OVERLEVELSE I KRISETIDER

APOKALYTISKE GROTESKE TILSTANDER KAN FORTERE ENN VI ANER KOMME TIL Å RAMME HVEM SOM HELST AV OSS

DE FLESTE FORSTÅR IKKE HVA DET NÅ HANDLER OM. SJOKKET BLIR DESTO STØRRE NÅR VIRKELIGHETEN GÅR OPP FOR DEM

Et blikk på overskriftene i dagens aviser forteller at noe er galt. Likevel fortelles ikke alt i avisen eller på fjernsynet. Media er ikke lenger hva det var. Sammen med underholdningsindustrien har media for lengst blitt et redskap for en skjult elite som sikter seg inn mot vedensdominans. Med dette redskap har mennesket som vesen blitt nedsløvet, hjernevasket og indoktrinert i en slik grad at de fleste ikke lenger er i stand til å tenke kritisk og selvstendig. Vi blir nå fortalt at vi bare skal ta imot beskjed og adlyde ordre, så vil det gå bra. Den totale makt er nesten oppnådd. Men plutselig, som lyn fra klar himmel er noe gått galt, forferdelig galt. Pengene som styrer det meste har begynt å miste sin kraft. Dollaren kan kollapse når som helst på grunn av sin egen tyngde, altså den amerikanske gigantgjelden som ikke kan betales.

Inneværende år, 2017 er spådd å bli et kriseår uten sidestykke. Tusenvis av eksperter er enige om det samme og da må dette tas på alvor, selv om noen sier problemet er overdrevet. Men skulle dollaren kollapse, vil resten av verdens pengesystem rives med i fallet og dermed har vi en situasjon ingen ønsker seg. Børsen krasjer, industri og handel stopper, inntekter forsvinner og butikker blir tomme for mat. Folk vil få panikk og kanskje blir strømmen borte og vann kommer ikke ut av kranen eller i toalettet.

Panikken brer seg til toppskiktet blant verdens ledere som kan begå alvorlige feil på grunn av dårlig kommunikasjon og en storkrig kan bryte ut. Sanitære forhold blir forverret og varmen forsvinner fra mange hus hvis strømmen blir borte. Sykehus og legesentre og apotek kan også rammes. Hvor lenge kan noen tåle dette som kan kalles "worst case scenario"?

Så kompleks som verden er blitt nå og hvor alt henger sammen og er avhengig av hverandre for å fungere, skal det ikke mye fantasi til å forstå at det kan bli riktig ille dersom dollaren nå kollapser. Kontantene skal uansett bort, så det spiller kanskje ingen rolle om dollaren ryker, men mye nytt må på plass dersom en digital økonomi skal kunne fungere. Målet med plastkort er en overgang til det helt nye, nemlig en RFID-chip som eliten vil ha implantert i oss alle. Men den kan de nemlig kontrollere absolutt alt i våre liv. Selv om de allerede vet mye gjennom mobiltelefoni og data. Våre tanker kan de forstyrre ved elektroniske bølger som påvirker cellene i kroppen og hjernen. Man kan påvirkes til å tenke akkurat slik de vi vi skal tenke. Heldigvis vet noea av oss dette på forhånd og kan skygge unna. Men resten får en usikker fremtid i møte. 

Alt er allerede et eneste stort kaos som verdens øverste ledere prøver å få kontroll på. Men noe har altså gått galt og panikken har begynt å spre seg på toppene. Hemmeligheten har sluppet ut. Vi vet hva som foregår. Ånden er ute av flasken. Tenk hva som kan skje dersom noen ikke lenger har noe å tape og heller trykker på en viss knapp fremfor å gi fra seg makten?

Hvis du mener at dette er bare sprøyt og fantasi, kan du gå til bake til dine sensurerte og kontrollerte nyheter og underholdning. Men hvis ikke, bør du bruke så mye tid du kan på å skaffe deg informasjon fra nettet som heldigvis ennå er åpent og fritt. Men snart kan også det være over og da er det opp til hver mann å klare seg selv.

Heldigvis finnes det en alternativ løsning. Som jeg flere ganger har påpekt, finnes det en mektig Urkraft som er årsak til jordklodens tilblivelse. Denne bevisste og intelligente kraftkilden vil garantert ikke tillat at alt forsvinner og vil gripe inn. Om ikke annet så i aller siste øyeblikk. Men inntil da er det jo viktig å holde seg i live.

 

ROALD DANIELSEN

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.02 | 01:00

Takk for svar! Så det først nå :) Jeg har blitt en ihuga fastetilhenger på grunn av deg. Takk for alt.

...
29.12 | 20:36

Slik ros får man sannelig takke for

...
29.12 | 16:11

Hei. Selv om jeg har skrevet epistler mer eller mindre sammenhengende i 60 år, har jeg hatt enestående nytte av ditt Lynkurs i skrivekunst !

...
27.05 | 21:59

Tusen takk for svar, da fortsetter jeg😊

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE