE HIMMEL OG DEN NYE JORD

Guds hensikt med livet på jorden var ikke den verden vi lever i.

TEKST UNDER ARBEID...

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
27.05 | 21:22

Tynn suppe er veldig bra under fasten. Brenneslesuppe er ypperlig og bryter ikke fasten, men forsterker renselsen.

...
27.05 | 11:31

Takk for svar;) et spørsmål til.., jeg har hatt en kopp med brenneslesuppe et par kvelder nå, så lurer jeg på om jeg har brutt fasten da?

...
26.05 | 07:10

Tror mer bevegelse må til og drikk nok væske, selv om det høres rart ut. Hevelse kommer neppe av fasting. Vet for lite om deg, snakk heller med lege.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE