GOOD OLD DAYS

STORE NAVN OG HIT-LÅTER VIL HUSKES ENDA LENGER AV ALLE SOM OPPLEVER VÅR SHOWPAKKE GOOD OLD DAYS

SHOWPAKKE FOR HOTELLER, FORENINGER OG LAG SOM VIL LAGE LITT EKSTRA MORO FOR SINE GJESTER, MEDLEMMER OG VENNER

For oss som er godt voksne er 1960-tallet gode gamle dager, femti år tilbake. Dette var gode år for den vestlige verden i veksten etter andre verdenskrig. Musikken som da kom, vil for alltid stråle som stjerner fra en klar himmel. La oss ikke glemme disse gode gamle dager!

 

PERIWINKLES fra Åmål i Dalsland er et 5-manns orkester som har spesialisert seg på hitlåtene fra 1960-tallet. Denne epoken byr på pop-musikk i særklasse. Kjære minner som fryd for både øret og dansefoten.

Periwinkles er et helt spesielt navn (engelsk for strandmusling) og er valgt for å kunne skille seg ut fra mange andre. Men det gjør også musikken. Dette er fem virkelig bra svenske musikere.

GOOD OLD DAYS er et komplett show som varer totalt i seks timer fra kl. 18.00 til 24.00

Det åpnes med musikalsk entertaiment allerede ved gjestenes ankomst, som da ønskes velkommen med et glass champagne og visesang.

Gjestene blander seg og mingler litt, kanskje en tur i baren, før middagen som består av tre retter med drikke øl/vin (forrett, hovedrett, dessert). Under middagen underholdes med lettere musikk, men kun 60-talls hit-låter, samt toastmasters mange muntre historier som får latteren i  gang.

Etter middagen starter dansen som varer til omkring kl. 23.00 da det serveres nattmat (suppe). Etter en pause fortsetter dansen til gode gamle hitlåter til midnatt.

Det er meningen at publikum skal forberede seg til denne festen med klær og utstyr som passer til temaet. Ingen tvang, men den som vil, får det ekstra moro. Pent antrekk skal dog være en betingelse. Kanskje noen ankommer i en veteranbil? Eller det kan holdes en konkurranse over beste antrekk med en morsom premie? Kanskje noen av gjestene vil si noen ord om gamle dager for femti år siden?

 

MARKEDSFØRING

Dette show trenger god forberedelse, spesielt med tanke på å gjøre alt så gjennomført som mulig. Lokalpressen skriver gjerne om slike populære publikumsvennlige arrangementer. Dette kan skje i flere omganger. Først en melding om at et slikt show er under forberedelse der og der. En uke eller to etter kan orkesteret presenteres. Og til sist tips til publikum om hvordan de kan kle seg. For mange har kanskje glemt hvordan garderoben så ut for femti år siden. Det sier seg selv at lokalradio også er et viktig medium som gjerne tilbyr gratis markedsføring.

Arrangøren må rykke inn minst en annonse for å informere om tid og sted og pris. Den bør holdes under 500 kroner for ikke å avskrekke folk som nærmer seg pensjonsalderen dette konsept er laget for. Slike folk har det jo med å ville spinke og spare.

Arrangøren som kjøper denne showpakke, kan egentlig bestemme alt selv. Det man betaler for, er en seks timer underholdning av et profesjonelt 5-manns orkester, hvis leder er tostmaster og visesanger ved publikums ankomst.

Beskrivelsen ovenfor er basert på erfaringer fra Sverige som undertegnede går god for og kan anbefale, både når det gjelder kvalitet og pris.

Som promotor for Periwinkles presenteres denne showpakke for
kun kr. 12.000,-
som er en introduksjonspris på det norske marked. I prisen inngår forslag til pressemelding, plakater og annonser.

Med hilsen

ROALD DANIELSEN 

NB. Teksten på denne side er under utvikling og kan både utvides og endres.

Den 22. mars 2018

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

ALLIS LYSNE | Svar 22.03.2018 21:41

FANTASTISK IDE MED GOOD OLD DAYS

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.03 | 11:07

Takk, se gjerne flere på www.allis.no

...
26.03 | 18:15

Flotte malerier

...
17.03 | 14:32

Ikke noe slektsnavn, men fra et område jeg vokste opp. Når du spør slik, må du i alle fall skrive navnet korrekt.

...
17.03 | 14:12

Hvor kommer navnet Fageroll fra?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE