RETT FRA LEVRA

DET SOM KOMMER RETT FRA LEVRA KAN VÆRE NOKSÅ BRUTALT

OPPFATNINGER OG MENINGER KAN VARIERE MED TID OG STED OG MÅ IKKE FORVEKSLES MED UDISKUTABLE EVIGE SANNHETER

Her kan du lese mine spontane ytringer om ting jeg ser og hører. Ikke tro på alt jeg sier, for det er jo bare min oppfatning. Gjør deg heller opp din egen mening selv...

             

10.03.16
Har vi egentlig bruk for hodet vårt?
Selvsagt, for noe må vi jo sette hatten på. Men så merkelig det enn høres ut, så trenger vi ikke lenger tenke, for noen har allerede tenkt ut alt for oss. Derfor mener noen at vi holder på å fordummes og sløves slik at vi blir lydige arbeidsomme og fredelige borgere som ikke blir skeptiske eller opponerer og kritiserer. Staten er Storebror som vet hva som er best for oss. Vi blir fortalt hva vi skal gjøre, mene og gi uttrykk for. Skoler og universiteter lærer oss å tilpasses systemet. Kirker og menigheter formulerer trosbekjennelser og ritualer for enkle sjeler som ikke behøver grave etter kunnskap og innsikt. Bankene skaffer oss penger (lån) slik at vi klarer oss økonomisk, bare vi gjør vårt arbeid. Derfor må vi bare passe jobben, spise og drikke, se på TV og sove, for å forenkle det litt. I virkeligheten er alt dette et systematisert bedrag som ikke mange gjennomskuer. For hva skal vi med et hode og en hjerne, dersom vi ikke skal bruke det til noe? For eksempel dobbeltsjekke om alt det de sier til oss, virkelig stemmer.
           


09.02.15
Makten bak makten bak makten
Alle vet at pengene styrer verden og at de som har mest penger, har mest makt. Verdens regjeringer har ikke penger, de må låne av dem som har og det er noen ganske få styrtrike familier. To industrier som ikke produserer noe som helst, er skammelig rike, nemlig bank og forsikring. Dernest følger våpen, mat og medisiner. Men også narkotika og andre rusmidler samt sex er store økonomiske områder. Særlig når det handler om monopoler. Konger og presidenter og statsministre er bare nikkedukker for den styrtrike elite som selv er marionetter i hendene på den virkelige makten bak makten bak makten, nemlig den gamle Lucifer i egen majestet, som også kalles denne verdens gud. Han har gjort seg usynlig, men kan kjennes på virkningen av sin makt. Verdens hemmelige pengesterke maktelite som styrer politikerne, er selv underlagt Lucifer og i sine mange hemmelige ritualer rådspør de sin gud om hva de skal gjøre i vanskelige situasjoner. Og Lucifer er som alle vet ingen andre enn de onde ånders fyrste, alias Satan Djevelen selv!17.06.14
Når advokater får sparken
Morten Stegard ble i 2006 avskjediget som kommuneadvokat i Halden. Advokater er ikke alltid så hengitt til sannhet og rettferdighet. Derfor hevder noen at den amerikanske advokatforenings årskongress teller flere kjeltringer enn det finnes i Chicago.
Det skal ganske mye til for at en kommunalt ansatt får sparken, men det skjedde altså med advokat Stegard. Han saksøkte kommunen og krevde erstatning for tapt lønn og anseelse. Retten ga ham medhold, men fikk aldri pengene, for kommunen gikk til motsøksmål mot Stegard. Dette ble en dyr affære, over en million i advokatsalær, mens Stegards  krav var på under halvparten. Spørsmålet om Stegard er seriøs og troverdig kan med god grunn betviles. Dette fordi han veldig raskt ble god kamerat med Haldens største bråkmaker som også hadde problemer med Halden kommune. Felles fiende er felles trøst og krake søker make. Men hvor langt kan ikke en advokat og en svindler komme når de stikker sine hoder sammen?


01.01.14
Hundre år siden første verdenskrig
1913 ble kalt det siste året med noenlunde fred. For året etter, 1914, startet den store krigen som 30 år etter fikk navnet Første Verdenskrig, altså etter at en ny storkrig var et faktum. Men samtidig skjedde mange andre ting. Noen trodde at verdens ende kom i 1914, men klarte å feie hele flausen under teppet da spådommen var falsk. Siden den tid har politikk og religion vært et hett tema som har kulminert i en strid mellom verdens tre store religiøse retninger som mange tror vil ende i en tredje verdenskrig. Derfor er det nå enda flere på banen og spår verdens ende igjen uten at noen dato eller årstall er oppgitt. Nå er det nok å se at verden neppe klarer å overleve stort lenger, slik som vi mennesker har ødelagt kloden vår og ikke ser ut til å slutte med det før vi alle er utryddet. 


23.12.13
Federal Reserve er hundre år
Den amerikanske sentralbank Federal Reserve fyller nå hundre år. Banken som høres ut som en statsbank men slett ikke er det. Derimot en privat eid bank av vestverdens rikeste bankiere som ved et listig knep for hundre år siden fikk sin nye bank godkjent av kongressen og har siden den gang lånt ut penger mot høye renter til den amerikanske stat, med folkets skattebetalingsevne som pant. Dette hundre år gamle sviket mot det amerikanske folket spisser seg nå til. Statsgjelden er nå så stor at rentene er større enn brutto nasjonalproduktet. Dette kan selvsagt ikke gå lenger enn til et visst punkt. Man kan ikke låne seg ut av gjelden, verken som privatperson eller som superstat. Derfor venter mange nå på en smell som er større enn noen gang. I mellomtiden feires Federal Reserve med champagne og kaviar på røde tepper der de rike fester mens de fattige bare kan se på.


14.11.13
Sann kristendom og ekte kjærlighet
I kjærlighet til sine menneskebarn har Gud gitt oss så mange gaver at når livet forløper normalt, er dette en vidunderlig nytelse. Men livet er for tiden verken normalt eller rettferdig og mange tviler derfor på at Gud eksisterer i det hele tatt. Men sannheten er at Gud bare lar oss høste det vi selv har sådd. Det finnes imidlertid en vei ut av denne elendigheten der strid og rivalisering dessverre har preget mesteparten av de troende. Mesteren sa at veien var smal og at de sanne kristne skulle kjennes på deres frukter, på deres ekte kjærlighet. De fleste forstår ikke hva ekte kjærlighet er og prøver ikke engang å etterligne Mesterens eksempel. Ekte kjærlighet er betingelsesløs og kan ikke skrus av og på som i noen sekter og kulter der man plutselig kan få beskjed om å hate og bannlyse dem som kritiserer ledelsen eller stiller vanskelige spørsmål eller vil melde seg ut av et religiøst system de finner for mange feil ved. Det sier seg selv at dette ikke har noe med sann kristendom å gjøre og at den virkelige sannheten ligger et helt annet sted. 


19.10.13
Full gass for å plyndre jordkloden
Det nyeste man har funnet på for å utnytte selv de minste ressurser av jordgass, er det som kalles fracking. Selvsagt er det USA som er først ute med denne industrien som går ut på å frakturere (sprenge) skifer langt nede i jorden for å frigjøre gassen og ta den i bruk. Behovet for kraft inkluderer naturgass som finnes i de dypere lag en kilometer nede eller mer. Man borer hull og skaper et trykk med vann og visse kjemikalier som frigjør gassen som så sendes ut på markedet. Problemet er kjemikaliene som blir igjen i grunnen, samt litt av gassen som lett kommer på vidvanke og havner i grunnvannet. I USA har man sett at springvannet kan ta fyr, på grunn av gassen. Samt at vannet inneholder en rekke giftige stoffer. Når oljeselskapet Chevron, ett av firmaene som driver med dette, har tatt den gassen de vil ha, drar de fra området og etterlater seg et borehull med mye skrot rundt. Ettersom dette kun dreier seg om små forekomster, drives denne boringen mange steder og selskapet har fått klarsignal fra øverste hold om å kunne bore hvor de vil. En grunneier har nemlig ingen råderett over det som befinner seg under bakken. USA har vært plaget av denne trafikken i flere år og nå er den kommet til Europa, God bless America! 


08.10.13
Alt du har lært kan være feil
Endelig har det gått opp for mange nok hvor mye løgn verden tilbyr og hvor lite man kan stole på det man blir fortalt. Politikk, religion, penger og vitenskap er alle gjennomsyret av løgn og bedrag. Moderne kommunikasjon via data og internett har gjort at veldig mange kan snakke sammen, og har dermed gjort verden transparent slik at man aner det som ligger bak teppet. Det er ikke lenger så lett å lyve om ting uten å bli avslørt som løgner. Frem til nå har vi blitt fortalt det ene etter det andre som viser seg å være feil. Motivet er åpenbart: En styrtrik elite vil ha ennå mer makt og rikdom. Men heretter blir det verre, for med internett spres mengder av informasjon som veies og kontrolleres slik at løgnene fjernes lag for lag til sannheten kommer til syne. Aha-opplevelsene dette gir er gledelig for dem som vil være i dette lyset, mens de som har ting å skjule i mørket går dystre tider i møte.
 

05.10.13
Oligarkene må nå betale!
President Obama har sjokkert verden med at USA nå har stengt butikken. Det er ikke penger nok i kassen til å betale lønninger til tusenvis av statsansatte. Konkurs er altså mulig selv på dette høye plan og man gruer seg til avdraget forfaller på det enorme lån USA har vært nødt til å ta opp. Men hvorfor gjør ikke USA som Russland gjorde når statskassen var som minst? Tau inn noen styrtrike oligarker, beskyld dem for skattefusk og putt dem i fengsel til saken deres er etterforsket. Konfisker deres pengebinge og eiendommer til fordel for statskassen og la saken ta så lang tid at fangene dør i ventetiden. Saken mot Chadorkovski er jo et eksempel til etterfølgelse. Oligarkene i USA burde for lengst ha blitt avkrevd noe av sin ufattelige formue i skatt. Men til nå har de klart å vri seg unna, fordi det er jo dem som styrer ved nettopp det middel som nå har veltet verdens største supermakt. Nemlig penger.


20.09.13
De nyttige og de unyttige
Det finnes noen få som er lønnsomme, mens de fleste ikke behøves. Eldre, syke, trygdede og andre som bare snylter på de som virkelig bringer saker og ting til gårds. Skattebetalerne er de lønnsomme, store som små. Men alle andre er ikke verd å drasse på. Derfor har mange mektige bestemt seg for å la de unyttige forsvinne. De skal sultes ut og gjøres enda mer syke og gis feilbehandling og hva som helst av feil medisin for å få dem vekk. Dermed blir bare de rike og vellykkede tilbake og kan leve av tjenestene de yter hverandre. Storebror vet best og vår rike onkel i vest har tatt ledelsen i dette viktige arbeidet. Som selvutnevnt verdenspoliti har man gått til topps og fjernet selvstendige men unyttige nasjoners regimer for å bringe alt under kontroll. Man skyr ingen midler og bryr seg ikke lenger om dette uhyrlige arbeidet er avslørt. Alle som står imot verdenspolitiet blir skutt i all hemmelighet eller arrestert og fengslet på tvilsomt grunnlag. Slik er verden nå blitt. Ikke alle ser det, men de som gjør det, lever et farlig liv. For disse er de mest unyttige av alle unyttige som derfor også må vekk.


27.08.13
Bjeffende hunder er irriterende
 
Man kan ikke sparke til hver eneste hund som bjeffer mot en. Da fikk man nesten ikke gjort annet. For så mange hunder finnes det som kan både bjeffe og bite den som våger seg inn på deres område. Men noen av hundene kan likevel være så irriterende at man kunne få lyst til å gi dem mer enn et spark i ræva. Gale hunder kunne fått et skudd i panna og andre gneldrebikkjer en human sprøyte hos veterinæren. Sånn kan problemet løses, spør du meg. 
Jeg husker fra mine år på Kornsjø at hundene var mange i forhold til folketallet. Flere av dem bjeffet mot meg og forsøkte å bite, men jeg klarte meg bra selv om jeg aldri var redd. De fleste hundene har roet seg. men fortsatt finnes enkelte bastarder som kan bite og mener de burde holdes i strammere bånd. Jeg er dog ikke redd for disse hundene, men kan jo bli trøtt av dem.
26.08.13
Trykkfeildjevelen og dens elskere
Mang en redaktør har revet seg i håret når han etter utgivelsen har lest hva han selv har skrevet. Men da er det for sent å rette opp trykkfeil. Selv har jeg skrevet mange feil, slurvefeil og ikke stavefeil, fordi det er så lett å trykke på en gal tast i farten. Den som skriver mye, skriver selvsagt flere feil enn den som nesten ikke skriver noe i det hele tatt. At jeg derfor er blitt anklaget for hundrevis av skrivefeil på dette nettsted, er nok likevel en overdrivelse. Dessuten er det ikke noe godt retteprogram her, slik at når jeg skriver inn et stykke, så leser jeg gjennom dette etter at jeg har lagt det ut. Og innen jeg selv finner feilene og retter dem opp, har altså andre også sett dem og roper ha ha ha! Men jeg er egentlig glad for at jeg også kan gjøre slike kritikere lykkelig over noe. De som elsker å finne feil hos andre har alltid mye å gjøre så de slipper å bruke tid på å se seg selv i speilet.


25.08.13
Nesten over grensen
Det er vanskelig å glemme Kornsjø, bygda jeg bodde i hele 7 år. Nå nesten ti år etter, skjer fortsatt ting der som interesserer meg. Det var lett å få uvenner på Kornsjø og stemningen bygde ofte på frykt for en stygg mann. Jeg var ikke redd og slett ikke for å si sannheten. Men sånt gjør man ikke ustraffet, særlig ikke når man befinner helt på grensen og kanskje litt over. Som da den stygge mannen tente fyr på låven sin og ga meg skylden. Nylig omkom en av hans kamerater i en tragisk husbrann. Det skulle ikke undre meg om jeg får skylden for dette også. Jeg forstår dramatikken i bygda, men ikke at jeg blandes inn. Jeg kan også tåle kritikk, det har jeg fått hele livet, men oftest som useriøs mobbing. Den siste fra Kornsjø der en anonym type skrev at jeg ikke var forfatter fordi jeg var en blogger. Jaha, tenkte jeg. Bygda huser fortsatt idioter som ikke forstår når de ser seg selv i speilet. 


28.07.13
På seg selv kjenner man andre
En beryktet psykopat beskyldte meg en gang for å lyve og stjele. At jeg var en bedrager og dessuten voldelig og derfor veldig farlig. Selv synes jeg disse beskyldninger var morsomme, ettersom de passet så utrolig godt på ham selv. Så leste jeg om psykopater at de ofte led av trangen til å vrenge sine egne laster over på andre ved det fenomen som på fagspråket kalles speiling. Mannen sa at jeg hadde startet krangelen med ham, noe jeg også visste var stikk motsatt. Men når han påsto jeg hadde satt fyr på låven hans, ble alt mer alvorlig. Jeg forsto hvor farlig han selv var, ettersom det mest sannsynlig var ham selv som sto bak brannstiftelsen for å få oppmerksomhet. Han kunne ikke sette noen grenser og var tydeligvis i stand til å begå alvorlige kriminelle handlinger, dersom det passet inn i hans merkelige planer.


02.07.13
Egypt viser veien fremover
Verdens eldste sivilisasjon er nok en gang i kaotisk oppløsning. Kairo er åsted for et folkeopprør verden sjelden har sett med millioner av rasende unge mennesker i gatene som vil fjerne deres nye diktator. Folk virker helt ville slik at det tydeligvis må en diktator til for å ha kontroll på dem. Noen har likevel valgt seg denne lederen slik det alltid er i politikk som ofte er delt omtrent på midten. Hvis den tapende part samler alle sine i gatene for å protestere, vil det bli slike egyptiske tilstander over alt. Med den tiltagende uro og misnøye i verden, kan det hende at det nettopp er dette som vil skje. Egypt har således vis veien inn i det politiske liv - og ut igjen.

24.06.13
Svensk politi trenger hjelp
I Bengtsfors har politiet nesten forsvunnet. En dag i uka er kontoret bemannet med sentral i Åmål. Det var derfor nesten komisk å oppleve politiets arbeid i Strømstad da min kone Allis ønsket å sitte på torvet og male bilder. Først spurte vi på kommunen som sa vi måtte gå til politiet og fylle ut et skjema og betale 700 kroner. Så skulle de spørre kommunen om dette var i orden. Til slutt ville hun få svar fra politiet som da sa nei. Det ble et langt dokument med et ubegrunnet avslag og som derfor ble anket. Politiet måtte så på ny ta saken og behandle klagen som vi fortsatt venter på. Det er sannelig godt at Sverige har politiet til slike viktige oppgaver, Selv om de må legge ned avdelinger her og der på grunn av manglende ressurser. 


19.05.13
Internasjonal grunnlovsdag
Nok en 17. mai-feiring er bak oss. Frigjøringen fra danskene, men sammen med svenskene. Norden burde vært ett land, men nå fikk da Norge sin egen grunnlov på Eidsvoll den 17. mai 1814 og som derfor snart kan feire 200 år. Vi som trodde dette var Norges suverene grunnlov vi feiret, har blitt ført bak lyset, for nå er det innvandrere og utlendinger som bestemmer f.eks. at Norge ikke lenger skal kalles kristent og langsomt må vi innfødte at nye lover innføres tilpasset våre nye landsmenn. Innvandrerne vil ha sine egne flagg i toget og vi som hyller grunnloven på gammeldags vis, prøver så godt vi kan å unndra oss dens plikter resten av året. Feiringen er et påskudd for å få en fridag vi kan feste og late som vi er glade over at noen trer stadig nye lover ned over hodet påm oss.


09.05.13
Noen styrer våre liv
Mellom vugge og grav er det som oftest mindre enn hundre år. I dette tidsrom trenger vi både mat for å leve og medisiner for å bli frisk når vi blir syke. Dette har mange forstått og tatt kontrollen med både mat og medisin. Men hvem er det som styrer disse viktige sider av livet vårt. Et navn som trer tydelig frem i begge sammehenger, er navnet Rockefeller. Slekten i USA som ble utpekt av Rothschield i Europa allerede på 1700-tallet. Grunnen til at noen har tatt kontrollen på vår mat og medisin er ingen tilfeldighet. Det er for å tvinge oss til enten å bli lønnsomme eller forsvinne. Dette skjønner ikke alle. Men når de gjør det, kan det være for sent.


14.04.13
Glederik begravelse
Mye ble forandret da Margareth Thatcher styrte England med sin jernhånd og ikke alt var av det gode for alle. Men når Maggie nå er død, kommer et undertrykt hat til syne. Hun sies å ha ødelagt mer for folk flest enn noen annen statsminister. Hennes adelige stand gjorde det naturlig for henne å hjelpe sine egne da hun bekjempet fagbevegelsen. Dansen på hennes grav er ikke så vanlig oppførsel og er derfor blitt kritisert. Det hat man kan nære til visse personer kan mange ganger bli så sterkt at man ønsker dem døde og blir ekstra glade når det skjer. Dette er kanskje ikke så pent gjort, men slett ikke ulovlig om man ikke går til ekstreme yutterligheter. Gleden over Maggies død vil nok gå over, men det er nok av andre man kan hate i denne verden som er full av folk man skulle ønske var borte.


02.04.03
Ryktemakeri helt på grensen
Har man fått en fiende, som kornsjøidioten Håkon Stang har fått i meg, er det bare en måte å løse problemet på: Dialog og kompromiss og en gjensidig fredsavtale.
Min avsløring av Stangs løgn og bedrag blir ikke tålt og kreves stoppet. Selv sprer han løgnaktige rykter om min person. Hadde han bare hatt sin egen hjemmeside, kunne han ha skrevet hva han ville om meg. Jeg ville da i det minste visst hva jeg måtte forsvare meg mot. Men denne intrigemaker kan ikke holde seg til vanlige regler og slett ikke til sannheten. For da ville han tapt ganske fort. Han må manipulere, kverulere, lyve, bedra, og mere til av samme slag og forstår ikke at bare ytterst få andre idioter tror på ham.


04.03.13
Pyroman ønskes henrettet
Hva hadde du gjort dersom en av dine argeste fiender satt fyr på huset sitt bare for å gi deg skylden for det, kalle det mordbrann og derfor ønske dødsstraff for deg? Vel, dette er nok satt litt på spissen, men det er likvel omtrent dette jeg nylig er blitt utsatt for av en uggen erkefiende som ikke kan glemme at jeg har påvist at han er en svindler. Denne karen har så mange baller i lufta slik at politi og rettsvesen er gørr lei av alt bråket hans. Likevel gir han seg ikke og vil ha meg dømt for å ha satt fyr på låven hans. Politiet aner at noe ikke stemmer og vil at vi skal møtes i konfliktrådet. Jeg sa at det var greit for meg å forsøke. Men han ville ikke, for med sånne som meg, vil mekling ikke nytte. Selvsagt mente jeg akkurat det samme.
   

08.02.13
Skattefut og fanteri
Når Odd Nerdrum ble fremstilt som skattesnyter, tenkte jeg straks på hvordan skattefuten er den største skattesnyteren av alle. Ikke bare snyter oss som jobber for mesteparten av det vi tjener til livets opphold, han raner oss og straffer oss om vi ikke har greid å plassere tallene riktig. Odd Nerdrum er en betydelig skatteyter og hevder han har betalt den skatten han skal. Skattefuten har ikke bevist noen ting, for skattefuten trenger ingen beviser. Han kan bare mistenke folk, og det holder for å putte dem i fengsel. Akkurat som i Russland og andre totalitære steder. Jeg lurer på hvor lang tid det går før mange nok skjønner det til at det blir oppstandelse også i det diktaturet som heter Norge.


04.02.03
Kriminelle krimforfattere
Dersom alle krimforfattere på grunn av sitt yrke må anses som kriminelle, ville mange farlige individer være på frifot. Det finnes likevel noen som mener at det man i slike sammenhenger skriver om, det er man også som individ. Noen skriver om drap og blod og sex og vold og magi, og da er ens tekster bevis for at man er en trussel mot samfunnet som bør tas hånd om. Noen ekstreme forfattere passer dette kanskje på, men ikke som en regel. Selv mener jeg at slike spekulative ideer som oftest oppstår hos visse personer som selv har svin på skogen og lik i skapet, men som ikke har forstand nok til å passe sine egne saker.


29.01.13
Bankers & Gangsters
Finanskrisen har ifølge visse eksperter bare så vidt begynt. Arbeidsledighet i USA er enorm og har gjort at 20 prosent av amerikanerne nå går på sosialkontoret for å få mat. I stedet for å hjelpe folk, hjalp staten bankene som egentlig sto bak finanskrisen med sin hemningsløse grådighet og åpenlyse bedragerier mot bl.a. verdens millioner av pensjonsfond. Også Norge har tapt milliarder ved å bli lokket til å investere i utenlandske luftslott, men slikker sine sår i stillhet. Wallstreet og London City er stedene dette bedrageriet kan fortsette med statens velsignelse fordi skatteinntektene av slike bedragerier er for fristende. Er det da noe rart at bankers er gangsters og kalles bangsters? Men hva kaller man politikere og myndigheter som støtter denne kriminelle virksomheten?
  

18.01.13
Hva er egentlig olje?
Et dumt spørsmål, sier du kanskje. For alle vet at olje er rester av forhistoriske døde dyr og planter. Problemet er dog at oljen som oftest forekommer dypere enn det dypeste lag man har funnet fossiler. Et annet problem er at disse planter og dyr i levende live befant seg på jordens overflate eller på havbunnen som raskt råtnet når de døde. For å bli bevart som fossil, må de ha vært utsatt for en plutselig katastrofe, som f.eks. en stor oversvømmelse og/eller gigantiske jordskred. Russiske forskere har for lenge siden hevdet at oljen er abiotisk, altså en kjemisk substans som ble dannet av jordskorpens grunnstoffer etter at den kjølnet. Vestlige forskere godtar ikke at de kan ha tatt feil, men flere av dem ser likevel på denne muligheten ettersom den kan gi grunn til optimisme fordi oljen i så fall er fornybar.


15.01.13
Nok er nok
Det er godt å være mett, men ikke like godt å være "fed up" som man sier når nok er nok. Galskapen i verden har vært nok for lenge siden. Det har også mye av galskapen som mange opplever på det nære og personlige plan. Selv har jeg vært utsatt for en galskap så intens fra en hyperaktiv psykopat at jeg slo alarm for lenge siden. Og som kan leses av alle i Kornsjø-eposet. Men den gang synes mange rundt meg at jeg laget storm i et vannglass og ba meg slutte å stritte imot. Disse feigingene var for mange og psykopaten for sterk, slik at jeg den gang bare ga meg og flyttet vekk. Etter snart ti år, angrep psykopaten meg på nytt og ville trekke meg inn i en ny strid ved å melde meg til politiet for å ha satt fyr på låven hans! Slike individer kan tydeligvis ikke glemme gammelt uvennskap og elsker krangel og bråk. Låvebrannen har han mest sannsynlig startet selv fordi han begynte å kjede seg. Derfor er jeg nå så "fed up" av denne ondskapsfulle frekke drittsekken at jeg nå lar verden få vite hvem han er og hva han gjør. Aller helst burde slike pasienter blitt tatt hånd om av det offentlige helsevesen, eventuelt med tvang. Om ikke for annet enn å beskytte omgivelsene for hans kriminelle forbrytelser. Da har du forklaringen på hvorfor en bestemt person går igjen i mye av det jeg skriver her. Ikke fordi jeg er fylt av hat, men fordi NOK ER NOK og at denne psykopaten skal få møte seg selv i døra mi.
  

12.01.13
Om hundre år
Om hundre år er allting glemt, sier noen. Men dette er subjektivt, for det er mange ting man fortsatt husker fra hundre år tidligere, bare at det skjedde med noen andre. Min oldefar levde for hundre år siden og bestefar var liten. Altså går det fire generasjoner på hundre år. Men på hundre år skjer mange ting og særlig de siste hundre år har verden blitt snudd på hodet. Spørsmålet blir om den kan bli snudd tilbake igjen på de neste hundre år. Neppe, for vi vipper ikke bare frem og tilbake, vi skrus nedover hele tiden i et dypere og dypere svart hull som ingen skarpe hoder frem til nå har kunnet forklare oss ut av. Det kritiske spørsmålet blir da om det finnes noen som kan redde oss fra den endelige katastrofe som mange ser nærme seg. Vesener fra verdensrommet som tar noen av oss med seg i et romskip? En Messias i siste øyeblikk som henter oss til himmelen? Eller om Djevelen selv klarer å rette opp alt og skape en ny verdensordning? Eller kanskje Gud selv griper inn like før det er for sent og luker bort ugresset i åkeren slik at bare det gode kornet blir værende igjen? Om hundre år tror jeg et av disse alternativer har funnet sted. Hvis ikke finnes ingen mer og da er i alle fall allting glemt.


29.12.12
Makten bak makten

En elite i USA har lenge styrt begivenhetene i en maktkamp der dollaren er det viktigste redskapet for å nå målet: Total kontroll over verden. Det begynte med to styrtrike familiedynastier, Rothschield i Europa og deres partner Rockefeller i Amerika. Flere av landets tidligere presidenter advarte mot det disse dynastier ville ha i gang, nemlig en privat amerikansk sentralbank.

Federal Reserve ble etablert i 1913 tross høye protester. Flere av opponentene gikk ned med Titanic året før og har vært årsak til utallige spekulasjoner om det var et isfjell som senket båten. Være eller ikke være for den nye banken handlet nemlig om mange penger, faktisk alle de dollars som nå er i omløp, både på papir og digitalt. Ingen vet hvor stort dette beløp er, for det øker stadig da Federal Reserve eier pengepressen og trykker så mange de vil. Dermed skapes både inflasjon og gjeld og et kaos som må takles med sterke midler. 

For å få folk med på det som kommer, trengtes både pisk og gulrot. Redsel for terror og krig mot en fiende man ikke kan identifisere og som kan være over alt. Frykt kan lamslå folk, samtidig som man vil lokke med en effektiv måte å bringe orden på sakene; en sentral verdensregjering.

Neste steg er å få folk til å akseptere å få injisert en databrikke på størrelse med et riskorn inn under huden på hånden. Denne brikken inneholder all informasjon om din helse, økonomi, sosiale liv osv. Uten den vil du ikke kunne eksistere i den nye verden som snart er en realitet, om man skal tro alle dem som påstår de har sett lyset.
På meg selv virker dette både logisk og ulogisk. Men når jeg så betrakter verden, har jeg ingen annen god forklaring.  Det eneste måtte være at alt synes å være en oppfyllelse av gamle bibelske profetier om det som skal skje før verdens ende kommer med dommedag.

 Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.05 | 11:12

På Island ble banksvindelen avslørt og direktørene puttet i fengsel og Staten selv overtok bankvirksomheten

...
09.05 | 04:29

Plastic is Fantastic er det sagt, men sannheten er at plastik er forferdelig farlig

...
22.03 | 21:41

FANTASTISK IDE MED GOOD OLD DAYS

...
18.02 | 07:16

Hjemmelaget er best, uten sukker må det være. Det finnes grønnsakjuice å kjøpe, som i fastepakker

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE